Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5
Opcje tematu
#26015 - 14/02/2003 03:04 Re: Oskubac buków na duza kase....
adalomram Offline
journeyman

Meldunek: 16/01/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał geese:
[qb]Witam!
Mam złą wiadomosc-nie poprowadze tematu bo padl mi komp Stukam teraz z kawiarenki Jutro postaram sie podac typy od kumpla,jednak prosze was-niech ktos mnie zastapi w prowadzeniu tematu na 1,5 tygodnia.Naprawde,to nie zalezy ode mnie.Obiecuje ze bede staral sie udzielac w temacie ale przez w/w okres nie bede zbytnio dostepny.Wybaczcie! Chlopaki,nie chce zeby temat upadl,takze wspomozcie mnie!
Pozdro
Geese[/qb][/QUOTE]Nie mam większego doświadczenia, ale z chęcią poprowadziłbym temat do Twojego powrotu.

pozdro

Do góry
Bonus: Unibet
#26016 - 14/02/2003 03:28 Re: Oskubac buków na duza kase....
PROFIT Offline
enthusiast

Meldunek: 13/05/2002
moja rada jest taka:

trzeba wykorzystywac wszystko co już jest,a nie tylko tworzyć nowe

są juz tematy na każda ligę - wszyscy chętni tam powinni podawać swoje analizy i uwagi

dlaczego: bo w ten sposób inne osoby, często znające dobrze daną ligę, włączą się do dyskusji, i będzie więcej informacji,

jeżeli chcecie coś zrobić RAZEM ale ODDZIELNIE od innych, to na tym tylko stracicie,

o zgodność przy meczu o kursie poniżej 1,8 jest łatwo

dlatego powiniście szukać informacji o meczu z wysokim kursem, najlepiej niespodziankę, i tak by z tych informacji wynikała szansa na wygraną,
bo jeżeli jest przekonanie co do meczu o wysokim kursie, tzn. że będą musiały być realne powody do typowania takiego wyniku, przy niskim kursie zawsze się znjadzie jakiś powód by zagrać,

Do góry
#26017 - 18/02/2003 07:05 Re: Oskubac buków na duza kase....
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]Człowieku jego nick to nazwa własna, więc chyba mam prawo się pomylić pisząc go, zresztą kola wcale nie zgnoiłem, a upomniałem, tylko z tego względu, że nienawidzę jak ktoś pisze coś po polsku z błędami, bo później przez takich właśnie delikwentów zastanawiam się czy rząd się piszę właśnie tak czy może żont, a błędów takich można mnożyć. Tak przy okazji to powiem tyle, że po pierwsze pomysł uważam, za lekko science fiction (bo jeżeli sądzicie, że bedziecie mieli taki szczęście jak koleś na ulotce, to ja nie widzę sensu aby w ogóle zaczynać tą konwersacje), a po drugie nawet, jeżeli pomysł byłby dobry, to nie przekonałyby mnie argumenty osoby która pisze takie rodzynki jak wspulnymi albo pujdzie.

PS. geese skąd ty te pojechane przysłowia bierzesz

SLAV[/qb][/QUOTE]

Do góry
Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5