co to znaczy szablistki mizeria? Zobacz z kim one przegraly...mizeria by byla jakby dostaly od Irlandki...Wieckowska lyknela MŚ, Jozwiak walczyla bardzo przyzwoicie z Zagunis...zawiodla tylko troche Socha, ale bez przesady...jaka mizeria?
Poza tym uwazam Onda, ze kubertenowcy jest raczej obrazliwe dla olimpijczykow. Spelnili minimum, pojechali i zawalczyli, nikt nie dal niemilosiernie dupy...co sie juz nam zdarzalo.
skarbie - wynik sie liczy i styl
Do Wiedkowskiej trudno mieć zastrzezenia - to ich nie mam ...wygana z ruska (MŚ) super - później niestety potężny łomot
Socha - sorry - pierwsza walka i walizki .
Jóźwiak była najbliżej awansu do ósemki ale fakt faktem panie nic nie zwojowały .
napisałem pare dni temu definicję Kubertenowca - i na razie występy naszych tylko to potwierdzają - nie wszystkich - ale większości .
Jak ocenisz start Karpińskiej ? - może to jest i nadzieja - ale miejsce 9-te fuksem - żeby chociaż poprawiła rekordy życiowe , pobiła rekordy Polski .....
Z drugiej strony to co zrobił dzisiaj Szukiel - to czapki z głów ,dla mnie bomba !
Łuczniczki bardzo ładnie - z francuzkami o 4-kę - szanse bardzo duże !
Wiem ,ze jesteś bardzo nastawiony PRO - ale ja wole opisywać rzeczywistość taką jaka jest - za dobry wynik - potworne uznanie - bezbarwne występy mogą przejść bez echa - ale też można je zauważyć i skomentować ( nieśmiertelne prawo kibica )
pozdrawiam