Oczywiście jak zwykle nikt tego nie przeczyta
Czemu ?
Ja przeczytałem
Po co Jose ,zeby dzieci typowaly chcace dostac bonus albo 10-20 euro
Ew. moge poprzec ten pomysl ,ale :
Moglyby typowac osoby bedace minimum rok na forum ( 1 typ) osoby bedace minimum 3 lata ( 2 typy ) na tydzien .Dodatkowo osoby bedace w Elite Private Picks nie spelniajace wymogu 1 rok moglyby podawac 1 typ.Kazdy moze sie tam dostac ,wystarcz checi ,wiedza i troche szczescia
Co do nagrod. Dla mnie 1 dobry typ w tygodniu po kursie 2 to juz jak nagroda.Stawiam ,kasa gratis nie musialem nad tym myslec cos pieknego
.Jesli faktycznie byłyby tam dobre typy to sponsora jakiegos zalatwie od reki ,ale napewno nie na poczatku
Moim skromny zdaniem czas aby forum poszło w stronę pełnego profesjonalizmu
To co ty Igi proponujesz to cofniecie sie w czasie a nie pojsce do przodu .Goscie podajacy 10-20-30 typow tygodniowo
Smiech poprostu,widzisz tu jakis profesjonalizm .Ja nie .
Oczywiscie przyjmujac zalozenie ,ze osoby bedace tu i czerpiace zyski z bukmacherki (moim skromnym zdaniem jest ich tu duzo,nawet bardzo duzo) zechca sie podzielic tym 1 typem
Aha jeszcze sie musi znalezc moderator,ktory by to chcial prowadzic na tak duzym forum
A tak osobiscie juz Ignorator to z ty,ze na mecz.pl jest tak zle zawsze bardzo przesadzales i nadal to robisz. Nie porownuje tu do zamknietych for gdzie jest powiedzmy 10 - 50 osob ba gdzie wiekszosc twierdzi,ze zyje z bukmacherki a podaje takie zdarzenia,ze plakac sie czasem chce. Do otwartych for to juz wogole nie bede porownywal bo czasem zagladam na rozne i co i nic .Nie ma tam zadnego typu ,ktory by mnie zaskoczyl ,wszedzie ksero
jak nie z zamknietego forum to z otwartego .
jak cos robic to cos pozadnego a jak nie to nie robic wcale