[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pro-to-typ.:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Fozzie:
[qb]

uke:
Brawo przez dwa dni typowania na na podstawie waszych spostrzeżeń 1800 zeta w plecy, dzisiaj
dam babci do obstawienia, to może wyjdę na zero....[/qb][/QUOTE]Nikt tu nie mowi ze ma "pewniaki" nikt nie zacheca do obstawiania jak czynia to inni ale z Babcia pomysl niezly. Powodzenia wez pare recept babci do kupy wyciagnij jedna i porownaj z wynikami powinno wejsc. Niestety nie mam babci i nie mam tej mozliwosci. CZEKAM NA TYPY BABCI-mowie i zagram je bez zastanowienia "One"zawsze maja racje.[/qb][/QUOTE]Sory za emocje, ale to było na gorąco po sprawdzeniu wyników, miałem taki kuponik:
Dallas - San Jose 1
Atlanta Hawks - Seattle SuperSonics 2 (hc-3)
New York Knicks - Washington Wizards under 201,5 pkt
całkowity kursik 6,86 i grałem to za 500 zeta
Seattle weszło bez problemów, Dallas prowadziło po dwóch tercjach 3:0, a na 4 sekundy przed zakonczeniem meczu NY - Wash było 96-94 , czy na odwrót , już nie pamiętam, w każdym bądź razie mówię sobie idę spać, bo chyba w ciągu 4 sekund nie rzucą 11 oczek, a w Dallas też nic się juz nie wydarzy.
No i rano torsje niesamowite. Dallas dało sobie strzelic w 3 tercji brameczkę co spowodowało, ze Rekiny zaryzykowały i na ostatnie dwie minuty wycofali bramkarza i grali z jednym zawodnikiem więcej w polu,udaje się to przewaznie ale w ostatniej minucie, atu pizdziec, strzelają dwie bramki Dallas, gdzie te barany nie były w stanie oddac nawet jednego strzału na pusta bramkę..
No i podwójne torsje, bo faktycznie nie mozna rzucic 11 pkt w ciągu 4 sekund, ale przecież można doprowadzić do dogrywki, która niestety u mojego buka (expekt) liczy się do całości wyniku.
Dlatego jeszcze raz sorry za emocje, taki jest sport, trudno
pozdrawiam wszystkich typujących i mam nadzieję że dzisiaj sie odkujemy
dlatego biegnę juz i pozwolę sobie załozyć temacik na dzień dzisiejszy...