Strona 5 z 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >
Opcje tematu
#2946650 - 28/02/2009 20:01 Re: Premiership [Re: bolektp]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/11/2007
Originally Posted By: bolektp
Middlesbrough - Livepool
Middlesbrough to win @5.0 5/10 bet365
Middlesbrough DNB @3.15 8/10 bet365

Jak dla mnie kurs na Boro znacznie przesadzony... Wszyscy wiemy ze nie wygrali od dawien dawna. Ja osobiscie uwazam ze dzisiaj jest najlepszy moment zeby przelamac zla passe.

przesadzone jest to że piszesz że kurs na Boro jest przesadzony wink Nie widzę żadnych przesłanek ku tem by grac na Middlesbrough. Skąd pomysł że dzisiaj najlepszy moment? Nawet osłabione brakiem trójki najlepszych strzelców WBA potrafiło im zaaplikować 3 gole , co idealnie obrazuje jakość formacji defensywnej Boro i jeszcze ta ich indolencja strzelecka blush Jak The Reds jakimś cudem przegrają to spotkanie to chyba przestanę obstawiać tongue

Do góry
Bonus: Unibet
#2946679 - 28/02/2009 20:13 Re: Premiership [Re: Hakan]
dAnTeCh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2005
Aston Villa - Stoke 1-1,4

Villa odpuściła w rażący sposób Puchar UEFA dając jasny sygnał że walczy o czołową lokatę w lidze. Na mistrzostwo może nie ma szans, ale na miejsce premiowane Ligą Mistrzów jak najbardziej. W Stoke pauzuje wyrzucający groźne auty Irlandczyk Delap i skrzydłowy Etheringtone, w meczu może zagrać napadzior Fuller(ale to nie jest pewne). W Aston Villi poza kadrą meczową Bouma i Laursen. Kurs nie powala ale do jakiegoś kombinacyjnego kupony czy zakładu w sam raz.

Do góry
#2946682 - 28/02/2009 20:14 Re: Premiership [Re: Hakan]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Hakan że przestaniesz obstawiać, tak nie mów wink. bo już nie jesteś wiarygodny. dla mnie mega wielką sensacją remis nie będzie.

Do góry
#2946820 - 28/02/2009 21:56 Re: Premiership [Re: Szczypior]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
28/02/09 16:00
Arsenal v Fulham
Typ: 1/1
kurs: 2.10
buk: Unibet

typ: -1.5 arsenal
kurs: 2.22
buk; CB

Wybieram sie na ten mecz i jak nie beda wchodzic picki to postaram sie namowic jakiegos fana Arsenalu aby wbiegl na boisko i przerwal mecz laugh Patrzac na forme z LM Arsenalu zapowiada sie latwa wygrana.

Do góry
#2946829 - 28/02/2009 21:59 Re: Premiership [Re: connor]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Experto
28/02/09 16:00
Arsenal v Fulham
Typ: 1/1
kurs: 2.10
buk: Unibet

typ: -1.5 arsenal
kurs: 2.22
buk; CB

Wybieram sie na ten mecz i jak nie beda wchodzic picki to postaram sie namowic jakiegos fana Arsenalu aby wbiegl na boisko i przerwal mecz laugh Patrzac na forme z LM Arsenalu zapowiada sie latwa wygrana.

oby tylko nie razili nieskutecznością jak w meczu z Romą, wtedy wszystko powinno pójść izi ooo

Do góry
#2947864 - 01/03/2009 02:09 Re: Premiership [Re: Hakan]
bolektp Offline
enthusiast

Meldunek: 08/12/2003
Originally Posted By: Hakan
Middlesbrough - Livepool

Jak dla mnie kurs na Boro znacznie przesadzony... Wszyscy wiemy ze nie wygrali od dawien dawna. Ja osobiscie uwazam ze dzisiaj jest najlepszy moment zeby przelamac zla passe.

przesadzone jest to że piszesz że kurs na Boro jest przesadzony wink Nie widzę żadnych przesłanek ku tem by grac na Middlesbrough. Skąd pomysł że dzisiaj najlepszy moment? Nawet osłabione brakiem trójki najlepszych strzelców WBA potrafiło im zaaplikować 3 gole , co idealnie obrazuje jakość formacji defensywnej Boro i jeszcze ta ich indolencja strzelecka blush Jak The Reds jakimś cudem przegrają to spotkanie to chyba przestanę obstawiać tongue

Kazdemu odpoczynek sie nalezy smile

Do góry
#2948048 - 01/03/2009 03:48 Re: Premiership [Re: bolektp]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Arsenal to jednak szmaciarze, z 6 setek w pierwszej polowie i nawet z metra do bramki nie potrafili strzelic smirk

Do góry
#2948067 - 01/03/2009 03:54 Re: Premiership [Re: bolektp]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Middlesbrough - Livepool

śmiechu warte. Liverpool ogrywa Real,a teraz przegrywa z Boro laugh

Do góry
#2948087 - 01/03/2009 04:02 Re: Premiership [Re: connor]
bolektp Offline
enthusiast

Originally Posted By: Experto
Arsenal to jednak szmaciarze, z 6 setek w pierwszej polowie i nawet z metra do bramki nie potrafili strzelic smirk

Dlatego tez przestalem chodzic na mecze Arsenalu w tym sezonie...
Szkoda 40 funtow za mecz. Tak czy inaczej zawsze bede ich kibicem.

Do góry
#2948092 - 01/03/2009 04:06 Re: Premiership [Re: Hakan]
bolektp Offline
enthusiast

[quote=bolektp]Middlesbrough - Livepool

śmiechu warte. Liverpool ogrywa Real,a teraz przegrywa z Boro laugh [/quote]
Co w tym smiesznego bo ja nie potrafie zrozumiec ?
Boro to nie sa chlopcy do bicia.. To ze mieli zla passe nie oznacza ze nie wygraja a mecz z L'poolem to najlepsza okazja zeby sie przelamac i tak tez zrobili. Kurs byl wysmienity i jak powiedzialem wczesniej przesadzony.

Do góry
#2948424 - 01/03/2009 06:35 Re: Premiership [Re: bolektp]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Gratuluję trafionego typu, ale nie lubie tego typu mądrzenia, które nie jest poparte żadnym argumentem/ami. "kurs na Boro przesacowany" na jakiej podstawie przeszacowany, skoro drużyna nie potrafiła tego dokonać z dużo gorszymi ekipami, to trudno żeby wystawiać wyrównane kursy z taką ekipą jak The Reds " Ja osobiscie uwazam ze dzisiaj jest najlepszy moment zeby przelamac zla passe." ale nie rozwinąłeś tej myśli, bo niby czemu był dzisiaj najlepszy dzień? takie puste słowa...

Do góry
#2948434 - 01/03/2009 06:46 Re: Premiership [Re: Hakan]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

wtopiles to idz spac.

Do góry
#2948483 - 01/03/2009 07:20 Re: Premiership [Re: Szczypior]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Szczypior
wtopiles to idz spac.

Dla Twojej wiadomości o wszechwiedzący, nie grałem Liverpoolu, bo niby gdzie napisałem, że na nich stawiam? Wyraziłem jedynie pogląd, że będzie dla mnie sporym zaskoczeniem, jeśli to przegrają. Zamiast wrzucać tu swoje prostackie docinki, trzeba było podjąć dyskusję przed spotkaniem, a nie wypisywać bzudry po jego zakończeniu. Dobrej nocy

Originally Posted By: amkwish

Ja zas miałem nastepna wizje, ze kiedys otworzę forum i nie zobaczę na nim postów prostaków ,niestety....zadzwonił budzik laugh

i wszystko w temacie

Do góry
#2948508 - 01/03/2009 07:31 Re: Premiership [Re: Hakan]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

to Ty po meczu masz jakiś problem.

znasz taką anegdotę?

piekło.
w każdym kotle są ludzie innej narodowości.
przy każdym stoi diabeł z widłami który z powrotem wrzuca tych którzy próbują wyjść.
tylko przy kotle z polakami jest pusto.
dlaczego?
bo jak któryś chce wyjść, to go sami wciągają do środka.

jednemu źle, a chce żeby inny miał gorzej. i rad jest z tego.

pozdrawiam
dobranoc.

Do góry
#2948512 - 01/03/2009 07:33 Re: Premiership [Re: bolektp]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Hull - Blackburn

Gracze Hull przeżywają straszny kryzys.W ostatnich sześciu spotkaniach zdobyli zaledwie 2 punkty.
Ekipa z Blackburn rozczarowuje w tym sezonie.Ostatnie dwa spotkania przegrali(z MU i AV).
Obydwie ekipy grały w środku tygodnia w FA Cup.Gracze z Hull pokonali Sheffield Utd,zaś ekipa z Blackurny poległa z Coventry.

W tym spotkaniu pod znakiem zapytania stoi występ gracza gospodarzy Iana Ashee.Phil Brown w tym spotkaniu nie będzie mógł skorzystać z Craiga Fagana oraz Caleba Folana.
W drużynie gości pod znakiem zapytania stoi występ Grelli oraz Dunna.

Składy :

Hull City: Duke, Ricketts, Turner, Gardner, Dawson, Mendy, Zayatte, Marney, Kilbane, Garcia, Cousin, Ashbee, Geovanni, Barmby, Fagan, Halmosi, Doyle, Hughes, France, Manucho, Myhill.

Blackburn: Robinson, Brown, Ooijer, Khizanishvili, Nelsen, Samba, Simpson, Warnock, Givet, Olsson, Dunn, Villanueva, Grella, Tugay, Andrews, Diouf, Pedersen, Treacy, Mokoena, Haworth, Santa Cruz, McCarthy, Roberts.

Spotkanie trudne do typowania.Jest to mecz o ligowy byt.Liczę na przełamanie się Rovers.Hull fatalnie się spisuje.Rovers odpuścili mecz o FA Cup.Każdy punkt dla Rovers jest bezcenny.Liczę,że 3 punkty przywiozą.Z MU spisali się dość dobrze.A warto też pamiętać,że powrócił już Santa Cruz i ma wreszcie kto strzelać bramki.Santa Cruz-McCarthy to jeden z lepszych napadów w premiership i nie powinni mieć problem z obroną Tygrysów.

Typ : 2 5/10
Typ : X2 8/10

West Ham - Man City

West Ham dwa ostatnie spotkania ligowe przegrał.W środku tygodnia przegrał pojedynek z Boro w FA Cup.
City rozczarowuje w tym sezonie.Znajdują się nawet w tabeli o lokatę niżej od rywala.Dzieli ich różnica jednego punktu.Na wyjazdach gracze z Manchesternu kiepsko grają.
W tym spotkaniu Zola nie będzie mógł skorzystać z usług kilku piłkarzy.Są to Mark Nobel(pauzuje za kartki),Luis Boa Morte , Kieron Dyer , Danny Gabbidon i Dean Ashton.
W City zabraknie pauzującego za kartki Wrighta-Phillipsa.

Składy :

West Ham: Green, Neill, Tomkins, Upson, Ilunga, Behrami, Parker, Collison, Kovac, Cole, Di Michele, Lastuvka, Lopez, Savio, Spector, Tristan, Sears.

Man City: Given, Hart, Schmeichel, Richards, Onuoha, Dunne, Kompany, Bridge, Garrido, Zabaleta, Elano, Caicedo, Ireland, de Jong, Fernandes, Robinho, Bellamy, Vassell, Weiss, Logan.

Seria bez zwycięstwa West Hamu nie zostanie przełamana w nachodzącym spotkaniu.Klub przeżywa kryzys.Zwycięstwo graczom City daje awans na 7 lokatę.Lepszej okazji nie widzę na awans.Pora na drugie zwycięstwo na wyjeździe City.

Typ : 2 6/10

Aston Villa - Stoke

Gracze z AV wypoczęci na ten mecz ligowy.Mają cztery punkty straty do drugiej Chelsea i trzeciego Liverpoolu.
Stoke to najgorszy zespół na wyjazdach.Bez zwycięstwa i tylko trzy remisy.

Zabraknie w AV tylko Laursena oraz Boumy.
W Stoke nie zobaczymy Rory'ego Delapa and Matthewa Etheringtona.
Występ Fullera stoi pod znakiem zapytania.

Składy :

Aston Villa: Friedel, Guzan, Gardner, Davies, Knight, L Young, Shorey, Milner, Petrov, Barry, Sidwell, A Young, Osbourne, Salifou, Agbonlahor, Heskey, Carew, Delfouneso, Reo-Coker, Harewood.

Stoke: Sorensen, Wilkinson, Abdoulaye Faye, Higginbotham, Lawrence, Tonge, Diao, Amdy Faye, Pugh, Sidibe, Cresswell, Beattie, Simonsen, Whelan, Kitson, Camara, Sonko, Fuller.

Gracze AV powinni sprawić prezent swojemu menadżerowi O'Neillowi w dzień 57 urodzin.Sądzę,że gracze Villi po odpadnięciu z UEFA będą walczyć o start w LM.W bieżącym sezonie wprawdzie lepiej grają na wyjazdach.Zawodnicy będą chcieli się zrewanżować kibicom za porażkę z Chelsea u siebie.

Typ : 1 9/10

Do góry
#2948540 - 01/03/2009 07:58 Re: Premiership [Re: Hakan]
bolektp Offline
enthusiast

Gratuluję trafionego typu, ale nie lubie tego typu mądrzenia, które nie jest poparte żadnym argumentem/ami. "kurs na Boro przesacowany" na jakiej podstawie przeszacowany, skoro drużyna nie potrafiła tego dokonać z dużo gorszymi ekipami, to trudno żeby wystawiać wyrównane kursy z taką ekipą jak The Reds " Ja osobiscie uwazam ze dzisiaj jest najlepszy moment zeby przelamac zla passe." ale nie rozwinąłeś tej myśli, bo niby czemu był dzisiaj najlepszy dzień? takie puste słowa...

Mozesz napisac analize na 2 strony a typ nie wejdzie...
Czasami jedno zdanie wystarcza... A tak wogole to co ci mialem napisac ze snila mi sie wygrana Boro ? (Bo tak bylo) I uwierzylbys ?

Do góry
#2948543 - 01/03/2009 08:09 Re: Premiership [Re: bolektp]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
nie zgadzam sie zupelnie z typem na Blackburn, Hull gra duzo lepiej, niz wskazuja na to ost. wyniki

porazki ze : Spurs, AV, Arsenalem, City, Evertonem - wybacz MISZCZU, rywale na papierze juz przed 1 gwizdkiem byli dosc mocnymi faworytami i mnie te porazki zupelnie nie dziwia(wystarczy rzut okiem na kadry poszczegolnych zespolow)

za to potrafili urwac punkty Poolowi na AR oraz Chelsea na SB

zdecydowanie pora na wygrana beniaminka

jesli zagraja zawody podobne do tych z meczu z Tottenhamem, powinni wygrac(mysle tu o jednobramkowym zwyciestwie) opcjonalnie jakis X

tak wiec jutro Hull DNB

w meczu City z WH widze jak w morde szczelil X - Manchester to dla mnie zespol, ktoremu wciaz nie mozna ufac, szczegolnie na wyjazdach

Do góry
#2948549 - 01/03/2009 08:15 Re: Premiership [Re: bolektp]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Nie zawsze liczy się ilość lecz jakość, więc nie ma potrzeby pisania na 2 strony. liczyłem tylko na rozwinięcie Twoich myśli, bo chciałem poznać bardziej szczegółowo Twój pkt widzenia. A co do snu, to wiadomo trudno to uznać jako argument przemawiający za typem, ale niedawno śniło mi się że w mecz Lazio Torino zakończył się remisem i tak też było w rzeczywistości ( można to odszukać na QC)

Szczypior

Daruj sobie te nieudolne próby bycia psychologiem i szufladkowania ludzi tam gdzie nie ich miejsce. przed meczem się nie dowiedziałem, po meczu otrzymałem ripostę, więc kontynuję podjęty wątek. Myślisz że teraz będę źle spał bo on trafił Boro? Zastanów się czasem nad tym co piszesz i o co kogo oskarżasz, bo przez takich jak Ty pseudo adwokatów odechciewa się zabierać głos, bo zaraz są jakiś docinki i próby zgnojenia. Szkoda że dysykusje na forum nabierają rumieńców po meczu, a jej autorzy skupiają się na dupie marynie, a nie meritum sprawy.

Do góry
#2948918 - 01/03/2009 19:57 Re: Premiership [Re: Hakan]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Bolton - Newcastle

W ekipie The Trotters nie ma największych problemów kadrowych.Do składu powraca snajper Johan Elmander.
W Newcastle nie zobaczymy byłego gracza Boltonu Kevina Nolana.Możliwe,że zobaczymy w dzisiejszym spotkaniu Adam Carolla w ekipie Magpies.

Skład Boltonu mecz: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, A O'Brien, Samuel, K Davies, McCann, Basham, Muamba, Gardner, Taylor, Cohen, Makukula, Puygrenier, Obadeyi, Al Habsi, M Davies, Smolarek, Riga, Hunt, Elmander.

Mecz zapowiada się ciekawie.Menadżer Boltonu Gary Megson to były gracz Newcastle.Zarówno Newcastle jak i Bolton to zespoły walczące o ligowy byt.Bolton ostatnio u siebie zaczął lepiej grać.Newcastle na wyjazdach nie błyszczy.Atut własnego boiska najprawdopodobniej zadecyduje.

Typ : 1 5/10

Do góry
#2949004 - 01/03/2009 20:46 Re: Premiership [Re: Bezdomny]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Z Hakanem wyjaśniliśmy sobie wszystko na prywatnej stopie. Od siebie mogę dodać, że pośpieszyłem się z nieco i nieopatrznie odczytałem posta. Do błędów trzeba umieć się przyznawać. Więc na forum publicznym - przepraszam Hakan. No offence piwo

Co do premiership

Pisałem wczoraj poza tym forum o meczu hull. moim zdaniem dziś mają szansę na przełamanie i odpowiedniego przeciwnika, który również jest w impasie formy. Kurs w okolicach @3.0 jak najbardziej do grania. Argumentuje sie tutaj ostatnim spotkaniem z Tottenhamem na własnym stadionie, które oglądałem, a Hull wypadł dobrze, szczególnie w pierwszej połowie, gdzie to oni kontrolowali grę i przeważali. zabrakło ostatecznie doświadczenia. Ten mecz to dobry znak w kontekście dzisiejszego meczu.

Mecze West Ham i Boltonu to dla mnie spotkania na o2,5. można doszukiwać się argumentów, ale nie ma sensu. tak czuje mój nos.

Na temat Aston Villi się nie wypowiadam. Nie ma sensu. O'Neill w Pucharze Uefa postąpił strategicznie i pokazał jasno o co jest jego celem. @1.45 na bf łapię.

Do góry
Strona 5 z 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >

Moderator:  Akhu, Biszop