Strona 5 z 14 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14 >
Opcje tematu
#279679 - 14/01/2005 17:30 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
carlos Offline
enthusiast

Meldunek: 18/11/2004
Jeśli mozna to i ja się zgłaszam

Do góry
Bonus: Unibet
#279680 - 14/01/2005 17:32 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
didi Offline
journeyman

Meldunek: 14/01/2005
Cześć, właśnie się zarejestrowałem by zapisać się do konkursu który na pewno będzie fajnyn urozmaiceniem tematu NBA, głosuję za opcją nr 2. Powodzenia

Do góry
#279681 - 14/01/2005 17:39 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
lukboj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/05/2002
Quote:

Zapisy dosadnie mowiac sa po to zeby nie bylo burdelu.. Ktos sobie wpadnie rzuci typami przez 3 dni, znudzi mu sie i tyle... ja takich pi.....! Licze na to ze Ci co sie zglosili maja zamiaer bawic sie od poczatku do konca i bedzie to cos fajnego, ze beda to traktowac powaznie, a jednoczesnie beda czerpali z tego przyjemnosc i tyle, po to sa zapisy...

To się grubo zdziwisz, widze że nie prowadziłeś na tym forum jeszcze konkursu, zobaczysz że wystarczy że komuś będzie słabo szło to poprostu da sobie spokój i oleje ten konkurs już we wczesnej jego fazie a takie sytuacje będą notoryczne! więc suma sumarum to że są zapisy niewiele zmieni więc postaraj się to zrozumieć... a właśnie to miałem w poprzednim mojm poście na myśli

A naprawde jednym z większych sukcesów na tym forum okazał się lużny ranking MLB Fehera więc czemu by nie iśc w tą strone

Do góry
#279682 - 14/01/2005 17:42 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
MarJa Offline
addict

Meldunek: 13/12/2004
Witajcie,
Zgłaszam swój udział w konkursie. Jestem za opcją nr.1
Pozdrawiam i życzę wszystkim tylko trafnych typów.

Do góry
#279683 - 14/01/2005 17:47 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Quote:

Quote:

Zapisy dosadnie mowiac sa po to zeby nie bylo burdelu.. Ktos sobie wpadnie rzuci typami przez 3 dni, znudzi mu sie i tyle... ja takich pi.....! Licze na to ze Ci co sie zglosili maja zamiaer bawic sie od poczatku do konca i bedzie to cos fajnego, ze beda to traktowac powaznie, a jednoczesnie beda czerpali z tego przyjemnosc i tyle, po to sa zapisy...

To się grubo zdziwisz, widze że nie prowadziłeś na tym forum jeszcze konkursu, zobaczysz że wystarczy że komuś będzie słabo szło to poprostu da sobie spokój i oleje ten konkurs już we wczesnej jego fazie a takie sytuacje będą notoryczne! więc suma sumarum to że są zapisy niewiele zmieni więc postaraj się to zrozumieć... a właśnie to miałem w poprzednim mojm poście na myśli

A naprawde jednym z większych sukcesów na tym forum okazał się lużny ranking MLB Fehera więc czemu by nie iśc w tą strone

Okay, ja wcale nie mowie ze tak nie bedzie, ale mamy tu do cznynienia z dwoma kompletnie roznymi sprawami. Piszesz ze nie powinno byc zapisow, tylko kto chce w kazdym momencie moze sobie zaczac pisac typy... Wyobrazasz sobie co by sie dzialo??? Zdaje sobie sprawe ze niektorzy sie zniecheca, takie jest zycie, sam pare razy wykazalem slomiany zapal... Ale dam sobie glowe uciac ze tacy ludzie jak amkwish czy KRAJAN, przepraszam ze pomine innych, beda sie bawic do konca... Kto sie zniecheci jego sprawa, ale zdecydowanie bardziej wole aby w czasie trwania konkursu nastapil odsiew uczestnikow niz wprowadzic kompletnie wolna amerykanke co doprowadziloby do kompletnego chaosu i zamazania tematu...

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#279684 - 14/01/2005 17:50 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
Litwa Offline
enthusiast

Meldunek: 27/12/2004
Quote:

... zobaczysz że wystarczy że komuś będzie słabo szło to poprostu da sobie spokój i oleje ten konkurs już we wczesnej jego fazie a takie sytuacje będą notoryczne! więc suma sumarum to że są zapisy niewiele zmieni więc postaraj się to zrozumieć...

Nie liczy się ilość a jakość, jak conajmniej połowa osób które się zapisały będzie brała udział do końca to i tak bardzo dużo osób, żeby fajnie się bawić i mieć troche emocji, a przecież o to w tym chodzi. A zapisy tak jak napisał Gooniek mają zapobiec bałaganowi i ja z jego opinia całkowicie się zgadzam.

Do góry
#279685 - 14/01/2005 18:14 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
Gregov Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004

Ja oczywiście też się zgłaszam. A co do opcji to jest mi obojętna, ale chciałbym zaznaczyć że w tym sezonie nie zagrałem ani jednego spotkania z kursem niższym niż 1.85 ( taka była najmniejsza linia na hc lub u/o ), i w konkursie napewno nie bede podawał kursów 1.3 czy 1.4. Natomiast dość często gram niespodzianki, więc jeżeli miałbym wybrać opcje to raczej drugą, z możliwością grania kursów powyżej 1.9 .

A temat powinien według mnie służyc bardziej do wyłonienia najlepszych typów na dany dzień , niż jakiejś ostrej rywalizacji.

POzdrawiam

Do góry
#279686 - 14/01/2005 18:14 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Quote:

Quote:

Zastanów sie czy Twoje wypowiedzi nie zaczynają być co dla niektórych - conajmnie trochę męczące? Jesteś jedynym który próbuje tu robić szum i zamieszanie - nie wiem czy dobrze odczytałem Twoje przesłanie. Jeżeli chodzi o prowadzenie konkursu - to mam już jakieś doświadczenia na tym forum i wiem, że zdecydowanie lepiej jest ustalić listę osób biorących udział w zabawie niz dopuścic do pełnej samowolki. W konkursach statystyczno-punktowych (które prowadziłem) z osób które zadeklarowały swój udział zawsze kończyło ok. 80% przy czym miałem jeszcze jedną opcję w regulaminie - w momencie gdy ktoś przestawał aktywnie uczestniczyć w konkursie - stawiałem ultimatum czy wyraża chęć do dalszej zabawy czy chce się wyłączyć z konkursu. Po czym jeżeli w ciągu 7-10 nie miałem odpowiedzi uczestnik samoczynnie został usuwany - chyba, że wcześniej zadeklarował iż np. przez dwa tygodnie nie będę podawał typów - (z podaniem lub nie przyczyny) Opcja ta zawierała jeszcze jedno udogodnienie - w każdym momencie każdy z uczestników miał prawo do rezygnacji z konkursu - w bardzo prosty sposób - przez napisanie posta w którym wyrażał chęć wycofania się. Po co utrudniać komuś prowadzenie zbiorowego podsumowania. Stwierdzam mam dosyć - piszę "rezygnuje z dalszej gry, wycofuję się ...itd) - obwarowane bylo to jednak 1 konsekwencją - pozbawieniem mozliwości ponownego wlączenia się do konkursu.
Tak, że jeszcze raz prosze przestań już przedstawiać Swoje filozofie bo naprawdę wielu to zaczyna denerwować.
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#279687 - 14/01/2005 18:23 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Ja oczywiście też się zgłaszam. A co do opcji to jest mi obojętna, ale chciałbym zaznaczyć że w tym sezonie nie zagrałem ani jednego spotkania z kursem niższym niż 1.85 ( taka była najmniejsza linia na hc lub u/o ), i w konkursie napewno nie bede podawał kursów 1.3 czy 1.4. Natomiast dość często gram niespodzianki, więc jeżeli miałbym wybrać opcje to raczej drugą, z możliwością grania kursów powyżej 1.9 .

A temat powinien według mnie służyc bardziej do wyłonienia najlepszych typów na dany dzień , niż jakiejś ostrej rywalizacji.

POzdrawiam

Rzeczywiscie temat wyewoluowal dosc znacznie, bodajze KRAJAN pierwszy wyszedl z inicjatywa nowego tematu i zgodnie z Jego intencjami mial to byc wlasnie taki cel, czyli wybranie jak najlepszych typow na dany dzien... Jak widac jednak bardziej potrzebne jest jednak troszke zdrowej rywalizacji, wyjdzie na to ze i tak bedziemy wybierac nasze typy poprzez analizy, przemyslenia z tematow codziennych, natomiast konkurs da nam wiecej satysfakcji...

Tak jak juz jednak pisalem, po jakims czasie gdy wyklaruje sie jakas czolowka i zobaczymy kto jak obstawia, kto jaki ma system gry, moze to byc naprawde bardzo pomocne osobom postronnym ktore tylko czytaja forum, a takze uzytkownikom forum i samym uczestnikom gry. Na to wlasnie licze..

Troszke moze to dziwnie zabrzmi, ale pomysl KRAJANA byl idealistyczny a mysmy go troszke skomercjalizowali..

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#279688 - 14/01/2005 18:42 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
mara Offline
member

Meldunek: 14/01/2005
siemka panowie, zgłaszam swój udział w konkursie, pozdrawiam

Do góry
#279689 - 14/01/2005 18:56 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
g00niek Offline
Carpal Tunnel

update: 32 uczestnikow

amkwish
KRAJAN
Ghost
Litwa
lajkonik
Aller
deLtinho
warrior
Echoo
Salvador
Exp
Busta
fart?
knopsi
SR
kardynal20
BOCA JUNIORS
bart_
maverick
barabasz
Inzaghi78
Nonda
Borczi
vincent83
frend30
carlos
didi
MarJa
Gregov
mara
soccerboy
g00niek

A tak swoja droga czy aby kilka osob nie zapisalo sie na forum tylko dla konkursu? W ogole jestem ciekawy ile osob sledzi temat NBA i cale forum a nie sa uzytkownikami.. Wyjdzcie z ukrycia LUDZIE!!!

Pozdrawiam
Dominik

Edited by g00niek (14/01/2005 18:59)

Do góry
#279690 - 14/01/2005 18:57 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
soccerboy Offline
member

Meldunek: 25/12/2004
Witam, również zgłaszam się

Do góry
#279691 - 14/01/2005 19:18 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
W formie rozrywkowej zapodam taki zaklad na dziś:
1) Ile osob zgłosi sie do konkursu NBA - under/over 50.

Sądzę że under, ale obym sie mylił. Im większa frekfencja tym zabawa ciekawsza!
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#279692 - 14/01/2005 19:29 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

W formie rozrywkowej zapodam taki zaklad na dziś:
1) Ile osob zgłosi sie do konkursu NBA - under/over 50.

Sądzę że under, ale obym sie mylił. Im większa frekfencja tym zabawa ciekawsza!
Pozdrawiam
KRAJAN

over 50 jak nic stake 9/10 kurs 1,91 KRAJANacle

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#279693 - 14/01/2005 19:42 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/02/2003
Quote:

Rzeczywiscie temat wyewoluowal dosc znacznie, bodajze KRAJAN pierwszy wyszedl z inicjatywa nowego tematu i zgodnie z Jego intencjami mial to byc wlasnie taki cel, czyli wybranie jak najlepszych typow na dany dzien...

Troszke moze to dziwnie zabrzmi, ale pomysl KRAJANA byl idealistyczny a mysmy go troszke skomercjalizowali..

Pozdrawiam
Dominik

No przeciez taki wlasnie temat to ma byc "codzienne NBA".
A "konkurs" jest potrzebny bo narod sie nudzi i potrzebuje igrzysk.
Prawde mowiac, to myslalem ze ten konkurs bedzie liczyl 10-15 osob(glownie tych udzielajacych sie) + kilku amatorow jak ja, ktorzy raczej nie graja codziennie kilku typow z NBA. I jak przeczytalem regulamin, to spodobalo mi sie wlasnie ze nie trzeba musowo podawac kilku typow dziennie. No i opcja ze mozna podawac kursy nizsze niz 1,X. Mysle ze KRAJAN troche popadl w skrajnosc piszac o niskich kursach. Rowniez tak jak gOOniek uwazam ze raczej nikt nie bedzie podawal kursow 1,2 itp. bo w NBA to sie chyba nie oplaca.
No i po jakims czasie rzeczywiscie wyjdzie co moze byc korzystniejsze. Dlatego uwazam ze nie powinno sie deklarowac ze bedzie sie podawac jedno a nie drugie bo nie o to tu przeciez chodzi. Jezeli jeden stawia tylko wysokie kursy i dobrze na tym wychodzi, to niech innych skloni swoim przykladem do podobnego postepowania. Bo jezeli ja bede podawal typy takie zeby miec najwiekszy zysk, ale ich nie bede gral tylko inne u ktorych z rentownoscia jest roznie, to cos bedzie nie tak. Temat ten powinien pokazac co i jak grac zeby nie byc do tylu. Dlatego kazdy powinien podawac to co gra w realu(ale to juz jest utopia).

pozdrawiam
lajkonik

Do góry
#279694 - 14/01/2005 20:32 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
stypa Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2004
Witam zgłaszam się i Ja również,trzeba ten over wypełnić.

Do góry
#279695 - 14/01/2005 20:50 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Odnosnie typu na liczbe uczestników to wg mnie over 50 :-)

Konkursów i pomysłów było ,jest i bedzie na tym forum wiele,a kazdy z nich bedzie jakąś tam modyfikacja poprzednich.
Także najmniej ważne jest kto i co wymyslił.
Ważniejsze jak to bedzie działać:-)

Teraz jeszcze pare moich uwag,jakie nasuwaja mi sie po przeczytaniu kolejnej porcji postów.
Kolejnosc nie oznacza waznosci,ponumerowałem,by było przejrzyściej

1)buki naziemne a netowe
Poniewaz nalezy podac nazwę buka i kurs,to racje ma bodajze Lajkonik,ze rozliczyc nalezy zakład,tak jak w realu.
W totosyfie kurs bedzie 1,50,u netowego 1,35 i nie jest to wielka róznica,jezeli chodzi o jeden zakład.
Ale...jezeli w ciagu całej zabawy podamy po 100-200 typów to juz róznicę widac.
Tak więc proponuje,by typy grane u buka naziemnego były rozliczone przez grajacego z uwzglednieniem podatku.
Jezeli Ktoś gra tylko u naziemnych,a nie chciałby sobie robic galimatiasu z obliczaniem,to mógłby podawać kursy ze strony któregoś z buków netowych na wybrane przez siebie mecze i po kłopocie.

2)deklaracja uczestnictwa i co z niej wynika
Nie moge odmówić Lukbojowi racji,jezeli chodzi o uczestników ,którzy deklaruja udział,a potem rezygnują.
To rzeczywiscie jest nagminne i tego nie unikniemy.
Zastanawiam się tylko,czy nie wprowadzić jakiegoś "minimum uczestnictwa".
Sa sprawy losowe,rózne obowiązki i zdarzy się,że Ktoś np.na jakis czas musi wyjechać i nie bedzie miał dostepu do sieci,dlatego limit "czasowy" nie byłby chyba dobry.
Poniewaz mamy się bawić przez 80-90 dni,to proponowałbym moze zrobic tak,żeby wymogiem kończenia "konkursu" i sklasyfikowania usera było podanie przez niego minimum 25% typów (jak maksymalnie bedzie mozna dac np.240 pickuff,to próg wyniesie 60)
Tak więc konkurs bedzie cały czas otwarty dla dochodzacych w trakcie uczestników,pod warunkiem,ze ktos zapisze sie w terminie dającym jeszcze szanse podania minimalnej ilosci typów(w powyższym przykładzie to bedzie 20 dni przed zakończeniem zabawy,3x20).

3)Gregov - przeciez mozemy grać nawet jak najwyższe kursy,to akurat zakładały obie opcje:-)

4)Nie spychajcie na margines tzw.niskich kursów,bo załozenie by ich w ogóle nie grac jest IMHO błedne.
Dziś wiele spotkan,ale to od usera zalezy czy da grubo singla z handi po kursie 1,90 czy tez kombosa z dwoma jedynkami po 1,40 każda(ako=1,96)
Niski kurs czasami gramy,celem "podrasowania" singla,a bardzo wielu obstawiajacych u naziemnych gra takie 1,20,jak mówia "na podatek" :-)
Niektórzy twierdzą,ze Ci grający niskie kursy beda uprzywilejowani w klasyfikacji.
Nic podobnego,bo przy równej stawce ten co gra po sredniej 1,33 musi trafić 75%,by wyjsć na zero,a grajacy po kursach 1,90 potrzebuje 55% skuteczności.
Takze nie kursy tu decyduja,a jak najwłasciwszy dobór stawek,bo to jest głowne motto dla parających sie bukmacherką.

5)Termin rozpoczecia.
Jestem zdania,że lepiej 2-3 dni odczekać,a miec wszystko ustalone,bo jak jakieś niejasnosci wyjda w trakcie,to zrobi sie bałagan.
Narzuciliśmy i tak dość szybkie tempo,może dajmy kazdemu jeszcze te pare dni na przemyslenie i wpisanie ewentualnych uwag?
Sezon zasadniczy kończy się 20 kwietnia,wiec może zabawa "kwartalna",poczatek 20 stycznia?
Jak nie dojdziemy do porozumienia to decyzje pozostawiam Guńkowi,bo to On najbardziej się napracował nad regulaminem i niech On oceni,czy juz mozna zaczynac czy nie:-)

Wbrew temu,co ktos usiłowałby imputować ja biore udział w zabawie jako zwykły user i mój głos w dyskusji o kształcie i formie "konkursu" ma taka samą moc,jak kazdego innego uzytkownika.
Jezeli jednak powstałyby jakies watpliwości a moje uczestnictwo miałoby byc dla kogoś powodem frustracji:P,to oczywiście gotów jestem wycofac swój akces i zajac sie tylko "pracami porzadkowymi":-)
Mogłbym pomoc w obliczeniach i ew.sprawdzać typy czy sa zgodne z regulaminem,no i oczywiscie dbać,by w temacie nie powstał bałagan.

To tyle moich uwag.
Jeszcze raz apeluje,w szczególności do nowych userów,aby "bez krempacji":-) podzielili sie swoimi spostrzeżeniami,bo chcelibysmy wszelkie watpliwosci wyjaśnic najpierw,a by potem zacząć grac w "konkursie" na jednoznacznie ustalonych zasadach.

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
#279696 - 14/01/2005 21:11 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

1)buki naziemne a netowe

2)deklaracja uczestnictwa i co z niej wynika
Nie moge odmówić Lukbojowi racji,jezeli chodzi o uczestników ,którzy deklaruja udział,a potem rezygnują.
To rzeczywiscie jest nagminne i tego nie unikniemy.
Zastanawiam się tylko,czy nie wprowadzić jakiegoś "minimum uczestnictwa".
Sa sprawy losowe,rózne obowiązki i zdarzy się,że Ktoś np.na jakis czas musi wyjechać i nie bedzie miał dostepu do sieci,dlatego limit "czasowy" nie byłby chyba dobry.
Poniewaz mamy się bawić przez 80-90 dni,to proponowałbym moze zrobic tak,żeby wymogiem kończenia "konkursu" i sklasyfikowania usera było podanie przez niego minimum 25% typów (jak maksymalnie bedzie mozna dac np.240 pickuff,to próg wyniesie 60)
Tak więc konkurs bedzie cały czas otwarty dla dochodzacych w trakcie uczestników,pod warunkiem,ze ktos zapisze sie w terminie dającym jeszcze szanse podania minimalnej ilosci typów(w powyższym przykładzie to bedzie 20 dni przed zakończeniem zabawy,3x20).

amkwish

Wszystko fajnie... poza powyzszym...Zgodze sie co do kwestii 60 meczy i zmienie to w regulaminie (na obecna chwile jest 100). Zgodze sie z tym ze ten kto sie zglosil mimo czasowej nieobecnosci caly czas moze brac udzial w konkursie i zostanie sklasyfikowany jesli poda minimum 60 typow. Natomiast musze powiedziec kategoryczne nie, i nie tylko ja juz o tym pisalem, na temat dopuszczania kolejnych uczestnikow w trakcie trwania konkursu... Po to dajemy czas na zgloszenie aby wykrystalizowala sie liczba osob grajacych... Co powiecie na taki przyklad: ktos zaczyna gre, idzie mu cienko, rejestruje sie pod nowym nickiem i gra od poczatku... jest to jedno z naduzyc ktorego mozna sie dopuscic...

Nie jest moim celem oskarzanie nikogo, ale sami wiemy jak jest, wole dmuchac na zimne.. Ci ktorzy nie zdaza sie zglosic... no coz, niech obserwuja, zagraja w nastepnym sezonie jesli formula sie sprawdzi... Nie mozemy zadowolic wszystkich.. Ja jestem zdecydowanie na NIE, ustalimy liste uczestnikow i jej sie bedziemy trzymac, ewentualnie mozemy zrobic referendum...

Drugi problem: podatek od bukuff naziemnych... widze ze jednak jest to problem, osobiscie nie odliczalbym 10% podatku, ja gram tylko u netowych... co tym sadzicie?

W tym moemncie mamy zatem 2 problemy... Nienajgorzej... Jak napisal amkwish jesli sie nie obrazicie, podejme decyzje o starcie jak juz sobie wszystko wyjasnimy... Chcialbym tez dac 2 dni robocze userom ktorzy byc moze wyjechali na weekend i nie moga korzystac z forum ... Przyblizony poczatek zatem wtorkowa noc.

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#279697 - 14/01/2005 21:35 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/02/2003
Quote:

Drugi problem: podatek od bukuff naziemnych... widze ze jednak jest to problem, osobiscie nie odliczalbym 10% podatku, ja gram tylko u netowych... co tym sadzicie?

Pozdrawiam
Dominik

Ja jak juz pisalem jestem za odliczaniem podatku, jak zauwazyl amkwish, przy wiekszej liczbie moze to zrobic roznice 100-150 punktow.

Ale jest jeszcze cos na co chyba nikt nie zwrocil uwagi. Ulicznicy w "jedynkach" nie maja wliczonych dogrywek.
Zeby bylo cos podobnego do netu trzeba by bylo dawac z podporkami. Ale rowniez moze sie zdarzyc ze ja i gOOniek damy ten sam mecz z tym ze ja dam od ulicznika 1X a gOOniek 2 u netowego. I co ciekawe obydwa typy wejda !
Dlatego wydaje mi sie, ze jednak lepiej by bylo zeby nie podawac wogole kursow naziemnych. Mniej kombinacji i sprawdzania, a co za tym idzie, mniejsza mozliwosc pomylek.
Przeciez skoro tu sie ktos wpisuje, to ma chyba dostep do internetu i jaki problem podac netowy kurs.

lajkonik

Do góry
#279698 - 14/01/2005 21:41 Re: NBA - konkurs - regulamin - dyskusja, komentarze, poprawki
g00niek Offline
Carpal Tunnel

A widzisz lajkonik... i wbiles klina Propozycja: wycofac z regulaminu bukmacherow naziemnych? Uprosciloby nam to zdecydowanie zycie, odpoadlby problem podatku...

Pozdrawiam
Dominik

Edited by g00niek (14/01/2005 21:42)

Do góry
Strona 5 z 14 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14 >

Moderator:  rafal08