Ja dzisiaj widzę dwa fajne kursiwa do grania
Mianowicie
Bammer@3.08 Pinnacle i Makarova@3.60 Pinnacle.Chociaż Bammer to można spróbowac gdzieś, gdzie potrzebna jest tylko jedna piłka, albo set do zaliczenia seta.
Bammer gra z Azarenką, która ostatnio miała końską dawkę meczy.Doszła do finału w Pradze, a w następnym tygodniu do półfinału Berlina, gdzie uległa Safinie.W końcówce tamtego meczu już wyraźnie było widać zmęczenie Azarenki.Łapały ją kurcze i miała problemy z bieganiem.Nie wiem, czy te dwa dni przerwy jakie miała dały jej wystarczająco czasu na regenerację , a nawet jeśli tak to po co się przemęczać skoro Roland tuż tuż i tam ją czekają ciężkie dwa tygodnie.Bammer w zeszłym tygodniu odpadła z Ivanovic, bo przyzwoitym meczu w swoim wykonaniu.Moim zdaniem to ona powinna nawet odprawić Ivanovic, ale czegoś jej niestety zabrakło.Oczywiście Ana wtedy nie grała na swoim najwyższym poziomie, ale Sybile mimo to pokazała kawałek niezłego tenisa.Dzisiaj Azarenka też może z nią mieć niezłe problemy.H2H 1:1.Oba mecze na hardzie.Może dobrą opcją będzie także +4.5 na Bammer...
Makarova natomiast gra z Vaidisovą i jeśli Vaidisova nadal będzie grać taką padake jak w Berlinie to ja widzę spore szanse dla Makarovej.Vaidisova w Berlinie była po prostu żałosna.Wygrała jakimś cudem pierwszego seta, kiedy to jeszcze jej tenis był na jako takim poziomie, ale już drugi i trzeci set były po prostu tragiczne.Prawie wszystkie piłki walone w siatkę, albo kilometrowe auty...Widać, że Nicole jest bez formy i jeśli dzisiaj zagra podobnie to wystarczy, że Makarova będzie tylko trzymać piłkę w korcie i Czeszka sama się wypunktuje.
GL