Co do kortów w New Haven to nie mam dokładnych danych, ale myślę że skoro turniej jest bezpośrednio przed US Open to w interesie zawodników nawierzchnia powinna być taka sama.
Wszystko się okaże po meczu Isnera z Karloviciem
Ja póki co liczę na to, że jednak to co wyczytałem jest prawdą, aczkolwiek to co piszesz daje do myślenia, więc troszkę obniżę stawki
Zverev M. v
Monaco J. 2 @ 1.602 (pinn)
Juan długo nie grał, ostatnio pokazał się na olimpiadzie, gdzie napędził stracha Ciliciowi. To znak, że podczas tej kilkutygodniowej przerwy nie siedział w barze. Niektórzy szukają udoga w tym meczu, ja nie. Monaco przed szlemami pokazuje się z dobrej strony (podczas nich również), więc czemu teraz miałoby być inaczej ?
Po drugiej stronie siatki stanie Zverev. No i czym on ma pokonać Monaco ? Jakiś tam talent ma, umiejętności średnie, formą ostatnio nie błyszczy, serwis mocny, ale na tej nawierzchni nie powinien być aż tak wielkim atutem.
Jak dla mnie Monaco spokojnie powinien dać sobie radę.
Isner J. v Karlovic I. over 24.5 @ 1.80 (doxx)
Liczę na 3 tie-breaki
Calleri A. v Ginepri R. 1 @ 2.850 (pinn)
Szukam, szukam i jakoś nie mogę doszukać się aż tak wielkiej różnicy w szansach obydwu zawodników. Buki chyba nadal widzą w Gineprim talent na miarę Roddicka
Ginepri i Calleri są takimi samymi niespełnionymi talentami, obaj ostatnio grają przeciętnie, obaj leniwi na korcie i poza nim, umiejętności zbliżone, aczkolwiek zupełnie inne style gry. Na tej nawierzchni serwis Ginepriego nie będzie aż tak wielkim atutem (mam nadzieję).
W ubiegłym roku była identyczna sytuacja. W tym samym turnieju, w tej samej rundzie, ci sami gracze, też faworytem był Ginepri i wygrał... Calleri. To może w tym roku też się uda ?
Ciekawy kursy do zagrania po mniejszej stawce.
Do tego over 22.5 @ 1.85 w doxxbet.