[QUOTE]Oryginalnie wysłał hunk:
[qb]HOUSTON powinno wygrac na bank
Po pierwsze witam po powrocie z pracy
Dzieki nieobecnosci nie wpadlem na kolejnym wale,jaki zgotowala Minnesota (ktory to juz w krotkim czasie)
Dzis tylko 2 mecze i trzeba bedzie(z przyzwyczajenia) jakis kupon wypasic.
Trudno mi sie nie zgodzic z opinia ,ze w meczu w Houston faworytem beda Rockets,aczkolwiek nie popieram okreslen typu "pewniak" czy "wygra na bank".
Nie trzeba nikomu tlumaczyc ,jakim oslabieniem dla NO jest brak Mashburna ,tak wiec mysle,ze warto pokusic sie o postawienie na HOU z ujemnym handi.
Ja polecalbym jeszcze jeden typ na ten mecz
Jackson Jim - Davis Baron
Najwiecej punktow most 3-pointers made in game Houston vs New Orleans
Typ : 2 (-0,5)
IMO postawienie na Davisa winno byc trafione,bowiem zdominowani w walce podkoszowej Hornets winni szukac szansy w "trojkach".
Czy Davis bedzie mial wieksza skutecznosc niz Jackson...tego nie wiem...ale mysle,ze bedzie mial duzo wiecej okazji do oddania takich rzutuff.
I dalej hunk napisal:
A co do meczu SACRAMENTO - DALLAS to tutaj postawie na rywalizacje WEBBER - NOWITZKI na to że NOWITZKI rzuci więcej punktów stawka 1.90 co otym myslicie ???[/qb][/QUOTE]IMHO stawianie na Nowitzki'ego w obcej hali,to jak dla mnie zbyt duze ryzyko
Ogladalem z plytki mecz Mavs w Minnesocie (3 marca) i az zal bylo patrzec na Niemca,ktorego pierwszych 7 czy 8 rzutuff bylo chybionych.
To jest taki zawodnik,ze jak mu na poczatku pojdzie to toczy sie jak walec,ale....na wyjazdach miewa wpadki (w Minnesocie mial wyrazna alergie na Garnucha,w Sacramento moze miec uczulenie na ..Webbera

)
IMO jak ten zaklad stawiac to max za 3/10-4/10 normal stake.
Na pierwszy "niuch" stawialbym plus-handi na Dallas (kto wie czy nie skusze sie na czyste "2" po kursie > 3,00) oraz na under 217,0 pts.
I tak oto jawi sie pierwszy dubelek na dzis
HOU - NO 1 (-6,5)
SAC - DAL under 217,0
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City