[QUOTE]Oryginalnie wysłał Feher:
[qb]Witam,
Grzemp bardzo dobrze, ze mozna przesuwac linie ale z tego co pamietam do rankingu weszly ostatnio typy na 5 innings (zarowno ml,rl,u/o) ale o typach z przesuwanymi liniami nie bylo mowy.
Dotyczy to zarowno u/o jak i rl (tylko -0,5/+0.5(5inn) i -1,5/+1.5).
Pozdrawiam
Feher
[/qb][/QUOTE]Racja! Zagalopowałem się, sorki.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał donic:
[qb]Wykluczone. Macie już alternatywne linie i to wystarcza. To nie ma być gonitwa kto da wyższy kurs, tylko kto lepszy. Zezwalając na takie typowanie prowadzenie rankingu straci sens pod koniec sezonu. Już teraz widzę w temacie typy zupełnie nieprzemyślane , nie mające zadnego pokrycia w analizach , a co będzie potem ? zdecydownie mówię NIE.[/qb][/QUOTE]
donic, przestań kozakować!! Co znaczy "macie" i "to wystarcza"? Zbulwersował mnie ten post! Zdaje się, że to typujący w tym temacie podejmują takie decyzje (co chcą grać)! Więc w takim razie nie wiem po co na początku widnieje słowo "wykluczone" skoro Ciebie nie ma w rankingu (Twoje typy się niekwalifikują - sam niestosujesz się do regulaminu) a mówisz co my mamy grać!! W wolnym tłumaczeniu Twój post zrozumiałem jako: `To wasz konkurs ale i tak macie g***o do gadania!` Może nie chciałeś tak napisać ale ja tak to odebralem. Zacznij podawać typy które się kwalifikują i wtedy miej coś do powiedzenia! Na marginesie uważam, że Twoje typy też są nieprzemyślane, bo ja też nie widzę uzasadnienia w analizach większej części Twoich typów. Każdy myśli inaczej, więc krytykować można każdego! Łatwo, prawda?? I kto tu mówi o większych kursach! Największe kursy akurat wykluczyliśmy już wcześniej. To, że w moim wypadku akurat tak podałem o niczym nie świadczy. Całkowicie popieram propozycję
amkwisha. Kursy wcale nie są kosmiczne (średnio: 1.6 - 2.3) a większe możliwości gry nikomu nie zaszkodziły. Piszę ten post w odpowiedzi na post
amkwisha i dodam od siebie, że linie które graliśmy ulegają zmianom, a akutat ta propozycja pozwala je "w miarę" przywrócić do poprzedniego stanu (a nawet uczynić je jeszcze trochę "bezpieczniejszymi" do grania, np. w progresji - mniejsza/większa linia - mniejszy kurs). Oczywiście proszę również o wypowiedzi inne osoby "uczestniczące w konkursie" o wypowiedzi, żeby nie było, że chcę układać regulamin "pod siebie".
Dziś:
Arizona vs SF -
Over 9.0 - 1.96 -
PinnaclePS. Swoją drogą nie wiem, dlaczego wszyscy tak boją się
donica. To, że ma moda na dział nie znaczy, że mu wszystko wolno, a nikt nawet nie śmie wtrącić swoje zdanie.
Bez urazy
donic.

iwo: