Mam znowu pytanie co do wyplacania pieniedzy z konta: Czy musze przesylac skan dowodu osobistego albo czegos takieg ?? Bo nie mam jeszcze 18 lat (17 bede mial 15 kwietnia :P) a jak mi nie beda chcieli wyslac kasy to nie potrzebnie sie trudze Chyba, że da sie zmienic dane rejestracyjne to zmienilbym wszystko na tate Dzieki i pozdro
Pio_FCI
old hand
Meldunek: 08/12/2004
Hej....plizzz....ma ktos wolny bon? obiecuje, ze zrobie z tych 5 zl niezla kase...ostatnio mialem juz 42 zl ale postawilem pozniej cala pule na Seville z Parma a bylo nula nula...moj nr gg to 2737240...prosze...tylko o ten jeden bon
Witam jezeli ktos ma bonik za 5zł prosze o niego a ja odwdziecze sie za bonik podaniem bardzo dobrej strony z typami wchodzi 95% podanych spotkan.Prosze o kontakt.Join@op.pl
Quote: Witam jezeli ktos ma bonik za 5zł prosze o niego a ja odwdziecze sie za bonik podaniem bardzo dobrej strony z typami wchodzi 95% podanych spotkan.Prosze o kontakt.Join@op.pl
Witajcie, Niestety nie dostałem bonu od "Bet-at-home". Czy ktoś kto ma wolny mógłby wysłać mi go na GG: #1657108 lub na luter7@op.pl. Byłbym bardzo wdzięczny. Jeżeli ktoś ma zbędny bardzo proszę o podarowanie go mi. pozdrawiam, Luter7
Quote: Mam znowu pytanie co do wyplacania pieniedzy z konta: Czy musze przesylac skan dowodu osobistego albo czegos takieg ?? Bo nie mam jeszcze 18 lat (17 bede mial 15 kwietnia :P) a jak mi nie beda chcieli wyslac kasy to nie potrzebnie sie trudze Chyba, że da sie zmienic dane rejestracyjne to zmienilbym wszystko na tate
Quote: Mam znowu pytanie co do wyplacania pieniedzy z konta: Czy musze przesylac skan dowodu osobistego albo czegos takieg ?? Bo nie mam jeszcze 18 lat (17 bede mial 15 kwietnia :P) a jak mi nie beda chcieli wyslac kasy to nie potrzebnie sie trudze Chyba, że da sie zmienic dane rejestracyjne to zmienilbym wszystko na tate
I CO ODPOWIE MI KTOS ?? PLizzz...
jak się da to zmień dane. Trzeba było od razu zarejestrować się z danymi taty. Jak tak robie
Mam pytania dotyczące wypłaty kasy: czy w okienku informacje dodatkowe trzeba copś wpisywać ?? i jeśli ktoś ma konto w Mbanku to jak moze to nich mi poda pełną nazwe którą trzeba wpisać:) Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Czy mógłby ktoś wkleić informacje o bonach bet-at home, chodzi mi ile razy należy obrócić takim bonem i kiedy mozna go wypłacić. Przez nieuwage skasowałem sobie maila i mam teraz rebus.
lajkonik
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2003
Quote:
Czy mógłby ktoś wkleić informacje o bonach bet-at home, chodzi mi ile razy należy obrócić takim bonem i kiedy mozna go wypłacić. Przez nieuwage skasowałem sobie maila i mam teraz rebus.
Kwota, która zostanie dopisana do Twojego konta gracza na podstawie bonu musi być 3 razy postawiona przed możliwością wypłaty.
i
Quote: Czy mozna zrealizowac 2 bony za jednym razem???