Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
no wlasnie nie mam zwrotow bo gralem to z innym meczem wiec moga cos wykombinowac w tym expekcie
--------------------------------------------------------------------------------
domingos jak mozesz nie miec zwrotow przeciez juz o 10 rano single zostly zwrocone a na AKO mecz zostal potraktowany jako 1,00
dobrze ze przynamniej przed spotkaniem to bylo wiadomo, bo gdyby rozliczyli to po meczu - systemem over to zwrot, under zaklady wazny to by dopiero bylo
mozna grac ewidentne pomylki bukow w konkursie, ale pod warunkiem ze zaklad nie zostanie uniewazniony, bo tak to taki typ z dupy i nikomu sie do niczego nie przyda
Terrorist jak pisze ze dostalem kase za to zdarzenie plus np liberec, to tak jest!!!!!!!!!!!!!!! i nie jest to "typ z dupy" bo mi akurat przyniosl kase chociaz fakt faktem ze czesc utopilem na Valencii.Kurs byl jako 1 jesli wysylalo sie pojedynczo to zdarzenie,zrozum, ze juz mialem taka sytuacje ,dlatego pisalem o tym na konkursie gdy wysylalismy typy ok 00.10 ze gram to w dublach bo przerabialem to z tenisem(na Villiams placili ok 5.20 i w singlach byly zwroty a duble poszly i o tym pisano na forum swego czasu) moze wyslales pojedynczo?,zreszta Ksuba chyba tez,owszem masz racje ze na single byly zwroty(rowniez poscilem za dyszke dla sprawdzenia) tak wiec nie rob ze mnie durnia i pytam krotko co mam Ci przeslac jako potwierdzenie wygranej, wydruk wygranego kuponu?,czy moze maila z danymi wygranego kuponu przeslanego z expekta? wiec nie pisz takich rzeczy bo wyglada na to ze robie sobie jaja albo chce miec zaliczony dog,a tak nie jest.Na marginesie nie chodzi o konkurs bo akurat to jest zabawa(w dodatku i tak cieniuje) i wisi mi to czy zaliczycie moj typ czy nie ,chodzi o sama zasade ze w moim przypadku bylo tak jak ja mowie a nie tak jak Ty twierdzisz.
pozdrawiam