#2759829 - 03/12/2008 23:33
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - NOMINACJE !
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Nie bede uzasadnial wiekszosci moich noiminacji bo o niektrych osobach juz zostal napisane bardzo wiele i bez sensu sie powtarzac Typer roku: WNN korver- za pp, epp Typer roku [piłka nożna]: WNN Typer roku [tenis ] wlodar- jedyny ze starej ekipy, ktoremu chce sie jeszcze pisac  Typer roku [koszykówka]: antybuker, pettersen Typer roku [US Sports]: Baqu Typer roku [siatkówka]: misiek, korver, slawek k-k najlepszy mod: Goget - bezstronny , potrafi na trzezwo ocenic daną sytuacje, nie kieruje sie emocjami - i to chyba najwazniejsze cechy dobrego moderatora nagroda za caloksztalt: Goget - duzo by pisac, wielki wklad w rozwoj forum. Szkoda ze juz nei ma takich modow a do glosu dochodza mlodzi, ktorzy "pchaja ten wozek w zupelnie inną strone" zlota malina: Vader, yahoo, rafal08 uzasadnienie niedlugo w odpowidnium temacie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2759878 - 04/12/2008 00:53
|
journeyman
Meldunek: 22/12/2006
|
Kategorie:
Typer roku: Biszop zawsze przemyślane typy.
Typer roku [piłka nożna] Biszop to co powyżej.
Typer roku [tenis ] grzesol - gwiazda QC.
Typer roku [koszykówka] Nie znam.
Typer roku [hokej ] Nie zaglądałem.
Typer roku [US Sports] Ghost - za NFL.
Typer roku [sporty zimowe] buszmen - wysoki poziom.
Typer roku [sporty motorowe] Sami słabiacy, poza konkursem żadnych typów.
Typer roku [tor żużlowy] Pustynia.
Typer roku [piłka ręczna] ??
Typer roku [siatkówka] Nie zaglądałem.
Typer roku [wyścigi konne] Nikt się tam nie udziela.
Typer roku [inne sporty] To co wyżej.
Pokerzysta roku: Bzyku, jeden z lepiej znanych.
Moderator roku: [T]-error.
Odkrycie roku: Pawel Wafel koloryt.
Tekst roku: Dwa z tego tematu które rozbawiły: grzesol: "Nie no Murray co Ty wyprawiasz z Melzerem przegrasz przecież on nie ma mózgu,a Ty Szkocie chyba masz czy może też nie? "
Wychowany Na Nalewce: "W czasie wojny na Balkanach to wlasnie fanatyczni kibice walczyli w pierwszych szeregach za swoj kraj i podobnie byloby w Polsce"
Złota malina: yaaho - rozdający ostrzeżenia na prawo i lewo rafal08 - nadużywa władzy, dał mi dwa ostrzeżenia w ciągu minuty. ArtekPotito - tragiczny pod każdym względem.
Antymoderator roku: yaaho - rozdający ostrzeżenia na prawo i lewo rafal08 - nadużywa władzy, dał mi dwa ostrzeżenia w ciągu minuty. ArtekPotito - tragiczny pod każdym względem.
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Pawel Wafel i dimes dodają kopa forum. [T]-error stary ale jary.
|
Do góry
|
|
|
|
#2759892 - 04/12/2008 01:06
[Re: laczak]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
To może ode mnie: Typer roku: Piostar, Jun - pierwszy za świetne tematy w PP, drugi zawsze coś ciekawego napiszę na qcz, ponadto imponujące wygrane. Typer roku(piłka nożna) - Mura - znajomość tematu, rozsądna gra. Typer roku(tenis) - Piostar Typer roku(US Sports) - JuanCarlos - trafiają do mnie jego analizy. Typer roku(koszykówka) - Jarko33 - w chwili obecnej chyba #1 z aktywnie typujących tutaj. Typer roku(żużel) - nikt nie nominuje, a temat jest dość żywy. Mój rok to nie był(poza początkiem)Moje nominacje: Al Capone - cóż, nie ukrywam, że jedyny którego zdanie może mnie odwieźć od własnego :), Kadus - duża praca, bardzo dobra znajomość tematu(trochę braków, ale jak na ten sezon na forum chyba najwięcej wniósł), Mihal (dobra i konsekwentna gra, świetne wyniki). Złota Malina: Amkwish - za wszelkie życiowe filozofie, spec od wszystkiego, chyba z każdym na forum miał chwilową bądź dłuższą kosę. Mimo wszystko mam tu sympatię i lubię poczytać, bo nudno nigdy nie jest. Ale tak mi wychodzi  Antymoderator roku: buszmen - przyznaję się, że nie miałem za wiele czasu i praktycznie wcale nie poświęciłem go na moderowanie Toru żużlowego. Niemniej z uwagi na wysoki(jak na forum) poziom działu i kultury uczestników, tragedii nie było 
|
Do góry
|
|
|
|
#2759915 - 04/12/2008 01:12
[Re: buszmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
zaomnialm o kategorii anty mod: Gwiazdy Quasi: yahoo- zachwoanie do moda niepodobne, zamiast rozwiazywac spory to sam do nich prowokuje  rafal08 - podbnie do yahoo , zamiast rozwiazywac spory tylko rozdaje ostrzezenia, conajmniej dziwnie interpretuje niektore sytuacje  w jego slowniku nie istnieje pojecie "sprawiedliwosc" i " bezstronnosc" mlodzi poczuli wladze i szaleją ale forum to na drobre nie wychodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#2760002 - 04/12/2008 01:53
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Typer roku [tenis ]: włodar - ogromna wiedza, dobre typy Moderator roku: Experto - za fajny kolor nicka Złota malina: grzesol - mam wrazenie, ze ma 14 lat, stara sie chlopak, ale "cos" nie wychodzi chcialem jeszcze nominowac Al_Capone, Vendette, laczaka, ale ten pierwszy ma bana, ten drugi wczoraj pisal, ze juz na tym forum pisac nie bedzie, a ten trzeci dostanie dopiero bana, wiec nominacje osob, ktorych juz tu nie zobaczymy nie maja wg. mnie sensu
|
Do góry
|
|
|
|
#2761075 - 04/12/2008 07:32
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Tekst roku: Złota malina:
shane - nie wiem kto to, ale nie podoba mi się jego username.
Za uzasadnienie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2761122 - 04/12/2008 08:47
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/07/2007
|
Typer roku: WNN - uzasadnienia są powyżej, żeby nie było że nic od siebie nie dodałem to napisze że ma fajny nick Typer roku [piłka nożna] WNN Typer roku [tenis ] grzesol - może nie jest cudownym typerem, ale jak coś napisze to przynajmniej jest śmieszniej Typer roku [koszykówka] pettersen, jarko33 Typer roku [hokej ] - Typer roku [US Sports] Ghost, Skiper, Big Ben - chyba największy wkład w temacie o NBA, zawsze można się zasugerować ich typami lub informacjami Typer roku [sporty zimowe] - Typer roku [sporty motorowe] - Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] _Korver, Giertyszek - bardzo ładne obszerne uzasadnienia typów Typer roku [wyścigi konne] to taki dział jest? muszę zajrzeć Typer roku [inne sporty] - Pokerzysta roku: rafal08 - nie dzieli się hasłami, ale niech mu będzie czasem coś wygra we frerolku na b2b Moderator roku: Goget - za poczucie humoru, za wiedzę na temat tenisa Odkrycie roku: Pierniczek - te jego rady w temacie: "jak wyrwać lachona"  Tekst roku: Złota malina: "letki plus" - denerwuje mnie tekst, żart powtarzany za często Mario - złodziejskie nasienie!(każdy wie o co chodzi - biedna pracownica jak ona przetrwa do końca miesiąca), cale szczęście że jego zachowanie zostało potępione przez "świętojebne mecz.pl" Antymoderator roku: po co sie narażać... Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Master.com back - zawsze coś napisze "na temat"
|
Do góry
|
|
|
|
#2761254 - 04/12/2008 15:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
|
Typer roku: WNNTyper roku [piłka nożna] WNN - bardzo dobre typy i trafne analizy, jeden z nielicznych, którzy piszą treściwie i któremu w ogóle się chce. Typer roku [koszykówka] Pettersen - duża wiedza, bez zbędnej analizy ale zawsze trafia w sedno Typer roku [hokej ] Vonseb - bardzo dobrze czyta się to co owy użytkownik naskrobie . Typer roku [sporty motorowe] tomo - duża znajomośc tematu , trafne uwagi Typer roku [tor żużlowy] Buszmen - nie zawsze zgadzam się z jego zdaniem , jednak zazwyczaj to on ma racje  , duza wiedza. Pokerzysta: rafal08 i Kristokristoff - aspekt ekonomiczny przeważył - oni po prostu wymiatają i mają z tego duzo $$$
|
Do góry
|
|
|
|
#2761262 - 04/12/2008 16:33
[Re: kadus]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
To moze teraz ja  Typer roku: mura - wiedza,chec dzielenia sie nia i wlasciwe podejscie do typowania Jun - co tu duzo mowic wystarczy zajrzec do tematu z wygranymi Bullet - duza wiedza co przelozylo sie na swietne wyniki w konkursach Typer roku [piłka nożna] mura - uzasadnienie wyzej Typer roku [tenis ] dlugo myslalem bo to moja ulubiona dyscyplina do obstawiania i naprawde ciezko wskazac tylko 3 osoby .Nominuje te ,ktore uwazam,ze naprawde zarabiaja na tym sporcie. Bullet,Jun i delfiedor Typer roku [koszykówka]mało zagladam do tego dzialu ale najbardziej utkwilo mi w pamieci to co pisał jarko33 i jego nominuje Typer roku [hokej ] nie zagladam Typer roku [US Sports] Bzyku -duza wiedza i niesamowite wyczucie tematu Typer roku [sporty zimowe] ciezko wskazac sporo osob ma ciekawe typy z tej dyscypliny Typer roku [sporty motorowe] [color:#000099]tomo - swietne typy Typer roku [tor żużlowy] jarko33 i buszmen zawsze maja cos ciekawego do napisania Typer roku [piłka ręczna] nie zagladam Typer roku [siatkówka] nie zagladam Typer roku [wyścigi konne] czasami zagladam ,szczegolnie gdy musze jakis freebet wykorzystac na zaklady konne no,ale nie na tyle by kogos nominowac Typer roku [inne sporty] retoox - jak juz ktos tu napisał poprostu klasa sama w sobie Pokerzysta roku: sport  ,ktory obecnie mnie najbardziej intersuje ,ale tu tez bardzo ciezko nominowac tylko 3 osoby bo sukcesy odnosi prawie kazdy grajacy.Jedni sie tym chwala inni nie i ciezko przyjac jakies kryteria oceny .Chetnie nominowałbym z 20 osob lub wiecej ,ale przepisy nominacji tego zabraniaja  czyli Mr_Andrew - za niewatpliwe przyczynienie sie do jedenj z najwiekszych wygranych w tym roku w Polskim pokerze  Moderator roku: nie bede slodził kolegom  Odkrycie roku: jakos nikt mi nie przychodzi na mysl Tekst roku: jest ich tyle ,ze nie sposob wybrac tylko 3 Złota malina: grzesol - teksty na quasi chat Antymoderator roku: nominowałbym siebie zeby zrobic paru osobom przyjemnosc no,ale tak nie wypada  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - T-error - tu chyba nie trzeba uzasadnienia 
|
Do góry
|
|
|
|
#2761279 - 04/12/2008 17:33
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Antymoderator roku: nominowałbym siebie zeby zrobic paru osobom przyjemnosc no,ale tak nie wypada  Pozwol, ze Cie wyrecze... Antymoderator roku: rafal08 za akcje w "Czy naprawde nie ma dobrego systemu..?" Jesli tak moderuje wszedzie to nie moze byc w tym dobry. Za ironiczne odpowiedzi. Za angazowanie sie w spory. Poza tym juz dimes nominowal rafala do antymoderatora roku nominujac go do moderatora roku.
|
Do góry
|
|
|
|
#2761318 - 04/12/2008 19:14
[Re: Big Ben]
|
kierownik zamieszania
Meldunek: 20/09/2002
|
Typer roku [piłka nożna] Prem rzetelne analizy, fachowiec. (dziwie sie ze z jeszcze nie przeszedl na druga strone mocy-mam na mysli jakiegos bukmachera) Typer roku [tenis ] włodar, Goget - Ci userzy znaja sie na rzeczy Typer roku [koszykówka] pettersen spec nawet od Australyjskiego basketu Typer roku [hokej ] vonseb - gdy loguje sie na forum wyszkuje postow kolegi vonseba - zadna liga nie jest mu obca  Typer roku [sporty zimowe] tomo - ogrmona wiedza Typer roku [sporty motorowe] tomo - jw. Pokerzysta roku: Mr_Andrew wraz z małżonką (ostatnio niesamowity wynik w Austrii - jeszcze raz gratuluje) Moderator roku: Experto, rafal08, Bzyku -bardzo w porządku ludzie  Odkrycie roku: grzeslol Tekst roku: kazdy post nasmarowny przez zdesperowanego grzeslola, czasami mam wrazenie ze az tak mocno sie poci przy komputerze, ze nie dlugo sie odwodni Złota malina: dzida nie ma przebacz zycie, (coco jumbo i do przodu :D) Antymoderator roku: Giertyszek
Edited by Experto (05/12/2008 02:03)
|
Do góry
|
|
|
|
#2762656 - 05/12/2008 07:41
[Re: larsson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Typer roku:Są takie chwile w życiu, kiedy ciężko być oryginalnym - WNN, za typy - (tylko i aż) i za to, że nie życzy sobie abonamentu  Typer roku [piłka nożna]Kefir70 - mocno jestem zaskoczony pomijaniem jego osoby w nominacjach. Nie ukrywajmy, że to głównie dzięki jego zaangażowaniu temat niższych lig angielskich jest obecnie chyba najlepszym tematem piłkarskim na forum. Duża wiedza, dobrze podana. Oby nie zabrakło mu sił i chęci. juancarlos - ciekawe teksty, dobre typy. mura - nie zawsze się zgadzamy, ale niejednokrotnie jego krótka uwaga na temat spotkania, daje do myślenia. Dobre picki. Przyznałbym również kilka wyróżnień w tej kategorii dla osób, które w ogólnym marazmie, próbują niektóre tematy ożywić. Są to moim zdaniem: Koski, vindom, Hakan. Typer roku [tenis ] Czasami zaglądałem w tematy tenisowe i jeżeli już to robiłem, to jakoś w tym roku utkwiły mi w pamięci dwa nicki: włodar i Bullet. Moderator roku:konstruktor - za BC, za mądre posty, za umiejętność publicznego przyznania się do błędu. Bzyku - za ciekawe spostrzeżenia w temacie filmowym, za "normalność". Odkrycie roku:Nie do końca wiem, jak powinna wyglądać osoba wygrywająca w tej kategorii, tzn. czy może to być tylko user zarejestrowany w 2008 r. czy też taki, który jest już tu od jakiegoś czasu, ale powiedzmy, że w tym roku się uaktywnił?  Jeżeli ta druga opcja, to wówczas nominuję chrisa i jego temat w PP, a teraz już w EPP Złota malina:Mario_ za dzidę. dimes za to, że jest. Biszop za prywatę z Eldo na forum publicznym i za słowa niegodne laureata oskara za całokształt. Antymoderator roku:Pewnie wszyscy prawie mają tu jakiegoś faworyta, ale większość obawia się kogoś nominować. Ja zaryzykuję amkwish - nic osobistego, ale były momenty, że przesadzał w tym roku z tekstami. Myślę z resztą, że sam zainteresowany zdaje sobie z tego sprawę. Oskar za całokształt:[T]-error uzasadnienie jak w przypadku dimesa, ale znaczenie diametralnie inne. I jeszcze za najlepszy temat w TiO 
|
Do góry
|
|
|
|
#2762743 - 05/12/2008 09:53
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Typer roku: ciężko mi wyznaczyć zdecydowanego faworyta w przekroju całego roku... Najbardziej w pamięci został mi @mura i jego bety dały mi najbardziej zarobić, ale z drugiej strony pierwszej połowy w jego wykonaniu nie mogę sobie przypomnieć. Mimo wszystko mój faworyt do wygranej. Typer roku [piłka nożna]: @mura - doskonała wiedza, pomocny, błyskotliwy. Więcej takich osób. @WNN - nie będę powielał tego co inni napisali. Jedyny powód dlaczego nie podaje go jako typera roku, to, że jakoś mam obawę grania jego betów. Ale to tylko i wyłącznie moja wina. @19marcin88 - ciekawe spojrzenie na polską ligę oraz puchary. Zawsze pomocny raport z obozu ŁKSu. Plus fajny topic w EPP. Wymieniłbym jeszcze: kfjatka, konstruktora, i wielu innych, ale brak miejsca, sorry Typer roku [tenis ]: @Fro Lech wielka szkoda, że przestał już pisać. Najbardziej sobie cenie jego analizy. @Vendetta kontrowersyjna postać, ale mimo wszystko muszę przyznać, że ma nosa do tenisa. Przymykam już oko na tego strategię gry Typer roku [koszykówka]:@jarko 33 - zdecydowany numer jeden, szeroka wiedza, nie tylko w rodzimej PLK. @pettersen - zawsze wypatrzy jakiś ciekawy zakład na u/o lub inne cudo. Za co go cenię @antybuker - za wiedzę i zaangażowania w PLK Typer roku [US Sports]: @Vader i @Baqu za NHL. Chyba najbardziej charakterystyczne postacie z tego działu. Kilka razy skorzystałem. Typer roku [sporty motorowe]: @tomo i @(J) - tomo nie ta klasa co w poprzednich sezonach, ale dalej cenię sobie jego uwagi. (J) również trafne analizy. Połączenie uwag obu panów daje dość dobre rezultaty  Typer roku [tor żużlowy]:@buszmen i @AL_Capone - eksperci w rzeczy samej. Typer roku [piłka ręczna]: @nawoj z roku na rok... bez zmian. Słabo rozbudowany dział, ale od czasu do czasu można coś ciekawego wyłapać. Typer roku [siatkówka] - i tu wielkie zdziwienie. Bo dla mnie co najmniej 3 typerów zasłużyło na to miano. Nie wymieniony jeszcze: @Kellthorn - głównie za Ligę Światową oraz Olimpiadę. Ale widać większość zapomniała, nominując nawet mnie do tej kategorii @Giertyszek - zawsze trzymający rękę na pulsie. @Misiek - nie wiem czy jest jeszcze na tym forum, ale bardzo lubię jego analizy. Ciekawe i przede wszystkim skuteczne. Moderator roku: @Goget - chyba najbardziej stonowany mod. Bez osobistych wycieczek do innych userów, przynajmniej ja nie zauważyłem. Ekstraklasa. @Biszop - był drugim modem, którego bym typował, lecz z powodu kilku starć z innymi userami ostatecznie przegrał z @Gogetem. Każdy ma gorsze dni, wiadomo, ale nie można pozwolić by w ciągu kilku chwil zepsuć swój wizerunek. Już nie pamiętam z kim była ta kłótnia, ale @Biszopa miałem od zawsze za człowieka, którego nie można wyprowadzić z równowagi... Złota malina: @amkwish - za swoje cięte riposty, nie zawsze słuszne i na miejscu, ale nadające kolorytu temu forum. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * dziadek @[T]-error 
|
Do góry
|
|
|
|
#2766998 - 08/12/2008 00:18
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2769759 - 09/12/2008 23:01
|
enthusiast
Meldunek: 29/02/2004
|
Typer roku: Biszop i WNN Typer roku piłka nozna: polskignom i Biszop za wszechstronność. Prem szeroka wiedza z wielu piłkarskich lig Typer roku tenis: grzesol Mój znajomy to i ma nominacje  Wybitne analizy na gg i quasichat. Odkrycie roku: pawel Wafel, dimes, Vendetta Wszyscy mają w głowie popierdolone, ale czytając ich posty nie można się nudzić. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: dimes oaza spokoju, ogromna wiedza sportowa, świetne analizy z różnych sportów, oczywiście podawane przed meczem, nie da się go sprowokować, potrafi celnymi argumentami załagodzić każdy konfilkt 
|
Do góry
|
|
|
|
#2771603 - 10/12/2008 21:46
[Re: pepsino]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Z racji tego, że posucha straszna w tych nominacjach (a ponoc poziom forum nie spada  ) pozwoliłem sobie uzupełnic swoje nominacje o kategorie, których wcześniej nie wymieniałem: Typer roku [US Sports]: Big Ben i Baqu za dużą wiedzę, ciekawe uwagi i trafne typy oraz Stoina za tematy w PP, w których udowaniał, że mozna zarobic na NBA i za pefffki, które mi wysyła  Typer roku  : Vonseb i długo, długo nic niestety. Nie ma sobie równych i tylko szkoda, że brakuje takich typerów z taką wiedzą o tym sporcie jak Terrorist (swoją drogą jak ktoś wie, gdzie on się podziewa to niech napisze mi na PW) Typer roku [Sporty zimowe]: Rivaldinho, który świetnie sobie radzi z biathlonem. Duża wiedza i trafne typy. Co przełożyło się min. na wygrany konkurs biathlonowy. Typer roku [Siatkówka]: Korver za Panów, ciekawe i obszerne analizy. Lukiwa za Panie, pisze o nich najwięcej (LSK). Typer roku [Koszykówka]: Amkwish liga hiszpańska i Euroliga. Capone PLK i puchary. Antybuker PLK. Cała trójka charkateryzuje się dużą wiedzą, którą właściwie pożytkują. Typer roku [Piłka ręczna]: W zasadzie nie ma co komentowac bo Nawoj nie ma sobie równych moim zdaniem. Szkoda, że rzadko się udziela, no ale rozumiem, że trudno prowadzic monologi  Zresztą był jeszcze Maxxey, ale sam ostatnio opisał czemu już go nie ma. Typer roku [tor żużlowy]: Buszmen i Capone. Dwóch świetnych typerów, którzy znają ten sport od podszewki i ładnie na nim zarabiają. Tekst roku: Originally Posted By: kacper_laik wszystko rozstrzygnie się w atenach....strzały interu podobne do sikania w kiblu pkp...byle nie do środka. Nagroda za całokształt: tu widzę dwie osoby, którym się to należy Konstruktor i Goget. Stare wygi, jeden piłkę wyspiarską ma w małym palcu, drugi tenis. Jako Moderatorzy sprawują swoją funkcję fantastycznie. Dzielą się wiedzą, pomogają innym.
|
Do góry
|
|
|
|
#2771709 - 11/12/2008 00:38
[Re: Bullet]
|
Oszust i... dzida!!!
Meldunek: 26/12/2005
|
Typer roku: WNN - za lige swietne typy z ligi walijskiej. Typer roku [piłka nożna]: WNN , Kontruktor - klasa sama w sobie z lig 'angielskich'. Typer roku [tenis ]: Fro Lech - ciekawe i rzeczowe analizy. Duzy procent trafnych typow. Kameleon - to samo co Fro + Leona analizy zawsze z 'nutka' humoru :). Typer roku [US Sports]: BigBen - ostatnio cos zaprzestal pisania, ale zeszly sezon (a szczegolnie PlayOff) Nba nalezal do niego. Baqu - ciekawe i trafne typy + mistrz w ciekawych news'ach z Nba  . Typer roku [siatkówka]: Giertyszek - opis juz dalem wczesniej. Kellthorn - IO i LŚ nalezaly do niego. Moderator roku: Experto - zawsze pomoze, doradzi. Sympatyczny i sprawiedliwy  - taki wlasnie powinnien byc moderator. Odkrycie roku: polskignom - nie wiem czy to odkrycie, ale zna sie na wielu dyscyplinach, czesto wyraza rzeczowe i ciekawe opinie - trafne typy. Poza tym przed i w czasie Igrzysk Olimpijskich prowadzil bardzo interesujace dyskusje, ktore mogly pomoc kazdemu typujacemu. Złota malina: amkwish - czlowiek niby wyksztalcony i uwazajacy sie za niewiadomo kogo, a zachowuje sie jak...zwykly pastuch (czytajac ostatnie wypowiedzi w Oskary-dyskusje). Potwierdza sie regula, ze nie kazdy wyksztalczony musi byc madry. Taki...nowobogacki  , ktory czeka aby ludzi ponizac (za czasow kiedy byl modem i byl bezkarny). Antymoderator roku: Feher - widze, ze ma moda w dziale Piłka ręczna, ale jego posta tam przez ten rok chyba nie widzialem. Niby mod, a zero zaangazowania w swoj dzial? To chyba jest cos nie tak, no chyba że nikt w tym roku nie grał w piłke ręczna?!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|