Wczoraj był fatalny dzień na granie overów

Cleveland jeszcze nie zawiodło, za to St.Louis owszem.
Czy zagrac dzisiaj na "przełamanie", czy może tym razem szukac underów?
Po wstepnym rozeznaniu zdecyduję sie chyba grac na overy. Przekonuja mnie do tego niektóre progi wystawione przez b&w:
Montreal - NYMets over 7 @1.78 Tutaj raczej za bardzo nie liczę na to, że Montreal sie walnie przyczyni do overa, ale może Metsi sobie poradzą? Jak patrze na ostatnie wyniki to Mets zawsze sam łupie od 5 do 7 pkt, więc może dadza rade? Martwi mnie tylko ze mecz jest tak wcześnie. Nie wiem czy to gusła i przesady, ale zauważyłem że w meczach granych wczesnie pada zwykle mało punktów. Może słońce pałkarzom przeszkadza?
Tampa Bay - Minnesota over 7.5 @1.91 Tampa Bay to chyba nie jest az tak słaba drużyna jakby na to wskazywał wczorajszy wynik... Liczę, że dzisiaj przynajmniej nawiążą wyrównaną walkę.
Walczyć = zdobyć pare punkcików = overek
Chicago WS - Cleveland over 8,5 @1.87 Ostatnio w meczach Cleveland cały czas są overy. Nawet wczoraj przy tak dziadowskich wynikach chłopcy stanli na wysokości zadania i dali sobie wbić 14pkt

Dlatego troszke mnie dziwi próg wyznaczony przez buka. Dzisiaj Cleveland chyba drugi raz z rzędu do zera nie popłynie, więc licze znowu na overa.
Jeszcze chodzi mi po głowie
under 9 Philadelphia - Florida i
under 10,5 Anaheim - TexasPo wczorajszym St.Louis sobie odpuszcze...jak zaczna znowu łupac troszke puncików to się zastanowie.
Od razu zaznaczam, że specem od baseballa nie jestem żadnym, zawodników nie znam - stawiam raczej na podstawie ostatnich wyników i czegoś w rodzaju intuicji, dlatego prosiłbym kogos kto ma znacznie wieksza na ten temat ode mnie o ocenienie szans tych typów.
P.S. Czy mi się wydaje czy Boston gra dzis z Baltimore dwa razy?