Sacramento Kings - Los Angeles Lakers
Najwiecej punktow Shaquille O'neal vs Chris Webber
NBA 2 (+4.0) 1.98
Webber 26 - O`neal 28
Lakersi jednak wtopa:(
około rok temu bawiłem się razem z wami w nba. Teraz powracam na innym, poważniejszym nicku:D
Proszę mi napisać, czy się mylę, sądząc że suma ,która np. u jejka (sorkim nie wiem jak sięto odmienia:) ) wynosi + ponad 3000, jest eynikiem puszczania zakładów za 100 jednostek.
Na dzisiaj w expekcie znalazłe ciekawą propozycję.Mianowicie Webber kontra Shaq. "Król" dostaje w prezencie 4 pkt, a mimo to kurs ,mniejszy na jego przeciwnika.
W ostatnim meczu przeciwko Warriors (wygranym bardzo łatwo różnicą 20 kilku punktów) Webber rzucił zaledwie 13. Ale przebywał na parkiecie niecałe 30 minut. Zbierał siły na Jeziorowców:D Mimo to sądzę że Lakersi wygrają, ale do zwycięstwa poprowadzi ich Bryant z Fisherem. GO DEREK!!!
W przegranym meczu z Dal(16.03)Weber rzucił 24 pkt,jednak 2 dni wcześniej przeciwko Raptors rzucił 26 pkt, przyczyniając się do pogromu drużyny z Kanady(35 punktów różnicy).
W ostatnim meczu rozegranym pomiędzy tymi zespołami (30 stycznia 2003) Webber nie wystąpił. O`neal rozegrał świetny mecz rzucając 36 pkt.W meczu rozegranym w Boże Narodzenie 2002 roku, Webber rzucił 25 pkt,a O`neal 27. Nie obraził bym się gdyby teraz wypadli tak samo:) Życzę powodzenia w typowaniu!