:5gw:
No to teraz słów kilka na temat meczu gwiazd:
To że padnie dużo punktów- to fakt. Pułap u różnych buków od 245 do 255. Dużo ale teoretycznie możliwe do osiągniącia. Ze względu na to że wiekszośc typów jest na OVER- ja stawiam under. Mecze gwiazd są wielkim przedsięwzięciem marketingowym, zarabiają na czym sie da. Myślę żę buki też chcą zarobić, sądząc po poiniach na różnych listach dyskusyjnych i forum, ok 80% opowiada się za OVER. Z tego co zauważyłem buki sytematycznie od kilku dni podnoszą poprzeczkę coraz wyżej- czyżby sztucznie napędzali koniunkturę na OVERA???
:5gw:
Teraz odnośnie zwycięzcy:
Niezaprzeczalnym faktem jest, że dużo silniejsze są drużyny zachodu. Jednak całe drużyny nie grają, lecz poszczególni ich zawodnicy, ba gwiazdy. Lecz te gwiazdy niewiele by same osiągnęły gdyby nie współpraca ze strony kolegów. A współpraca takowa w meczu gwiazd nie jest zasadniczo zbytnio popularna. Jedna gwiazda chce świecić jaśniej od drugiej, szczególnie że za dużo czasu na to świecenie nie mają

Dlatego też wg mnie szanse na zwycięstwo są podobne, ze wskazaniem na Zachód.Swoją drogą kursy na West też spadły o kilka setnych. Podpucha??? Dwa ostatnie mecze wygrywali koszykarze z Zachodu, może więc dziś czas na Wschód? A może z drugiej strony do 3 razy sztuka:)?
Tak jak wspomniałem, w meczach tego typu liczy się dużo innych rzeczy niż statystyki, lepsi czy gorsi zawodnicy. Grunt to zarobić dużo kasy, na czym tylko się da.
:eek: WIĘC ZASADNICZO NO BET :eek: !!!
Ze względu na to że planuję noc spędzić przed telewizorem i troche nie wierzę bukmacherom puszczam dosłownie za kilka groszy, tak dla sportu następujące kuponiki:
West-East, poniżej 254, @1.90 7/10
West-East, 2(+7), @1.90 7/10
West-East, 2, @3.70 4/10
Jakby ktoś chciał obejrzeć LIVE a nie ma gdzie to zaptaszam na meczyk i

iwo: do siebie