[QUOTE]Oryginalnie wysłał Piotrek:
[qb]Granie glownie zakladow U/O w tym temacie Wszystko polega na kombinacji tych zespolow. Dalsze rozwiniecie tego sposobu myslenia, to ze kazda druzyna ma swojego przeciwnika z ktorym pomimo overowych predyspozycji pada under.[/qb][/QUOTE]Obstawianie,ale nie...GRANIE
Obstawiasz,analizujesz,ja sie w to nie bawie (tylko czasem na tym forum typuje,starajac sie analizowac

)
Sprawa jest prosta.
Gram w tym roku na "under" (zreszta obojetnie,ktos moze grac na "over") i cala sprowadza sie do jednego - jesli druzyna ,na ktora gram (powiedzmy ,ze gram jednoczesnie na 10 druzyn)nie osiaga under,to...w nastepnym jej meczu wyliczam progresywna stawke.
(buki nie czytac !)

iwo: ).
Kwota startowa...w zaleznosci od stanu konta,skutecznosc...wiadoma
Wazne by nie robic w portki jak 6-7 razy z rzedu nie ma "under"(badz "over")..bedzie,spokojna glowa.
Wbrew pozorom metoda nie jest uciazliwa,bo mozna odpuscic sobie jeden-dwa mecze,zachowujac jednak potem kolejnosc i wysokosc ciagu - przy zmiennych liniach - nie ma znaczenia systematycznosc,wazne by nie rozpoczynac ciagu,jak liga sie konczy
Szczegoly dla zainteresowanych na priv.
(tu juz ani slowa na ten temat i najlepiej zmoderowac ten post

)

gram
BTW na wyniki meczuff obstawiam,ale to zajecie uboczne,tak dla czystej przyjemnosci i odrobiny emocji.
Sora Wszyscy,ze nie na temat,ale musialem odpisac Koledze,ktory zdaje sie chcial cos udowodnic
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City