#2778324 - 14/12/2008 21:32
Re: OSKARY mecz.pl 2008 - DYSKUSJA !
[Re: Ignorator]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2778370 - 14/12/2008 21:57
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Ja poświęciłem się swojej pracy i domowi, bo są ważniejsze sprawy. Być może działałbym aktywniej gdyby forum wyglądało inaczej. Czemu na innych forach może czytać ciekawe i treściwe analizy a u nas teksty typu : Legia gol, jak zgadać panienkę na dyskotece czy też poszukuje czegoś w Poznaniu. Na Boga, albo idziemy w prfeskę, albo w koniec forum. Podejrzewam, że w tą drugą stronę. Mało, że userzy są nie aktywni to także moderatorzy na Stadionie Piłkarskim chyba umarli, bo nic nie robią...
Jeśli chodzi o mnie to ja prowadzę nadal na mecz.pl konkurs - Ekstraklasę Typerów i tylko to mnie chyba trzeba.
Ze sportowym Pozdrowieniem Ignorator. Heh dobrze napisane Experto. Przeanalizujmy może to co działo się w ten weekennd na Stadionie Piłkarskim. Anglia - DNO. Pół analizy nie było ani do PL ani do niższych, gdzie Panowie mam wrażenie, zgodnie z tym co napisali wcześniej odpuszczają wobec braku zmian. PD? Dyskusja o jednym meczu z całej kolejki. Do niedawna przez wiele kolejek NIKT nic nie pisał (ostatnio Wafel atakuje i to skutezcnie, chwała mu za to bo połowa kręci z niego beke, a chociaż chce mu się pisac). Niemcy? Znowu Wafel, a reszta ma to gdzieś mimo, że wiele osób się tam udzielało (Koski, Szczypior itd.) Eredivisie? Dopóki Maciek pisał i robił do bardzo dobrze było fajnie ale od pewnego czasu jego nie ma i temat umiera. Włochy i Francja? No tu stosunkowo najlepiej. Pytanie tylko co się stanie jak Vidomowi, Premowi czy Hakanowi i Szewie odechce się pisac??? Reasumując ktoś kto chciał w tym ten weekend coś poczytac o typach w topowych ligach miał do wyboru - samemu szperac po stronach klubowych lub poszukac innego forum. Czy tak ma to wyglądac???
|
Do góry
|
|
|
|
#2779880 - 15/12/2008 08:41
[Re: Goget]
|
member
Meldunek: 24/08/2007
|
No dobrze sprecyzuje OSKARY mecz.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#2781825 - 17/12/2008 05:18
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
W Hiszpanii byl spory ruch ze wzgledu na Barca - Real, trzeba dodac ze na ten mecz bylo tam mnostwo trafionych pickow i to podanych przed meczem Experto to jesteś cały ty. Na forum już totalnie nic się nie dzieje a ty nadal jak wiele o patrzcie Barca-Real. Forum mecz.pl uznaje się za najlepsze w Polsce a przegrywa już z innymi i to zdecydowanie. Czemu nikt nie chce robić nic z tym. Experto zaraz powie, ale jest oglądalność ludzie wchodzą itd. Okej ludzie wchodzą, ale jak nie widzą nic treściwego to szybciej uciekają niż zostają i to jest oczywista prawda. Forum musi zaproponować swoich userom jak i gościom produkt. Dla nas takim mega ekskluzywnym produktem jest analiza, która nie musi być laboratem, ale musi zawierać kilka wątków dlaczego user zagrał tą propozycję i uwaga...tego nie ma. Brakuje forum poszło w stronę konkursów a nie w stronę analiz i typów. Ludzie, którzy robili wiele dla tego forum odwrócili się od niego a czemu się tak stało?. Ano byli obrażani i to notorycznie ano nie mieli z kim rywalizować. No właśnie ano... może w końcu ktoś się obudzi i kopnie forum do przodu, bo jeszcze jest co ratować, ale to ostatni dzwonek. Już kiedyś pisałem co warto zrobić forum a z czego zrezygnować, ale oczywiście działy jak To i Owo czy Quasi Czat cieszą się niesamowitą popularnością. A więc żyjmy nadal tym, że PiS jest be a Platformerski górą. Zagrajmy w Football Managera 2009, Odwiedźmy Poznań i Wrocław z innymi userami, powyklinajmy PZPN!!!. Tylko czy to nam pomoże w powiększaniu naszego budżetu?. Czy to nam pomoże przy okazji wybierania propozycji na weekend czy środek tygodnia?. Odpowiedź jest miażdżąca...nie. Oczywiście dowiem się zaraz od moich fanów jaki to jestem głupi, ale widać co się dzieje. Conrad jeśli się nie obudzisz to nie będzie co zbierać. Ze sportowym pozdrowieniem Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2781862 - 17/12/2008 05:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Wiem, że tym postem narażę się może nawet na ostrzeżenie, ale muszę podać wszystkim świetne forum, alternatywę, korzystajcie póki Conrad nie zablokuje! Świetne forum Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#2781865 - 17/12/2008 05:43
[Re: Master.com back]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
MaSh jAkIeŚ fFoNtY dO nAs ??? PiSh ŚmIaUo :
|
Do góry
|
|
|
|
#2782780 - 18/12/2008 00:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
A więc żyjmy nadal tym, że PiS jest be a Platformerski górą. Zagrajmy w Football Managera 2009, Odwiedźmy Poznań i Wrocław z innymi userami, powyklinajmy PZPN!!!. Tylko czy to nam pomoże w powiększaniu naszego budżetu Pomagac nie pomaga ,ale najwazniejsze ,ze ...nie przeszkadza 
|
Do góry
|
|
|
|
#2783473 - 18/12/2008 08:38
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Jak skasuje sie QC, to o wiele wiecej ludzi odejdzie... Ale ostatnio już też widzę coraz mniej ludzi chętnych do porozmawiania o sporcie/peffkach (mam na myśli QC US Sports i Hokej). Większość skupia się na gooooooooooooolllllllll 1111111111-0...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|