#2423679 - 17/06/2008 00:55
Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do piątej rundy?
[Re: marlon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Uważam że marlon ma rację, nie jest przecież tak że jak on swojego typu nie trafił i to wtedy liczy się typ buszmena...typ buszmena był nieważny od samego początku, mógł podać zastępczy
|
Do góry
|
|
|
|
#2423737 - 17/06/2008 01:23
[Re: buszmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Conrad kiedyś tlumaczył to tak, jeśli ktoś typuje mecz to przeciwnik może typować ten sam mecz ale pod jednym warunkiem że jest to taki typ że już przed rozpoczęciem meczu wiadomo że napewno oba typy nie wejdą, tutaj istniała możliwość że oba wejdą i dlatego uważam że twój typ był odpoczątku nie ważny, w żadnym wypadku nie zaczoł się liczyć w momencie gdy skończyła się 1 połowa meczu i było wiadomo że 2 bramki nie padły, to jest moje zdanie, mogłeś grać ten mecz ale w tym wypadku typować poniżej 1.5 bramki HT
|
Do góry
|
|
|
|
#2423832 - 17/06/2008 02:29
[Re: dondo]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
W tej chwili według regulaminu nie można obstawiać to samo spotkanie co przeciwnik, jeśli oba typy mogą wejść. Czyli można obstawiać odwrotność... np. ktoś postawi "undera" a Ty "overa" lub inny typ, bez możliwości wejścia obu typów... np. ktoś da "1" a Ty dasz "X". Spowodowane jest to tym, żeby nie było później konfliktów które typy mają wpływ na siebie a które nie. Czy jak ktoś zagra "1" a drugi "over" to czy są one jakoś powiązane? Powiem tylko, że u buka nie pozwolili mi nawet połączyć zakład na mecz z tym, kto go rozpocznie (rzut monetą).
|
Do góry
|
|
|
|
#2423877 - 17/06/2008 02:52
[Re: dondo]
|
old hand
Meldunek: 06/05/2003
|
Ok Kenny, tylko powiedz w jaki sposób pokrywa się, łączy typ na kartkę z typem na ilość bramek w połowie? To są dla mnie całkowicie niezależne zakłady. No ale decyzja należy do Conrada. Hehe wiadome że w żaden, ale Ci powiedzą, że regulamin to regulamin i tym sposobem paradoksy znane z "Misia" , "Alternatywy 4" czy "Dzień świra" wkraczają i tutaj,a szkoda bo my "bukmachery" to takie inteligentne osóbki, Conrad zmień ten punkt bo to jest komedia i wypaczanie wyników play-off jednak mozna to polaczyc np. w meczu turcja-czechy czerwona dla volkana ulatwila zadanie czechom zdobycia gola ..co prawda nie zdobyli ale gdyby padl byby on konsewkencja czerwonej kartki oczywiscie mozna sie sprzeczac ale np czerwona kartka dla slabszego z zespolow napewno zwieksza szanse ze handicap na mocniejszy wpadnie mozna by sie doszukiwac wielu powiazań, ale widomo ze w wiekszosci takie zaklady nie sa powiazane
|
Do góry
|
|
|
|
#2425182 - 17/06/2008 14:15
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/02/2004
|
Musimy pomyśleć jak poluzować regulamin w tej sprawie od kolejnej edycji, szczególnie w takich okresach jak Mistrzostwa Europy.
Ogólnie zawsze chcieliśmy, żeby nie obstawiano te same spotkania, chyba że na odwrotność (wtedy wynik ma podwójne znaczenie), stąd zapis o tym że "oba typy nie mogą wejść". Ale możemy pomyśleć nad zmianą tego punktu regulaminu. Z tego wynika że to jednak ja awansowałem do kolejnej rundy,bo typ buszmena był niezgodny z regulaminem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2425327 - 17/06/2008 18:00
[Re: marlon]
|
veteran
Meldunek: 29/04/2005
|
IV ćwiartka Qubi - jad awans: Qubi Dzięki za grę!
|
Do góry
|
|
|
|
#2426006 - 17/06/2008 23:20
[Re: Chorwat]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
II ćwiartka Draint-tomo Awans: Draint Dzięki za grę Również dziękuje i gratuluję awansu. Niestety w niedzielę wieczorem z przyczyn niezależnych ode mnie opóźnił się mój powrót do domu i nie mogłem podać ostatnich dwóch typów. Prawdopodobnie nic by to jednak nie zmieniło i tak czy siak wygrałbyś ten pojedynek Życzę powodzenia w dalszej grze
|
Do góry
|
|
|
|
|
|