Ostatnie rozliczenie:
Pistons win 10-13
Pistons -hc
Progres "away win"
/długoterminowy/ Lakers NO win NBA 2004
(parafrazując złotoustego Zydorowicza)
"I jest juz prosze państwa po koszykarskich ptokach"
Pozwole sobie,jako moderator-neofita
,nadac prawo do podziekowania wszystkim Kolegom,którzy pisali na to forum posty na temat rozgrywek NBA (i innych lig koszykarskich) w sezonie 2003/4 .
Dzieki za rzetelne,fachowe opinie,cenne analizy,kulturalne dyskusje i z humorem pisane polemiki.
Mam wrażenie,myślę,że je podzielacie,że z biegiem czasu stajemy się (my,uzytkownicy tego koszykarskiego forum) grupa coraz sobie blizszych,bardziej z soba zżytych ludzi.
Wspólne typowanie w takiej atmosferze to czysta przyjemność i jestem pewien,ze nie będe w tej opinii odosobniony.
Jeśli do tego dodać osiągnięte zyski w sferze finansowej to pozytywne wrażenia sa kompletne
Chłopacy !
Bądźcie uprzejmi wszystkie Wasze opinie,uwagi,spostrzeżenia dotyczace minionego sezonu w Najlepszej Lidze Świata oraz wnioski,przemyślenia na temat typowania,grania,obstawiania (wnioski posezonowe,hehe) wpisywać do tematu
"NBA 2003/2004 - podsumowanie"
Do boju z bukami wracamy w listopadzie(rozgrzewka w październiku - ale to niespodzianka na razie) ,a więc tym ,z którymi nie bede miał juz tutaj kontaktu życzę pieknej pogody w czasie urlopów i wakacji,a najmłodszym typerom jak najlepszych ocen na świadectwach - do zobaczenia w NBA 2004-2005
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City