Wszyscy typują Tampę poza donic więc dla mnie dziś ten mecz no bet :stop: A żeby post nie był za głupi to dziś postawiłem jeszcze: Philadelphia Phillies - Montreal Expos under 9 1.94 Atlanta Braves - Florida Marlins over 8 1.98
Feher czy orientujesz się kto miał najdłuższą passę zwycięstw z typerów w tym temacie? Tak z ciekawości statystycznej pytam, bo jednak często patrzę na passy typerów, bo to podobno związane z przychylnością niebios, czy jakoś tak, szczególnie jeśli chodzi o MLB. Dzięki.
Tampa Bay - Toronto Bluejays 2.05 expekt ------------------------ Zagram dzisiaj Tampa Bay to był mój pewniak od rana choć donic zasiał duże wątpliwości :rolleyes: Mam nadzieję iż donic dzisiaj się pomyli (co zdarza mu się raczej rzadko) tym bardziej iż gram również na przełamanie arizony, a to drugi typ donica . ------------------------ gram jeszcze: Arizona Kansas City
Jestem tu nowy chciałem spróbować swoich sił w MLB Powiedzcie co mam zrobić żeby móc tu zamieszczać swoje typy. Typ próbny na dziś: NY Yankes-Boston-2(2,0)STS Z góry dzięki za info.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał darros: Jestem tu nowy chciałem spróbować swoich sił w MLB Powiedzcie co mam zrobić żeby móc tu zamieszczać swoje typy. Typ próbny na dziś: NY Yankes-Boston-2(2,0)STS Z góry dzięki za info.[/QUOTE]Przeczytac regulamin na stronie 1 i typowac. Powodzenia
Arizona Diamondbacks - San Diego Padres 2.91 expekt ------------------------ Bardzo wysoki kurs na SanDiego :eek: Wiem iż to celowe zagranie buków związane z przełamaniem Arizony, która nie wygrała od 10 spotkań!!! Ale kto powiedział iż nie przegra 11?? W każdym razie kurs warty zagrania. ------------------------ NIe było czasu na głębszą analizę ale chyba zagram jeszcze: Cleveland Indians, NYY, Chicago Cubs, Florida Marlins.