|  
| 
| 
| 
| #273655 - 24/03/2005 18:48  Re:system euro. |  
|   member

Meldunek:  13/07/2004
 | 
lottogracz jak mozesz to wyslij mi ten system zlota 9 na emaila lutek201@wp.pl I jak bys chcial to mozesz swoj temat zalozyc o tych systemach blokowych bo przydalo by sie to wszystko uporzadkowac |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273656 - 24/03/2005 19:12  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  14/03/2003
 | 
Quote:
 Witam Przedstawiam system o który prosił KrzysztOF..
 1.blok 12121212
 12211221
 11221122
 11112222
 ----------------
 2.blok 1X21X2
 1X2X21
 1X221X
 ----------------
 Jest to minimum z możliwym 1-dnym błędem, tylko 6 kombinacji
 (pełny rozpis to 27 kombinacji)   lottogracz

Nie chce mi sie pisac  więc krótko :
 co kolego np z układem
 X
 1
 2

ew.
 2
 X
 1

w 2 trójdrogowym  bloku ?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273657 - 24/03/2005 19:22  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   journeyman

Meldunek:  25/11/2004
 | 
Dyskusja na temat rozpisów i bloków jest bardzo ciekawa. Sam korzystam z rozpisu na 7 dwudrogowych na 16 zakładach (gwarancja 6/7) z książeczki Waydy ale ... gram tym w multilotka   Co do stosowania systemów skróconych do zakładów bukmacherskich (nie totalizatorowych !) to będę sceptyczny. Gwarancję 100% dają tylko systemy pełne a wyciągnięcie konkretnej kasy w tym przypadku wymaga po prostu wysokiej skuteczności przy wysokich kursach więc szkoda sobie zawracać głowę rozpisem.  PS. Ja również gram w totalizatora i to już przeszło od 14 lat ale jak żyję nie słyszałem o "złotych dziewiątkach" - brzmi to trochę jak nazwa "cudownego" systemu z reklam różnych cwaniaków, co to niby odkryli sposób na gry liczbowe   Pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273660 - 24/03/2005 20:37  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   member

| 
 Quote:

lottogracz jak mozesz to wyslij mi ten system zlota 9 na emaila lutek201@wp.pl

I jak bys chcial to mozesz swoj temat zalozyc o tych systemach blokowych bo przydalo by sie to wszystko uporzadkowac

ponawiam prosbe lub prosze o odpowiedz na priv
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273661 - 24/03/2005 20:45  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   member

| 
sorry lottogracz otrzymalem wiadomosc tylko najpierw napisalem tego posta a potem sprawdzilem |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273662 - 24/03/2005 22:05  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  14/03/2003
 | 
Quote:
 Witam dardaw  Widze ,że szukasz dziur ? Sam dobrze wiesz ,że muszą  być  jeżeli obrabiamy-skracamy na minimum gwarancji jako takiej ??  oczywiście można inaczej (bez dziur) jest to jednak nieco inny rozpis ;
 1X21X21X2
 1X2X2121X
 111XXX222 mamy teraz 9 zakładów i tu masz swoje układy..
 lottogracz

Hehe nie szukam dziur.Tylko w tym momencie Twój rozpis przestaje byc gwarancyjnym i to trzeba zaznaczyc aby ktos póniej nie miał jakiegos ale do Ciebie.

Jesli chodzi o Twój rozpis juz bez dziur na 9 zakładów to musze stwierdzic że nie jest to dobre skrócenie 3 meczy trzydrogowo.
 Mam to na siedmiu zakładach i jeśli chcesz to Ci przedstawie jak to wyglada.(jakby nie patrzec 2 zakłady mniej przy tej ilości to bardzo wiele)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273666 - 24/03/2005 22:43  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  21/11/2004
 | 
Quote:bardzo fajne wielkie dzieki
 Sorki, popieprzyłem .Oczywiście że się da to jeszcze skrócić:

1111X2
 XX2211
 X2X211

na 6 zakladach

2211X
 X1X12
 2XX21

na 5 zakladach i teraz juz na pewno krócej sie nie da.

szczegilnie podoba mi sie ten na 6 zakladow ze wzgledu na elastycznosc mozna pierwszy mecz potraktowac w kategorii pewniak a dwa dolne wpisac bardzo trudne mecze!!! a gdyby w miejsce tych 1x 2 wpisac hendikapy z profka plus jako 2 remis w meczu mogloby byc bardzo ciekawie-pozdrawiam dzieki |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273668 - 25/03/2005 03:22  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   old hand

Meldunek:  22/03/2005
 | 
Witam  -nareszcie ruszyło. derdaw napisał ;Hehe nie szukam dziur.Tylko w tym momencie Twój rozpis przestaje byc gwarancyjnym i to trzeba zaznaczyc aby ktos póniej nie miał jakiegos ale do Ciebie.
 ---------------------------------------
 Tak to wszystko znamy- to trzeba jednak więcej opisać,
 Ty pozostawiasz jednak tak jak ja wczesniej czysty skrót,
 na 7,,kombinacji na 6 kombinacji i ten właściwy na 5 komb.
 --------
 I tak  w rozpisie;
 na 7 kombinacji - skąd ja to znam (program komp. Cad)
 i tu się zgadzam- tak jest  ale prosze opisz co w tym skrócie jest;
 1.1.1.X.X.2.2  poz pierwsza
 1.X.2.1.X.1.2  poz 2
 1.X.2.X.1.2.1  poz 3
 -----------------------
 teraz biore 2 pozycje;
 1.1.1.     X.X.     2.2
 1.X.2.     1.X      1.2  jak widać tu w trafieniu 2-ch pozycji , jedynki mają więcej szans jak remisy i dwójki ?
 -------------
 z tym się zgadzamy tak ?
 -------------
 teraz biore poz 2 i 3;
 1.   X.   2.   1.   X.   1.   2.
 1.   X.   2.   X.   1.   2.   1. tu mamy podobnie, stawiamy więcej na jedynki
 -------------
 również w trzeciej pozycji dajemy więcej szans na jedynki
 to trzeba powiedzieć - nazwać ; po staremu -rozpis z nadmiarem a teraz system optymalny,Tu sie zgadzamy tak ?
 nie wnikam głębiej ok  sorki. Tak naprawde pozostanie tylko ten rozpis na 5 kombinacji, jako najlepszy Teraz musimy się zgodzić napewno.. To dopiero początek, zobaczymy jak będzie dalej na większych rozpisach np. na 10 czy na 12 par-pozycji.Prosze o więcej wypowiedzi-Live is going on !
 z poważaniem   lottogracz..
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #273669 - 25/03/2005 07:26  Re: System, który rodził się poprzez doświadczenia zdobywane latami |  
|   journeyman

Meldunek:  25/11/2004
 | 
Quote:
 Witam - redhot napisał;
 PS. Ja również gram w totalizatora i to już przeszło od 14 lat ale jak żyję nie słyszałem o "złotych dziewiątkach" - brzmi to trochę jak nazwa "cudownego" systemu z reklam różnych cwaniaków, co to niby odkryli sposób na gry liczbowe
 -----------------------------------------------------
 No własnie nie słyszałeś !! Nie tylko Ty- tego w Mądrych książkach nie ma ..Ja tego nie sprzedaje i do Cwaniaków się nie zaliczam. Nie zależy mi na jako takim rozgłosie !!
 Poprostu jestem od Ciebie chyba więcej doświadczonym graczem  i tyle- proste..Nie kopiuje nie powielam innych ..
 Na własnej skórze baty dostawałem.Teraz kiedy chce nieco /puścić farby/ to Wy mi w tym utrudniacie !! dlaczego?
 To tylko stare systemy rozpisowe-moje własne i tyle !
 Kto nie chce  to nie.. pozdrawiam --lottogracz..

Cieszę się, że mamy do czynienia z autorskim pomysłem. Dobrze by było gdybyś przedstawił go publicznie bo twój opis "złotej dziewiątki" jest hm jakby enigmatyczny. Dziewięć podwójnych rozpisanych w trzech blokach z gwarancją 100% trafienia dziewiątki przy prawidłowym wytypowaniu jednej lini w bloku ? No to ja znam taki system tylko, że wymaga zawarcia 8x8x8 (512) zakładów

Ale nie ma ludzi nieomylnych za to są genialni więc uprzejmie proszę lottogracza o przedstawienie swojej koncepcji
  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |