Ten post jest kierowany do niektórych użytkowników, ale że jest ich dosyć sporo nie będę ich wymieniał każdego z osobnaPanowie, czy to naprawdę tak trudne, aby zastosować się do mojej prośby, ludzie podający ogólny bilans zamiast mi pomagać przeszkadzają i to w znaczący sposób. Bardzo wyraźnie jest napisane w poście powyżej bilans za dni 05. VII. 2004 - 11. VII. 2004, kurka wodna, jeżeli tak sobie będziemy rzucać kłody pod nogi to ja dziękuję, bo uwierzcie mi trochę czasu pochłania liczenie bilansów każdego z uczestników z osobna, a ja później nie będę się domyślał czy ktoś podał bilans całkowity czy tylko za poprzedni tydzień, a może za dwa tygodnie wstecz

Tak naprawdę jeżeli uczestnicy nie zastosują się do pewnych zasad, nawet z 10 pomocnikami nie poradzimy sobie z całym tym rozgardiaszem.
Jeszcze raz apeluję, czytajcie regulamin i zastosowujcie się do moich próśb, uwierzcie mi, to naprawdę pomoże przy organizacji, jeżeli zaś widzicie,że ktoś popełnił błąd w podawaniu bilansu, proszę zwróćcie tej osobie uwagę, to zaoszczędzi osobom zliczającym wiele nerwówSLAV