[QUOTE]Oryginalnie wysłał t3ch:
[QB]Dzis bym postawil za wieksza sumke singielek:
Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies poniżej 190 punktow Dla mnie zdecydowanie powyzej 190,0.
Cytat z Twojej analizy :
"Obie druzyny rzadko kiedy przekraczaja linie 100 punktow a wiec mysle ze i teraz zadnej z nich nie uda sie rzucic wiecej niz 95."
Tia....szczegolnie Memphis
Wez rowniez pod uwage,ze po ostatnim trade Blazers wzmocnili swoj offence.
Poza tym kombinowanie przy u/o na podstawie sredniej pts jest o dupe rozbic,bo np.Memphis w ostatnim meczu rzucili z SA 81pts,a srednia z poprzednich ich 5 spotkan to 101,4pts.
Wspomniani zas Spurs rzucili z MEM 80pts,a w poprzednim meczu 117.
Reasumujac druzyna raczej overowa podejmuje typowych overowcuff i kierujac sie nosem daje over.
A za mniejsza kaśke:
Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks powyzej 202 punktow Wyjdzie na to ,ze zagram znow na przekor,ale ,slowo honoru,to nie tak
Dam tu under,a to z jednego powodu.
Nie w pelni sprawny jest Nash i jego brak bylo widac w meczu Mavericksuff z Seattle (szczegolnie 1 polowa,brak asyst,niepoukladana gra i w konsekwencji mniejsza zdobych punktowa Nowitzki'ego).
DAL przekroczyli w koncu setke,ale nie mozna porownywac defense Minnesoty,do radosnej tworczosci Sonics w tym elemencie.
Mysle,ze poniewaz jest to mecz prestizowy,zadnej z druzyn nie bedzie sie usmiechalo stracic 100 punktuff i jezeli ktoras z druzyn jest blizsza tego celu to IMO Timbervolves.
Duzo chyba do 2 setek nie braknie,ale na OT nie ma co liczyc,tak wiec under.
t3ch nie odbieraj mojej polemiki jako kontry,bo ja po prostu mam diametralnie inne zdanie

Gwoli scislosci ja puszczam tylko over w meczu POR-MEM ,jako jeden z wiodacych typuff na dzisiejsza noc.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City