Oczywiście jak zwykle nikt tego nie przeczyta
Czemu ?
Ja przeczytałem
Po co Jose ,zeby dzieci typowaly chcace dostac bonus albo 10-20 euro
![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif)
Ew. moge poprzec ten pomysl ,ale :
Moglyby typowac osoby bedace minimum rok na forum ( 1 typ) osoby bedace minimum 3 lata ( 2 typy ) na tydzien .Dodatkowo osoby bedace w Elite Private Picks nie spelniajace wymogu 1 rok moglyby podawac 1 typ.Kazdy moze sie tam dostac ,wystarcz checi ,wiedza i troche szczescia
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Co do nagrod. Dla mnie 1 dobry typ w tygodniu po kursie 2 to juz jak nagroda.Stawiam ,kasa gratis nie musialem nad tym myslec cos pieknego
![kasa kasa](/forum/images/graemlins/default/kasa.gif)
.Jesli faktycznie byłyby tam dobre typy to sponsora jakiegos zalatwie od reki ,ale napewno nie na poczatku
Moim skromny zdaniem czas aby forum poszło w stronę pełnego profesjonalizmu
To co ty Igi proponujesz to cofniecie sie w czasie a nie pojsce do przodu .Goscie podajacy 10-20-30 typow tygodniowo
![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
Smiech poprostu,widzisz tu jakis profesjonalizm .Ja nie .
Oczywiscie przyjmujac zalozenie ,ze osoby bedace tu i czerpiace zyski z bukmacherki (moim skromnym zdaniem jest ich tu duzo,nawet bardzo duzo) zechca sie podzielic tym 1 typem
Aha jeszcze sie musi znalezc moderator,ktory by to chcial prowadzic na tak duzym forum
A tak osobiscie juz Ignorator to z ty,ze na mecz.pl jest tak zle zawsze bardzo przesadzales i nadal to robisz. Nie porownuje tu do zamknietych for gdzie jest powiedzmy 10 - 50 osob ba gdzie wiekszosc twierdzi,ze zyje z bukmacherki a podaje takie zdarzenia,ze plakac sie czasem chce. Do otwartych for to juz wogole nie bede porownywal bo czasem zagladam na rozne i co i nic .Nie ma tam zadnego typu ,ktory by mnie zaskoczyl ,wszedzie ksero
![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
jak nie z zamknietego forum to z otwartego .
jak cos robic to cos pozadnego a jak nie to nie robic wcale
![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)