![]() |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Kto jest online |
| 5 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, alfa, rafal08, Sensei, 11kera11), 4866 gości oraz 17 wyszukiwarek jest obecnie online. |
|
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
| Statystyki forum |
|
24784 Użytkowników 105 For i subfor 51123 Tematów 5806717 Postów
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
|

) zażądałem wypłaty właśnie na Moneybookers (sporo zachodu jak na taką kwote ale nie będe zostawiał tym darmozjadom
). Po kilku dniach otrzymałem pieniądze na MB. Po kolejnych kilku dniach dostaje znowu maila z MB o drugim transferze pieniędzy z BAW do MB (również 5 euro). Zatem BAW walneło sie i dwukrotnie przesłało mi te same pieniądze. W tym momencie czułem się szczęśliwym posiadaczem dodatkowych 5 euro, ale niestety nastąpiła blokada transferowa mojego konta w MB i w międzyczasie nastąpił zwrot do BAW ostatniego transferu. Zaraz po tym dostałem maila z MB że przepraszają za zamieszanie i już moge korzystać w pełni z mojego konta (ale bez wyjaśnien czemu ta blokada, chociaż to jest dla mnie jasne).
Poprzedni temat
Lista tematów