#2748938 - 27/11/2008 06:09
OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE !
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2008 w danej kategorii. Nominować można max trzech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Nominujemy przez do (termin do ustalenia). <--- powstanie osobny temat - głosowanie. Dyskusja na temat Oskarów odbywa się w specjalnym temacie - LINK ______________________________________ Kategorie:Typer roku: Typer roku [piłka nożna] Typer roku [tenis ] Typer roku [koszykówka] Typer roku [hokej ] Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] Typer roku [piłka ręczna] Typer roku [siatkówka] Typer roku [wyścigi konne] Typer roku [inne sporty] Pokerzysta roku: Moderator roku: Odkrycie roku: Tekst roku: Złota malina: Antymoderator roku: Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * * Nie nominujemy Prema, Experto i Biszopa; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.
Edited by Experto (14/12/2008 23:47)
|
Do góry
|
|
|
|
#2749092 - 27/11/2008 06:35
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE !
[Re: connor]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Typer roku: Wychowany Na Nalewce - mimo że mamy odmienne zdanie odnośnie kibicowania, kibiców, atmosfery na stadionie, pikników, itd - to robotą którą odwala w walijskiej jest nie do przecenienia, nominacja za duże chęci w tym bagienku Typer roku [piłka nożna] - WNN j/w, +panowie od angielskiej, jinx, Kefir70, konstruktor wiedza do pozazdroszczenia i Prem mistrz słowa, francuski łącznik  Moderator roku: Artek Potito - praca którą wykonał w Play Off Tenis Debel, pretenduje go do nagrody Darwina Tekst roku: za dużo tego było Złota malina: amkwish - obrońca polskości i Polaków, przeciwnik gloryfikacji stalinizmu, ostoja moralności na forum, lichawy prowokator
|
Do góry
|
|
|
|
#2749155 - 27/11/2008 06:53
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/01/2007
|
Typer roku [piłka nożna] - Wychowany Na Nalewce > świetna robota w temacie z ligą walijską, niesamowita wiedza, super skuteczność Tekst roku: "Barca bez messiego jest jak ryby bez wody, topi się" * - Pawel Wafel Złota malina: Pawel Wafel za piekne wykonanie kaczuszek  * być może lekko pokręciłem
|
Do góry
|
|
|
|
#2749226 - 27/11/2008 07:35
[Re: Nirtz]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
TYper roku - WNN - za systematyczność , niezłomność  i znakomite wyniki; za dzielenie się wiedzą , którą pewnie można i by sprzedać na rynku zamkniętych forów , a którą WNN tak hojnie nas obdziela dając i nam zarobić. Typer roku (piłka nożna) - Jinx - zbyt skromny ; ogromna wiedza i wyczucie w temacie niższych lig angielskich ; ogromny apel o szersze dzielenie się tą wiedzą z innymi. Moderator Roku - Konstruktor - Ojciec Dyrektor  (dla swoich owieczek) Tematu Lig Brytyjskich oraz BC ; nie obrażając innych modów ale okazjonalne wycieczki po innych działach uzasadniają twierdzenie , że dział Lig Brytyjskich jest jak oaza , gdzie w kulturalny i spokojny sposób następuje wymiana poglądów ; ogromna wiedza , kultura osobista , i właściwe zrozumienie znaczenia instytucji "moda"..Ogromny nakład pracy w prowadzenie BC. Odkrycie Roku - Grucha - podjął trudny temat Conference ; coraz bardziej dojrzałe i ciekawe analizy typów. Złota Malina - niestety Amkwish...zastanawiałem się czy wypada mi zgłosić tę kandydaturę , jako , że z AMkwish-em ostatnio wybitnie mi nie po drodze; pominięcie jego osoby było by jednak oczywistym chowaniem głowy w piasek i udawaniem , żę nie ma problemu ; niestety zdecydowanie przedstawiciel "złej strony modów"..wykorzystywanie pozycji moda w merytorycznych dyskusjach przez obrażanie dyskutantów; używanie w stosunku do innych userów słów obraźliwych , jak rozumiem ze świadomością swojej bezkarności..I mam tylko nadzieję , że ewentualna nominacja czy też Złota Malina będzie przyczynkiem do głębszych przemyśleń , a nie do kolejnych ironicznych uwag... Znowu wyszło zbyt poważnie.. niestety tak ostatnio zbyt poważnie wychodzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#2749698 - 27/11/2008 23:12
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! *DELETED*
[Re: Cendruś]
|
kierownik zamieszania
Meldunek: 20/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2749904 - 28/11/2008 01:32
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Do tekstu roku pasuje wypowiedz jednego z użytkowników.I tu prosze o pomoc bo nie za dobrze pamiętam jak to szło.To było w temacie slicznotki i ktoś napisał widząc bardzo ładne piersi: czy takie laski się same macają  Nie jestem do końca przekonany że było to wlasnie tak dokladnie.Mam nadzieje że ktoś to zapamietał.
|
Do góry
|
|
|
|
#2750570 - 28/11/2008 05:09
[Re: Skorpion BB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Do tekstu roku pasuje wypowiedz jednego z użytkowników.I tu prosze o pomoc bo nie za dobrze pamiętam jak to szło.To było w temacie slicznotki i ktoś napisał widząc bardzo ładne piersi: czy takie laski się same macają  Nie jestem do końca przekonany że było to wlasnie tak dokladnie.Mam nadzieje że ktoś to zapamietał. To mogłem być ja  ..ewentualnie shane 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|