Wlasnie spojrzalem pare postow wyzej.
Mianowicie nie chodzi mi o to ze kilka osob typuje podobnie,ba to nawet dorze.Jedyne co do czego mam watpliwosci to do kursow bo jak wiadomo nie sa one rowne u tych samych bukow.Przykladem swierzym jest wczoraj COL a dzis ARIZONA jakaz mala roznica jesli chodzi o kursik.
Dlatego uwazam iz obecna statystyka przez ten wlasnie mankament nie jest uczciwa-przecie nie wszyscy graja u internautow,a typ typowi rowny za wyjatkiem handikapow do ktorych nie mam zastrzezen.
BO jak innaczej stwierdzic fakt ze jeden dostaje wiecej punktow od drugiego za ten sam typ.
To nieuczciwe.
Proponowalbym aby sie nad tym zastanowic i zmienic obecna regole-kto u jakiego buka wyniucha lepszy kurs.
Domyslam sie ze kursy maja ulatwic sprawe obstawiajacym,ale jezeli ktos w tym siedzi to bedzie wiedzial gdzie szukac i obstawiac.
Podkreslam typ to typ i wszyscy powinni jednakowo byc podliczani za ten sam typ.
Pozostaje jeszcze sprawa handi i under/ovwer to troche inna para kaloszy,nieco bardziej klopotliwa i trudniejsza do ujednolicenia.
Jak mi sie wydaje powinno to byc sednem calej tej statystyki.
Tak czy innaczej to swietny pomysl.
Feher duze

iwo: dla ciebie za kawal dobrej roboty.