Hmm...po przestudiowaniu najpewniejsze wydaja mi sie 2-3 u/o ,ale ja tego ostatnio nie trafialem
Podam dla porzadku
MIN - WAS under 190,0
IMHO malym wysilkiem ,aby do przodu,to raczej zalozenie Timberwolves na ten mecz.
Mozliwy przy tym +hc na Wizards..14 pts - warto sie zastanowic.
ORL - ATL over 197,0
Festiwal strzelecki,gra obronna niewazna

- na to stawiam dzis w Orlando.
Jesli musialbym dac handi to na pajacuff z Atlanty,bo bez McGrady'ego Orlando jest najslabsza druzyna w lidze.
UTA - SA under 168,0
Co tu duzo mowic - szansa Utah jest gra obronna,ale przeciw Spursom niejeden sie na tym przejechal,Z moich obserwacji wynika,ze SA sie potrafi dostosowac do panujacych warunkow i z reguly dobrze na tym wychodzi (bardzo uniwersalna i elastyczna druzyna - jeszcze powalczy o lepsze miejsce w konferencji).
Z handi podaje te,na ktore zagram,bez wzgledu na opinie,no chyba,ze ktos mnie przekona
("mam swoje zdanie,ale sie z nim nie zgadzam").
BOS - GS 1 (-5,0)
UTA - SA 2 (-5,0)
DEN - HOU 2 (+5,5)
Tu San Antonio jest dla mnie dobrym typem i chyba nie dam sie przekonac.
Wiem ,ze Utah "musi" wygrywac" ,ale akurat Spursi to kat na mormonuff i im tez potrzebne sa wygrane,bo wierze,ze beda chcieli zajac wyzsze miejsce niz 4 (czwarte miejsce - PO z Grizzlies,brrr)
Boston typuje ze wzgledu na ich sytuacje w konferencji (powinni lapac kazda okazje) i mniemanie,ze Pierce zagra,co przy absencji Dampiera w GS (IMO najlepszy gracz Warriors) daje Celtom handi na minimum 5pts.
Denver u siebie odprawia ostatnio wszystkich z kwitkiem i nie zaprzeczam,ze pokona Rakiety,ale spodziewam sie zaciętego meczu i hc w wysokosci 5,5 na HOU uwazam za wystarczajacy.
Zastanawiam sie jeszcze nad
IND - TOR 1 (-10,0)
W koncu jakis dwucyfrowy hc musi wejsc,a Pacers raczej nie przepieprzaja wysokiej przewagi w ostatnich minutach.
DET - MIA 1 (-7,0)
Porownujac uklad sil,to musze przyznac,ze moi ulubiency z Florydy sa minimum 7 pts gorsi od Tlokuff - pytanie czy zagra R.Wallace,bo jesli nie,to mozliwa niespodzianka.
CLE - MIL 2 (-4,0)
Graja 2 druzyny ,na ktorych regularnie przegrywam,hehe.
Moze dla jaj dam na to double stake ?
Bucks musza zawalczyc o utrzymanie,wydawaloby sie 2-3 tygodnie temu,bezpiecznej pozycji w tabeli - Cavaliers IMHO juz poza PO.
Stawiam wiec na to,na czym komu bardziej zalezy - tak wiec Milwaukee winni zdobyc cenne punkty,a przereklamowany LeBron tak zagra w PO jak zagral w ALL STAR GAME
Na razie tyle - polemizujcie,drwijcie,zgadzajcie sie - aby tylko cos dobrego z tego wyszlo.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City