#2574560 - 29/08/2008 18:18
Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa H - Real M, Juventus T, Zenit SP, BATE B.
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
17/09 Juventus TBD Zenit Comunale, Turin (ITA) 17/09 Real Madrid TBD BATE Santiago Bernabéu Stadium, Madrid (ESP)
30/09 BATE TBD Juventus Dinamo, Minsk (BLR) 30/09 Zenit TBD Real Madrid Petrovsky, St Petersburg (RUS)
21/10 Zenit TBD BATE Petrovsky, St Petersburg (RUS) 21/10 Juventus TBD Real Madrid Comunale, Turin (ITA)
05/11 BATE 20:45 Zenit Dinamo, Minsk (BLR) 05/11 Real Madrid 20:45 Juventus Santiago Bernabéu Stadium, Madrid (ESP)
25/11 Zenit TBD Juventus Petrovsky, St Petersburg (RUS) 25/11 BATE TBD Real Madrid Dinamo, Minsk (BLR)
10/12 Juventus 20:45 BATE Comunale, Turin (ITA) 10/12 Real Madrid 20:45 Zenit Santiago Bernabéu Stadium, Madrid (ESP)
|
Do góry
|
|
|
|
#2601891 - 16/09/2008 23:44
Re: Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa H - Real M, Juventus T, Zenit SP, BATE B.
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Zapadło mi w pamięć zdanie Maćka Iwańskiego komentującego mecz o Super Puchar Europy, w którym stwierdził, że teraz to europejskie potęgi będą musiały znaleźć antidotum na grę Rosjan, a nie odwrotnie. Juventus nie jest dla mnie żadną potęgą. Nazwiska, które grają w obronie... nie są gwiazdami światowego futbolku, tak jak to miało miejsce kilkanaście lat temu. Pozostał najlepszy na świecie Buffon, i ex-gwiazdy... Del Piero, Trezeguet i Niedźwiedź. Gospodarze nie są dla mnie żadnym faworytem w tym spotkaniu. Zenit już wiele razy zaskakiwał... i pomału należy się przyzwyczajać do tego, że Rosjanie dokonują wielkiej futbolowej ekspansji na zachodni futbol. Juventus - Zetit 2 @5.54 Pinnacle
|
Do góry
|
|
|
|
#2603437 - 17/09/2008 09:08
[Re: KUERTEN.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
zenit x2 to podstawa na dzisiejsze lowy no to jeszcze jeden wynalazek : over 1.5 HT w meczu Realu z Bate - Bialorusinow ogladalem z Anderlechtem i specjalnego wrazenia na mnie nie zrobili, ogolnie samo przejscie Belgow bylo o tyle niespodziewane co bardzo szczesliwe ... jesli Real sie sprezy, over moze byc zrobiony po 15-20 min. - sila uderzeniowa Hiszpanow jest potezna, do tego jesli mnie wzrok nie mylil to sam Iker nie byl bez winy przy bramkach Numancii, wiec ... over 1.5 HT @1.85 6/10zastanawiam sie jeszcze nad zakladem ze RVN strzeli, ale kursy sa totalnie do d...
|
Do góry
|
|
|
|
#2603449 - 17/09/2008 14:07
[Re: bitnap]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
z tym overem to ja raczej bym uważał. Real pewnie rozpocznie mecz spokojnie, rozkrecajac sie powoli i zanim sie zorientuje bedzie 30 minuta:) i wtedy trzeba bedzie przyspieszyć. Strzeli brameczke do przerwy. Dopiero w drugiej połowie rozstrzeli kilka razy biednych Białorusinów Presja publiki ich zmotywuje Niewyklóczone ze BATE tez cos strzeli. Więc jak bedzie? Jak zwykle REAL 4-1 :haha:
|
Do góry
|
|
|
|
#2603492 - 17/09/2008 16:28
[Re: santiago]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2007
|
Obrona realu warta jak zwykle tylko dużo pieniędzy, jednak nie wierzę aby Bate strzeliło gola (1,4? ee lepiej nie będę tego grał) 6 rzutów rożnych realu? za 1.5 już biorę, Real grając u siebie często strzela,atakuje skrzydłami ( boczni obrońcy ) więc o korner nie problem, a jak kolega mówił, że zanim pomyślą, że już 30 minuta to potem trzeba atakować x2
|
Do góry
|
|
|
|
#2603840 - 17/09/2008 21:36
[Re: Bodzio21]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Jeżeli tylko piłkarzom Realu będzie się chciało, to zrobią tutaj wysoki wynik. Nie ukrywam, że na BATE zarobiłem w rundach kwalifikacyjnych LM, ale uczciwie trzeba przyznać, że awans zawdzięczają przede wszystkim ogromnym pokładom szczęścia. Zarówno Anderlecht jak i Levski były drużynami przeważającymi w meczach przeciwko Białorusinom. W niektórych sytuacjach tylko cudem piłka nie wpadała do siatki, o niewykorzystanym karnym Bułgarów nie wspominając. Gra BATE opierała się przeważnie na jednym wypadzie do przodu (w 90% zakończonym bramką ), a dalej mieliśmy już do czynienia z obroną Częstochowy. Można się domyślić, że real tak bardzo nieskuteczny już nie będzie. A i atmosfera na Santiago Bernabeu powinna zrobić swoje. handi -2.5 na Real, podobnie jak różnego rodzaju overy spokojnie do grania.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604016 - 17/09/2008 23:14
[Re: bitnap]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2008
|
I właśnie dlatego Biszop, że Werder wczoraj dał ciała z overem, dziś Real zrobi go "letko" Średnia ilość bramek w ostatnich 5 meczach Realu - 5.8 Średnia ilość bramek w ostatnich 5 meczach Bate - 4.6 Bet365 over 5 goli 2/10 , kurs: 4.80
|
Do góry
|
|
|
|
#2604039 - 17/09/2008 23:29
[Re: mazik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Też tak myślę. Real powinien dziś zmiażdżyć Bate, bo jak ktoś już napisał to drużyny z dwóch różnych światów. Dzieli ich po prostu przepaść. Oglądając skróty meczów z Levskim można powiedzieć, że awansowali do fazy grupowej tylko przez to, że mieli ogromny fart. Nie wyobrażam sobie dziś niespodzianki lub meczu, w którym Real będzie miał jakiekolwiek problemy ze strzelaniem bramek, powiedzmy sobie szczerze, tak słabemu przeciwnikowi. Dlatego handi -2 and -2.5 jak najbardziej do grania. Co do wysokich overów to mam pewne wątpliwości, bo sądzę, że Bate nie strzeli gola; pytanie ile strzeli Real. Ja obstawiam 3,4-0.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604159 - 18/09/2008 00:11
[Re: chris]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604203 - 18/09/2008 00:35
[Re: wafe(L)nica]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2005
|
Heinz Fahler, austriacki delegat UEFA na spotkanie Ligi Mistrzów pomiędzy Realem Madryt i BATE Borysów, zmarł dzisiaj w Madrycie na atak serca. 65-letni Fahler poczuł się źle w hotelu. Dzisiejszy mecz odbędzie się jednak bez żadnych problemów. Obie drużyny uszanują pamięć zmarłego, zakładając czarne opaski na ramiona. Heinz Fahler w przeszłości był sędzią piłkarskim. Po zakończeniu kariery sędziowskiej pełnił różne funkcje w UEFA. Był między innymi odpowiedzialny za organizację meczów pucharowych na Półwyspie Bałkańskim (głównie w krajach byłej Jugosławii). realmadrid.pl dzisiaj nie bedzie presji na sedziego
|
Do góry
|
|
|
|
#2604218 - 18/09/2008 00:43
|
addict
Meldunek: 27/12/2005
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Zenit nie doceniany... każdy się podnieca tym Zenitem jacy to oni świetni. Bo pokonali MU które ostatnio słabiutko po 7 latach przegrali z pool. U siebie z Newcastle 1:1 zaledwie. Moim zdaniem żaden wielki wyczyn. Juve ma naprawdę dobry skład Chiellini, Legrottaglie w obornie, para defensywnych pomocników może nie specjalnie techniczna ale twarda i dobrze zbudowana fizycznie Sissoko, Poulsen dochodzi Nedved i Camoranesi na flankach w ataku posiadają 4 rasowych napastników Amauri Trezegue Del Piero Iaquinta. Sam nie wiem który najlepszy ? Do tego dochodiz jeden z najlepszych o ile nie najlepszy bramkarz świata Buffonn. Może to nie będzie to łatwy mecz dla Juve ale myśle że po walce mogą wygrać 1:0 czy 2:1. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2604245 - 18/09/2008 00:52
[Re: Mejwon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Zenit to był niedoceniany rok temu (jak pchnęli Villareal, Leverkusen, Marsylie czy Bayern) a nie teraz! jako zdobywca pucharu UEFA i Superpucharu Europy zespół nie może być niedoceniany bo przez swoje wyniki zwrócił swoją uwagę na siebie już dawno i to czego dokonali było zapewne już nie przez jednego trenera analizowane Juve u siebie, Juve mentalnie odrodzone po 2ligowej banicji, Juve w formie! sam początkowo optowałem za x2 ale teraz wydaje mi się wygrana Rosjan mało prawdopodobna, może wycisną remis, jak kolega wyżej wspomniał - personalnie Stara Dama jest bardzo mocna, dziś mocno umotywowana - nie sądzę by 2 kolejny dzień włoski klub w pucharach na sam początek doznał blamażu a tak poza tym (już bardziej humorystycznie) to takie masowe pewki po takich kursach przeważnie wchodzą gdy mało kto się tego spodziewa
|
Do góry
|
|
|
|
#2604283 - 18/09/2008 01:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Dla tych, którzy wczoraj wtopili troche kasy na Romie i Werderze i szukają dzisiaj znowu jakies niespodzianki w meczu Realu z BATE, moge powiedziec jedno - Dzisiaj niespodzianki nie bedzie I nie mowie tu nawet o stracie punktów przez Real ale o niskich handicapach +1,5 +2,5 na drużyne białoruską. Trzeba pamietać, że Real jakby nie patrzeć jest drużyną znacznie lepszą od Romy i Werderu, a BATE gorszą od FC Cluj czy Anorthosisu (bynajmneij w moim odczuciu ; ) ) Różnica klas pomiedzy Realem a BATE jest mysle o jeszcze jedną klase wieksza niż dla porównania pomiedzy Barceloną a Wisłą, a każdy wie jak pierwszy mecz skończył. Hiszpanie pojadą z nimi jak z furą gnoju i mecz skonczy sie kilku bramkową wygraną 4:0 5:0. Ja gram handi -2,5 po 1,97 na BF 9/10 pojedynek VNR - Bliznyuk 1 1,85 betclick 4/10 i za drobne 4fun HT 2:0 4.1 i FT 4:0 9.00 5:0 14.00 exp 1/10
|
Do góry
|
|
|
|
#2604398 - 18/09/2008 02:23
|
member
Meldunek: 27/07/2008
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Sts wystawił handi na zenit +1, a nie +1.5. Czyli jest to zwykłe x2 a nie jak napisałeś typ że Zenit nie przegra różnicą 2 goli. Stąd kurs 1.88
|
Do góry
|
|
|
|
#2604455 - 18/09/2008 02:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Zenit nie doceniany... każdy się podnieca tym Zenitem jacy to oni świetni. Bo pokonali MU które ostatnio słabiutko po 7 latach przegrali z pool. U siebie z Newcastle 1:1 zaledwie. Moim zdaniem żaden wielki wyczyn. Juve ma naprawdę dobry skład Chiellini, Legrottaglie w obornie, para defensywnych pomocników może nie specjalnie techniczna ale twarda i dobrze zbudowana fizycznie Sissoko, Poulsen dochodzi Nedved i Camoranesi na flankach w ataku posiadają 4 rasowych napastników Amauri Trezegue Del Piero Iaquinta. Sam nie wiem który najlepszy ? Do tego dochodiz jeden z najlepszych o ile nie najlepszy bramkarz świata Buffonn. Może to nie będzie to łatwy mecz dla Juve ale myśle że po walce mogą wygrać 1:0 czy 2:1. Pozdrawiam Jeżeli uważasz, że ludzie grają Zenit tylko na podstawie wygranej z ManU, to nie mamy za bardzo o czym rozmawiać. Ja nawet wogóle meczu z MU nie brałem pod uwagę, bo Superpuchar Europy ma według mnie mniejszą rangę niż nawet Puchar Anglii, więc na pewno tam wszystkich sił drużyny nie wkładały. Ale widziałem Zenit w poprzednim sezonie - Zenit rozpędzony, Zenit pewny siebie, zgrany, grający piękną dla oka piłkę, Zenit, który rozbił Bayern Monachium 4:0. I na tej podstawie uważam, że x2 po kursie ~1,9 to dobra inwestycja. Jedyne, co mnie niepokoi to fakt, że w poprzednim sezonie Zenit dominował raczej na swoim boisku i wszystko działo się na zasadzie - u siebie odrabiamy to (często nawet 2 gole), co straciliśmy na wyjeździe. Teraz już czegoś takiego nie ma. W tej grupie wg mnie nie do ruszenia jest Real (nie do ruszenia w sensie - z pierwszego, drugiego, ale na pewno awansują), Bate powalczy u siebie, a o awans będą grać Zenit i Juve. Z początku myślałem, żeby grać X, ale jeżeli Zenit zagra tak, jak za najlepszych momentów, to i na zwycięstwo ich stać. Za to, że Zenit nie przegra głowy nie dam, ale na pewno po takich kursach w mojej ocenie Juve nie warto ruszać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604547 - 18/09/2008 03:20
[Re: mazik]
|
enthusiast
Meldunek: 11/09/2005
|
Real - Bate kto wygra 2 połowę typ 1 Wydaję mi się że jak by sie mecz nie ułożył to druga połówka padnie łupem królewskich a kurs na Bwin kuszący jeśli białorusini czymś zaskoczą to raczej do czasu kiedy real strzeli pierwszą bramkę więc najprawdopodobniej w pierwszej połowie. Jeśli Real zdobędzie przewagę Bate siłą rzeczy będzie musiało zaprzestać taktyki obrony własnej bramki co ułatwi zdobywanie realowi goli w drugiej połowie. Real natomiast myśle że zacznie spokojnie a jeśli wynik będzie nie rozstrzygnięty do przerwy mocno zaatakuje po przerwie jeśli przed przerwą zdobędzie przewagę powiększy ją po przerwie tak czy owak kurs bardzo korzystny Kurs 1.25 BwinPozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2604597 - 18/09/2008 03:42
[Re: wujek cos]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Sts wystawił handi na zenit +1, a nie +1.5. Czyli jest to zwykłe x2 a nie jak napisałeś typ że Zenit nie przegra różnicą 2 goli. Stąd kurs 1.88 to czego na x2 jest 1,98 ?? cos tu nie rozumie : Juventus - Zenit Handicap +1 ,1- 3,1 : X-3,5 : 2-1,88 Zenit juz ma gola tak jakby w przypadki 2:1 1:0 siada cie X albo 2 ,tak czy sie myle ?? a w przypadku 2:0 3:1 siada ci 1.prosze o odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#2605102 - 18/09/2008 05:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2627869 - 01/10/2008 01:09
[Re: Rudzik]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Zenit - Real, pasuje idealnie remis:) Podpowie ktoś w jakim buku znajde kurs na zdarzenie typu że remis będzie albo do przerwy albo na koniec??
Na moje oko powinno byc cos w okolicy 1,7 choć znając skąpców będzie niżej:D Gamebookers płaci za to 1.69 musiałem specjalnie dla nich odswieżyć pamieć i wyszperać hasło:) Mam nadzieję że moja fatyga zostanie nagrodzona;-) Dzieki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2669334 - 20/10/2008 04:58
[Re: Am@res]
|
newbie
Meldunek: 13/12/2007
|
Juventus- Real Madryt x2 1,44 lub dla odwaznych 2 2,7
Juventus jak do tej pory nie prezentuje sie dobrze w lidze mistrzow, wygrana u siebie ledwo 1-0 nad Petersburgiem i ledwo wywalczony remis 2-2 z Beta Borisov. Nie prezentuja takze dobrego poziomu w lidze, 11 miejsce. Real wrecz przeciwnie wygrana u siebie z Beta Borisov 2-0 i takze wygrana na wyjezdzie z Petersburgiem mowia za siebie. Dobrze poczynaja sobie w lidze. Mysle ze smialo mozna stawiac x2 na real, bo na pewno tego meczu nie przegraja.
|
Do góry
|
|
|
|
#2669354 - 20/10/2008 05:07
[Re: Grruber]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2007
|
Juve-Real, lata wcześniejsze to klasyk, dzisiaj ranga tego spotkania wg mnie już zdecydowanie mniejsza. Juventus ma w składzie kilku weteranów plus listę kontuzjowanych zawodników. Real spisuje się w tym sezonie dobrze, rewelacji nie ma, ale nie ma klęsk jak to miało miejsce w latach ubiegłych. 2:0 z Bate? dla mnie to nie wyniik, jednak wygrali również na ciężkim terenie w Rosji, x2, Real SN lub po prostu czysta 2 Drugi mecz to Zenit, dla którego to już ostatnia szansa na powrót do gry...Osobiście nie widzę innej opcji niż pewne zwycięstwo drużyny prowadzonej przez holenderskiego szkoleniowca. Wiem, że analizy bez jakiś konkretów, jednak zamysł jakiś jest
|
Do góry
|
|
|
|
#2671084 - 21/10/2008 09:00
[Re: Bodzio21]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Zenit - BATEGospodarze pod presją. Po dwóch porażkach nie mogą już sobie pozwolić na kolejną wpadkę. Dzisiaj mają wyśmienitą okazję żeby zdobyć pierwsze, historyczne punkty w LM. Sądzę, że sobie poradzą i cel osiągną. BATE zaskakuje w tym sezonie wszystkich, ale mimo wszystko nie przeceniałbym ich. Najpierw ponieśli planową porażkę z grającym na 30% możliwości Realem, później zremisowali sensacyjnie z Juve. Ale czy na pewno sensacyjnie ? Stara Dama prezentuje się w tym sezonie tragicznie, notując wymęczone zwycięstwa, a częściej tracąc punkty. Sądzę, że Zenit podejdzie do tego spotkania maksymalnie zmobilizowany, gdyż ewentualne dwa zwycięstwa nad BATE sprawią, że mecz z Juve u siebie będzie prawdopodobnie meczem o awans z grupy. Poza tym nikt chyba nie ma wątpliwości, że Rosjanie piłkarsko dominują nad Białorusinami, a ci ostatni będą głównie walczyć o to żeby jak najmniejszym stosunkiem bramek przegrywać na wyjeździe. Kurs na zwycięstwo Zenitu tragiczny, ale jako że piłkarze znad Newy preferują ultra ofensywny styl gry, to na jednej bramce pewnie nie poprzestaną. Dlatego też osobiście zagram w tym meczu następujący typ: Zenit (-1) @1.72 Poza tym można spróbować over 2.5 i zwycięstwo Zenitu do zera. Dla każdego coś miłego Juventus - RealO Juve wspomniałem już w opisie wyżej. Na chwilę obecną ten zespół, to dno i trzy metry mułu. W LM wymęczone zwycięstwo nad Zenitem i szczęśliwy remis na Białorusi. Piłkarze z Turynu nie mają na dzień dzisiejszy żadnych argumentów, którymi mogliby postraszyć swoich rywali. Ostatnio w lidze ulegli Napoli 1-2. Wynik nie odzwierciedla jednak obrazu gry. Gracze z Neapolu dominowali niemal całe spotkanie i gdyby popisali się lepszą skutecznością, to spokojnie mogli to spotkanie wygrać wyżej. Jutro nie zagrają wciąż kontuzjowani Bufon, Camoranesi, Trezeguet i Zanetti, Zebina, Tiago. Dołączył do nich jeszcze Poulsen. Środek pomocy w Juve praktycznie nie istnieje, bo Sissoko o ile jest dobrym "przeszkadzaczem", to w ofensywie do wirtuozów raczej nie należy. Z kolei skrzydłowi Nedved i Salihamidzic lata świetności mają już za sobą. W składzie jest jeszcze niezwykle utalentowany Giovinco, ale nie należy on do ulubieńców Ranierego. Z przodu wszystko opiera się na Amaurim, który strzela bramki w praktycznie każdym meczu. Jeżeli obrońcy Realu wyłączą go z gry, to praktycznie zneutralizują ofensywne atuty gospodarzy. Real przyjeżdża do Turynu w świetnych nastrojach i opromieniony zwycięstwem w derby. Schuster będzie miał do dyspozycji praktycznie najsilniejszy skład. Zabraknie jedynie Diarry i Gutiego, ale przy potencjale, jakim dysponuje Real w pomocy, nie powinno to stanowić większego problemu. Ewentualnym zwycięstwem w tym meczu Królewscy mogą sobie praktycznie zapewnić awans do dalszej fazy LM. Można rzec, że mecze Juve i Realu to klasyki, bo oba zespoły bardzo często spotykały się ze sobą w europejskich pucharach. Dodać też trzeba, że Realowi nigdy łatwo nie grało się w Turynie, ale właśnie dzisiaj istnieje niepowtarzalna okazja, żeby trochę poprawić ten bilans. Sądzę, że dobrym typem na to spotkanie jest: Real DNB @ 1.65 Poza tym Nordicbet przesadził chyba z kursem na to, że RVN strzeli - @ 3.10 - ja biorę to z pocałowaniem ręki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2671152 - 21/10/2008 16:36
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
Juve - Real A ja wezme over kartkowy - Nedved, Grygera, Ramos, Cannavaro i ostatnio nawet Ruud postaraja sie ze granica 43,5 punkta z expekta nie bedzie stanowic problemu (10 za zolta, 25 za czerwo)
|
Do góry
|
|
|
|
#2671257 - 21/10/2008 18:27
[Re: laser]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2005
|
Moim zdaniem dobrym typem na dzisiejszą kolejkę LM jest mecz Fenrbahce - Arsenal 2 Kurs lekko ponad 2 Oglądałem w sobote pełne mecze w wykonaniu obu drużyn w swoich ligowych meczach. Obie drużyny skończyły zwyciesko ale style w jakich odniosły wygrane były naprawdę diametralnie różne. Arsenal - gra pełna polotu, pomysłowości i szybkości, odnoszę wrażenie, że ich akcje często są przekombinowane i pełne młodzieńczej fantazji jakże miłej dla oka, jednak często nie zakończone zdobyciem bramki w sytuacjach, w których ona musi paść. No cóż taki już ich urok. Trzeba podkreślić świetną grę Nasriego, który doznał lekkiego urazu ale będzie gotowy do walki w dzisiejszym meczu. Fener po porażce u siebie w przedostatniej kolejce 1:4 jechało do outsidera ligi zapewne po planowe i lekko zdobyte zwycięstwo aby zrehabilitować się za upokorzenie z poprzedniej kolejki. Nic z tych rzeczy. Pierwsza połowa to bezradność gości z Fenerbahce. To gospodarze prezentowali sie duzo lepiej co udokumentowali bramką. Druga połowa lepsza w wykonaniu gwiazdeczek. Gdy wydawało się, że opanowali sytuację po strzeleniu szybkich dwóch goli i muszą wygrać ten mecz, wtedy gospodarze strzelają na 2:2. Sedzia dolicza 5 min i tak naprawdę ostatnia akcja meczu przynosi bramkę gościom. Bardzo szcześliwe i wymęczone zwysiestwo. 10 pozycja w tabeli oddaje chyba ich obecną formę. Jeśli wszystko pojdzie planowo to przewiduję w tym meczu win Arsenalu. Spróbuje tez zagrać Arsenal - 1,5 gola za 3,85 w Unibet
|
Do góry
|
|
|
|
#2671322 - 21/10/2008 19:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Sądzę, że dobrym typem na to spotkanie jest:
Real DNB @ 1.65
Ja opowiadam sie za czysta "dwójką" ,w końcu niezbyt często mozna zagrac Real po kursie 2,50. Wbrew niektórym opiniom madrilenos nie zostawili duzo zdrowia na boisku Atletico ,poza tym na kazdą pozycje maja wartosciowego dublera. Mecz ma równiez podtekst prestizowy i tutaj szukałbym dodatkowej motywacji do wygranej gości. Moga olac mecz na Białorusi ,ale w Turynie cyrku nie odstawią. Real 2
|
Do góry
|
|
|
|
#2671428 - 21/10/2008 20:20
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
|
Zenit zapewne wygra, możliwe że nawet zmiażdży ale ja handi nie zagram, BATE przyjedzie pewnie nastawione na kontry, jak się zamuruje to może tak łatwo nie pęknie, przede wszystkim chodzi też o to że to jeden z niewiele pojedynków na tym etapie piłkarskim po rozpadzie ZSRR (wcześniej to chyba tylko Dynamo grała z Moskwiczami) wiadomo, Słowiańskie uroki. Zenit zapewne wygra, ale może paść jakieś głupie 1-0 czy 2-1 -- Juve na dziś dzień jest w tragicznym stanie, ogromne kłopoty personalne, nagonka na Ranieriego i zarząd, nie jest dobrze w Turynie, Real na przeciwnym biegunie, na fali, grający dobrze i mający dobre rezultaty, ja się zabezpieczam typem 2DNB tylko z tego względu że to włoski zespół, a z Realem im się grało do tej pory całkiem dobrze być może zadziała magia Starej Damy, jakiś niespodziewany karny, szczęśliwe catenachio etc. reasumując moim zdaniem remis może paść, stąd ten typ. Real słusznie jest uznawany za faworyta i przegrać nie powinien, ma więcej indywidualności a porównując bramkarza i blok defensywny obu drużyn wiadomo kto dziś będzie bardziej w opałach
|
Do góry
|
|
|
|
#2673246 - 22/10/2008 05:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2006
|
ole ole ole ole juve juve
|
Do góry
|
|
|
|
#2673269 - 22/10/2008 05:49
|
Carpal Tunnel
|
Bo typy, które podałem z założenia były dobre, tylko zabrakło tego "czegoś", na co wpływu już nie mamy... Tak jest bardzo często ,brakuje TYLKO jednego .... Ja sie przewiozłem na Realu ,a trafiłem ,ze Aalborg strzeli. Przed meczami mniej wierzyłem w ten drugi typ
|
Do góry
|
|
|
|
#2701268 - 04/11/2008 03:23
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
|
Real - Juve Królewscy, i to zdecydowanie. kursy są jakie są, Unibet oferuje @1.67 i są to jedne z atrakcyjniejszych na rynku, wyżej może już nie być. można ponarzekać, ale skoro malkontentom taki współczynnik nie pasuje to można spróbować value w postaci x2. dla mnie to typowy mecz gdzie drużyny o zbliżonym (?) poziomie zgarniają pulę na własnym obiekcie. Juve ma na pieńku z Realem za wczesniejsze lata, w Turynie niespodziewanie zwycieżyła Stara Dama, Real grał ospale ale jak przyspieszał to było widać że dysponują większym potencjałem. w obliczu personalnych kłopotów gości (o których nie ma co pisać kolejny raz bo nawet średnio rozgarnięty kibic powinien wiedzieć że Ranieri nie ma zbyt wielkiego wyboru przy ustalaniu składu),atmosfery SB (gdzie grało się zawsze ciężko), mecz z podtekstami, chęć odwetu na Włochach.. myślę że to wszystko kumuluje się ku zwycięstwu gospodarzy. Real musi grać o całą pulę bo lepiej być rozstawianym z 1 miejsca. goście raczej przyjadą bronić,bo na więcej ich nie stać i jeśli nie zdarzy się nic nieprawdopodobnego (f.e. czerwo jak Pepe sezon temu z Roma) to ofensywa Realu powinna dać im komplet punktów. a o tym że więcej będzie zamieszania pod bramką gości niż gospodarzy jest chyba jasne. BATE - Zenitbardzo ładny kurs. Zenit praktycznie poza burtą. i fakt że mamy do czynienia z Ruskimi sprawia że gram ten zakład jedynie 7/10. coraz realnych obrazów nabierają fakty, ze UEFA CRAP zostało przez sowietów po prostu kupione. mimo wszystko trzeba im oddać, ze grali dobrze. teraz jednak bańka pękła, czarnym koniem to oni byli właśnie rok temu a nie teraz. wielu widziało ich daleko w fazach LM tymczasem pozostaje walka o uefę póki jednak realne szanse istnieją powinni walczyć. sportowo bezdyskusyjnie lepsi goście, w Petersburgu niemal niezliczona liczba okazji do zdobycia bramek, ligę już niejako odpuszczają ale gdy im się NAPRAWDę CHCE to potrafią rozmontować defensywę rywala dużo mocniejszego niż Białorusini. Bate miało zbierać cięgi, na papierze najsłabsza drużyna LM, tymczasem 3 kolejki nieco zweryfikowały tą tezę. ja jednak patrzę na to z dystansem. Real się nie spocił i wygrał, Juve pojechało okrojone na Białoruś i w typowo włoskim ostentacyjnym podejściu myśleli że mecz się sam wygra; w Petersburgu masa szczęścia. smaczku na pewno dodaje fakt, że to pojedynek między klubami z byłego ZSRR, na stadionie zapewne będzie wielu krzykaczy. nie przeraża mnie to jednak, jeśli Zenit będzie chciał to wygrać to wygra bo sportowo przewyższa gospodarzy co najmniej o klasę. chyba dla kilku graczy Zenitu to jedna z ostatnich szans by się sprzedać na zachód. liczę na zdrową, prowadzoną przez sprawiedliwego pana z gwizdkiem rywalizację, kurs ładny, ja to kupuję.
|
Do góry
|
|
|
|
#2702058 - 04/11/2008 07:16
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Real - Juve 1 po 1,67?! Mi to nie pasuje i nie uwazam sie za malkontenta juz tlumacze dlaczego. Widzialem wiekszosc meczu (70minut) w Turynie i nie widzialem,tego Realu z wielkim potencjalem, moze w tych 20 minutach bylo inaczej nie przecze. Natomiast ogladalem juz cale spotkanie z Bilbao w lidze i o ile w ataku bylo naprawde niezle, to obrona nadal miala momenty w ktorych 'kaleczyla' i nie wydaje mi sie,zeby Juve nie potrafilo tego wykorzystac. Nie wiem, jak Real wygladal w remisowym spotkaniu z Almeria (1:1) i Juve w wygraym meczu z Roma (2:0),ale jak ktos moglby sie wypowiedziec to byloby milo.Z tego co czytalem Juve zagralo bardzo dobre zawody, inna sprawa,ze Roma ma kryzys. Jak sam rowniez napisales jest to mecz ciezki gatunkowo,dlatego tym bardziej wstrzymalbym sie z graniem Realu. Argumenty takie jak chec odwedu czy atmosfera SB do mnie nie przemawiaja, bo moim zdaniem kazda druzyna chce sie odgryzc za cos,a wlasne boisko na tym poziomie az tyle nie daje, chyba ze sa na nim diametralnie rozne warunki od tych do ktorych druzyna gosci przywykla grac na codzien. Jednak w tym wypadku tak nie jest. Podobnie jest z pierwszym miejscem w grupie, Juve nie chce o nie walczyc? Patrzac na sytuacje w grupie Turynczykom wystarczy remis,zeby juz tylko od ich wlasnej gry zalezalo miejsce,ktore zajma w grupie. Sorry,ze tak szczegolowo odwolalem sie do Twojej wypowiedzi,ale nikt inny sie az tak nie wypowiedzial,wiec mozna podyskutowac Podsumowujac Real po 1,67 lub nizej jest dla mnie srednim pomyslem, osobiscie wole cos ewentualnie postawic juz w trakcie spotkania, przed na pewno nic nie zagram. Co do drugiego meczu to zgadzam się z typem Mury. Po prostu roznica klas miedzy Bate,a Zenitem. PS. Mam chyba nominacje do zlotej maliny realnych obrazów nabierają fakty, ze UEFA CRAP zostało przez sowietów po prostu kupione.
|
Do góry
|
|
|
|
#2702311 - 04/11/2008 17:11
[Re: MagiK]
|
Carpal Tunnel
|
dzięki za wyróżnienie, dostanę jakiś specjalny upominek od Ciebie?
gramatycznie rzeczywiście wygląda kiepsko, ale chyba ogólny kontekst został zrozumiany dobrze. i z tym mogę polemizować, bo Zenit kupił sobie pucharek w zeszłym sezonie i basta.
powinienem napisać coś w rodzaju "coraz bardziej realna wydaje się teza..."
jak Cie to tak strasznie uraziło tzn że przewrażliwionym jesteś człowiekiem. i jeśli dla Ciebie to nominacja do maliny to chyba w ogóle nie czytasz forum, bo głąbów i ciekawszych wypowiedzi tu nie mało
--- nie ma co porównywać meczów w lidze do LM, Real bez RvN inaczej się prezentuje w ataku, a co do Santiago B. to wystarczy spojrzeć w historię, ano jednak jest taka że Real dużo częściej wygrywał u siebie niż przegrywal. przypadek? taki jest sport. wyraziłem swój pogląd i tyle, moim zdaniem Real izi
|
Do góry
|
|
|
|
#2702353 - 04/11/2008 17:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
dzięki za wyróżnienie, dostanę jakiś specjalny upominek od Ciebie?
To pytanie pozostawie bez odpowiedzi. gramatycznie rzeczywiście wygląda kiepsko, ale chyba ogólny kontekst został zrozumiany dobrze. i z tym mogę polemizować, bo Zenit kupił sobie pucharek w zeszłym sezonie i basta.
powinienem napisać coś w rodzaju "coraz bardziej realna wydaje się teza..."
jak Cie to tak strasznie uraziło tzn że przewrażliwionym jesteś człowiekiem. i jeśli dla Ciebie to nominacja do maliny to chyba w ogóle nie czytasz forum, bo głąbów i ciekawszych wypowiedzi tu nie mało
Mnie to w ogole nie urazilo, za glaba tez Cie nie uwazam. Troche dystansu do wlasnej osoby by sie przydalo. Tyle ode mnie w tej sprawie Co do meczu to po prostu mamy inne zdania, zdarza sie
|
Do góry
|
|
|
|
#2702425 - 04/11/2008 19:15
[Re: MagiK]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2702442 - 04/11/2008 19:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
w grupie H w zasadzie wszystko jasne, awansuja obie ekipy - Juventusu i Realu. Kwestia sporna tylko jest, kto z ktorego miejsca. Roznica przed jutrzejszym meczem wynosi ledwie punkt na korzysc Wlochow, ale to ich jeszcze czeka wyjazd do Rosji skad Realowi udalo przywiezc sie az 3 punkty. Wszyscy zwiazani z Juventusem musza wklalkulowac w ryzyko strate punktow w St. Petersburgu, bo Zenit walczyc bedzie nie tylko i PUEFA, ale i o honor. Jutrzejsza przegrana Juve bardzo mocno obniza ich szanse na miejsce numer 1 w grupie na rzecz Madrytczykow. Kursy na Real sa niziutkie, jak na Lige Mistrzow i na stawke meczu. Nie ma mowy, nie gram. Poszukalbym raczej innego rozwiazania - nasuwa mi sie over 2.5. W bramce gosci rezerwowy bramkarz, zas po drugiej stronie jeden z lepszych goalkeeperow swiata, ale z mizerna obrona. Obie ekipy maja kim strzelac - mimo oslabien u Turynczykow, obie ekipy maja ze soba na pienku. Juventus podbudowany wygrana w hicie kolejki nad, slaba co prawda ostatnio, Roma 2:0, a Real muszacy zrehabilitowac sie fanom za jedynie remis z Almeria w lidze, no i przegrana z Juventusem 1:2 dwa tyg. temu. Spodziewam sie szybkiego meczu ze spora iloscia okazji podbramkowych. 3 bramki na pewno w zasiegu nog, glow, itd. jednych i drugich
|
Do góry
|
|
|
|
#2705044 - 05/11/2008 19:10
[Re: juancarlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Po takim dniu jak wczorajszy, to strach o czymkolwiek pisać, tudzież typować w LM Nie mniej jednak, spróbujmy ... Jak nie da się z prądem, to może pod prąd? Juve DNB @4,16 Ok - Real to Real, ma słabszy okres ostatnio, jakiś remis, jakaś porażka, ale tym bardziej nie wątpię, że będą maksymalnie zmotywowani na takie spotkanie, szczególnie na SB. Jeżeli Real gdzieś gra galaktyczną piłkę, to dzieje się to tylko w meczach u siebie. U Królewskich praktycznie brak poważniejszych osłabień, wygląda na to, że Niemiec będzie mógł wystawić najlepszych do boju. Jeżeli chodzi o mój typ, to niepokoi mnie pod tym kątem patrząc jedynie powrót jednego z najbardziej nieefektownych, a zarazem szalenie efentywnych napastników świata - RvN. W Juve ze składem oczywiście nie najgorzej, ale tym co mnie niepokoi jest na pewno brak Buffona. To jest bramkarz, który w takich spotkaniach potrafił pokazać, że bezapelacyjnie jest w 3 najlepszych bramkarzy świata. Dlaczego więc pomimo tych powyższych wątpliwości gram Juve? 1. Forma i atmofera Juve powoli się odradza. Ostatnie wyniki są coraz lepsze, nastroje się poprawiły i zespół sprawia wrażenie jakby był na fali wznoszącej. Real może nie jest w jaki kryzysie, ale nie sposób nie zwrócić uwagi na ich wpadki ostatnio (puchar i liga). Poza tym, co raz głośniej mówi się o nie do końca idealnej atmosferze w szatni. 2. Presja publiki i taktyka Jedno powiązane z drugim dość mocno wbrew pozorom. Real zaatakuje od pierwszych minut, co do tego nie ma moim zdaniem żadnych wątpliwości. Pytanie brzmi czy Juve to przetrzyma nie tracąc bramki, a może wyprowadzi jakąś zabójczą kontrę, po której trafi Amauri? Szans dla Juve upatruje w skazanym na ofensywę Realu, który będzie próbował za wszelką cenę wygrać. Liczę na to, że dyscyplina taktyczna Włochów, plus jakaś kontra, ew. kolejny błysk geniuszu Alexa zapewnią im bezcenne punkty, a mnie troszkę złociszy
|
Do góry
|
|
|
|
#2745801 - 25/11/2008 18:18
[Re: pescar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
Juve zapewnił już sobie awans, więc czas na Real. Zenit na pewno nie odpuści i z rozluźnioną "Starą Damą" dziś powalczy, ale bardziej mnie interesują w tym momencie "Królewscy".
BATE-sensacja. Myślę, że skończył się jednak cudowny sen chłopaków ;-) Pojawia się kasa i prawdziwe granie, to dużo do gadania nie będą mieć.
Co do Realu, to wątpliwości są dwie: kontuzje i... śnieg/mróz w Mińsku. Nie zagrają Ruud, Cannavaro, Higuain, Robben, Diarra, De la Red. Trochę przemeblować będzie, ale i tak na boisku same wielkie nazwiska.
Co mrozu i śniegu, to wbrew pozorom dosyć duży problem ;-) Chłopaki z Białorusi przyzwyczajone i mimo że Real kilka razy grywał już przecież na wschodzie, to nie wiadomo jak się przystosuje. Ale i to jest do przeskoczenia.
Ciekawostka:
Calderon obiecał piłkarzom premie po 120k euro na głowę, jeśli wygrają mecze z Huelvą, Getafe, Sevillą i w LM z BATE i Zenitem. Pierwszy krok, zwycięstwo z Heulvą 1:0 - wykonany.
W każdym razie... kursy na Real idą w górę, ale myślę że po prostu ten mecz wygra. 1.60 nie zachwyca, jak na mecz wyjazdowy, ale trudno oczekiwać więcej.
|
Do góry
|
|
|
|
#2745855 - 25/11/2008 19:41
[Re: mgr]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Bate potrafiło już raz wykorzystać trudne położenie potentata i urwać mu punkty, tak było w przypadku Juve, które trapione było kontuzjami, a forma była na bakier. Teraz w podobnej sytuacji są Królewscy, których gra w ostatnim czasie nie zachwyca, kilka znaczących osłabień, do tego dochodzą wspomniane nienajlepsze warunki atmosferyczne, które nie będą ułatwaiły gry, a apogeum jest kiepski kurs.
|
Do góry
|
|
|
|
#2745889 - 25/11/2008 20:02
[Re: Hakan]
|
addict
Meldunek: 28/10/2004
|
Mecz Zenit - Juventus odwołany?
Nie wiadomo, czy dojdzie do skutku wtorkowe spotkanie Ligi Mistrzów pomiędzy Zenitem Sankt Petersburg a Juventusem Turyn.
W godzinach porannych w Sankt Petersburgu nastąpił wybuch samochodu, który zabił troje ludzi. Według rosyjskiego ministra ds. sytuacji kryzysowych, powodem eksplozji był granat, w którego posiadaniu był jeden z pasażerów auta. Wśród ofiar jest dziecko.
Całe zdarzenie miało miejsce w okolicy Udelnaia Metro, czyli niedaleko obiektów Zenitu. Sprawą zainteresowała się Europejska Unia Piłkarska (UEFA), która nie chce narażać życia piłkarzy. W związku z tym możliwe jest odwołanie spotkania, zaplanowanego na godz. 18:30.
|
Do góry
|
|
|
|
#2745958 - 25/11/2008 22:11
[Re: Am@res]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Witam serdecznie Zenit - Juventus czas pierwszej bramki? Od 31-szej minuty lub później @2.15 4/10 Expekt Jeśli ten mecz dzisiaj w ogóle się odbędzie to rozegrany zostanie w spartańskich warunkach. Ujemna temperatura i obfite opady śniegu uniemożliwią zapewne strzelanie bramek. Trochę minut powinno minąć za nim obie ekipy stworzż sobie sytuacje bramkowe. Juve bez Del Piero, Amauriego i Nedveda. Wszyscy mają odpocząć by przygotować się do ważniejszych spotkań. Zespołu Ranieriego zagra defensywnie i raczej nie będzie zbytnio forsował tempa gry. Zenitowi może i się spieszy ale czy dadzą radzę przebić obronę Juve w ciągu pół godziny? Kurs dobry tak więc zagrałem, gdy by było poniżej 2,00 raczej bym odpuścił a tak można spróbować.
|
Do góry
|
|
|
|
#2745975 - 25/11/2008 22:54
[Re: Jose]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
(...)spartańskich warunkach. Ujemna temperatura i obfite opady śniegu (...) Absolutnie nie neguje typu. Ale coś mi się widzi, że powyższe info - być może ważne dla niektórych - są trochę na wyrost. Z tego co wiem - oczywiście mogę się mylić - wieczorem temp na poziomie murawy będzie w okolicach 0. Czyli nie jakoś makabrycznie. Nie zapowiada się również śnieżyca. Może popadać mocniej, może mniej, może w ogóle. Nie wiem po cholere z tym wyskakuje, ale akurat tak mi to wpadło w oczy i wyobraziłem sobie owe "spartańskie warunki"... -- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
Do góry
|
|
|
|
#2745978 - 25/11/2008 22:57
[Re: Jose]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
Grupa H jako tako jest w niej zainteresowanie to ja mam pewke na dziś z drużyną z tej grupy a mianowicie :
POJEDYNEK : która drużyna strzeli więcej goli :
Bayer M - Real M (1) 1,85 Fortuna
Bayern gra u siebie z S.B z drużyną z która powinni rozprawić sie z kwitkiem i bagażem goli jakieś 3,4.
A Real jedzie na Białoruś gdzie może mieć problemy ,każdy wie jak sie gra z kelnerami ,oni są podjarani że grają z najlepszymi i chcą sie pokazać ,walczą do upadłego ,ale co nie zmienia faktu że też musi być tak bo Real to Real a Bate to Bate ,3 klasy ich różnią conajmniej piłkarskie umiejętności.Ale można by gdybać i gdybać ,czas pokaże oby było tak a nie inaczej że Bayern dziś conajmniej strzeli 1 gola więcej.W Mińsku dziś ma być -1 i możliwe opady śniegu także może być wesoło.
Ja to gram i licze że wejdzie.elo.
|
Do góry
|
|
|
|
#2746033 - 25/11/2008 23:44
[Re: Marcino]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Mecz Zenit - Juventus odwołany?
Nie wiadomo, czy dojdzie do skutku wtorkowe spotkanie Ligi Mistrzów pomiędzy Zenitem Sankt Petersburg a Juventusem Turyn.
W godzinach porannych w Sankt Petersburgu nastąpił wybuch samochodu, który zabił troje ludzi. Według rosyjskiego ministra ds. sytuacji kryzysowych, powodem eksplozji był granat, w którego posiadaniu był jeden z pasażerów auta. Wśród ofiar jest dziecko.
Całe zdarzenie miało miejsce w okolicy Udelnaia Metro, czyli niedaleko obiektów Zenitu. Sprawą zainteresowała się Europejska Unia Piłkarska (UEFA), która nie chce narażać życia piłkarzy. W związku z tym możliwe jest odwołanie spotkania, zaplanowanego na godz. 18:30. "Uefa are confident tonight's Champions League clash between Zenit St Petersburg and Juventus will go ahead despite an explosion in the Russian city this morning."
"Obviously we're monitoring the situation and we're in close contact with people over there.
"But we have had no requests to postpone the game." http://www.independent.co.uk/sport/footb...st-1034415.html
|
Do góry
|
|
|
|
#2746287 - 26/11/2008 01:57
[Re: Hakan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
No i Juve jednak nie odpuszcza, przynajmniej patrząc na skład:
Manninger,Chiellini,Mellberg,Laquinta,DelPiero,Nedved,Camoranesi,Marchisio,Grygera,Sissoko,Molinaro
Moim zdaniem w tej sytuacji patrząc na kursy, value jest w typie na X2.
|
Do góry
|
|
|
|
#2746312 - 26/11/2008 02:08
[Re: Mindman]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/07/2007
|
Manninger,Chiellini,Mellberg,Laquinta,DelPiero,Nedved,Camoranesi,Marchisio,Grygera,Sissoko,Molinaro
Moim zdaniem w tej sytuacji patrząc na kursy, value jest w typie na X2. Akurat wg mnie ten skład lepiej wróży na win zenitu, rezerwy walczyłyby bardziej by się pokazać a pierwszy skład będzie się oszczędzał, sezon jest długi i przed nimi wiele meczy. Wszystko zweryfikuje boisko, jak zwykle...
|
Do góry
|
|
|
|
#2746314 - 26/11/2008 02:09
[Re: okocha]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/07/2007
|
Moim zdaniem w tej sytuacji patrząc na kursy, value jest w typie na X2. Akurat wg mnie ten skład lepiej wróży na win zenitu, rezerwy walczyłyby bardziej by się pokazać a pierwszy skład będzie się oszczędzał, sezon jest długi i przed nimi wiele meczy. Wszystko zweryfikuje boisko, jak zwykle... Chociaż patrzę jeszcze raz- to żaden pierwszy skład....
|
Do góry
|
|
|
|
#2746542 - 26/11/2008 03:41
[Re: okocha]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Bate Borisov-Real Madryt 0-1 lub 1-2 lub remis Real Madryt lekko pogrążony w kryzysie i dodatkowo bardzo osłabiony dlatego na pewno nie będzie im łatwo,a naprzeciwko waleczni i gryzący każdy centymetr trawy piłkarze z Białorusi , którzy zrobią wszystko żeby nie przegrać z wielkim Relem. Piłkarzy ze wschodzu cehcuje waleczność i na pewno nie położą się przed wielkim Realem dodatkowo wspierani przez liczną publiczność. To nie jest jeszcze ten mecz gdzie Real się odbuduje czyli wygra pewnie mecz. Będzie to dla nich ciężki mecz i jak wygrają to różnicą 1 bramki nie wyżej według mnie dodatkowo, że nie ma kto za bardzo strzelać bramek w Realu bez Higuaina i Van Nistelroya naprawdę będzie ciężko bo Raul lata świetności ma za sobą,a Saviola na pewno bęzie się chciał pokazać ale brak gry będzie widoczny. Stawiam na troszkę wymęczone zwycięstwo Realu lub nawet małą niespodziankę czyli remis.
|
Do góry
|
|
|
|
#2747717 - 26/11/2008 22:41
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
Grupa H jako tako jest w niej zainteresowanie to ja mam pewke na dziś z drużyną z tej grupy a mianowicie :
POJEDYNEK : która drużyna strzeli więcej goli :
Bayer M - Real M (1) 1,85 Fortuna
Bayern gra u siebie z S.B z drużyną z która powinni rozprawić sie z kwitkiem i bagażem goli jakieś 3,4.
A Real jedzie na Białoruś gdzie może mieć problemy ,każdy wie jak sie gra z kelnerami ,oni są podjarani że grają z najlepszymi i chcą sie pokazać ,walczą do upadłego ,ale co nie zmienia faktu że też musi być tak bo Real to Real a Bate to Bate ,3 klasy ich różnią conajmniej piłkarskie umiejętności.Ale można by gdybać i gdybać ,czas pokaże oby było tak a nie inaczej że Bayern dziś conajmniej strzeli 1 gola więcej.W Mińsku dziś ma być -1 i możliwe opady śniegu także może być wesoło.
Ja to gram i licze że wejdzie.elo. I pieknie siadło Bayern - Real 3:1 wiecej takich pefek.
|
Do góry
|
|
|
|
#2769589 - 09/12/2008 17:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2007
|
ma ktoś jakieś info co do zenitu? zrobili sobie już wakacje czy przyjadą pełnym składem?
|
Do góry
|
|
|
|
#2771580 - 10/12/2008 20:52
[Re: Szypii]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Real Madryt - Zenit St. Petesburg. Typ: 1 Kurs: 2.22 Betfair 8/10 W tej grupie już wszystko wiadomo (prawie ). Juve pierwsze, Real drugi, Zenit trzeci i ostatnie Bate. Także mecz o pietruche, a gra mistrz Hiszpani (u siebie!) z mistrzem Rosji. Wczoraj widzieliśmy pojedynek o pietruche Barcelony z Szachtarem, który wygrali nasi wschodni sąsiedzi 3:2, lecz dzisiaj jest całkiem inny pojedynek. Pierwsza sprawa to skład jaki powołał na mecz nowy trener Juande Ramos: Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Salgado, Cannavaro, Metzelder, Marcelo, Gago, Guti, Van der Vaar, Javi García, Robben, Drenthe, Raúl, Higuain, Bueno, Saviola y Chema Antón. Także dokładnie ta sama kadra co na przegrany mecz z Sevillą. Barcelona teraz jest pewna swych umiejętności dlatego pozwoliła sobie wystawić małolatów, którzy przegrali. Wydaje mi się, że Ramos będzie chciał ten mecz wygrac, żeby poczuć się lepiej. Jakże często działał także motywująco efekt nowego trenera na piłkarzy. Cały mecz zagra Robben, który będzie pauzował w GD, a on chyba był najlepszym zawodnikiem w meczu z Sevillą. Co do Zenitu to po pierwsze trzeba zauważyć, że od 2 tygodniu juz chłopaki nie grają w lidze, zapewnie część piłkarzy będzie chciało sie pokazać (przypomnieć) ludziom z La Liga, ale tu chodzi żeby zagrać druzynowo rozklepując jedynastke Realu, bo indywidulanie obie jedynastki dzieli przepaść. Warto przypomnieć że już w sobote GD, choć to juz kazdy chyba wie, ale jak juz pisałem wydaje mi się (sądząc po kadrze), że Juande Ramos chce przed Derbi sprawdzić piłkarzy na boisku i zagra najmocniejsza (na dzisiaj) 11-tka królewskich, zmotywowana i chętna pokazania że coś potrafią. A i kurs moim zdaniem baaaardzo apetyczny.
|
Do góry
|
|
|
|
#2771593 - 10/12/2008 21:23
[Re: drfocus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Wydaje mi się, że Ramos będzie chciał ten mecz wygrac, żeby poczuć się lepiej. może nie tyle by on poczuł sie lepiej ale by sami Królewscy podbudowali sie przed GD. Bardzo ważny mecz dla Realu, który albo podetnie zupełnie im skrzydła, albo niejako "wyczyści" zakurzone armaty i odsunie w zapomnienie ostatnie klęski. Ponadto 2,00 na Real u siebie baardzo rzadziutko sie zdarza. Debiut Ramosa. Determinacja u Królewskich byc musi dzis. Real Madrid - Zenit St.Petersburg HW, 2,15, Expekt Ps. Jak głosi prasa Real prowadzi rozmowy prócz Arshawina z Bentleyem, Lennonem, Zokorą, A Taki zaciąg z Premiership byłby nadzwyczaj wskazany
|
Do góry
|
|
|
|
#2771595 - 10/12/2008 21:29
[Re: Ryan20]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Ps. Jak głosi prasa Real prowadzi rozmowy prócz Arshawina z Bentleyem, Lennonem, Zokorą, A Taki zaciąg z Premiership byłby nadzwyczaj wskazany Szczerze to mam watpliwosci...jest taki pilkarz, ktory Premiership zdominowal, przyszedl do PD i jest cieniem samego siebie i gra 1 mecz dobrze na pol sezonu ...a nie przesadze jak powiem, ze tych 4 wyzej wymienionych nie osiagnelo polowy tego, co on sam... Nazywa sie Thierry Henry...
|
Do góry
|
|
|
|
#2771604 - 10/12/2008 21:55
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2001
|
Ps. Jak głosi prasa Real prowadzi rozmowy prócz Arshawina z Bentleyem, Lennonem, Zokorą, A Taki zaciąg z Premiership byłby nadzwyczaj wskazany o-żesz! Arshawin pijak, Bentley hazardzista, Lennon wieczny cień Beckhama. Z atakim "zaciągiem" to Real zostanie na stacji "Rozczarowanie Wielkie". Dzisiaj wiele zależeć będzie od tego jak będzie się chciało starać piłkarzom Zenitu. Jeśli myśliący już o urlopach Ruscy nie zagrają na sto procent to zgadzam się że REAL to wygra.
|
Do góry
|
|
|
|
#2771630 - 10/12/2008 23:05
[Re: Szypii]
|
Carpal Tunnel
|
2 typy na mecz w Madrycie :
Zenit X2 4/10
BTS 9/10
Nie wierze w Ramosa ,a juz w to ,ze od 1 dnia swojej pracy moze cos wskorac to absolutnie. Real w bardzo niewygodnej sytuacji ,bo coz tu teraz robic ?
Wystawic rezerwy przeciw Zenitowi czy przespacerowac mecz w prawie pelnym skladzie ?
Cale szczescie porazka Barcelony z Szachtarem i pewne miejsce w grupie pozwala znalexc wytlumaczenie na niedobry wynik dzis wieczorem.
Mecz podobny do wczorajszego na Camp Nou ,z ta roznica ,ze raczej 5 goli nie zobaczymy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2771631 - 10/12/2008 23:06
|
Carpal Tunnel
|
Ps. Jak głosi prasa Real prowadzi rozmowy prócz Arshawina z Bentleyem, Lennonem, Zokorą, A Taki zaciąg z Premiership byłby nadzwyczaj wskazany Gnom ,trzymajmy kciuki ,by im teb zaciag wyszedl ,wtedy przed nami spokojne 3-4 lata ,bez wysilku Barca bedzie zdobywac mistrza
|
Do góry
|
|
|
|
|
|