[QUOTE]Oryginalnie wysłał *Danielosss*:
[qb]Eloss Mysle ze SA wygra chodz po wczorajszej porazce:(nie jestem an 100 % pewny graja drugi mecz na wyjezdzie nie majac dnia przerwy ale zobaczcie sbie ostatnie mecze z Gs TYp SA i nie ma co wymyslać!!!! POzdro[/qb][/QUOTE]To forum sluzy do wymiany pogladuff i uwag,a nie do przekonywania innych na sile do swoich typuff.
"Nie ma co wymyslac !!!Typ Indiana i Minnesota" - tak zapewne myslalo wczoraj wiekszosc bukujacych NBA
BTW zobaczylem ostatnie mecze GS

i wlasnie na tej podstawie opieram swoj osad,ze najmniej pewnym z "pewniakuff" sa dzisiaj Spursi.
Konkretniej :
1)Warriors home 18-13 (last 3 - L3)
2)Warriors W/L 25-40 (last 10 - 1-9 & L9)
GS rozpoczyna serie 3 meczuff u siebie i IMHO beda sie starali przerwac ten wstydliwy L9streak juz dzis.
BTW obecnosc dzis na parkiecie Duncana wcale nie obniza szans Warriors,a nieobecnosc nie stawia Spursuff na straconej pozycji - radza sobie bardzo dobrze bez swojego lidera (tu sie przyznam,ze pozytywnie mnie zaskakuja).
Reasumujac podtrzymuje swoje zdanie,ze stawianie dzis na SA po byle jakim kursie,przynajmniej dla mnie,odpada.
Paryz bedzie IMO wart mszy przy kursie minimum 1,50 na Spurs,w przeciwnym razie trzeba bedzie wyczuc kierunek handi,albo zdac sie na typowanie u/o.
Buki sie czaja na razie z tym meczem (pewnie chodzi o Duncana),jak podadza kursy,to do tego meczu jeszcze wrocimy.
Zaryzykuje (pod dyskusje) twierdzenie,ze dzisiejsza noc powinna przyniesc profity tym,ktorzy postawia na under-psy
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City