Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#2759829 - 03/12/2008 23:33 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Izajasza53]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Nie bede uzasadnial wiekszosci moich noiminacji bo o niektrych osobach juz zostal napisane bardzo wiele i bez sensu sie powtarzac
Typer roku:
WNN
korver- za pp, epp \:\)
Typer roku [piłka nożna]:
WNN
Typer roku [tenis ]
wlodar- jedyny ze starej ekipy, ktoremu chce sie jeszcze pisac \:\)
Typer roku [koszykówka]:
antybuker, pettersen
Typer roku [US Sports]:
Baqu
Typer roku [siatkówka]:
misiek, korver, slawek k-k

najlepszy mod: Goget - bezstronny , potrafi na trzezwo ocenic daną sytuacje, nie kieruje sie emocjami - i to chyba najwazniejsze cechy dobrego moderatora
nagroda za caloksztalt: Goget - duzo by pisac, wielki wklad w rozwoj forum. Szkoda ze juz nei ma takich modow a do glosu dochodza mlodzi, ktorzy "pchaja ten wozek w zupelnie inną strone"
zlota malina: Vader, yahoo, rafal08 uzasadnienie niedlugo w odpowidnium temacie \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#2759878 - 04/12/2008 00:53 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Izajasza53]
laczak Offline
journeyman

Meldunek: 22/12/2006
Kategorie:

Typer roku:
Biszop zawsze przemyślane typy.

Typer roku [piłka nożna]
Biszop to co powyżej.

Typer roku [tenis ]
grzesol - gwiazda QC.

Typer roku [koszykówka]
Nie znam.

Typer roku [hokej ]
Nie zaglądałem.

Typer roku [US Sports]
Ghost - za NFL.

Typer roku [sporty zimowe]
buszmen - wysoki poziom.

Typer roku [sporty motorowe]
Sami słabiacy, poza konkursem żadnych typów.

Typer roku [tor żużlowy]
Pustynia.

Typer roku [piłka ręczna]
??

Typer roku [siatkówka]
Nie zaglądałem.

Typer roku [wyścigi konne]
Nikt się tam nie udziela.

Typer roku [inne sporty]
To co wyżej.

Pokerzysta roku:
Bzyku, jeden z lepiej znanych.

Moderator roku:
[T]-error.

Odkrycie roku:
Pawel Wafel koloryt.

Tekst roku:
Dwa z tego tematu które rozbawiły:
grzesol:
"Nie no Murray co Ty wyprawiasz z Melzerem przegrasz przecież on nie ma mózgu,a Ty Szkocie chyba masz czy może też nie? "

Wychowany Na Nalewce:
"W czasie wojny na Balkanach to wlasnie fanatyczni kibice walczyli w pierwszych szeregach za swoj kraj i podobnie byloby w Polsce"

Złota malina:
yaaho - rozdający ostrzeżenia na prawo i lewo
rafal08 - nadużywa władzy, dał mi dwa ostrzeżenia w ciągu minuty.
ArtekPotito - tragiczny pod każdym względem.

Antymoderator roku:
yaaho - rozdający ostrzeżenia na prawo i lewo
rafal08 - nadużywa władzy, dał mi dwa ostrzeżenia w ciągu minuty.
ArtekPotito - tragiczny pod każdym względem.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *
Pawel Wafel i dimes dodają kopa forum.
[T]-error stary ale jary.

Do góry
#2759892 - 04/12/2008 01:06 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: laczak]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
To może ode mnie:

Typer roku: Piostar, Jun - pierwszy za świetne tematy w PP, drugi zawsze coś ciekawego napiszę na qcz, ponadto imponujące wygrane.
Typer roku(piłka nożna) - Mura - znajomość tematu, rozsądna gra.
Typer roku(tenis) - Piostar
Typer roku(US Sports) - JuanCarlos - trafiają do mnie jego analizy.
Typer roku(koszykówka) - Jarko33 - w chwili obecnej chyba #1 z aktywnie typujących tutaj.
Typer roku(żużel) - nikt nie nominuje, a temat jest dość żywy. Mój rok to nie był(poza początkiem)Moje nominacje: Al Capone - cóż, nie ukrywam, że jedyny którego zdanie może mnie odwieźć od własnego :), Kadus - duża praca, bardzo dobra znajomość tematu(trochę braków, ale jak na ten sezon na forum chyba najwięcej wniósł), Mihal (dobra i konsekwentna gra, świetne wyniki).
Złota Malina: Amkwish - za wszelkie życiowe filozofie, spec od wszystkiego, chyba z każdym na forum miał chwilową bądź dłuższą kosę. Mimo wszystko mam tu sympatię i lubię poczytać, bo nudno nigdy nie jest. Ale tak mi wychodzi \:\)

Antymoderator roku: buszmen - przyznaję się, że nie miałem za wiele czasu i praktycznie wcale nie poświęciłem go na moderowanie Toru żużlowego. Niemniej z uwagi na wysoki(jak na forum) poziom działu i kultury uczestników, tragedii nie było \:p

Do góry
#2759915 - 04/12/2008 01:12 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: buszmen]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
zaomnialm o kategorii anty mod:

Gwiazdy Quasi:

yahoo- zachwoanie do moda niepodobne, zamiast rozwiazywac spory to sam do nich prowokuje \:\)
rafal08 - podbnie do yahoo , zamiast rozwiazywac spory tylko rozdaje ostrzezenia, conajmniej dziwnie interpretuje niektore sytuacje \:\) w jego slowniku nie istnieje pojecie "sprawiedliwosc" i " bezstronnosc"
mlodzi poczuli wladze i szaleją ale forum to na drobre nie wychodzi \:\)

Do góry
#2760002 - 04/12/2008 01:53 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Vendetta]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Typer roku [tenis ]: włodar - ogromna wiedza, dobre typy
Moderator roku: Experto - za fajny kolor nicka
Złota malina:
grzesol - mam wrazenie, ze ma 14 lat, stara sie chlopak, ale "cos" nie wychodzi
chcialem jeszcze nominowac Al_Capone, Vendette, laczaka, ale ten pierwszy ma bana, ten drugi wczoraj pisal, ze juz na tym forum pisac nie bedzie, a ten trzeci dostanie dopiero bana, wiec nominacje osob, ktorych juz tu nie zobaczymy nie maja wg. mnie sensu

Do góry
#2761072 - 04/12/2008 07:26 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: shane]
dimes Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/09/2003
Uzupełnienie@

Typer roku: Biszop - człowiek z jajami.

Typer roku [piłka nożna]
Biszop

Złota malina:
HAGIi - największy snowbordzista tego forum.
shane - nie wiem kto to, ale nie podoba mi się jego username.

Antymoderator roku:
Szukałem kogoś, ale jesteście zajebiści, nie ma lepszych moderatorów. Tak trzymać.

amkwish - pikantne posty, wygląda że pisze dokładnie to co uważa.

Do góry
#2761075 - 04/12/2008 07:32 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: dimes]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Tekst roku:

Originally Posted By: dimes

Złota malina:

shane - nie wiem kto to, ale nie podoba mi się jego username.

Za uzasadnienie \:D

Do góry
#2761122 - 04/12/2008 08:47 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Szewa]
Shanti Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/07/2007
Typer roku:
WNN - uzasadnienia są powyżej, żeby nie było że nic od siebie nie dodałem to napisze że ma fajny nick
Typer roku [piłka nożna]
WNN
Typer roku [tenis ]
grzesol - może nie jest cudownym typerem, ale jak coś napisze to przynajmniej jest śmieszniej
Typer roku [koszykówka]
pettersen, jarko33
Typer roku [hokej ]
-
Typer roku [US Sports]
Ghost, Skiper, Big Ben - chyba największy wkład w temacie o NBA, zawsze można się zasugerować ich typami lub informacjami
Typer roku [sporty zimowe]
-
Typer roku [sporty motorowe]
-
Typer roku [tor żużlowy]
-
Typer roku [piłka ręczna]
-
Typer roku [siatkówka]
_Korver, Giertyszek - bardzo ładne obszerne uzasadnienia typów
Typer roku [wyścigi konne]
to taki dział jest? muszę zajrzeć
Typer roku [inne sporty]
-
Pokerzysta roku:
rafal08 - nie dzieli się hasłami, ale niech mu będzie czasem coś wygra we frerolku na b2b
Moderator roku:
Goget - za poczucie humoru, za wiedzę na temat tenisa
Odkrycie roku: Pierniczek - te jego rady w temacie: "jak wyrwać lachona" \:D
Tekst roku:
Złota malina: "letki plus" - denerwuje mnie tekst, żart powtarzany za często
Mario - złodziejskie nasienie!(każdy wie o co chodzi - biedna pracownica jak ona przetrwa do końca miesiąca), cale szczęście że jego zachowanie zostało potępione przez "świętojebne mecz.pl"
Antymoderator roku: po co sie narażać...
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt
Master.com back - zawsze coś napisze "na temat"

Do góry
#2761254 - 04/12/2008 15:22 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Izajasza53]
kadus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/06/2007
Typer roku: WNN

Typer roku [piłka nożna] WNN - bardzo dobre typy i trafne analizy, jeden z nielicznych, którzy piszą treściwie i któremu w ogóle się chce.

Typer roku [koszykówka] Pettersen - duża wiedza, bez zbędnej analizy ale zawsze trafia w sedno

Typer roku [hokej ] Vonseb - bardzo dobrze czyta się to co owy użytkownik naskrobie
.

Typer roku [sporty motorowe] tomo - duża znajomośc tematu , trafne uwagi

Typer roku [tor żużlowy] Buszmen - nie zawsze zgadzam się z jego zdaniem , jednak zazwyczaj to on ma racje \:\) , duza wiedza.

Pokerzysta: rafal08 i Kristokristoff - aspekt ekonomiczny przeważył - oni po prostu wymiatają i mają z tego duzo $$$

Do góry
#2761262 - 04/12/2008 16:33 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: kadus]
rafal08 Online   karty
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
To moze teraz ja

Typer roku: mura - wiedza,chec dzielenia sie nia i wlasciwe podejscie do typowania
Jun - co tu duzo mowic wystarczy zajrzec do tematu z wygranymi Bullet - duza wiedza co przelozylo sie na swietne wyniki w konkursach

Typer roku [piłka nożna] mura - uzasadnienie wyzej
Typer roku [tenis ] dlugo myslalem bo to moja ulubiona dyscyplina do obstawiania i naprawde ciezko wskazac tylko 3 osoby .Nominuje te ,ktore uwazam,ze naprawde zarabiaja na tym sporcie. Bullet,Jun i delfiedor
Typer roku [koszykówka]mało zagladam do tego dzialu ale najbardziej utkwilo mi w pamieci to co pisał jarko33 i jego nominuje
Typer roku [hokej ] nie zagladam
Typer roku [US Sports] Bzyku -duza wiedza i niesamowite wyczucie tematu
Typer roku [sporty zimowe] ciezko wskazac sporo osob ma ciekawe typy z tej dyscypliny
Typer roku [sporty motorowe] [color:#000099]tomo - swietne typy
Typer roku [tor żużlowy]jarko33 i buszmen zawsze maja cos ciekawego do napisania
Typer roku [piłka ręczna] nie zagladam
Typer roku [siatkówka] nie zagladam
Typer roku [wyścigi konne] czasami zagladam ,szczegolnie gdy musze jakis freebet wykorzystac na zaklady konne no,ale nie na tyle by kogos nominowac
Typer roku [inne sporty] retoox - jak juz ktos tu napisał poprostu klasa sama w sobie
Pokerzysta roku: sport ,ktory obecnie mnie najbardziej intersuje ,ale tu tez bardzo ciezko nominowac tylko 3 osoby bo sukcesy odnosi prawie kazdy grajacy.Jedni sie tym chwala inni nie i ciezko przyjac jakies kryteria oceny .Chetnie nominowałbym z 20 osob lub wiecej ,ale przepisy nominacji tego zabraniaja czyli Mr_Andrew - za niewatpliwe przyczynienie sie do jedenj z najwiekszych wygranych w tym roku w Polskim pokerze
Moderator roku: nie bede slodził kolegom
Odkrycie roku: jakos nikt mi nie przychodzi na mysl
Tekst roku: jest ich tyle ,ze nie sposob wybrac tylko 3
Złota malina: grzesol - teksty na quasi chat
Antymoderator roku: nominowałbym siebie zeby zrobic paru osobom przyjemnosc no,ale tak nie wypada \:D
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - T-error - tu chyba nie trzeba uzasadnienia

Do góry
#2761279 - 04/12/2008 17:33 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: rafal08]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Originally Posted By: rafal08

Antymoderator roku: nominowałbym siebie zeby zrobic paru osobom przyjemnosc no,ale tak nie wypada \:D

Pozwol, ze Cie wyrecze...

Antymoderator roku: rafal08 za akcje w "Czy naprawde nie ma dobrego systemu..?" Jesli tak moderuje wszedzie to nie moze byc w tym dobry. Za ironiczne odpowiedzi. Za angazowanie sie w spory. Poza tym juz dimes nominowal rafala do antymoderatora roku nominujac go do moderatora roku.

Do góry
#2761318 - 04/12/2008 19:14 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Big Ben]
piana Offline
kierownik zamieszania

Meldunek: 20/09/2002
Typer roku [piłka nożna] Prem rzetelne analizy, fachowiec. (dziwie sie ze z jeszcze nie przeszedl na druga strone mocy-mam na mysli jakiegos bukmachera)
Typer roku [tenis ] włodar, Goget - Ci userzy znaja sie na rzeczy
Typer roku [koszykówka] pettersen spec nawet od Australyjskiego basketu
Typer roku [hokej ] vonseb - gdy loguje sie na forum wyszkuje postow kolegi vonseba - zadna liga nie jest mu obca \:\)
Typer roku [sporty zimowe] tomo - ogrmona wiedza
Typer roku [sporty motorowe] tomo - jw.
Pokerzysta roku: Mr_Andrew wraz z małżonką (ostatnio niesamowity wynik w Austrii - jeszcze raz gratuluje)
Moderator roku: Experto, rafal08, Bzyku -bardzo w porządku ludzie \:\)
Odkrycie roku: grzeslol
Tekst roku: kazdy post nasmarowny przez zdesperowanego grzeslola,
czasami mam wrazenie ze az tak mocno sie poci przy komputerze, ze nie dlugo sie odwodni
Złota malina: dzida nie ma przebacz zycie, (coco jumbo i do przodu :D)

Antymoderator roku: Giertyszek

Edited by Experto (05/12/2008 02:03)

Do góry
#2761319 - 04/12/2008 19:19 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: piana]
piana Offline
kierownik zamieszania

Meldunek: 20/09/2002
aaaa

no i Giertyszek kojarzy mi sie Romanem Giertychem a jego tez nie lubie \:\(

Do góry
#2762029 - 05/12/2008 04:45 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: rafal08]
larsson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Złota malina - Master.com back ! - zawsze potrafi rozbawic, nawet po najbardziej zje...ym dniu. Wystarczy wejsc na quasi o odpowiedniej porze dnia, i usmiech na twarzy sam wraca.

Do góry
#2762656 - 05/12/2008 07:41 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: larsson]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005

Typer roku:

Są takie chwile w życiu, kiedy ciężko być oryginalnym - WNN, za typy - (tylko i aż) i za to, że nie życzy sobie abonamentu ;\)

Typer roku [piłka nożna]

Kefir70 - mocno jestem zaskoczony pomijaniem jego osoby w nominacjach. Nie ukrywajmy, że to głównie dzięki jego zaangażowaniu temat niższych lig angielskich jest obecnie chyba najlepszym tematem piłkarskim na forum. Duża wiedza, dobrze podana. Oby nie zabrakło mu sił i chęci.

juancarlos - ciekawe teksty, dobre typy.

mura - nie zawsze się zgadzamy, ale niejednokrotnie jego krótka uwaga na temat spotkania, daje do myślenia. Dobre picki.

Przyznałbym również kilka wyróżnień w tej kategorii dla osób, które w ogólnym marazmie, próbują niektóre tematy ożywić.
Są to moim zdaniem: Koski, vindom, Hakan.

Typer roku [tenis ]

Czasami zaglądałem w tematy tenisowe i jeżeli już to robiłem, to jakoś w tym roku utkwiły mi w pamięci dwa nicki: włodar i Bullet.

Moderator roku:

konstruktor - za BC, za mądre posty, za umiejętność publicznego przyznania się do błędu.
Bzyku - za ciekawe spostrzeżenia w temacie filmowym, za "normalność".

Odkrycie roku:

Nie do końca wiem, jak powinna wyglądać osoba wygrywająca w tej kategorii, tzn. czy może to być tylko user zarejestrowany w 2008 r. czy też taki, który jest już tu od jakiegoś czasu, ale powiedzmy, że w tym roku się uaktywnił? \:\)

Jeżeli ta druga opcja, to wówczas nominuję chrisa i jego temat w PP, a teraz już w EPP \:\)

Złota malina:

Mario_ za dzidę.

dimes za to, że jest.

Biszop za prywatę z Eldo na forum publicznym i za słowa niegodne laureata oskara za całokształt.

Antymoderator roku:

Pewnie wszyscy prawie mają tu jakiegoś faworyta, ale większość obawia się kogoś nominować.

Ja zaryzykuję ;\)

amkwish - nic osobistego, ale były momenty, że przesadzał w tym roku z tekstami. Myślę z resztą, że sam zainteresowany zdaje sobie z tego sprawę.

Oskar za całokształt:

[T]-error uzasadnienie jak w przypadku dimesa, ale znaczenie diametralnie inne. I jeszcze za najlepszy temat w TiO

Do góry
#2762743 - 05/12/2008 09:53 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Typer roku: ciężko mi wyznaczyć zdecydowanego faworyta w przekroju całego roku... Najbardziej w pamięci został mi @mura i jego bety dały mi najbardziej zarobić, ale z drugiej strony pierwszej połowy w jego wykonaniu nie mogę sobie przypomnieć. Mimo wszystko mój faworyt do wygranej.

Typer roku [piłka nożna]:
@mura - doskonała wiedza, pomocny, błyskotliwy. Więcej takich osób.

@WNN - nie będę powielał tego co inni napisali. Jedyny powód dlaczego nie podaje go jako typera roku, to, że jakoś mam obawę grania jego betów. Ale to tylko i wyłącznie moja wina.

@19marcin88 - ciekawe spojrzenie na polską ligę oraz puchary. Zawsze pomocny raport z obozu ŁKSu. Plus fajny topic w EPP.

Wymieniłbym jeszcze: kfjatka, konstruktora, i wielu innych, ale brak miejsca, sorry ;\)

Typer roku [tenis ]:
@Fro Lech wielka szkoda, że przestał już pisać. Najbardziej sobie cenie jego analizy.

@Vendetta kontrowersyjna postać, ale mimo wszystko muszę przyznać, że ma nosa do tenisa. Przymykam już oko na tego strategię gry

Typer roku [koszykówka]:
@jarko 33 - zdecydowany numer jeden, szeroka wiedza, nie tylko w rodzimej PLK.

@pettersen - zawsze wypatrzy jakiś ciekawy zakład na u/o lub inne cudo. Za co go cenię ;\)

@antybuker - za wiedzę i zaangażowania w PLK

Typer roku [US Sports]:

@Vader i @Baqu za NHL. Chyba najbardziej charakterystyczne postacie z tego działu. Kilka razy skorzystałem.

Typer roku [sporty motorowe]:

@tomo i @(J) - tomo nie ta klasa co w poprzednich sezonach, ale dalej cenię sobie jego uwagi. (J) również trafne analizy. Połączenie uwag obu panów daje dość dobre rezultaty

Typer roku [tor żużlowy]:

@buszmen i @AL_Capone - eksperci w rzeczy samej.

Typer roku [piłka ręczna]:

@nawoj z roku na rok... bez zmian. Słabo rozbudowany dział, ale od czasu do czasu można coś ciekawego wyłapać.

Typer roku [siatkówka] - i tu wielkie zdziwienie. Bo dla mnie co najmniej 3 typerów zasłużyło na to miano. Nie wymieniony jeszcze:
@Kellthorn - głównie za Ligę Światową oraz Olimpiadę. Ale widać większość zapomniała, nominując nawet mnie do tej kategorii

@Giertyszek - zawsze trzymający rękę na pulsie.

@Misiek - nie wiem czy jest jeszcze na tym forum, ale bardzo lubię jego analizy. Ciekawe i przede wszystkim skuteczne.

Moderator roku:

@Goget - chyba najbardziej stonowany mod. Bez osobistych wycieczek do innych userów, przynajmniej ja nie zauważyłem. Ekstraklasa.

@Biszop - był drugim modem, którego bym typował, lecz z powodu kilku starć z innymi userami ostatecznie przegrał z @Gogetem. Każdy ma gorsze dni, wiadomo, ale nie można pozwolić by w ciągu kilku chwil zepsuć swój wizerunek. Już nie pamiętam z kim była ta kłótnia, ale @Biszopa miałem od zawsze za człowieka, którego nie można wyprowadzić z równowagi...

Złota malina:
@amkwish - za swoje cięte riposty, nie zawsze słuszne i na miejscu, ale nadające kolorytu temu forum.

dziadek @[T]-error

Do góry
#2766998 - 08/12/2008 00:18 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: _Korver_]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
antymoderator: amkwish
uzasanienie: zachowanie niegodne moderatora
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2766891&page=0&fpart=14#Post2766966
dziekuje

Do góry
#2769759 - 09/12/2008 23:01 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Izajasza53]
pepsino Offline
enthusiast

Meldunek: 29/02/2004
Typer roku:
Biszop i WNN

Typer roku piłka nozna:
polskignom i Biszop
za wszechstronność.
Prem szeroka wiedza z wielu piłkarskich lig

Typer roku tenis:
grzesol
Mój znajomy to i ma nominacje ;\) Wybitne analizy na gg i quasichat.

Odkrycie roku:
pawel Wafel, dimes, Vendetta
Wszyscy mają w głowie popierdolone, ale czytając ich posty nie można się nudzić.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt:
dimes oaza spokoju, ogromna wiedza sportowa, świetne analizy z różnych sportów, oczywiście podawane przed meczem, nie da się go sprowokować, potrafi celnymi argumentami załagodzić każdy konfilkt \:D

Do góry
#2771603 - 10/12/2008 21:46 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: pepsino]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Z racji tego, że posucha straszna w tych nominacjach (a ponoc poziom forum nie spada ;\) ) pozwoliłem sobie uzupełnic swoje nominacje o kategorie, których wcześniej nie wymieniałem:

Typer roku [US Sports]: Big Ben i Baqu za dużą wiedzę, ciekawe uwagi i trafne typy oraz Stoina za tematy w PP, w których udowaniał, że mozna zarobic na NBA i za pefffki, które mi wysyła ;\)

Typer roku : Vonseb i długo, długo nic niestety. Nie ma sobie równych i tylko szkoda, że brakuje takich typerów z taką wiedzą o tym sporcie jak Terrorist (swoją drogą jak ktoś wie, gdzie on się podziewa to niech napisze mi na PW)

Typer roku [Sporty zimowe]: Rivaldinho, który świetnie sobie radzi z biathlonem. Duża wiedza i trafne typy. Co przełożyło się min. na wygrany konkurs biathlonowy.

Typer roku [Siatkówka]: Korver za Panów, ciekawe i obszerne analizy. Lukiwa za Panie, pisze o nich najwięcej (LSK).

Typer roku [Koszykówka]: Amkwish liga hiszpańska i Euroliga. Capone PLK i puchary. Antybuker PLK. Cała trójka charkateryzuje się dużą wiedzą, którą właściwie pożytkują.

Typer roku [Piłka ręczna]: W zasadzie nie ma co komentowac bo Nawoj nie ma sobie równych moim zdaniem. Szkoda, że rzadko się udziela, no ale rozumiem, że trudno prowadzic monologi ;\) Zresztą był jeszcze Maxxey, ale sam ostatnio opisał czemu już go nie ma.

Typer roku [tor żużlowy]: Buszmen i Capone. Dwóch świetnych typerów, którzy znają ten sport od podszewki i ładnie na nim zarabiają.

Tekst roku:
Quote:
Originally Posted By: kacper_laik
wszystko rozstrzygnie się w atenach....strzały interu podobne do sikania w kiblu pkp...byle nie do środka.

Nagroda za całokształt: tu widzę dwie osoby, którym się to należy Konstruktor i Goget. Stare wygi, jeden piłkę wyspiarską ma w małym palcu, drugi tenis. Jako Moderatorzy sprawują swoją funkcję fantastycznie. Dzielą się wiedzą, pomogają innym.

Do góry
#2771709 - 11/12/2008 00:38 Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE ! [Re: Bullet]
Cendruś Offline
Oszust i... dzida!!!

Meldunek: 26/12/2005
Typer roku: WNN - za lige swietne typy z ligi walijskiej.

Typer roku [piłka nożna]: WNN , Kontruktor - klasa sama w sobie z lig 'angielskich'.

Typer roku [tenis ]: Fro Lech - ciekawe i rzeczowe analizy. Duzy procent trafnych typow.
Kameleon - to samo co Fro + Leona analizy zawsze z 'nutka' humoru :).

Typer roku [US Sports]: BigBen - ostatnio cos zaprzestal pisania, ale zeszly sezon (a szczegolnie PlayOff) Nba nalezal do niego.
Baqu - ciekawe i trafne typy + mistrz w ciekawych news'ach z Nba \:\) .

Typer roku [siatkówka]: Giertyszek - opis juz dalem wczesniej.
Kellthorn - IO i LŚ nalezaly do niego.

Moderator roku: Experto - zawsze pomoze, doradzi. Sympatyczny i sprawiedliwy \:\) - taki wlasnie powinnien byc moderator.
Odkrycie roku: polskignom - nie wiem czy to odkrycie, ale zna sie na wielu dyscyplinach, czesto wyraza rzeczowe i ciekawe opinie - trafne typy. Poza tym przed i w czasie Igrzysk Olimpijskich prowadzil bardzo interesujace dyskusje, ktore mogly pomoc kazdemu typujacemu.

Złota malina: amkwish - czlowiek niby wyksztalcony i uwazajacy sie za niewiadomo kogo, a zachowuje sie jak...zwykly pastuch (czytajac ostatnie wypowiedzi w Oskary-dyskusje). Potwierdza sie regula, ze nie kazdy wyksztalczony musi byc madry. Taki...nowobogacki \:D , ktory czeka aby ludzi ponizac (za czasow kiedy byl modem i byl bezkarny).

Antymoderator roku: Feher - widze, ze ma moda w dziale Piłka ręczna, ale jego posta tam przez ten rok chyba nie widzialem. Niby mod, a zero zaangazowania w swoj dzial? To chyba jest cos nie tak, no chyba że nikt w tym roku nie grał w piłke ręczna?!

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08