[QUOTE]Oryginalnie wysłał donic:
[qb]Tak, poczekajmy jeszcze trochę, moze ktoś sie zdecyduje i pobawi sie z nami. Między czesie mozna ułozyć jakiś sensowny regulamin.
1.Jaka minimalna ilość typów ?
2.Czy robic górną granicę co do ilości typów ?
3.1 typ dziennie czy więcej ?
4.Co z plagiatami ?
5.Wpłacamy do buka i gramy za np. 50% tego co sie uzbierało, czy zamrażamy całą kwotę ?[/qb][/QUOTE]Witam! W zasadzie już coś szepnąłem, ale uściślę, co wg. mnie jest najistotniejsze:
Ad. 1. Myślę, że JEŚLI JUŻ, to powinniśmy dać minimum typów na cały sezon, ostatecznie na miesiąc. Nie zawsze każdy będzie miał dostęp do neta: a to awaria, a to wakacje, a to święta, a to wyjazd, a to zjazd, a to rodzinka, a to sesja, a to popijemy, a to poprawimy

, itepe, itede, i może się zdażyć, że podamy za mało typów! I co wtedy? WON i nie zaśmiecaj forum

Poza tym różnie bywa z "czujem". Czasami jest full meczów a nie wiadomo co wybrać i nie można się przemóc, lepiej się wstrzymać. A czasami jest 1, 2 lub 3 (w takie poniedziałki, początek i koniec sezonu) i po prostu wiesz, że wejdzie Ci taki kursik, że aż miło... a tu nie można grać, bo: nie gramy poniżej 3-4 meczy dziennie

uke:
Jak dla mnie minimum powinno być, powiedzmy 90 typów na cały sezon (wyjdzie po 3 na tydzień). I tyle! Bez takich, że "gramy u buka albo nie". W sumie wolna wola kiedy i co typujemy; wszyscy mogą, ale nie wszyscy muszą!!
Ad. 2. Patrz pkt. 3
Ad. 3. Hmm, tu dałbym ograniczenie, powiedzmy max 3 typy dziennie (Zależy jeszcze jak liczymy "dzień", np. czy od 00:00 - 23:59, czy mecze na dzień - czyli u nas na wieczór) Ale jeśli większość będzie za tym, że "hulaj dusza piekła nie ma!" to ja się przychylę.
Ad. 4. Pierwsze 3 do 5 osób może grać taki sam zakład.
Ad. 5. Jestem za zamrożeniem, ale niech zdecyduje większść głosów. Chodzi mi tylko, żeby tego nie przewalić (różnie to bywa na tym świecie)