Strona 4 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#256200 - 28/10/2004 15:02 Re: no to mamy nowe mieszkanko
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
buzki troche niefajne

Do góry
Bonus: Unibet
#256201 - 28/10/2004 15:18 Re: no to mamy nowe mieszkanko
zw1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2002
Quote:

Mysle, ze nowe kolory forum sa meczace.
Stare forum mialo duzo koloru jasno zielonego z bialym to sprawialo ze oczy wypoczywaly i czytanie sprawialo przyjemnosc.
Poza tym fajnie ze wreszcie wogole dziala.
Pozdro.

popieram kolege...tło strasznie meczy wzrok...
poza tym nie zdarzyłem jeszcze wsztsstkiego ogarnąć...wróciłem do Polski 1 października i dopier dzisiaj mam okazję delektować sie lekturą forum...
pozdrawiam

Do góry
#256202 - 28/10/2004 15:24 Re: no to mamy nowe mieszkanko
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
Quote:

buzki troche niefajne

bo za duzo w lustro patrzysz

Do góry
#256203 - 28/10/2004 15:36 Re: no to mamy nowe mieszkanko
Cake Offline
member

Meldunek: 13/08/2001
A mnie sie podoba. Brawo

Do góry
#256204 - 28/10/2004 15:38 Re: no to mamy nowe mieszkanko
galahad Offline
enthusiast

Meldunek: 24/02/2004
no to i ja sie chcialem przywitac
grunt ze dziala, a zmiany jak slyszymy beda. mi tam pasuje czy tak czy siak, liczy sie tresc przeciez.

Do góry
#256205 - 28/10/2004 16:04 Re: no to mamy nowe mieszkanko
relooke Offline
addict

Meldunek: 29/02/2004
Witam i ja -- cholernie brakowało mi tego forum

Jestem zdecydowanie za starym layout'em... Czcionka w postach jest za mała, ginie w reszcie guzików i ikonek. Zielony kolor kojarzył mi się zrezsztą z murawą boiska Emotikonki do niczego...

Niech wrócą stare, dobre czasy!

Do góry
#256206 - 28/10/2004 16:09 Re: no to mamy nowe mieszkanko
ryf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/10/2003
WItam serdecznie!

Jak każdy cieszęsięże forum wróciło, ale zdecydowanie jestem za tym aby wyglądało tak jak kiedyś... Było proste, bez niepotrzebnej kolorystyki która bardziej rozprasza niz pomaga się skupić heh.

To co mnie zniechęciło do innych tego typu stronek to te obrazki przy nikach... A tu teraz teżmożna je wstawiać

Może nasz wódz jakąś ankietę przeprowadzi odnośnie wyglądu stronki.

JA JESTEM ZDECYDOWANIE ZA STARYM DOMEM

Do góry
#256207 - 28/10/2004 16:24 Re: no to mamy nowe mieszkanko
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Ja mam jedna propozycję dotyczącą wyglądu forum

Otóż teraz jak patrzę na te posty, to w oczy rzuca sie nie treść, a dużo różnych opcji i ikonek

1) Myślę, że zupełnie niepotrzebny jest napis w górnej części każdego postu: [Re: relooke] , [Re: galahad] , [Re: gump] itd. I tak przecież nikt nie odpowiada nikomu personalnie, bo gdy chce to robić to albo odnosi się do tekstu, albo cytuje wypowiedź

2) Również zbyteczny jest myślę numer postu #1325399 , #1325224 itd. Myślę, że taka informacja nikomu nie służy.
Można by wywalić te dwie inormacje.

3) Można by datę postu przesunąć o jedna linijeczkę wyżej, aby była na równi z informacją dot. tematu [Re: no to mamy nowe mieszkanko

4) Natomiast ikony "Reply" , "Quote" i "Quick Reply" przesunąć na dół. Obok tych 4 ikonek : drukarki, palca i jeszcze dwóch w dolnej części postu jest wystarczająco wiele m iejsca na dodatkowe ikony

Tym sposobem w górnej części postu można by zmniejszyć objętość paska z dwóch linijek tekstu jak jest teraz do jednej. Na dole zas w jednym rzędzie byłyby wszystkie ikony

Post byłby bardziej przejrzysty, a oglądanie wszystkich razem mniej męczyłoby oczy, bo o ile post jest długi jak ten który właśnie piszę, to pół biedy. Gorzej gdy posty są krótkie, wtedy ikony zalewają tekst

Nie wiem na ile jest to tecznie możliwe, ale proszę moderatorów o rozważenie tej propozycji

Pozdrawiam

P.S. dopiero za czwartem razem udało mi się wkleić tego posta, bo wyskakuja jakieś błędy...

Aha - właśnie próbowałem wejść w dział tenisa i...

Warning: mysql_connect(): User sharm_mecz has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/sharm/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 36

to znaczy, że juz serwer przeciążony chociaż i tak jeszcze mało ludu jest na forum - co to bedzie w weekendy w godzinach szczytu...

Edited by _bzyku_ (28/10/2004 16:36)

Do góry
#256208 - 28/10/2004 16:38 Re: no to mamy nowe mieszkanko
40704 Offline
addict

Meldunek: 06/03/2004
NOWE FORUM JEST OKROPNIE BADZIEWIARSKIE

JA NIE WIEM PO CO ZMNIENIAĆ COŚ CO BYŁO DOBRE,MIŁE W OBSŁUDZE I DLAOKA ITD.

Dla avatarów???

a poza tym wyskakuje co jakiś czas

Warning: mysql_connect(): User sharm_mecz has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/sharm/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 36

Warning: table_wrapper(/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbopen.tmpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1411

Warning: table_wrapper(/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbopen.tmpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1411

Warning: table_wrapper(): Failed opening '/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbopen.tmpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1411

Warning: table_wrapper(/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbclose.tmpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1412

Warning: table_wrapper(/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbclose.tmpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1412

Warning: table_wrapper(): Failed opening '/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbclose.tmpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1412

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/sharm/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 108

Warning: table_wrapper(): Failed opening '/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbopen.tmpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1411

Warning: table_wrapper(): Failed opening '/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbclose.tmpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1412

Warning: not_right(/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//ubbt_notright.tmpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 583

Warning: not_right(/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//ubbt_notright.tmpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 583

Warning: not_right(): Failed opening '/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//ubbt_notright.tmpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 583

Warning: table_wrapper(): Failed opening '/home/sharm/public_html/ubbthreads/templates//tbclose.tmpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sharm/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line

Edited by 40704 (28/10/2004 16:39)

Do góry
#256209 - 28/10/2004 16:59 Re: no to mamy nowe mieszkanko
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
raz... raz.. raz..dwa..raz..proba forum

super ze forum wrocilo - przylaczam sie do poprzednikow:
-emotki beznadziejne, fajnie by bylo przywrocic stare (kultowa rzygajaca tez
-avatarki to nawet plus jesli by byly poniewaz bardziej rzucaja sie w oczy posty konkretnych osob
-te niebieskie ikony "reply", "quote" w polaczeniu z jasnym tlem za bardzo kluja w oczy co jest uciazliwe szczegolnie przy krotkich postach

Pozdro dla wszystkich uzytkownikow i adminow :P

Do góry
#256210 - 28/10/2004 17:37 Re: no to mamy nowe mieszkanko
knocik Offline
enthusiast

Meldunek: 28/10/2004
Witam wszystkich w nowym mieszkanku.Wszystko ok bo jestem znowu z wami ale te forum chodzi strasznie wolno

Do góry
#256211 - 28/10/2004 18:07 Re: no to mamy nowe mieszkanko
playmaker Offline
enthusiast

Meldunek: 29/05/2002
Mi chodzi szybko, ale oczy rzeczywiscie bola od dluzszego czytania.

Do góry
#256212 - 28/10/2004 18:11 Re: no to mamy nowe mieszkanko
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
Quote:

Mi chodzi szybko, ale oczy rzeczywiscie bola od dluzszego czytania.

to czasami mrugaj powiekami, pomaga

Do góry
#256213 - 28/10/2004 18:58 Re: no to mamy nowe mieszkanko
A.S.Romek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/10/2001
Witam na nowym forum

Mam nadzieje, że uda mi się do nie przywzyczaić i będe w dalszym ciągu pisał i aktywnie uczestniczył w życiu forum

Tylko, żeby po tej przerwie ludzie nadal pisali

Do góry
#256214 - 28/10/2004 19:18 Re: no to mamy nowe mieszkanko
meyde9 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
No wreszcie dziala Nam forum
tylko ten wyglad i kolory
Ale trzeba sie przyzwyczaic

Do góry
#256215 - 28/10/2004 19:19 Re: no to mamy nowe mieszkanko
Lukas276 Offline
enthusiast

Meldunek: 27/12/2002
Super, ze forum wrocilo.
Choc troche czasu zajmie przyzwyczajenie sie do nowego mieszkanka
Zycze Wam i sobie samych trafnych typow

Do góry
#256216 - 28/10/2004 23:17 Re: no to mamy nowe mieszkanko
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
No nareszcie kochane forum działa.wyglad jednak kiepski.Chyba jak wiekszosc uzytkownikow przyzwyczailem sie do starego layoutu

Do góry
#256217 - 28/10/2004 23:32 Re: no to mamy nowe mieszkanko
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
A ja po turecku, najpierw sobie popisalem w innych dzialach a teraz sie przywitam

Witam wszystkich i pozdrawiam, trafnego typowania!

Do góry
#256218 - 29/10/2004 00:03 Re: no to mamy nowe mieszkanko
revange Offline
member

Meldunek: 25/03/2004
Witam.

Już się cieszyłem na wiadomość ze strony mecz.pl, że forum już działa, ale kiedy zobaczyłem oprawę graficzną to się o mało nie (fajna ikonka z pawiem). Małe litery, męcząca wzrok kolorystyka, małe litery, jakieś wynalazki z lewej strony, małe litery i wogóle do dupy. Mam nadzieję, że to tylko stan przejściowy i forum wróci do dawnej formy.

Do góry
#256219 - 29/10/2004 00:04 Re: no to mamy nowe mieszkanko
Skull Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/04/2004
testuje i cięzko mi to wychodzi , nie mozna by było powrocic do "polskiego języka" , posiedziałem 30 min i strasznie mnie oczy bola od kolorków . Nie mogles zatrudnic kogoś od dekoracji " wnetrz " a tak to dobrze że wrociło forum . Powodzenia wszystkim na nowej drodze ... typowania

Do góry
Strona 4 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  rafal08