|  
| 
| 
| 
| #23479 - 02/11/2002 23:01  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/06/2001
 | 
7zł i 60gr tyle zarobiłem na czysto progresji HSV     ale to zawsze lepsze niż 642 zł w plecy pora zagrać jakas "normalna" drużynę pozdro     iwo:  trza cos wypic za ten remis    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23482 - 03/11/2002 01:39  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
| Anonymous Unregistered

| 
Panowie GRATULUJE HSV!!! Aby tak dalej,bez niespodzianek. Aktóry z nas chciał dzisiaj nie grać HSV. Ja mogę się do tej grupy zaliczyć, zmniejszylem wkład na mecz i zagrałem za 15ozł. Co dało mi zysk 30zł=0,7 bolsa i soczek.     iwo:   Wasze zdrowie!!! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23483 - 03/11/2002 02:02  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   old hand

Meldunek:  14/02/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez: [qb]Panowie GRATULUJE HSV!!! Aby tak dalej,bez niespodzianek. Aktóry z nas chciał dzisiaj nie grać HSV. Ja mogę się do tej grupy zaliczyć, zmniejszylem wkład na mecz i zagrałem za 15ozł. Co dało mi zysk 30zł=0,7 bolsa i soczek.      iwo:    Wasze zdrowie!!![/qb][/QUOTE]Gratuluje... ja nie zagralem tego z powodu skonczenia sie moich finansow... niestety... za szybko jak dla mnie zremisowali... jakby to bylo tydzien pozniej (albo wczesniej) to byloby piknie... tak czy inaczej ciesze sie z Waszego szczescia, chcialbym aby takich, ze tak brzydko powiem (wkurzony jestem), pizd bylo jak najmniej... Za tydzien musze cos wymyslic... Ale: Some might say we will find a brighter day... Pozdro  Kejsper |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23484 - 03/11/2002 02:24  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   journeyman

Meldunek:  06/04/2002
 | 
 iwo:      iwo:      iwo:      iwo:      iwo:   W koncu HSV. Dlugo sie czekalo ale jest      Zaluje teraz troche ze nie gralem ostrzej, ale po fakcie to kazdy madry jest. Sam chyba nie wierzylem, oplacalo sie.  Gratuluje wszystkim odwaznym i do konca wierzacym w HSV - podobno na 1:1 gol padl w 89 min ...     al:   Pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23485 - 03/11/2002 03:10  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   enthusiast

Meldunek:  21/02/2002
 | 
Gratuluje wszyskim, ktorzy dowiezli HSV do konca    iwo:  . Ja osobiscie tego nie gralem, ale ciesze sie z waszego sukcesu      Troszke tylko mi szkoda Kejspera, ktoremu do szczescia zabrakl jeden poziom.  Mi dzisiaj (i chyba nie tylko mi) eszlo jeszcze Clermont     Pozdrawiam i zycze jak najszybciej ukonczonych progresji. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23486 - 03/11/2002 10:53  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   member

Meldunek:  20/09/2002
 | 
HSV było dopiero na III alke i tak niwźle 37zł do przodu     Powoli, ale stanowaczo proponuje wszystkim mój system czyli.......................... zaczynać od 2zł i po 10 tygodnicz gry jestem grubo ponad stówke na plusie, a to dopiero początek bo do tej pory grałem na 6 drużyn, ale teraz zaczynam na 12 itd.    iwo:      iwo:      iwo: |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23488 - 03/11/2002 13:12  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   enthusiast

Meldunek:  27/07/2002
 | 
napisz jakie drużyny grasz. Chyba  żę to tajemnica. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23489 - 03/11/2002 16:25  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   old hand

| 
Witam! Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow        Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? Ja zaraz czegos poszukam z Serie B, Segunda Division, moze z Serie A (i ew. Francja 2) i odam w ciagu tego tygodnia kilka druzyn, ktore mam zamiar bardzo szybko trafic...  narazie poadrawiam Kejsper  PS. Juz otrzasnalem sie z porazki... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23490 - 03/11/2002 16:45  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   addict

Meldunek:  17/10/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JAMES: [qb]Witam. #3  TYPY Dryżyna - poziom -Getafe (2ESP) - 2 -Xerez (2ESP) - 1 -Wisła Płock (1POL) -3 -Ruch Ch. (1POL) - 3 -KSZO (1POL) - 3 -Legia (1POL) -1 -Odra (1POL) -1 -Valladoid (1ESP) - 1  -Mallorca (1ESP) -1 -Deprotivo La Coruna (1ESP)- 1 -HSV (1GER) -1   (dam im szanse jeszcze raz ale progresję zaczynam od początku)    :zobacz: [/qb][/QUOTE]Rezultat po sobocie     Malorca Valladoid Xeres (2ESP)     Deportivo HSV   :zobacz:   zostało na dziś -Getafe (2ESP) - 2 -Wisła Płock (1POL) -3 -Ruch Ch. (1POL) - 3 -KSZO (1POL) - 3 -Legia (1POL) -1 -Odra (1POL) -1 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23492 - 03/11/2002 18:54  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   enthusiast

Meldunek:  21/02/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper: [qb] Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow          Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? [/qb][/QUOTE]Po wczorajszym zostala mi Marsylia (za tydzien bedzie 4 poziom) i Strasbourg (bedzie 2). Za chwile bedzie grala Wisla Plock i Ruch, a wieczorkiem Getafe (3 poziom). |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23493 - 03/11/2002 20:01  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  01/10/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper: [qb] Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow            Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? [/qb][/QUOTE]Po wczorajszym zostala mi Marsylia (za tydzien bedzie 4 poziom) i Strasbourg (bedzie 2). Za chwile bedzie grala Wisla Plock i Ruch, a wieczorkiem Getafe (3 poziom).[/qb][/QUOTE]Cze Nie ma sprawy ja mam dużo drużyn w progresji tak więc będziesz miał z czego wybierać    . Podam Ci je wieczorem jak skończą się dzisiejsze mecze. Jak narazie mój Totenham remisuje do przerwy z Chelsea 0-0. A dzisiaj grają jeszcze tylko Everton, Hibernian i Blackburn. Tak więc moje drużyny, które ocalały po tym tygodniu podam Ci jak się skończą mecze     iwo: |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23494 - 03/11/2002 21:38  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   member

Meldunek:  20/09/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Mondex: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol: [qb]  [QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper: [qb] Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow              Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? [/qb][/QUOTE]Po wczorajszym zostala mi Marsylia (za tydzien bedzie 4 poziom) i Strasbourg (bedzie 2). Za chwile bedzie grala Wisla Plock i Ruch, a wieczorkiem Getafe (3 poziom).[/qb][/QUOTE]Cze Nie ma sprawy ja mam dużo drużyn w progresji tak więc będziesz miał z czego wybierać      . Podam Ci je wieczorem jak skończą się dzisiejsze mecze. Jak narazie mój Totenham remisuje do przerwy z Chelsea 0-0. A dzisiaj grają jeszcze tylko Everton, Hibernian i Blackburn. Tak więc moje drużyny, które ocalały po tym tygodniu podam Ci jak się skończą mecze      iwo: [/qb][/QUOTE]Everton i Blackburn ale masz nosa. To także moje typy |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23496 - 03/11/2002 21:57  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   addict

Meldunek:  17/10/2001
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23497 - 03/11/2002 22:06  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
| Anonymous Unregistered

| 
Panowie a nie macie problemow z wyciagnieciem pieniedzy z Expektu.Jak to wyglada i na czym to polega?
 Moze ktos mi to powiedziec?
 Czy nalezy przeslac pozniej jakies kopie dokumentow itd.
 A te nasze profesjonale, sts ciesza sie ostatnio duzym zainteresowaniem wczoraj stalem 1,5h aby wyslac kupony, juz chcialem zrezygnowac ale progrsja na HSV nie pozwolila:)
 Pozdrawiam wszystkich progresowiczow.
 Prosze jeszcze o opinie na temat buków internetowych, kogo polecacie?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #23498 - 03/11/2002 22:18  Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA |  
|   old hand

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez:[qb]Panowie a nie macie problemow z wyciagnieciem pieniedzy z Expektu.[/qb][/QUOTE]Nie, wszystko w moim przypadku trwalo 4 dni

[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez:
 [qb]Jak to wyglada i na czym to polega?
 Moze ktos mi to powiedziec?
 Czy nalezy przeslac pozniej jakies kopie dokumentow itd.[/qb][/QUOTE]Ja nie musialem nic przesylac. Na stronie podajesz nr bankowy konta, jeszcze kilka informacji i pieniadze zostaja wyslane do Ciebie

[qb]A te nasze profesjonale, sts ciesza sie ostatnio duzym zainteresowaniem wczoraj stalem 1,5h aby wyslac kupony, juz chcialem zrezygnowac ale progrsja na HSV nie pozwolila:)[/qb][/QUOTE]Dla mnie to jest smiechu warte... stac 1,5h i do tego nasz rzad przytnie zyski o 10%... We wszelkich expektach kursy na remisy sa zwykle wyzsze o jakies 0.1-0.2 niz u naszych bukow a do tego nie trzeba oplacac pensji premiera...

[qb]Prosze jeszcze o opinie na temat buków internetowych, kogo polecacie?[/qb][/QUOTE]Na poczatek polecam expekt, mozesz wyslac pieniadze z kazdego konta bankowego w Polsce. Otrzymujesz je rowniez na to samo konto, bez kombinacji, bez tracenia czasu.

Ja zaczynalem w expekcie, a teraz przenioslem sie do gb, ale tylko dlatego, ze maja bogatsza oferte (u/o niemal wszystkich lig).

Powodzenia!
 Kejsper
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |