Witam !
Uff,wrocilem z pracy,do niedzieli wolne,to pewnie razem przepieprzymy troche kasy dzis ,jutro i pojutrze
Cudna wiadomoscia jest dla mnie wygrana Blazers,tak wiec progres naprawde oplacil sie.
I wlasnie pare slow co do dzisiejszego meczu Blazersuff z Sixers.
Sytuacja w tabelach superciekawa,Obie druzyny jak wiadomo walcza o PO i na poczatek uwaga : absolutnie nie zgadzam sie co do typowania Portland na zwyciezce dzisiejszego meczu.
Ich,ja Ktos napisal ,"spokojny awanas do PO" wisi na wlosku - zobaczcie plan meczuff - Utah i Denver nie odpuszcza.
Niemniej jednak niewiele zlego sie zdarzy,jezeli Blazers przegraja ten mecz,natomiast to spotkanie to ostatnia szansa dla Sixers.
Nie lubie tej druzyny,ale...jesli zagraja tak jak z GS - wystarczy to na Portland.
Porownawczo : Portland 2 dni temu przegralo z NY ,majac wygrana w kieszeni - ten sam Nowy Jork przepieprzyl niedawno ,w ostatniej kwarcie,pewna wygrana z Sixers (doszlo do OT i Phila wygrala).
Sixers grali bez Iversona,graja bez Iversona i...osiagaja calkiem niezle wyniki.
Jak pisalem pare dni temu plan Blazers zakladal IMHO wygranie 1 meczu z 3 (NY,BOS,PHI),wczoraj wygrali w Bostonie i starczy
Sixers "nie leza" Blazersom i dlatego przestrzegam przed zbyt pochopnym stawianiem na Portland.
Ja postawie dzis na Sixers,ale 5/10 normal stake,co zas sie tyczy u/o ...totolotek.
LAL - HOU
Sklaniam sie do typowania wygranej Lakersuff (cholera,ida jednak na 1 miejsce po fazie zasadniczej !),ale bardziej mnie korci dac jednak +hc na Rockets (tez im sie gotuje w tylku - popatrzcie na tabele).
Natomiast za OVER w tym meczu dalbym sie pokroic
DAL - SAC
IMHO Mavs to wygraja,ale -hc=6,0..hmm i badz tu madry,chyba jednak dam to.
Pytanie : czy w meczu dwoch superoverowych druzyn moze pasc under?
Odpowiedz:IMO jak najbardziej.
To tyle na pierwszy rzut oka - Wasza kolej
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City