[QUOTE]Oryginalnie wysłał mikarw:
[qb]Na dzis widze w miare pewne 2 mecze:
LA Lakers - Seattle
Minnesota - Houston
Mam jednak pytanie do Was, znawcow NBA czy rzeczywiscie warto to grac za grubsza kase? Czekam na opinie. Z gory dzieki[/qb][/QUOTE]Po primo : nie ma pewnych meczy szczegolnie w NBA
Po drugie primo : na tym forum nie ma znawcuff
Teraz powaznie postaram sie odpowiedziec Mikarw'owi.
IMO granie meczu NBA po kursie 1,14 (tyle mam na Lakers w expekt) jest zupelnie pozbawione sensu.
Murowani faworyci czasem przegrywaja,a przeciez nie postawisz 1 zlotowki,zeby wygrac 14 groszy,musialbys pare stuffek postawic.
Mozna podrasowac inny typ,np,handi lub u/o za 1,9,ale...zyskasz i tak zbyt malo w stosunku do podwojenia ryzyka nietrafienia.
Takze jesli juz jestes przekonany do wygranej Lakers to moze minusowe handi (w expekt wynosi 10,5pts) ?
Sek w tym,ze kazdy przeciwnik spreza sie jadac na mecz z Lakersami i LAL (jesli wygrywaja)tak w 50% meczuff uzyskuja duza przewage - zreszta jak bylbym graczem NBA

al: ,to tez chcialbym pokazac sie z dobrej strony przed tak elitarna publicznoscia i ...atrakcyjna

publicznoscia.
Przechodzac do konkretuff to IMHO najbardziej prawdopodobny jest w tym meczu over 204,0.
Ja pozwole sobie rowniez zagrac jedynke z handi na LAL (czym niewatpliwie zdobede sobie jakies punkciki sympatii u Szakataka

)
Teraz mecz w Minnesocie.
W przeciwienstwie do naszego Kolegi (fana pilki argentynskiej

)nie obawiam sie niedyspozycji Timberwolves.
To co Wilki pokazaly w ostatnim meczu u siebie z Dallas jest IMO wystarczajaca rekomendacja,zebym postawil na nich HIGH STAKE i tak zrobie.
MIN - HOU 1 (-7,0)
Sklanialbym sie tez do obstawienia w tym meczu under 174,5 ,z tym,ze nie jest to typ na moja pierwsza linie na dzis (ewentualnie jak bedzie cos brakowalo do dubla)
Suma sumarum dla mnie dzis pewniejsza Minnesota niz Lakers,chociaz...dubelek 2 razy minusowe handi jest godny glebszego IMO przemyslenia.
BTW Mikarw ja mam na czysta jedynke na MIN 1,34,to juz jest kurs jako taki
Dwie czyste jedynki na jednym kuponie da ci ako 1,52 ,2 razy handi da 3,61....Twoja decyzja
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City