#2574560 - 29/08/2008 18:18
Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa H - Real M, Juventus T, Zenit SP, BATE B.
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
17/09 Juventus TBD Zenit Comunale, Turin (ITA) 17/09 Real Madrid TBD BATE Santiago Bernabéu Stadium, Madrid (ESP)
30/09 BATE TBD Juventus Dinamo, Minsk (BLR) 30/09 Zenit TBD Real Madrid Petrovsky, St Petersburg (RUS)
21/10 Zenit TBD BATE Petrovsky, St Petersburg (RUS) 21/10 Juventus TBD Real Madrid Comunale, Turin (ITA)
05/11 BATE 20:45 Zenit Dinamo, Minsk (BLR) 05/11 Real Madrid 20:45 Juventus Santiago Bernabéu Stadium, Madrid (ESP)
25/11 Zenit TBD Juventus Petrovsky, St Petersburg (RUS) 25/11 BATE TBD Real Madrid Dinamo, Minsk (BLR)
10/12 Juventus 20:45 BATE Comunale, Turin (ITA) 10/12 Real Madrid 20:45 Zenit Santiago Bernabéu Stadium, Madrid (ESP)
|
Do góry
|
|
|
|
#2601891 - 16/09/2008 23:44
Re: Liga Mistrzów 2008/2009 - Grupa H - Real M, Juventus T, Zenit SP, BATE B.
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Zapadło mi w pamięć zdanie Maćka Iwańskiego komentującego mecz o Super Puchar Europy, w którym stwierdził, że teraz to europejskie potęgi będą musiały znaleźć antidotum na grę Rosjan, a nie odwrotnie. Juventus nie jest dla mnie żadną potęgą. Nazwiska, które grają w obronie... nie są gwiazdami światowego futbolku, tak jak to miało miejsce kilkanaście lat temu. Pozostał najlepszy na świecie Buffon, i ex-gwiazdy... Del Piero, Trezeguet i Niedźwiedź. Gospodarze nie są dla mnie żadnym faworytem w tym spotkaniu. Zenit już wiele razy zaskakiwał... i pomału należy się przyzwyczajać do tego, że Rosjanie dokonują wielkiej futbolowej ekspansji na zachodni futbol. Juventus - Zetit 2 @5.54 Pinnacle
|
Do góry
|
|
|
|
#2603437 - 17/09/2008 09:08
[Re: KUERTEN.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
zenit x2 to podstawa na dzisiejsze lowy no to jeszcze jeden wynalazek : over 1.5 HT w meczu Realu z Bate - Bialorusinow ogladalem z Anderlechtem i specjalnego wrazenia na mnie nie zrobili, ogolnie samo przejscie Belgow bylo o tyle niespodziewane co bardzo szczesliwe ... jesli Real sie sprezy, over moze byc zrobiony po 15-20 min. - sila uderzeniowa Hiszpanow jest potezna, do tego jesli mnie wzrok nie mylil to sam Iker nie byl bez winy przy bramkach Numancii, wiec ... over 1.5 HT @1.85 6/10zastanawiam sie jeszcze nad zakladem ze RVN strzeli, ale kursy sa totalnie do d...
|
Do góry
|
|
|
|
#2603449 - 17/09/2008 14:07
[Re: bitnap]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
z tym overem to ja raczej bym uważał. Real pewnie rozpocznie mecz spokojnie, rozkrecajac sie powoli i zanim sie zorientuje bedzie 30 minuta:) i wtedy trzeba bedzie przyspieszyć. Strzeli brameczke do przerwy. Dopiero w drugiej połowie rozstrzeli kilka razy biednych Białorusinów Presja publiki ich zmotywuje Niewyklóczone ze BATE tez cos strzeli. Więc jak bedzie? Jak zwykle REAL 4-1 :haha:
|
Do góry
|
|
|
|
#2603492 - 17/09/2008 16:28
[Re: santiago]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2007
|
Obrona realu warta jak zwykle tylko dużo pieniędzy, jednak nie wierzę aby Bate strzeliło gola (1,4? ee lepiej nie będę tego grał) 6 rzutów rożnych realu? za 1.5 już biorę, Real grając u siebie często strzela,atakuje skrzydłami ( boczni obrońcy ) więc o korner nie problem, a jak kolega mówił, że zanim pomyślą, że już 30 minuta to potem trzeba atakować x2
|
Do góry
|
|
|
|
#2603840 - 17/09/2008 21:36
[Re: Bodzio21]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Jeżeli tylko piłkarzom Realu będzie się chciało, to zrobią tutaj wysoki wynik. Nie ukrywam, że na BATE zarobiłem w rundach kwalifikacyjnych LM, ale uczciwie trzeba przyznać, że awans zawdzięczają przede wszystkim ogromnym pokładom szczęścia. Zarówno Anderlecht jak i Levski były drużynami przeważającymi w meczach przeciwko Białorusinom. W niektórych sytuacjach tylko cudem piłka nie wpadała do siatki, o niewykorzystanym karnym Bułgarów nie wspominając. Gra BATE opierała się przeważnie na jednym wypadzie do przodu (w 90% zakończonym bramką ), a dalej mieliśmy już do czynienia z obroną Częstochowy. Można się domyślić, że real tak bardzo nieskuteczny już nie będzie. A i atmosfera na Santiago Bernabeu powinna zrobić swoje. handi -2.5 na Real, podobnie jak różnego rodzaju overy spokojnie do grania.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604016 - 17/09/2008 23:14
[Re: bitnap]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2008
|
I właśnie dlatego Biszop, że Werder wczoraj dał ciała z overem, dziś Real zrobi go "letko" Średnia ilość bramek w ostatnich 5 meczach Realu - 5.8 Średnia ilość bramek w ostatnich 5 meczach Bate - 4.6 Bet365 over 5 goli 2/10 , kurs: 4.80
|
Do góry
|
|
|
|
#2604039 - 17/09/2008 23:29
[Re: mazik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Też tak myślę. Real powinien dziś zmiażdżyć Bate, bo jak ktoś już napisał to drużyny z dwóch różnych światów. Dzieli ich po prostu przepaść. Oglądając skróty meczów z Levskim można powiedzieć, że awansowali do fazy grupowej tylko przez to, że mieli ogromny fart. Nie wyobrażam sobie dziś niespodzianki lub meczu, w którym Real będzie miał jakiekolwiek problemy ze strzelaniem bramek, powiedzmy sobie szczerze, tak słabemu przeciwnikowi. Dlatego handi -2 and -2.5 jak najbardziej do grania. Co do wysokich overów to mam pewne wątpliwości, bo sądzę, że Bate nie strzeli gola; pytanie ile strzeli Real. Ja obstawiam 3,4-0.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604159 - 18/09/2008 00:11
[Re: chris]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604203 - 18/09/2008 00:35
[Re: wafe(L)nica]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2005
|
Heinz Fahler, austriacki delegat UEFA na spotkanie Ligi Mistrzów pomiędzy Realem Madryt i BATE Borysów, zmarł dzisiaj w Madrycie na atak serca. 65-letni Fahler poczuł się źle w hotelu. Dzisiejszy mecz odbędzie się jednak bez żadnych problemów. Obie drużyny uszanują pamięć zmarłego, zakładając czarne opaski na ramiona. Heinz Fahler w przeszłości był sędzią piłkarskim. Po zakończeniu kariery sędziowskiej pełnił różne funkcje w UEFA. Był między innymi odpowiedzialny za organizację meczów pucharowych na Półwyspie Bałkańskim (głównie w krajach byłej Jugosławii). realmadrid.pl dzisiaj nie bedzie presji na sedziego
|
Do góry
|
|
|
|
#2604218 - 18/09/2008 00:43
|
addict
Meldunek: 27/12/2005
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Zenit nie doceniany... każdy się podnieca tym Zenitem jacy to oni świetni. Bo pokonali MU które ostatnio słabiutko po 7 latach przegrali z pool. U siebie z Newcastle 1:1 zaledwie. Moim zdaniem żaden wielki wyczyn. Juve ma naprawdę dobry skład Chiellini, Legrottaglie w obornie, para defensywnych pomocników może nie specjalnie techniczna ale twarda i dobrze zbudowana fizycznie Sissoko, Poulsen dochodzi Nedved i Camoranesi na flankach w ataku posiadają 4 rasowych napastników Amauri Trezegue Del Piero Iaquinta. Sam nie wiem który najlepszy ? Do tego dochodiz jeden z najlepszych o ile nie najlepszy bramkarz świata Buffonn. Może to nie będzie to łatwy mecz dla Juve ale myśle że po walce mogą wygrać 1:0 czy 2:1. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2604245 - 18/09/2008 00:52
[Re: Mejwon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Zenit to był niedoceniany rok temu (jak pchnęli Villareal, Leverkusen, Marsylie czy Bayern) a nie teraz! jako zdobywca pucharu UEFA i Superpucharu Europy zespół nie może być niedoceniany bo przez swoje wyniki zwrócił swoją uwagę na siebie już dawno i to czego dokonali było zapewne już nie przez jednego trenera analizowane Juve u siebie, Juve mentalnie odrodzone po 2ligowej banicji, Juve w formie! sam początkowo optowałem za x2 ale teraz wydaje mi się wygrana Rosjan mało prawdopodobna, może wycisną remis, jak kolega wyżej wspomniał - personalnie Stara Dama jest bardzo mocna, dziś mocno umotywowana - nie sądzę by 2 kolejny dzień włoski klub w pucharach na sam początek doznał blamażu a tak poza tym (już bardziej humorystycznie) to takie masowe pewki po takich kursach przeważnie wchodzą gdy mało kto się tego spodziewa
|
Do góry
|
|
|
|
#2604283 - 18/09/2008 01:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Dla tych, którzy wczoraj wtopili troche kasy na Romie i Werderze i szukają dzisiaj znowu jakies niespodzianki w meczu Realu z BATE, moge powiedziec jedno - Dzisiaj niespodzianki nie bedzie I nie mowie tu nawet o stracie punktów przez Real ale o niskich handicapach +1,5 +2,5 na drużyne białoruską. Trzeba pamietać, że Real jakby nie patrzeć jest drużyną znacznie lepszą od Romy i Werderu, a BATE gorszą od FC Cluj czy Anorthosisu (bynajmneij w moim odczuciu ; ) ) Różnica klas pomiedzy Realem a BATE jest mysle o jeszcze jedną klase wieksza niż dla porównania pomiedzy Barceloną a Wisłą, a każdy wie jak pierwszy mecz skończył. Hiszpanie pojadą z nimi jak z furą gnoju i mecz skonczy sie kilku bramkową wygraną 4:0 5:0. Ja gram handi -2,5 po 1,97 na BF 9/10 pojedynek VNR - Bliznyuk 1 1,85 betclick 4/10 i za drobne 4fun HT 2:0 4.1 i FT 4:0 9.00 5:0 14.00 exp 1/10
|
Do góry
|
|
|
|
#2604398 - 18/09/2008 02:23
|
member
Meldunek: 27/07/2008
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Sts wystawił handi na zenit +1, a nie +1.5. Czyli jest to zwykłe x2 a nie jak napisałeś typ że Zenit nie przegra różnicą 2 goli. Stąd kurs 1.88
|
Do góry
|
|
|
|
#2604455 - 18/09/2008 02:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Według mnie Zenit nie przegra z Juventusem różnicą 2 goli kurs w sts 1,88 !,jeśli przegra.Jakoś nie mam przekonania co do Juve ,fajnie że wracają na Europejskie salony ale podejrzewam że to sie skończy tylko na Uefie.Zenit niedoceniany przez wielu może w tej grupie sporo namieszać.Niedawny wygrany Spuer Puchar Europy z niebyle kim. Zenit nie doceniany... każdy się podnieca tym Zenitem jacy to oni świetni. Bo pokonali MU które ostatnio słabiutko po 7 latach przegrali z pool. U siebie z Newcastle 1:1 zaledwie. Moim zdaniem żaden wielki wyczyn. Juve ma naprawdę dobry skład Chiellini, Legrottaglie w obornie, para defensywnych pomocników może nie specjalnie techniczna ale twarda i dobrze zbudowana fizycznie Sissoko, Poulsen dochodzi Nedved i Camoranesi na flankach w ataku posiadają 4 rasowych napastników Amauri Trezegue Del Piero Iaquinta. Sam nie wiem który najlepszy ? Do tego dochodiz jeden z najlepszych o ile nie najlepszy bramkarz świata Buffonn. Może to nie będzie to łatwy mecz dla Juve ale myśle że po walce mogą wygrać 1:0 czy 2:1. Pozdrawiam Jeżeli uważasz, że ludzie grają Zenit tylko na podstawie wygranej z ManU, to nie mamy za bardzo o czym rozmawiać. Ja nawet wogóle meczu z MU nie brałem pod uwagę, bo Superpuchar Europy ma według mnie mniejszą rangę niż nawet Puchar Anglii, więc na pewno tam wszystkich sił drużyny nie wkładały. Ale widziałem Zenit w poprzednim sezonie - Zenit rozpędzony, Zenit pewny siebie, zgrany, grający piękną dla oka piłkę, Zenit, który rozbił Bayern Monachium 4:0. I na tej podstawie uważam, że x2 po kursie ~1,9 to dobra inwestycja. Jedyne, co mnie niepokoi to fakt, że w poprzednim sezonie Zenit dominował raczej na swoim boisku i wszystko działo się na zasadzie - u siebie odrabiamy to (często nawet 2 gole), co straciliśmy na wyjeździe. Teraz już czegoś takiego nie ma. W tej grupie wg mnie nie do ruszenia jest Real (nie do ruszenia w sensie - z pierwszego, drugiego, ale na pewno awansują), Bate powalczy u siebie, a o awans będą grać Zenit i Juve. Z początku myślałem, żeby grać X, ale jeżeli Zenit zagra tak, jak za najlepszych momentów, to i na zwycięstwo ich stać. Za to, że Zenit nie przegra głowy nie dam, ale na pewno po takich kursach w mojej ocenie Juve nie warto ruszać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2604547 - 18/09/2008 03:20
[Re: mazik]
|
enthusiast
Meldunek: 11/09/2005
|
Real - Bate kto wygra 2 połowę typ 1 Wydaję mi się że jak by sie mecz nie ułożył to druga połówka padnie łupem królewskich a kurs na Bwin kuszący jeśli białorusini czymś zaskoczą to raczej do czasu kiedy real strzeli pierwszą bramkę więc najprawdopodobniej w pierwszej połowie. Jeśli Real zdobędzie przewagę Bate siłą rzeczy będzie musiało zaprzestać taktyki obrony własnej bramki co ułatwi zdobywanie realowi goli w drugiej połowie. Real natomiast myśle że zacznie spokojnie a jeśli wynik będzie nie rozstrzygnięty do przerwy mocno zaatakuje po przerwie jeśli przed przerwą zdobędzie przewagę powiększy ją po przerwie tak czy owak kurs bardzo korzystny Kurs 1.25 BwinPozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|