|  | 
| 
 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
| Kto jest online | 
| 3 zarejestrowanych użytkowników (pacyfista, rafal08, alfa), 3701 gości oraz 21 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 
	Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod
 | 
| Statystyki forum | 
| 24784 Użytkowników 105 For i subfor 51122 Tematów 5806663 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
 | 

zwycięstwo za zwycięstwem i już w tym momencie dość spora przewaga...gratuluję Podróznikowi takiej formy.
 zwycięstwo za zwycięstwem i już w tym momencie dość spora przewaga...gratuluję Podróznikowi takiej formy. bo zawsze musze coś przekombinować juz pod koniec tamtej edycji mówiłem sobie aby zacząc grać te remisy które podaje w TT jako single ale na mówieniu się skończyło np. w ten weekend dołożyłem jeszcze remis Evertonu i na remisach nic nie wygrałem a co gorsza byłem nawet w plecy ponieważ zagrałem tylko dublet a niestety w takim wypadku należało zagrać jeszcze każdy remis jako singla przynajmniej weekend skończyłbym na małym plusie
 bo zawsze musze coś przekombinować juz pod koniec tamtej edycji mówiłem sobie aby zacząc grać te remisy które podaje w TT jako single ale na mówieniu się skończyło np. w ten weekend dołożyłem jeszcze remis Evertonu i na remisach nic nie wygrałem a co gorsza byłem nawet w plecy ponieważ zagrałem tylko dublet a niestety w takim wypadku należało zagrać jeszcze każdy remis jako singla przynajmniej weekend skończyłbym na małym plusie  

Poprzedni temat
Poprzedni temat Lista tematów
Lista tematów