Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#236520 - 23/03/2004 12:55 NBA 23.02
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2004
Chicago - New Jersey
Cleveland - Phoenix
Memphis - Toronto
Minnesota - San Antonio
New Orleans - Detroit
Sacramento - Milwaukee
Utah - Washington

No to jazda...
Jak ktoś ma jakieś przemyslane typy, to proszę przed 15:00, bo niestety znowu jestem skazany na TotoMixa.... :rolleyes:

Do góry
Bonus: Unibet
#236521 - 23/03/2004 14:04 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Jak ktoś ma jakieś przemyslane typy, to proszę przed 15:00, bo niestety znowu jestem skazany na TotoMixa.... :rolleyes: [/QB][/QUOTE]

Fozzie ,ja mam jeden pewny typ dla Ciebie,mianowicie :
"Jak najszybciej zrezygnuj z grania NBA u naziemnego buka".
Od 15 do rozpoczecia 1 meczu jest dzis 8 godzin,a w tym czasie pewne nadchodzace jeszcze informacje moga zmienic typ o 180'.
Ale...to pewnie wiesz,ja tak tylko dla przypomnienia

Co zas sie tyczy typuff to ja bede dzis gral (na 80% ,furtke zostawiam sobie jeszcze na ewentualnosc pojawienia sie istotnych info odnosnie meczuff) takie typy
UTA - WAS under 183,0
CLE - PHO 1 (-7,5)
MEM - TOR 2 (+8,0)
SAC - MIL 1 (-10,0)
SAC - MIL over 215,0

Jeśli nie dojda jakies "dodatkowe okolicznosci" to te 5 typuff gram w singlach i byc moze dubel
UTA - WAS under
SAC - MIL over

Teraz typy na 50% (na razie,moze po glebszej analizie niektore wyrzuce,a niektore zagram na bank)

CHI - NJ over 172
MIN - SA 1 (-3,0)
UTA - WAS 1 (-10,0)
CLE - PHO over 197,5

Na koniec typ,ktory dzis gram na bank,ale za 5/10 normal stake - typ na niespodzianke(tak jak gralem w niedziele Toronto)

NO - DET 1

/wszystkie hc i linie z Pinnacle)

To na poczatek tyle.
BTW Fozzie polegaj na swoim zdaniu i przeczuciu.
IMHO najlepiej bedzie jak podasz swoj typ i zwrocisz sie do forumowiczow o podanie argumentow za/przeciw , a jak sie z nimi zapoznasz - podejmiesz decyzje.

Czasem jest tak,ze caly swiat Ci mowi,ze wynik bedzie odwrotny od tego,jaki stawiasz,ale....jak masz nosa na ten typ to stawiaj - ja przynajmniej tak mam i nikt mnie dzisiaj nie przekona by nie stawiac na Hornets
Tyle tylko,ze to moj nos,hehe i ja za niego odpowiadam.

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236522 - 23/03/2004 14:05 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Zapomnialem w poprzednim poscie napisac,ze prosze o komentarze i polemike odnosnie moich typuff.

Do góry
#236523 - 23/03/2004 14:11 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Mam pytanie do Wszystkich.

Czy gracie zaklady na NBA w opcji "BUY POINTS" ?
Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i porady.

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236524 - 23/03/2004 14:51 Re: NBA 23.02
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Własnie zasiliłem konto na expekcie, ale delikatnie, a do TotoMIxa i tak sie przejde, nie tam, żebym był uzależniony, tylko tak z przyzwyczajenia....

Do góry
#236525 - 23/03/2004 15:28 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fozzie:
[qb]Własnie zasiliłem konto na expekcie, ale delikatnie, a do TotoMIxa i tak sie przejde, nie tam, żebym był uzależniony, tylko tak z przyzwyczajenia.... [/qb][/QUOTE]Cholera,czemu nie pytales ...wrrrrrrrrr
Przeciez pisalismy tutaj,ze expekt to badzieiwe,jesli chodzi o NBA (przede wszystkim posty Szak i moje).
IMO doskonaly do obstawiania basketu jest Pinnacle - minimalna stawka to 1$.
Przede wszystkim pelna ,kompletna oferta NBA i NCAA i nie robia takich numeruff jak expekt,ze zdejmuja kurs i czekaja na wiadomosc czy np.Bryant juz puscil baka czy nie
A co do totosyfa to zostaw go sobie w rezerwie - czasem sie zdarza,ze naziemne buki sie pieprzna odnosnie jakiegos meczu i trzymaja np.zbyt wysoki kurs - wtedy mozna tam obstawic i potraktowac to jako promocje,hehe.

W Sulphur jest STS i Betako,ale ja mam do tzw.City ciut daleko ,ale glownym powodem ,ze tam nie obstawiam jest to,ze wszyscy menele mnie znaja i jak sie pojawie w punkcie to nie chca sie odczepic ,dopoki im nie podam "pewniaka" na jakis mecz pilki noznej - jestem dla nich guru,hehe,od momentu kiedy wzbudzilem tam sensacje obstawiajac 1X Wolverhampton z MU po kursie okolo 6,0 za 50 zeta (czytaj:rownowartosc chyba calego transportera wina markowego,owocowego,bardzo slodkiego)- Wilki wygraly 1:0.
Na domiar zlego niedawno (jak mnie zaczepili na ulicy,btw moja stara sobie na mnie uzyla,mowiac :"fajnych masz kumpli,kochanie")rzucilem im remis Łecznej w Płocku (bylo 0:O) i teraz mam juz naprawde przesrane
BTW jakby chlopaki tak typowali NBA (ktorej zreszta nie ruszaja) jak II lige polska pilki noznej (serio pisze,sa naprawde niezli)to chodzil bym do rynku codziennie i podawal te typy na forum.

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236526 - 23/03/2004 16:18 Re: NBA 23.02
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

a co sądzicie o sume punktów w New Orleans - detroit ??
170 oczek, biorac pod uwagę ostatnie średnie, chyba jest do przeskoczenia z tradycyjnym palcem w ....
Co o tym myslicie ??

Do góry
#236527 - 23/03/2004 16:44 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

MEM - TOR 2 (+8,0) - proba uzasadnienia.
MEM - TOR u/o 182 - NO BET

Ja juz to zagralem i tym,ktorzy maja tez taki zamiar polecalbym uczynic to raczej wczesniej niz pozniej.
Kurs na plusowy hc jest juz delikatnie nizszy,a to moze zaowocowac jego obnizeniem.
Raptors walcza o PO i to jak !
W niedziele czulem,ze mecz w Nowym Orleanie bedzie dla nich bardzo wazny i wypruja z siebie flaki,by te rozgrywke wygrac (btw tym co zrobili w 4 kwarcie i OT nie zawiedli moich oczekiwan).
Dzis Carter&Co beda starali sie zrobic kolejna niespodzianke i IMHO maja spore szanse by tak uczynic,podbudowani wlasnie tym,co wykonali z Hornetsami.
Vince Carter to w moim pojeciu na 100% zasluguje na miano lidera zespolu nie tylko w sensie zdobywanych punktuff i prowadzenia gry,bo moje uznanie wzbudza przede wszystkim to w jaki sposob dostosowuje swa gre do aktualnie panujacej na parkiecie sytuacji - w momentach,gdy mu nieszczegolnie idzie potrafi zwalczyc w sobie ambicjonalny trend i "schowac" sie gdzies na uboczu,przekazujac ciezar gry aktualnie bedacym w wiekszym sztosie niz on partnerom,natomiast w momentach trudnych bierze na siebie caly ciezar odpowiedzialnosci i z reguly nie zawodzi (btw to jest prawdziwy lider,w odroznieniu np.od Iversona i dlatego Raptors beda w PO,Sixers nie).
Carter potrzebuje jednak wsparcia,ale takowe juz ma.Po powrocie Rose'a Raptors dysponuja juz potencjalem,ktory predysponuje ich do wygrywania z potencjalnie silniejszymi rywalami.

Jednak Grizzlies to IMO trudniejszy przeciwnik niz Hornets,szczegolnie skuteczny we wlasnej hali i chyba nie ma takiej drugiej druzyny w lidze,ktora gra takie horrory w koncowkach - z regula rozstrzyga to na swoja korzysc,co niewatpliwie swiadczy o dojrzalosci zespolu i naprawde niezlym coachingu.
Nie mozna tez powiedziec,ze Misie dzisiaj graja o nic - wrecz przeciwnie,ja zakladam,ze ich celem jest pierwsza czworka,po to by w pierwszej rundzie playoff's wykorzystac atut wlasnego parkietu.
Pojde dalej...4 miejsce IMO to jest to,w co celuja Grizzlies (najpierw wyczesac Dallas,nawet 3:2,bo 3 mecze u siebie,potem jechac na calego z Kings i wlasnie Sacramento IMHO bardziej im lezy jak SA ,nie mowiac o LAL).
Dzisiejszy mecz dla Memphis nie jest wiec IMHO mniej wazny jak dla Raptors,bo w przypadku wygranej Misie dochodza Mavs w walce o 4-5 miejsce.
Na niekorzysc Grizzlies przemawia oczywiscie to,ze nie graja w optymalnym skladzie,lecz jak juz niejednokrotnie pokazali,maja bardzo wartosciowych zmiennikow (btw ktos tu pytal miesiac temu - "kto to jest Stromile Swift?" - dzis juz nikt nie pyta ).
Jest jednak jedno "ale",mianowicie pod znakiem zapytania stoi dzisiaj wystep Bonzi'ego Wellsa,a dla MEM to bardzo wazny gracz,taki dobry duch zespolu,moze nie za bardzo "medialny",ale naprawde wykonujacy znakomita robote ,szczegolnie w trudnych dla zespolu momentach.Jego absencja,badz nawet gra ponizej dotychczasowej sredniej przebywania na boisku,napewno nie bedzie atutem Grizzlies.
Biorac to co powyzej pod uwage sadze,ze zapowiada sie pasjonujacy,bardzo zaciety mecz,w ktorym zadna z druzyn nie odpusci ani na sekunde.
Jezeli musialbym wybierac tylko pomiedzy "jedynka" i "dwojka" dalbym 7/10 stake na Raptors,ale poniewaz mozna skorzystac z dobrodziejstwa obstawienia handicapu postawie +,8,0 na Toronto ,bo ta podporka moze okazac sie bardzo potrzebna,jezeli wezmie sie pod uwage,ze mecz odbedzie sie w Memphis.
Nie gram u/o w tym meczu,poniewaz przeczucie mowi mi,ze na 70% zagraja tak,by nie tracic (czyli under),ale...bardzo mozliwa w tym meczu jest dogrywka.

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236528 - 23/03/2004 16:48 Re: NBA 23.02
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Co do typów amkwish-a zgadzam się w 100% z:
SAC - MIL over 215,0 (zakladajac że nie będzie powtórki ostatniej kwarty maczu MIL - LAC
CLE - PHO 1 (-7,5)(CLE musi wygrać ten mecz dla PHE nie ma on wiekszego znaczenia)
MIN - SA 1 (-3,0)(walka o przodownictwo Midwest Division)
NO - DET 1 (W końcu DET musi przegrać i jest dobra okazja NO gra dobrze we własnej hali, nie ma jeszcze pewnego miejsca w PO w przeciwieństwie do DET)
ponadto w 50% - UTA - WAS 1 (-10,0 ?)- czy napewno dadza radę 10pkt? Wygrac musza ale ile?
Inne zdanie mam co do:
SAC - MIL 1 (-10,0)- myslę że MIL pomimo że beznadziejnie gra na wyjazdach nie przegra w takim wymiarze (ostatnie 10 spotakan - niewielkie różnice pkt) - ponadto będzie próbowało powalczyć bo nie jest pewne PO co pokazali w meczu LA - ale dla bezpieczenstwa odpuszczam to zdarzenie.
Tak że chyba dzisiaj spróbuję zagrać 4 pierwsze jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji. Poczekam jeszcze jak do tego ustosunkuje się Szak i inni.

Do góry
#236529 - 23/03/2004 17:57 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał KRAJAN:
[qb]Co do typów amkwish-a zgadzam się w 100% z:
SAC - MIL over 215,0 (zakladajac że nie będzie powtórki ostatniej kwarty maczu MIL - LAC

Ja wlasnie zakladam,ze nie bedzie,natomiast nieco obawiam sie pierwszej kwarty - Sacramento,jak pisalem w innym watku,jeszcze spi przez 7-8 minut.
BTW dlatego tez hc -10,0 typowalem na 50%,bo moze powtorzyc sie sytuacja z ostatniego meczu Kingsuff - gonili,przegonili,handi nie zrobili.
Natomiast mam wrazenie,ze over jednak wejdzie,bo Bucks nie dysponujacy wielkim potencjalem w defensywie musza przyjac gre "kosz za kosz" i zgadzam sie z Twoim zdaniem,ze nie beda tu chlopcem do bicia.
Ostatnio przewalaja wszystko i chyba juz maja troche mokro w gaciach,bo nie moga jeszcze byc pewni miejsca w PO (tu mam na mysli,ze miejsce od 6-go w dol to jest to czego by w Milwaukee za bardzo nie chcieli,hehe).

krajan
CLE - PHO 1 (-7,5)(CLE musi wygrać ten mecz dla PHE nie ma on wiekszego znaczenia)

Cavaliers IMHO musza miec ten mecz caly czas pod kontrola,wypracowac sobie przewage na poczatku (1 polowa) i utrzymac,ew.powiekszyc w 3 i 4 kwarcie.
Ten mecz ma dla nich kolosalne znaczenie,bo w przypadku wygranej lapia Knicks (ci maja 2 mecze wiecej rozegrane)oraz oddalaja sie od Celtics i Sixers.
Jedna mam tylko watpliwosc - Cavs nie graja dobrze z Zachodem i gdybysmy sobie wyobrazili,ze Suns przeniesli sie do wschodniej konferencji to chyba nie byloby obrazoburstwem zalozyc,ze stamtad mogliby wejsc do PO.
Phoenix zagra na luzie i nie da sie ukryc,ze ich ostatnie mecze pokazuja,ze stac ich na wiecej,niz wskazuje to zajmowana lokata i bilans meczuff.
Jest jeszcze jedno.
Z kim Suns zrobili przyjacielski trade ?
Tak,tak...z Nowym Jorkiem i czyz nie ucieszylby sie Pan Isiah T. z porazki Cavaliers ?
Ten sam Thomas,ktory w styczniu robil za zbawce NY ,a teraz trzesie dupa,bo w swojej radosnej tworczosci poszedl "o jeden most za daleko" (Van Horn) i nie omieszkano mu tego juz nieraz zarzucic.
Moze to wiec byc mecz z podtekstem,mam nadzieje jednak,ze Cavaliers nie pozwola sobie na porazke.
Stawiam tu przede wszystkim na jednego zawodnika,wg mnie jednego z najlepszych graczy w tej lidze,a tak bardzo niedocenianego - bowiem Cavs to dla mnie przede wszystkim Boozer,a nie przereklamowany (jak w innej grze Roberto Carlos) James LeBron,ktoremu ta wrzawa na dobre nie wyjdzie i IMHO drugim Jordanem to on nigdy nie bedzie,ale drugim Iversonem lub Sprewellem to na 99%
Chlopak jest jeszcze bardzo mlody i w grach o wysoka stawke czesto zawodzi - te straty w waznych momentach sa wqrzajace - ale to nie zarzut,tak graja malo doswiadczeni zawodnicy,tzn.bardzo nierowno.
Mam jednak wrazenie,ze Boozer posklada na parkiecie wszystko do qpy i LeBron dzis zagra na "tak".
Jak ma wygrac Cleveland to z tym handi jakie obstawimy,hehe i bynajmniej nie jest to czcze zyczenie - nie sadze by sobie pozwolili na nerwowa koncowke (2 "trojki" Suns i remis),musza odjechac na powyzej 10,0 - btw dramatyczne koncowki to Cavs graja cieniutko.

krajan
MIN - SA 1 (-3,0)(walka o przodownictwo Midwest Division)

Dodam tylko krociutko wyjasnienie od siebie.
Dla mnie to przede wszystkim osiagniecie zalozonego celu przez Timberwolves - 1 lub 2 miejsce (pierwsze odjezdza do Sacramento,ale jak MIN juz wyprzedzili LAL w walce o drugie,to IMO nie po to,by tego nie obronic)
Mecz rowniez wazny pod wzgledem uzyskania ew.przewagi w sferze mentalnej przed konfrontacjami w play-off's.
Wiecej do zyskania tu mieliby Spursi (pogonic Wolves na ich parkiecie),ale.....ile razy jeszcze Minnesota moze dac ciala wlasnie we wlasnej hali?

krajan
NO - DET 1 (W końcu DET musi przegrać i jest dobra okazja NO gra dobrze we własnej hali, nie ma jeszcze pewnego miejsca w PO w przeciwieństwie do DET)

krajan
Ilez razy jeszcze? Hehehe,wlasnie...typ wybitnie intuicyjny - bez argumentuff i komentarza.

ponadto w 50% - UTA - WAS 1 (-10,0 ?)- czy napewno dadza radę 10pkt? Wygrac musza ale ile?

Im bardziej ten mecz studiuje,tym bardziej upewniam sie,ze Jazz dadza rade.
W grze defensywnej zdecydowanie goruja nad Wizards - IMO zdeklasuja ich w zbiorkach (Laettner jest tu skazany na przegrana),no i kto rzuci cos dla WAS ?
Arenas ma nie grac,a nawet gdyby i gral,to wieksi goscie od niego nie porzucali sobie w Utah.
Zaryzykuje teze,ze bedzie 20 punktuff na korzysc Jazz ,a maksymalna predykcja moze wyniesc hmm...100-80 (predzej setka dla Jazz,jak te 80 dla Wizards).
Dogrywki nie przewiduje,wiec podtrzymuje rowniez typ na under 182,0.

krajan
Inne zdanie mam co do:
SAC - MIL 1 (-10,0.

Ja sie rowniez nie upieram przy tym picku
Jedno co sprawia,ze nadal mam to zapisane do grania,ale za 5/10 stake.
W ostatnim meczu Kings,pomimo,ze przegrywali i grali z druzyna o wiele lepsza w obronie od Bucks potrafili to wygrac - jednak jak sie rozpedza to sa trudni do zatrzymania,
Powtorze zatem : jak nie przespia pierwszych minut sa zdolni zapakowac Bucks'om 120 i wiecej punktuff ,a czy tamci rzuca wiecej jak 110 ?
Zobaczymy

krajan
Tak że chyba dzisiaj spróbuję zagrać 4 pierwsze jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji.

Krajan (mieszkalem qpe lat w Swidniku), goraco zachecam Cie do dolaczenia do Knopsi'ego i mnie (bylych deblistuff,hehe) - graj single !

Cholera,nie poszedlem odespac nocy,pije sobie 4 kawe i wale po klawiaturze jak jakis pisarz.
BTW jak Was wqurzaja dlugie posty - dajcie znac - opamietam sie

Poczekam jeszcze jak do tego ustosunkuje się Szak i inni.[/qb][/QUOTE]

Do góry
#236530 - 23/03/2004 20:23 Re: NBA 23.02
SR Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
dla skazanych na totomix!!!:
wielka okazja!
para kirilienko-stackhouse
jerry po kontuzji nawet nie wchodzi od poczatku , wlasciwie on sie do konca nie wyleczyl a pozatym nawet jak gra to krotko i duzo nie rzuca
kirilienko to filar Utah i najlepszy zawodnik zawsze dobrze punktuje a kurs na niego jest 1,90
polecam "skazanym na totomix"
iwo:

Do góry
#236531 - 23/03/2004 20:55 Re: NBA 23.02
dennis Offline
old hand

Meldunek: 20/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SR:
[qb]dla skazanych na totomix!!!:
wielka okazja!
para kirilienko-stackhouse
jerry po kontuzji nawet nie wchodzi od poczatku , wlasciwie on sie do konca nie wyleczyl a pozatym nawet jak gra to krotko i duzo nie rzuca
kirilienko to filar Utah i najlepszy zawodnik zawsze dobrze punktuje a kurs na niego jest 1,90
polecam "skazanym na totomix"
iwo: [/qb][/QUOTE]skazany rowniez poleca
boozer - marion 2

Do góry
#236532 - 23/03/2004 23:06 Re: NBA 23.02
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
[qb]a co sądzicie o sume punktów w New Orleans - detroit ??
170 oczek, biorac pod uwagę ostatnie średnie, chyba jest do przeskoczenia z tradycyjnym palcem w ....
Co o tym myslicie ??[/qb][/QUOTE]o jakich srednich mowisz?? o tym ze detroit wygralo iles tam meczow z rzedu nie pozwalajac rzucic rywalom wiecej niz 70 pktow?? jak dla mnie tutaj under jest o wiele lepsza opcja... poza tym smieszy mnie pisanie o under/over na podtsawie srednich rzuconych pktow...
PS nie wiem czy wiesz ale jest juz marzec, a marzec to 3 nie 2... btw juz drugi raz ten sam blad zrobiles...

Do góry
#236533 - 23/03/2004 23:42 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał petev:
... poza tym smieszy mnie pisanie o under/over na podtsawie srednich rzuconych pktow...
PS nie wiem czy wiesz ale jest juz marzec, a marzec to 3 nie 2... btw juz drugi raz ten sam blad zrobiles...[/QB][/QUOTE]Petev wszyscy wiemy,ze smiech to zdrowie ,ale tak naprawde poczulibysmy by sie IMHO super jakbys byl laskaw podac nam ten swoj mniej smieszny przepis na typowanie u/o

BTW dajmy spokoj *******om typu "ktory to miesiac teraz mamy".
Ja wiem,ze to moze draznic,podobnie jak ortografia i literowki,ale badzmy dla siebie bardziej wyrozumiali.

Zobaczcie w jakim kierunku ida hc i linie,szczegolnie w meczach w Memphis,Cleveland i Sacramento.

BTW Fozzie ,ja dosc dlugo zyje na tym swiecie,ale z palcem w ***** to mi jeszcze nic nie weszlo

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236534 - 24/03/2004 00:24 Re: NBA 23.02
petev Offline
Pooh-Bah

wiesz jak dla mnie patrzenie, ze druzyna A rzuca srednio 90 pktow a B rzuca 95 pktow i linia jest 180 to znaczy ze bedzie over jest lekko smieszne i tyle... mozesz miec swoje zdanie na ten temat... a co do daty to jak ktos juz sie bierze za zakladanie tematu to wypadaloby takie proste rzeczy jak data prawidlowo napisac (zaznaczam ze kolega zrobil juz to drugi raz)...

Do góry
#236535 - 24/03/2004 00:51 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QB]wiesz jak dla mnie patrzenie, ze druzyna A rzuca srednio 90 pktow a B rzuca 95 pktow i linia jest 180 to znaczy ze bedzie over jest lekko smieszne i tyle... mozesz miec swoje zdanie na ten temat...

Petev,ja nie mam innego zdania i tez uwazam,ze srednie nie moga decydowac (co najwyzej pomoc troche).
Sa jednak IMO pewne wyjatki od zasad i tu np
-Spurs bez Duncana grali juz nie tak underowo
-Phila bez Iversona...raczej na over
-Orlando bez T-Maca totalny under

Tak wiec "krótkie" srednie moga czasem pomoc w typowaniu i mysle,ze Fozzie kierowal sie przede wszystkim ostatnia seria wygranych Pistonsuff,ktore ci osiagneli stosujac superdefensywna taktyke.

Problem tylko w tym,jak dlugo mozna sie opierac na "krotkiej" sredniej i mnie wcale dzis nie zdziwi jak w Nowym Orleanie padnie wiecej punktow niz w Sacramento,ot cala specyfika zakladow typu u/o - btw nie ma chyba lepszego sposobu jak to,zeby zaklady na ilosc punktow grac z progresem,na odpowiednio dobrane do kazdej opcji druzyny,no i oczywiscie stawki,tak by kieszen wytrzymala

Do góry
#236536 - 24/03/2004 00:59 Re: NBA 23.02
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

[qb]wiesz jak dla mnie patrzenie, ze druzyna A rzuca srednio 90 pktow a B rzuca 95 pktow i linia jest 180 to znaczy ze bedzie over jest lekko smieszne i tyle... mozesz miec swoje zdanie na ten temat... a co do daty to jak ktos juz sie bierze za zakladanie tematu to wypadaloby takie proste rzeczy jak data prawidlowo napisac (zaznaczam ze kolega zrobil juz to drugi raz)...[/qb][/QUOTE]Proponuję ci zmienić forum na jakieś dla sfrustrowanych, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale istotą tutaj są jakies konstruktywne typy, a ty się rozwodzisz na temat głupiej daty, ja się mogłem pomylić, ale ty musisz mieć lekki poślizg na umyśle sądząć, że faktycznie chodzi o luty...

Do góry
#236537 - 24/03/2004 01:29 Re: NBA 23.02
2pac Offline
enthusiast

Meldunek: 12/03/2004
-10 Utah Jazz
-6 Detroit Pistons
+4 San Antonio Spurs
+8 Toronto Raptors
Detroit Pistons at New Orleans Hornets Over 171

from bet&win

stats:
[win&lost last night 1-4; yet 1-4]

Do góry
#236538 - 24/03/2004 01:50 Re: NBA 23.02
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Korzystajac z przerwy w meczu LM podam jeszcze jeden swoj typ na dzis

NO - DET over 171,0

Poniewaz bez wahania stawiam dzis na wygrana Hornets,a swoje przewidywania opieram na domniemaniu,ze w wykonaniu Pistons bedzie to diametralnie inny mecz niz 8 poprzednich,inaczej mowiac - ostatni odcinek serialu - to osmielam sie zakladac,ze pare "trojek" dla NO (Byron licze na Ciebie,hehe)zmusi Tloki do bardziej otwartej gry,a przeciez i oni potrafia trafiac
Gram to ,podobnie zreszta jak "jedynke" na Hornets za 5/10 swojej standardowej stawki.

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#236539 - 24/03/2004 02:01 Re: NBA 23.02
petev Offline
Pooh-Bah

[qb]Proponuję ci zmienić forum na jakieś dla sfrustrowanych, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale istotą tutaj są jakies konstruktywne typy, a ty się rozwodzisz na temat głupiej daty, ja się mogłem pomylić, ale ty musisz mieć lekki poślizg na umyśle sądząć, że faktycznie chodzi o luty...[/qb][/QUOTE]synku z takimi tekstami to mozesz sobie do swoich kolegow w podstawowce wyjezdzac... zwrocilem tylko uwage ze juz drugi raz pomyliles sie w dacie i tyle... ale coz jak twoja odpowiedz sprowadza sie do tekstu: 'musisz miec lekki poslizg na umysle' to widze ze nie ma sensu polemika z toba... jakbys nie zauwazyl mam troche wiecej postow od ciebie na tym forum, a obecnie udzielam sie juz mniej miedzy innymi przez ludzi twojego pokroju...
a co do typow to najlepsze sa na basketbet

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08