Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#236024 - 04/04/2004 04:51 Re: NBA 03.04
Mr Joke Offline
old hand

Meldunek: 11/10/2003
thx amkwish tak myślałem ale spodziewalem sie raczej głosów za shaqiem

Do góry
Bonus: Unibet
#236025 - 04/04/2004 05:05 Re: NBA 03.04
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Nie ma to jak dobry kumpel - wlasnie taki jeden zadzwonil i pozwolil mi przyjsc jutro do pracy dopiero na 10,wiec siedze sobie jeszcze przed kompem.

Wroce raz jeszcze do tematu,ktory poruszyl Lukboj (btw sorki za ironiczna odpowiedz,ale nie nauczylem sie jeszcze w pelni panowac nad pierwszymi odruchami).

Postawmy sprawe tak :
"Czy na Dallas Mavericks mozna zarobic typujac ich mecze ?"

Zalozmy,ze od poczatku sezonu 2003/4 gralismy na wygrane Mavs u siebie.
Bilans na dzis : 32W - 5L
Mam niezbyt dokladne notatki,ale wynika z nich,ze z 32 wygranych okolo 20 Mavs zakonczyli uzyskujac wymagany przez bukuff handicap.
Z cala pewnoscia mozna przyjac wiec,ze co 2-gi mecz wygrywali we wlasnej hali z handi (to oczywiscie średnia,bo zdarzaly sie i 3-4 -hc po kolei,ale co najwazniejsze ...najdluzszy streak bez uzyskania hc wynosil 4,znaczy sie w 4 meczu handi wszedl).
Wniosek nasuwa sie sam - sporo zarobil ten ,kto gral handi na "Mavs in home" z progresem ,a dodatkowo obstawiajacy w tej opcji mial komfort,bo nie musial angazowac duzej gotowki (krotkie serie).
Gwoli scislosci - tak dobrym bilansem in home moze ,oprocz Mavs,poszczycic sie tylko LAL (blisko sa SAC,SA i IND),ale ,jak juz Szak napisal,granie na -hc Lakersuff w LA rozni sie od stawiania na Dallas we wlasnej hali.

Interesuje sie NBA od kilkunastu lat,2 lata wstecz obstawialem mecze "na niby",a dopiero od tego sezonu zdecydowalem sie zagrac prawdziwymi pieniedzmi.
Jednak ten rok traktuje ulgowo,musze po prostu wczuc sie w atmosfere obstawiania tej ligi i nauczyc sie patrzec na mecze pod katem ew.zyskow i strat.

Od nastepnego roku przestaje typowac i na serio zaczynam grac i wlasnie opieral sie bede na takich druzynach jak Dallas (btw handi z progresem uwazam za pewniejsze niz u/o - gralem je 3 miesiace,ale 2 ciagi 7-mio i 6-cio zdarzeniowy nieomal doprowadzily moje serce do palpitacji,hehe - hc do pieciu jest do wytrzymania).
Basket zas jest idealny do grania progresuff,tu mamy tylko 2 mozliwosci rozstrzygniecia meczu.

Jeszcze jedno.
Nie zgadzam sie z pojeciem "gram na druzyne X" tylko w kontekscie obstawiania jej ew. wygranych.
Ja od kilku miesiecy gram regularnie na Miami Heat (btw moj ulubiony zespol).
Dzis stawiam,ze wygraja w Chicago,ale wczoraj stawialem,ze..przegraja w Detroit.
Oba mecze gram wiec na Miami

BTW mozna grac np, na Orlando,tylko trzeba zrobic w miare trafne zalozenie - w tym przypadku brzmi ono "gram na przegrana Orlando z handi az do skutku" albo "do skutku gram na +hc Magicuff".

Zreszta opcji progresowych jest bez liku,jedyny warunek to systematyczne obstawianie,bo nie mozna pominac zadnego meczu i przy okazji poddaje wszystkim pod rozwage rozpatrzenie tej metody przed zblizajacymi sie meczami PO.

Sorka,ze znowu wrocilem do pisania dlugich postuff,ale mam nadzieje,ze wyjasnilem co ja widze w tym Dallas

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236026 - 04/04/2004 13:04 Re: NBA 03.04
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szakatak:
[qb]czemu gram Dallas:[/qb][/QUOTE]Po to ,by spozywac iwo: na koszt bukuff
Dirk uber alles !

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236027 - 04/04/2004 16:16 Re: NBA 03.04
szakatak Offline
addict

Meldunek: 04/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał amkwish:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał szakatak:
[qb]czemu gram Dallas:[/qb][/QUOTE]Po to ,by spozywac iwo: na koszt bukuff
Dirk uber alles !

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City[/qb][/QUOTE]no lukboj jednak nas Dallas nie zaskoczyło...
124-103 - chociaż MAciek Lampe powalczył 15 minut 10 punktów (5-6!!!), 5 zbiórek

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08