Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#25995 - 12/02/2003 22:32 Re: Oskubac buków na duza kase....
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
My o kozie on o wozie

Do góry
Bonus: Unibet
#25996 - 13/02/2003 00:08 Re: Oskubac buków na duza kase....
Seen Offline
member

Meldunek: 15/12/2002
erico masz wiadomość na priv

Do góry
#25997 - 13/02/2003 00:37 Re: Oskubac buków na duza kase....
Sonny Offline
old hand

Meldunek: 09/09/2002
Silesian nic nie mam na privie od ciebie.

Do góry
#25998 - 13/02/2003 00:40 Re: Oskubac buków na duza kase....
Seen Offline
member

No tak,już wiem dlaczego ,miałem problemy z LAN'em i pewnie dlatego nie doszło ,zaraz wyśle jeszcze raz.

Do góry
#25999 - 13/02/2003 01:53 Re: Oskubac buków na duza kase....
adalomram Offline
journeyman

Meldunek: 16/01/2003
Witam wszystkich

Możliwe, że jako nowy uczestnik forum nie wniosę do tematu nic ciekawego, ale nie zaszkodzi spróbować.
Moim zdaniem cała idea przyświecająca temu projektowi wydaje się bardzo ciekawa. Tworzenie kuponów z dość pokaźnym AKO nie musi być z miejsca skazane na porażkę, zwłaszcza jeśli podchodzi się do tego poważnie i z takim zapałem jak Wy. Doszedłem jednak do wniosku, że można by się było jeszcze troszkę zabezpieczyć i takie AKO wpisać do jakiegoś systemu.

Przykład:
System 2 z 3
Dwa bezpieczne bloczki z AKO równym 2 i jeden z AKO wytypowanym w pocie czoła przez Was. Zrozumiałą rzeczą jest, że taki kupon ma wtedy mniejszą stawkę, przez którą mnoży się AKO...
...ale może jest to wtedy troche bezpieczniejsze.

Ponadto pozwoliłem sobie na drobne podsumowanie, które może być dla Was pomocne.

Members:

ciacho #38 (na forum od stycznia 2001)
-Francja
-Hiszpania
-Niemcy
-Portugalia

Erico #3078 (na forum od września 2002)
-Anglia
-Hiszpania

geese #2948 (na forum od sierpnia 2002)
-Niemcy
-Włochy (specjalizacja Serie A)

majox #2232 (na forum od kwietnia 2002)
-Anglia
-Niemcy
-Polska

maycj #2813 (na forum od sierpnia 2002)
-Anglia
-Polska

Silesian #4164 (na forum od grudnia 2002)
-Anglia

Junior Members:

artnow #4651 (na forum od lutego 2003)
-Włochy (specjalizacja Serie A)

jimprofit #4451 (na forum od stycznia 2003)
-Anglia (specjalizacja 1st division)

Wydaje mi się, że nikogo ni pominąłem.

Odpowiedź na post Erico:
Dla dobra projektu "Kolej transsyberyjska" muszę przyznać się, iż nie jestem zbyt dobrym typerem, a tym bardziej specjalistą od jakiejś konkretnej ligi.

Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Do góry
#26000 - 13/02/2003 02:06 Re: Oskubac buków na duza kase....
Sonny Offline
old hand

Dzięki adalomram iwo: zrobiłeś dobrą robotę (za geese ,który teraz pewnie siedzi i ogląda mecze ).Ale jednak pominąłeś kogoś -a mianowicie chyba siebie ,bo skoro zadałeś sobie trud żeby to napisać i wydaje ci się Nasz pomysł ciekawy to chyba jesteś zainteresowany również braniem w nim udziału.Jeśli tak to napisz jaką lige bądź (2) ligi chcesz analizować.Co do ligi angielskiej i hiszpańskiej to proszę na priva co do szczegółow.Pozdrawiam

PS. To mój 300-setny post iwo: :zobacz:

Do góry
#26001 - 13/02/2003 03:13 Re: Oskubac buków na duza kase....
Seen Offline
member

pozwole dopisać się do listy
- liga angielska
i.... może kiedyś NHL
pozdrawiam

Do góry
#26002 - 13/02/2003 12:58 Re: Oskubac buków na duza kase....
ciacho Offline
addict

Meldunek: 25/01/2001
Witam. Ja niestety jestem na dzisiaj i jutro bez dostepu do mojej skrzynki więć bede musiał wszystko umiescic tutaj. Analizuje 6 lig i zobacze co jest tearz na weekend ciekawego dla Państwa.
Pozdrawiam :rolleyes:

Do góry
#26003 - 13/02/2003 14:46 Re: Oskubac buków na duza kase....
terminator Offline
old hand

Meldunek: 29/07/2001
Pomysł o utworzeniu spółki do typowania nie jest nowy na tym forum. Wcześniej istniała tzw. spółdzielnia, każda liga miała otwarty temat pod tą nazwą w którym każdy mógł wpisać interesujący mecz wraz z opisem. Niestety tematy podupadły i cieszy to że chcecie coś takiego zrobić. iwo:

Do góry
#26004 - 13/02/2003 15:14 Re: Oskubac buków na duza kase....
jaca102 Offline
addict

Meldunek: 30/07/2002
Jestem tu własciwie nowy stary. Przeglądam forum od dawna ale niegdy się nie wypowiadałem. No i w końcu postanowiłem zabrać głos. Uważam że to co chcecie zrobic to doskonały pomysł godny prawdziwych typerów. Nie sztuką jest podawać typy po0 kursach 1,3. Cieszę sie bardzo że wreszcie znalazła się grupa ludzi która chce coś zrobić poważnego. Panowie oby to Wam wyszło.
Jedna moja uwaga myślę że warto juz zajmowac się meczami po kursie powyżej 1,75 no może 1,8 bo meczy powyżej 2 jest naprawdę mało przynajmniej w expekcie. Pozdrawiam i jestem z Wami w pełni popieram tą inicjatywę !!

Do góry
#26005 - 13/02/2003 15:46 Re: Oskubac buków na duza kase....
Sonny Offline
old hand

Jaca102 dzięki za mobilizującego posta,zapraszam do spróbowania swych sił w którejś z lig Wszystkich zainteresowanych prosimy o zgłoszenie się tutaj ,a podawanie następnie dobrej analizy meczu tutaj

PS. jaca102 myślę że kursy powinny oscylować przynajmniej około kursu 2,00 ale drobne odchylenia oczywiście mogą być.

Do góry
#26006 - 13/02/2003 20:07 Re: Oskubac buków na duza kase....
Anonymous
Unregistered

Mnostwo cennych informacji znajduje sie na klubowych stronach (np 1st division i 2nd division) prawie na kazdej stronie jest cos takiego jak pre-match analysis, w ktorych krotko lub dluzej opisany jest mecz (historia spotkan, aktualna forma zawodnikow obu druzyn itp.. ) Na oficjalkach zawsze jest info kto jest kontuzjowany, do kiedy, jak powaznie,wszelkie wypozyczenia i pozyczki, aktualne sklady, ktore beda gral dany mecz. Warto jest wiec czytac te infa, bo moga bardzo pomoc w typowaniu wynikow. Moge sie wziac za 1st Diviosn albo 2nd...Jesli trzeba.
Pozdro.

Do góry
#26007 - 13/02/2003 20:12 Re: Oskubac buków na duza kase....
Anonymous
Unregistered

No panowie to mi sie podoba , a pomyslec ze po 20 odpowiedziach na moj temat mialem prosic o jego usunięcie bo ktos pieprzył o jakiejs ortografii (jestem dysortografikiem).Teraz temacik sie rozwinął i moze cos z tego bedzie. Ja zglaszam sie do ligi niemieckiej.Geese & Erico wielkie dzieki za rozwiniecie tematu,mam nadzieje ze poprowadzicie go dobrze .Proponuje umiescic go na Sports Insider i nazwać : "Duże kursy -Duże wygrane".Jeszcze raz przypominam ze zgalaszam sie do bundesligi.Dobrze by bylo aby do kazdej ligi zglosilo sie po 4-5 gosci.No to chyba tyle.Jeszcze fajnie by bylo gdybysmy jutro albo pojutrze mogli podawac swoje typy.Najlepiej gdyby goscie z danej grupy umawiali sie miedzy soba w trakcie tygodnia i swoje typy podawali w piątki do godziny 20:00 tak aby na sobote rano mozna bylo zebrac wszyskie typy i zaprezentowac ulozony w spolnymi silami kupon.AAA i meczyki oczywiscie tylko na weekend, chyba ze bedzie cos ciekawego na tygodniu.Geese prowadz temat dalej bo ja bym nie dal rady.Pozdrawiam wszystkich ktorym ten pomysl sie podoba iwo:

Do góry
#26008 - 13/02/2003 20:16 Re: Oskubac buków na duza kase....
Anonymous
Unregistered

Heh sorki nie zauwazylem ze juz zalozyliscie nowy temacik

Do góry
#26009 - 13/02/2003 22:31 Re: Oskubac buków na duza kase....
Anonymous
Unregistered

Śledzę wasze poczynania i dopinguje, dobra idea- sam oprócz w miarę bezpiecznego grania lubię wysokie kursy i wysokie wygrane, chcecie aby wasz temat był wyjątkowy - może moderatorzy (gdyby ich poprosić) dorzucili by ten temat jako dział- jak "sports insider" czy "private picks", a dopiero pod nim załozyc tematy na poszczegółne ligi. Oczywiście trzeba by załozyc jakis kaganiec , aby nie był zaśmiecany przez ortografów... to tylko propozycja.
Powodzenia

Do góry
#26010 - 14/02/2003 00:05 Re: Oskubac buków na duza kase....
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
Witam!
Mam złą wiadomosc-nie poprowadze tematu bo padl mi komp Stukam teraz z kawiarenki Jutro postaram sie podac typy od kumpla,jednak prosze was-niech ktos mnie zastapi w prowadzeniu tematu na 1,5 tygodnia.Naprawde,to nie zalezy ode mnie.Obiecuje ze bede staral sie udzielac w temacie ale przez w/w okres nie bede zbytnio dostepny.Wybaczcie! Chlopaki,nie chce zeby temat upadl,takze wspomozcie mnie!
Pozdro
Geese

Do góry
#26011 - 14/02/2003 00:35 Re: Oskubac buków na duza kase....
Anonymous
Unregistered

Wiram-przygladm sie Waszej dyskusji od poczatku i nasuwaja mi sie takie uwagi
1. Temat jest potrzebny,rozwojowy a idea moim zdaniem jak najbardziej sluszna
2.Zastrzezenia budzi definicja wysokich kursow-wydaje sie ze nalezy grac zdarzenia o kursach 4.0 i wyzszych. Jezeli myslicie,ze to utopia-zapraszam do dzialu Inne Konkursy,Head to head i przejryenie typow np tw30-Jego skutecznosc typowania zdarzen o takich kursach jest imponujaca.
3.Pomysl z ekspertami od danych lig jest dobry-grupa eksperow danej ligi powinna moim zdaniem wytypowac takie wlasnie zdarzenie- w sumie daloby to nam powiedzmy 5 zdarzen o kursiach 4.0-5.0.
4.Z tak wytypowanych zdarzen mozna stworzyc jeden kupon systemowy np 3z5-koszt niewielki a AKO odpowiednio wysokie.
Jest to oczywiscie tylko propozycja,prosilbym o uwagi bo przeciez kwetia nazwy dzialu czy miejsca tematu jest doprawdy drugorzedna. Pozdro

Do góry
#26012 - 14/02/2003 00:42 Re: Oskubac buków na duza kase....
DJ Bronek Offline
addict

Meldunek: 27/04/2001
Ten pomysł z robieniem w jednym temacie forum wydaje się mnie bezsensownym. Wystarczy sobie poczytać private picks wybrać typy najlepiej typujących i skleić sobie takie ako jakie się chce. A typy z opisami do piłki nożnej to specjalnie do tego powstał dział piłki nożnej gdzie każda liga ma swój temat. Niech każdy ekspert wpisze swoją analizę do odpowiedniego tematu a nie wszyscy piszą analizy w jakiś tematach po tytule którego trudno zgadnąć że są tam opisy do np. ligi hiszpańskiej.

Do góry
#26013 - 14/02/2003 01:08 Re: Oskubac buków na duza kase....
tomiw Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/01/2002
Moim zdaniem DJ Bronek ma racje , każdy niech wpisze w odpowiedni dział co ma wpisać i wszystko będzie grało. Przecież po to one tam są. (Stadion Piłkarski)
A kto będzie chciał to sobie złoży jakiś fajny kuponik.
Zobaczcie co się dzieje w Private Picks , totalny burdel , tam nic konkretnego nie ma oprócz kilku tematów na sto albo i lepiej.

Pozdrawiam.

Do góry
#26014 - 14/02/2003 01:59 Re: Oskubac buków na duza kase....
Seen Offline
member

Panowie!
Kilka osób postanowiło znaleźć jakiś własny sposób na to żeby zarobić pare groszy.
Idea i pomysł może jest dobry a może i nie,póki co proponuje wstrzymać się z uwagami typu " Ten pomysł z robieniem w jednym temacie forum wydaje się mnie bezsensownym. "
Wolałbym przeczytać uwagi z jakąś konkretną propozycją ulepszenia ,poprawienia czy też całkiem nowych uwag.
Na razie stramy się ustalić jakąś forme i kształt tego tematu,a złośliwe nieco uwagi na pewno nie zachęcą i nie ułatwią nam zadania.
Póki co troszkę cierpliwości .Czas pokaże czy to tylko kolejny krótki epizod na Forum czy może rzeczywiście dobry pomysł na niezłą zabawe i pare srebrników.
pozdrawiam

Do góry
Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >