#24930 - 04/12/2002 03:59
Re: Moj powrot to nowe rewelacje,nowe podejscie +stare wiadomosci OMNIBUS DO POTEGI ENTEJ
|
member
Meldunek: 28/10/2002
|
West side is the best !!! Respect 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24932 - 04/12/2002 13:27
Re: Moj powrot to nowe rewelacje,nowe podejscie +stare wiadomosci OMNIBUS DO POTEGI ENTEJ
|
journeyman
Meldunek: 27/09/2002
|
Ludzie chyba jakiś cud :eek: !!!!!! Typ RAFTERA wszedł (stawiał na New Orleans przeciwko Chicago). Jak to możliwe, czyżby przebłysk GENIUSZU  . A może znowu dobre złego początki 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24933 - 04/12/2002 23:22
|
enthusiast
Meldunek: 08/11/2002
|
...... pojawiasz się i znikasz i znikasz i znikasz ..... mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika ...... chcę się tobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć ..... i siedem razy zgrzeszyć i zgrzeszyć i zgrzeszyć.... ..... buhahahhahahhhaa ...... 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24934 - 05/12/2002 01:08
|
enthusiast
Meldunek: 04/10/2001
|
O bosh znooff??? nie tylko nie to... Rafter mam prosbe zaloz sobie swoj temat w private picks i dawaj tam typy z analiza bez zbednych komentarzy i wywzszania sie (omnibus do potegi entej, a moze glab do potegi entej ???) piszesz te wsyzstkie texty jakbys mial z 15 lat (jak powszechnie wiadmo bukmacherstwo dozwolone od lat 18)  . Jesli tylko nie bedziesz sie przemadrzal i jesli twoje typy beda celne :zobacz: to na pewno znajdziesz wielu zwolennikow.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24935 - 05/12/2002 14:28
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE] Rafter napisał: [/QUOTE]Jedno jest pewne bez psychiki w tym "sporcie" jestes niczym,jestes workiem pieniedzy ktory lokujesz w banku o nazwie"wplac i spier..i niemysl o wyplacie"Ale o psychice napisze innego ...
Witam Wszystkich
Rafter musi mieć zaj...ście silną psychikę. Jeżeli ktoś nie wie jeszcze jak wygląda Rafter to niech obejrzy "Chłopaki nie płaczą" i zwróćcie uwagę na kolesia o nazwisku Psikuta (wykapany Rafter). Poza tym Rafter to największy showmen internetu. Pozdrówki!
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24936 - 06/12/2002 02:58
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loco: [qb][QUOTE] zwróćcie uwagę na kolesia o nazwisku Psikuta[/qb][/QUOTE]Mala poprawka - koles nazywal sie PSIKUTAS bez s Pozdro Kejsper
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24939 - 12/12/2002 01:42
|
veteran
Meldunek: 06/11/2002
|
Siemanko RAFTER Jestem na tym forum od niedawna i nie wiem co oni wszyscy maja do ciebie. Z tego co przeczytalem wnioskuje ze jestes spoko gosciu. Moze i jestes troszke swirniety, ale kto z nas nie jest. Nie przejmoj sie tym co o tobie pisza i graj swoje. Pozdrawiam i zycze samych trafnych typow.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24940 - 13/12/2002 00:47
|
old hand
Meldunek: 13/11/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER: [qb]Mam opracowany plan konkursu do ktorego chce zaprosic cale forum.Tak mister calutkie forum ,mam zamiar zagrac z calym forum.Mam tu na mysli "szychy" ktorzy cos tam niby wiedza,ale oczywiscie kto bedzie chcial to sobie zagra.Na czym to bedzie polegac dowiecie sie w krotce.Moge zapewnic ze jest to napewno wyzwanie dla najlepszych ,ktorzy beda mogli udowodnic swoj poziom.OK lecimy dalej bo czas nagli a trzeba sie wyspac(to zalecenie lekarza"pamietaj adas sen jest najwazniejszy ,tak tak rozumiem").O konkursie napisze w calosci gdzies w okolicach niedzieli.[/qb][/QUOTE]Rafter czy podałeś już gdzieś reguły tego konkursu bo ja nie mogłem nigdzie znaleźć,a miałeś je podać w okolicach niedzieli,a może zmieniłeś zdanie i nie chcesz konfrontacji???
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24941 - 13/12/2002 13:23
|
member
Meldunek: 10/12/2001
|
komarek poszperaj troche w archiwum forum...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24942 - 13/12/2002 15:38
|
addict
Meldunek: 16/10/2001
|
nie rozumiem waszej niecheci moze nawet agresji w stosunku do RAFTERA. fakt koles jest troche niepokorny, moze to dobrze, moze zle.ale jesli ze wzmorzana sila chce temu forum cos udowodnic czy pokazac to zycze mu powodzenia. pozdrowienia
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24943 - 13/12/2002 22:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER: [qb]Mam opracowany plan konkursu do ktorego chce zaprosic cale forum.Tak mister calutkie forum ,mam zamiar zagrac z calym forum.Mam tu na mysli "szychy" ktorzy cos tam niby wiedza,ale oczywiscie kto bedzie chcial to sobie zagra. [/qb][/QUOTE]Czy są planowane jakieś nagrody? 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24946 - 13/12/2002 23:09
|
veteran
Meldunek: 09/11/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kura: [qb] [QUOTE] [/qb][/QUOTE]Czy są planowane jakieś nagrody?  [/QB][/QUOTE]Chyba powiniennes zadac pytanie.Czy splaciles pozyczle w BANKU za ciagnieta na LA??? Pozdro
|
|
Do góry
|
|
|
|
#24947 - 13/12/2002 23:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2001
|
Rafter a moze najpierw napisz czy jakies wplaty beda....?!Bo jesli tak to trzeba ostrzec wszystkich iz kiedys organizowales juz konkurs tenisowy z wplatami i.....ci ktorzy wplacili to kasy juz wiecej nie zobaczyli bo...konkurs sie nie odbyl...Wiec jesli mozna to bez wplat zebys znowu nie wzbogacil sie kosztem calego forum heheh  iwo:
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|