#2908377 - 13/02/2009 01:23
Re: Liga Mistrzyń (sezon 2008/2009)
[Re: morski_ptak]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
phantom, mozesz polaczyc tylko treba pomyslec:)postawisz na wtorkowy wygrywasz i stawiasz wszystko na srodowy itp:)to samo, jakbys postawil poczatkowa stawke dajmy na to na 3 mecze
|
Do góry
|
|
|
|
#2908427 - 13/02/2009 02:05
[Re: phantom]
|
addict
|
chyba nie phantom, dajmy na to masz 3 mecze innego dnia, kazdy 1,20 kurs, stawka 10zl, po 1 wygranym meczu masz 12zl, stawiasz te 12zl nastepnego dnia na 2 mecz o kursie 1,20 znowu i masz 14,40, potem te 14,40 nastepnego dnia na mecz o kursie 1,20 i masz 17,28zl, czyli tyle samo jakbys postawil 10 zl na jednym kuponie z AKO 1,20 x 1,20 x 1,20 = 1,728
|
Do góry
|
|
|
|
#2908429 - 13/02/2009 02:06
[Re: szuwi1]
|
addict
|
oczywiscie dzial wtedy magaia licz ze stracisz nie 10 ale np te 14,40 za 3 meczem
|
Do góry
|
|
|
|
#2908521 - 13/02/2009 02:52
[Re: szuwi1]
|
old hand
Meldunek: 08/04/2003
|
- moge wiecej stracic; - czesto jest tak ze mecze sie nakladaja,wiec nie moge zagrac solowek na nie wszystkie za caly kapital,jak sugerujesz grac na mecz wejdzie to szybko caly kapital na nastepny to jest niemozliwe; - jak masz kursy np. 1.1,1.2,1.25,1.3,1.35,1.4,1.45,1.5,1.55,1.6,1.65,1.7 pomnoz je przez 10 i sprobuj kazde zagrac zaczynajac od 10 inwestujac ten kapital caly na nastepne (przy czym nie zainwestujesz w ten sposob we wszystkie mecze bo one sie nakladaja)
lepiej zagrac w systemie kilkanascie zdarzen niz grac solowki inwestujac to coraz wiekszy potencjalnie kapital
|
Do góry
|
|
|
|
#2920354 - 17/02/2009 21:06
[Re: phantom]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2005
|
Rocheville LE CANNET - Leningradka ST-PETERSBURG
Women's Challenge Cup
Pisze tutaj w LM kobiet,nie zakladam nowego tematu. Rewanz Challenge Cup,w pierwszym meczu gladkie 3-0 Rosjanki. W lidze Leningradka nieciekawie 8 miejsce,ostatnio porazki,ostatni alarm i mobilizacja by załapac sie do play Off.Dzisaj sa po 53 godzinnej podrozy do Cannes.Jeszcze w niedziele Ingrid Visser grala z 39 stopni goraczki,choroba takze 2 innych czolowych siatkarek. Kto wie,byc moze priorytetem bedzie liga,same podroze mocno wykanczaja .O Le Cannet sie nie rozpisuje. W sieci ok 3,55 na Fracuzki Ja znalazlem +2,5 seta po 1,54 SB.
|
Do góry
|
|
|
|
#2921837 - 18/02/2009 05:06
[Re: harris73]
|
journeyman
Meldunek: 30/01/2009
|
Zarechie-Odintsovo - Scavolini Pesaro - 2 1.70 Spotkanie dopiero w czwartek ale typ podaje bo do czwartku pewnie bedzie 1.5. W pierwszym meczu we wloszech bylo 3-2 dla Pasero, ogladalem tamto spotkania i musze otwarcie przyznac ze wloszki graly slabo, dopieor w tie breaku pokazaly klase, w stawiam na nie w rewanzu bo zeby awansowac musza wygrac, badz jesli przegraja 2-3 to upatrywac swojej szansy w zlotym secie a do tego mysle nie doposzcza. Moim zdaniem sa zespolem lepszym, sa uznawane za jedne z faworytek rozgrywek, faze grupową przeszly jak burza wygrywajac wszystkie 6 meczy i tracac w nich tylko 2 sety, ale fakt rywalki mialy slabe, ale o klasie zepsoly wloskiefo swiadczy ze lideruja w swojej lidze zdecydowanie, w 18 meczach stracily tylko 8 setow, gra zespolu opiera sie na znakomitej polskiej atakujacej Skowronskiej, wloszcze Costracande i brazylijce Jagueline. Zarechie to juz nie taki mocny zepsopol jak dawniej, w lidze rosyjskiej zajmuje 3 pozycje, awans w LM zapewnily sobie zawodniczki z odntsova dopiero w ostatniej kolejce wygrywajac na wyjezdzie z holenderskim Martinus Amstelveen, z 3 meczy rozgrywanychw grupie Zarechie wygralo tylko ze wspomanianym juz Amstelveen,a prócz tego porazka z Perugia 2-3 i Pila 0-3, a przeciez Pasero od tych dwoch zespolow jest zdecydowanie lepsze, takze w lidze rosyjskiej Zarechie przegralo u siebie z Dynamem 0-3, Omskiem 2-3, a z Biełgorodem i Habarowskiem wymeczone zwyciestwa po 3-2. Trzon zespolu rosyjskiego stanowia rosjanki Fateeva, Kosheleva, Shaskhova i brazyljki Walewska i Rodrgues Mendes, poprzednim sezonie Zaechie zajelo drugie miejsce w LM, ale w tym to juz nie ten sam zespol, teraz wlozki mierzace w FF napewno bede graly w czwartek bardzo umotywowane i wg mnie wygraja, na chwile obecna nie ma sie co oszukiwac sa zespolem lepszym, kurs byl na nie wczoraj 1.85 a teraz juz 1.65 i do czwartku pewnie jeszcze spanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2925210 - 19/02/2009 09:02
[Re: Arek1x2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Zarechie Odintsovo - Scavolini PesaroPrzed nami bardzo ciekawe spotkanie. W pierwszym meczu lepsze okazały się zawodniczki Scavolini, które wygrały jednak dopiero w tie-breaku. Czy Rosjankom uda się zrewanżować przed własną publicznością? Śmiem wątpić. Pierwszy mecz pokazał jakim potencjałem dysponują obie drużyny, a sam TB był kwintesencją umiejętności, kiedy to zawodniczki Pesaro zwyciężyły w miażdżącym stylu 15-4... Scavolini jest niekwestionowanym liderem kobiecej Serii A, bijąc co rusz to nowe rekordy w serii spotkań wygranych z rzędu. Dla porównania Odincowo zajmuje obecnie 3. lokatę w lidze rosyjskiej. Pierwsze spotkanie miało wyglądać zupełnie inaczej. Wszyscy analitycy zgodnie przewidywali szybki mecz dla Pesaro. Wizja ta nie sprawdziła się, ale co się odwlecze to... Właśnie takiego jestem zdania. Przyznam nawet, że na rękę mi wynik ledwo 3-2 w pierwszym spotkaniu, gdyż teraz mam pewność, że Włoszki nie odpuszczą i przyłożą się z całych sił do jutrzejszej potyczki. Kurs w granicach @1.60 w pełni mnie zadowala, dlatego też bez wahania pobieram typ na Scavolini Pesaro. Typ: Scavolini Pesaro Buk: Pinnacle Sports Kurs: 1.621 Stawka: 9/10
|
Do góry
|
|
|
|
#2927948 - 20/02/2009 17:00
[Re: Arek1x2]
|
journeyman
Meldunek: 30/01/2009
|
Zarechie-Odintsovo - Scavolini Pesaro - 2 1.70 Spotkanie dopiero w czwartek ale typ podaje bo do czwartku pewnie bedzie 1.5. W pierwszym meczu we wloszech bylo 3-2 dla Pasero, ogladalem tamto spotkania i musze otwarcie przyznac ze wloszki graly slabo, dopieor w tie breaku pokazaly klase, w stawiam na nie w rewanzu bo zeby awansowac musza wygrac, badz jesli przegraja 2-3 to upatrywac swojej szansy w zlotym secie a do tego mysle nie doposzcza. Moim zdaniem sa zespolem lepszym, sa uznawane za jedne z faworytek rozgrywek, faze grupową przeszly jak burza wygrywajac wszystkie 6 meczy i tracac w nich tylko 2 sety, ale fakt rywalki mialy slabe, ale o klasie zepsoly wloskiefo swiadczy ze lideruja w swojej lidze zdecydowanie, w 18 meczach stracily tylko 8 setow, gra zespolu opiera sie na znakomitej polskiej atakujacej Skowronskiej, wloszcze Costracande i brazylijce Jagueline. Zarechie to juz nie taki mocny zepsopol jak dawniej, w lidze rosyjskiej zajmuje 3 pozycje, awans w LM zapewnily sobie zawodniczki z odntsova dopiero w ostatniej kolejce wygrywajac na wyjezdzie z holenderskim Martinus Amstelveen, z 3 meczy rozgrywanychw grupie Zarechie wygralo tylko ze wspomanianym juz Amstelveen,a prócz tego porazka z Perugia 2-3 i Pila 0-3, a przeciez Pasero od tych dwoch zespolow jest zdecydowanie lepsze, takze w lidze rosyjskiej Zarechie przegralo u siebie z Dynamem 0-3, Omskiem 2-3, a z Biełgorodem i Habarowskiem wymeczone zwyciestwa po 3-2. Trzon zespolu rosyjskiego stanowia rosjanki Fateeva, Kosheleva, Shaskhova i brazyljki Walewska i Rodrgues Mendes, poprzednim sezonie Zaechie zajelo drugie miejsce w LM, ale w tym to juz nie ten sam zespol, teraz wlozki mierzace w FF napewno bede graly w czwartek bardzo umotywowane i wg mnie wygraja, na chwile obecna nie ma sie co oszukiwac sa zespolem lepszym, kurs byl na nie wczoraj 1.85 a teraz juz 1.65 i do czwartku pewnie jeszcze spanie. szybkie 0-3 
|
Do góry
|
|
|
|
#2956466 - 05/03/2009 20:27
[Re: Matias88]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Muszyna - Eczacibasi 1 1.55 FortunaOstatni krok Muszynianki do Final Four. Na ich drodze turecka druzyna, prezentujaca porownywalna gre jak Vakifbank, z ktorym Muszyna calkiem niedawno sie mierzyla i na swoim parkiecie zawodniczki Bogdana Serwinskiego pokonaly Tuczynki 3-0. Wiadomo, ze mecz meczowi nierowny, ale jesli chodzi natomiast o lige turecka, dzisiejsze rywalki Polek plasuja sie dopiero na 4. pozycji. Lideruje natomiast w/w zespol Vakifbanku. Najwiekszymi gwiazdami w szeregach Turczynek sa Citakovic, Francia i Metcalf, ale tak juz wspomnialem, Muszyna poradzila sobie we wlasnej hali bez straty seta z Vakifbankiem, w ktorym wystepuja zawodniczki najwyzszego europejskiego formatu, jakimi na pewno sa Gruen i Nikolic. Zespolu Muszyny i jego wielu zawodniczek z reprezentacyjna przeszloscia nikomu przedstawiac nie trzeba. W poprzedniej rundzie Muszyna sprawila duza niespodzianke, we wspanialym stylu pokonujac 2x faworyzowany RC Cannes. Jesli gospodynie zaprezentuja sie podobnie jak z Francuzkami, z pewnoscia moga osiagnac bdb rezultat przed meczem rewanzowym w Stambule. Poczatek spotkania o 18. Transmisja od 17:30 w Polsacie Sport 
|
Do góry
|
|
|
|
#2956501 - 05/03/2009 21:33
[Re: Krystian]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Na ich drodze turecka druzyna, prezentujaca porownywalna gre jak Vakifbank
Chyba nie do końca, sam Serwiński mówi: "Te zespoły grają różną siatkówkę, ale mają zbliżony potencjał"
|
Do góry
|
|
|
|
#2956556 - 05/03/2009 22:39
[Re: lukiwa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Chyba nie do końca, sam Serwiński mówi: "Te zespoły grają różną siatkówkę, ale mają zbliżony potencjał" Trenerem tureckiej drużyny jest Włoch – Giuseppe Cuccarini. Selekcjoner Muszyny potwierdza, że zauważalny jest jego duży wpływ na kształt i sposób gry Eczacibasi. - Szkoła włoska charakteryzuje się stosunkowo dużą prostotą jeżeli chodzi o siatkówkę. Włosi nie lubią stosować nadmiernej ilości kombinacji. Jest to gra prosta, ale bardzo skuteczna. Trenerzy włoscy próbują wpoić prowadzonym przez siebie zespołom niesamowitą solidność, dokładność i eliminację błędów. Popełnianie jak najmniejszej ilości pomyłek ma przynosić bardzo dobry skutek. Widać po tym zespole, że trenerem jest Włoch – ocenił. Jednocześnie zwrócił uwagę na fakt, że Muszynianka lubi grać z klubami prezentującymi włoski styl. - Mojemu zespołowi odpowiada ta włoska szkoła, co potwierdził choćby mecz z Vakifbankiem, który jest prowadzony przez Włocha. Mecz we własnej hali rozegraliśmy bardzo dobrze, wygrywając 3:0. Trochę pechowo przegraliśmy na wyjeździe. Wcześniej graliśmy turniej w Vincenzie. Wygraliśmy z organizatorem Final Four, zespołem Perugi. Akurat jakichś wielkich obaw przed szkołą włoską nie mamy. Aleksandra Jagieło zauważa pewne analogie jeżeli chodzi o styl gry Vakifbanku i Eczacibasi. - Są to zespoły podobne. Kasia Skowronska tez wspominala o tym, ze graja duzo skrzydlami, a wlasnie tak samo w poprzednich meczach prezentowal sie Vakifbank.
|
Do góry
|
|
|
|
#2956642 - 06/03/2009 00:10
[Re: Krystian]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Chyba nie do końca, sam Serwiński mówi: "Te zespoły grają różną siatkówkę, ale mają zbliżony potencjał" Trenerem tureckiej drużyny jest Włoch – Giuseppe Cuccarini. Selekcjoner Muszyny potwierdza, że zauważalny jest jego duży wpływ na kształt i sposób gry Eczacibasi. - Szkoła włoska charakteryzuje się stosunkowo dużą prostotą jeżeli chodzi o siatkówkę. Włosi nie lubią stosować nadmiernej ilości kombinacji. Jest to gra prosta, ale bardzo skuteczna. Trenerzy włoscy próbują wpoić prowadzonym przez siebie zespołom niesamowitą solidność, dokładność i eliminację błędów. Popełnianie jak najmniejszej ilości pomyłek ma przynosić bardzo dobry skutek. Widać po tym zespole, że trenerem jest Włoch – ocenił. Jednocześnie zwrócił uwagę na fakt, że Muszynianka lubi grać z klubami prezentującymi włoski styl. - Mojemu zespołowi odpowiada ta włoska szkoła, co potwierdził choćby mecz z Vakifbankiem, który jest prowadzony przez Włocha. Mecz we własnej hali rozegraliśmy bardzo dobrze, wygrywając 3:0. Trochę pechowo przegraliśmy na wyjeździe. Wcześniej graliśmy turniej w Vincenzie. Wygraliśmy z organizatorem Final Four, zespołem Perugi. Akurat jakichś wielkich obaw przed szkołą włoską nie mamy. Aleksandra Jagieło zauważa pewne analogie jeżeli chodzi o styl gry Vakifbanku i Eczacibasi. - Są to zespoły podobne. Kasia Skowronska tez wspominala o tym, ze graja duzo skrzydlami, a wlasnie tak samo w poprzednich meczach prezentowal sie Vakifbank. To znaczy, że pan Serwiński przeczy sam sobie i codziennie wygłasza inną opinię? To potwierdza jaki "fachowiec" jest z niego.
|
Do góry
|
|
|
|
#2956698 - 06/03/2009 00:46
[Re: Matias88]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
Scavolini Pesaro-Bergamo Pojedynek 2 Włoskich ekip ale faworyt jest tylko jeden. W tej fazie nie ma już litości i ustawek, każdy chce jak najszybciej zapewnić sobie awans a Pesaro to kandydat na wygranie tych rozgrywek i nie oszukujmy się każdy wynik inny niż 3-0 i 3-1 w tym spotkaniu to będzie niespodzianka. Nie mam jeszcze kursów na handi odziwo ale biorę Pesaro -1,5 Co do meczu Muszynianki hmm często bywa tak,że jakaś niespodzianka jest w danej kolejce i coś czuję, że Turczynki dziś wygrają. Przeciw naszym nie zamierzam grać ale kursy niskie na Fakro więc do gry nie ciekawe a szanse jak dla mnie to 55-45 ale przekonamy się wieczorem obym się mylił i Polki szybko odprawiły Turaski Jaka niespodzianka ????? Widziałeś jak gra Bergamo i jakim składem dysponują Włoszki , niektóre z nich biją jak chłopy (moc) , jak dla mnie to ciężki mecz jak dla mnie może być 3:0 w jedną i drugą stronę
|
Do góry
|
|
|
|
#2956717 - 06/03/2009 00:54
[Re: karuzel1122]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
Muszyna - Eczacibasi 1 1.55
Co do szkoły włoskich trenerów to nie słyszałem nigdy o prostocie , możliwe że się myle ale szkoła włoska charakteryzują się : wspaniałą techniką , licznymi kombinacjami i finezją ich gry , przede wszystkich nie popełniane błędów i techniczne ataki...
Jak dla mnie typ to Muszyna. Zawodniczki Muszyny na swoim parkiecie już rozprawiły się z jednym zespołem tureckim , personalnie silniejszych od dzisiejszego przeciwnika. Mecz , meczowi nie równy i nic nie jest jasne. Muszynianki powinny dzisiaj wygrac wysoko jeśli myślą o finale i zaliczce przed rewanżem. Moim zdaniem Muszynianki powinny dzisiaj wygrać zdecydowanie. W składzie turczynek nie ma jakiś wielkich gwiazd. Mecz będzie o tyle trudny o ile zobaczymy w jakim stopniu i jak szybko zawodniczki muszyny opanują nerwy. Jednak 1.55 ,warto zagrać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2956724 - 06/03/2009 00:58
[Re: karuzel1122]
|
enthusiast
Meldunek: 24/12/2003
|
Jaka niespodzianka ????? Widziałeś jak gra Bergamo i jakim składem dysponują Włoszki , niektóre z nich biją jak chłopy (moc) , jak dla mnie to ciężki mecz jak dla mnie może być 3:0 w jedną i drugą stronę
Wloszki bez porazki w lidze,bez porazki w pucharach,caly sezon okolo 28-0,z czego 2 mecze 3-2 reszta 3-0 lub 3-1,ale co tam zwyciestwo bergamo to rzeczywiscie nie bedzie niespodzianka...
|
Do góry
|
|
|
|
#2956732 - 06/03/2009 01:03
[Re: cristov2]
|
enthusiast
Meldunek: 24/12/2003
|
Wloszki bez porazki w lidze,bez porazki w pucharach,caly sezon okolo 28-0,z czego 2 mecze 3-2 reszta 3-0 lub 3-1,ale co tam zwyciestwo bergamo to rzeczywiscie nie bedzie niespodzianka...
+w pucharze wloch 5 meczy wszystkie 3-0 w tym z novarra w finale,takze porazka druzyny z bilansem 33-0(31 z tego to 3-0 lub 3-1)i to u siebie. Niespodzianka? Skadze 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|