#2483495 - 16/07/2008 00:52
Re: Liga MIstrzów - kwalifikacje I runda
[Re: arvid]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Racja, ale palnąłem  Musiałem pomyśleć na chwilę o jakimś innym klubie pisząc o Valurze. W każdym razie przepraszam - nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd. Dzięki, arvid, za sprostowanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2496790 - 22/07/2008 20:00
[Re: Dziabor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2005
|
co myslicie o kursie na Inter Baku >@3.00, z tego co czytalem w pierwszym meczu mieli ogromna przewage i tylko szczescie pilkarzy Rabotnicki uchronilo ich przed przegrana! troche mnie zdziwil tak wysoki kurs, choc moze o czyms waznym nie wiem... kurs na awans tez niczego sobie @1.80 Oglądałem pierwszy mecz i muszę powiedzieć, że w rewanżu wszystko jest możliwe. Baku u siebie grożniejsze ale wiadomo, ze u siebie tego rodzaju druzyny zawsze graja lepiej. Rabotnicki wywiozł korzystny dla siebie wynik z trudnego terenu i moim zdaniem procentowo rozkłada sie to teraz 55% do 45% dla gospodarzy rewanżu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2496851 - 22/07/2008 20:18
[Re: mirekinter]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
W zeszłym sezonie Venstpilis przeszedł męczarnie z innym walijskim klubem ,a mianowicie z TNS.
Wynik pierwszego spotkania był dla większości bez wątpienia zaskoczeniem , gdyż spodziewano się, iż Łotysze osiagną minimum remis w Walii. Ten bez wątpienia korzystny rezultat jaki wywaczyła ekipa Llanelli, spowoduje ultradefensywne nastwienie w rewanżu. Żadnej drużynie nie gra się wygodnie, gdy ich rywal "muruje" bramkę, a takiego obrazu gry się spodziewam. Dlatego rozważam, zagranie under 2.5 po kursie, który oscyluje w granicach 1.85-1.90. Jeśli Łotysze wygrają, to nie spodziewam się pogromu, a wątpię, żeby gosciom udało się, coś ustrzelić ( no chyba że samobója).
|
Do góry
|
|
|
|
#2497197 - 23/07/2008 00:26
[Re: Hakan]
|
journeyman
Meldunek: 23/07/2007
|
Nie strzeli, przynajmniej mam taką nadzieje. Naprawdę warto zwrócić uwagę na to spotkanie. FC Sheriff Tiraspol - AktobeFC Sheriff to nie ogórki. Klub został założony 11 lat temu, a od 2001 roku nieprzerwanie zdobywa tytuły mistrzowskie. Od kilku dobrych lat występuje w kwalifikacjach do Champions League. Niestety, w II rundzie trafia na zespoły, z którymi może jedynie powalczyć, ale o awansie nie ma mowy, chociaż... W sezonie 06/07 po wyeliminowaniu Pjuniku Erewan trafił im się Spartak Moskwa i co ciekawe - żadnego ze spotkań nie przegrali. Przed własną publicznością zremisowali 1-1 (Razak Omotoyossi 90 - Radoslav Kováč 77), natomiast w rewanżu padł bezbramkowy remis, który premiował awansem ekipę z Rosji. Zapewniam, że nie jest to przypadkowy klub z Mołdawii. Świadczy o tym między innymi kasa, jaka została tam zainwestowana w tą drużynę, a proces ten nadal trwa. Obiekty sportowe, cały kompleks mają po prostu bajeczny - http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium. Trener po pierwszym, przegranym spotkaniu mówił, że jego zespół przegrał zasłużenie, przez co miał wiele zastrzeżeń co do gry swoich zawodników. Jednak jest dobrej myśli przed dzisiejszym meczem i wierzy, że FC Sheriff może osiągnąć sukces. Ja także jestem dobrej myśli. Gram "jedynkę", a także awans - przydałby się również handicap, bo raz - muszą wygrać, dwa - różnicą co najmniej dwóch bramek, aby awansować bez dogrywki, czy rzutów karnych, a trzy - wypadałoby zagrać z tyło na zero. Wszystko możliwe. Mają doświadczenie, które może zaprocentować. Tego samego nie można powiedzieć o Kazachach. Typy: FC Sheriff @ 1.55 (Bet-at-home) margines zwycięstwa - gospodarze wygrają co najmniej 2 bramkami @ 2.50 (Betsson) awans - FC Sheriff @ 1.65 (Bwin)
|
Do góry
|
|
|
|
#2497253 - 23/07/2008 00:39
[Re: Hakan]
|
enthusiast
Meldunek: 22/11/2004
|
Co myślicie o typie: Aktobe strzeli gola po kursie 1.60? zagraj lepiej na zwycięstwo lub awans szerifa, kusy zbliżone
|
Do góry
|
|
|
|
#2497327 - 23/07/2008 00:57
[Re: amplikus]
|
enthusiast
Meldunek: 22/11/2004
|
szerif - aktobe 1 1.6 pjunik - famagusta 1 2.8!!! levadia - drogheda 1 2.0 podgorica - tampere 1 1.85 spróbuje coś takiego 
|
Do góry
|
|
|
|
#2498147 - 23/07/2008 04:52
[Re: amplikus]
|
journeyman
Meldunek: 23/07/2007
|
Typy: FC Sheriff @ 1.55 ( Bet-at-home) margines zwycięstwa - gospodarze wygrają co najmniej 2 bramkami @ 2.50 (Betsson) awans - FC Sheriff @ 1.65 (Bwin) FC Sheriff - Aktobe Lento 4:0 (0:0)65' Aliaksei Kuchuk 76' Serghei Alexeev 78' Alexandr Erokhin 90' Igor Picusceac 3/3 Po pierwszej bezbramkowej połowie był lekki stresik, ale w drugiej worek z bramkami się otworzył i Kazachowie zostali szybko sprowadzeni na ziemie. Jutro oferta uboga, tylko pięć z dziewięciu spotkań można rozważyć. Linfield FC w kompletnej rozsypce, odchodzą zawodnicy, ale mimo to David Jeffrey wierzy w swoich piłkarzy, że zaprezentują się lepiej niż w pierwszym meczu. Mimo wszystko przeciwstawić się rywalom będzie bardzo ciężko, plan wręcz niewykonalny. Dużo zależeć będzie od podejścia do rewanżu gospodarzy. Jeśli graczom Dinama będzie chciało się grać, to możemy spodziewać się dość wysokiego rezultatu. Over2,5 @ 1.45 to chyba nie najgorsze rozwiązanie. "Skład na mecz w Chorwacji będzie praktycznie taki sam, oczywiście nie licząc braku Petera Thompson'a, na którego miejsce z wakacji wrócił Glenn Ferguson. Jonny Harkness będzie zdolny do gry po kontuzji, ale nie wystąpią Oran Kearney i Damien Curran. John Martin nadal zawieszony jest za kartki."http://www.rangerspoland.home.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#2509611 - 29/07/2008 16:52
[Re: phantom]
|
member
Meldunek: 25/01/2008
|
czy cos wiadomo jak dostac bilet na mecz w Krakowie, Wisla-Beitar? ktos z Krakowa pomoze?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|