#304872 - 01/03/2005 12:48
Re: NBA - 1 marca 2005
|
old hand
Meldunek: 25/06/2004
|
Po woczrajszym delikatnym potknięciu w dzisiejszy trudny dzień uderzam z impetem w głównej mierze podpierając się zasadami wyjazdowych serii. Portland - DetroitW Profesjonalu kurs jest na to zdarzenie bardzo dobry (1.6) i porównując to z tym co pokazał betandwin (1.36) biore to wciemno. Portland po przerwie na AW bardzo się meczy,jedyna wygrana z Atlantą i to też szczęśliwie.Przegrane z LA i Minesotą raczej im chluby nie przynoszą ponieważ te zespoły ostatnio pokazują co najwyżej średni basket. Co innego tyczy się mistrzów NBA,którzy wskoczyli na właściwe tory w odpowiednim momencie. Jeżeli seria zwycięstw Tłoków ma być kiedykolwiek przerwana  to napewno nie dziś, przed nimi mecze z Phoenix, Seattle,Sacrament i może się tka zdarzyć,że nie wygrają w nich ani razu ,więc wygrana w dzisiejszym spotkaniu w perspektywie walki z Miami będzie im bardzo potrzebna. Charlotte - SacramentKurs w porfie także i na to spotkanie jest całkiem przyzwoity. Bobki od początku sezonu nie wygrały u siebie z żadną liczącą się drużyną, a moim zdaniem Królowie się do nich zaliczają ( tym bardziej po odejściu niepotrzebnego im Webbera).
|
Do góry
|
|
|
|
#304875 - 01/03/2005 13:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Podobnie tutaj co do meczu Chicago , raczej dam UNDER , widzi mi sie od razu mało punktów , i na atlante , która dziś wygrać powinna z denver a handi będzie wysokie , więc zaryzykuje hc na atlante , co do detroit śmierdzi mi przerwaną passą w koncu , sacramento wysoko nie wygra , w tym sezonie już nie raz sie bardzo męczyli , milwaukee raczej odpuszzcze, więc zostaje atlanta+hc
|
Do góry
|
|
|
|
#304876 - 01/03/2005 13:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
Teraz mecze mniej pewne. ...... Jako niespodziankę dnia Atlanta na wyjeździe z Denver wygrywa.Dlaczego : ano dlatego,że jak nie w tym meczu to w następnym bo kończy się im czas na wygranie czego kolwiek podczas rozdjazdów a wcale nie są aż tak słabym zespołem żeby dzięi wielkiej motywacji nie wygrać z grającym bardzo nie równo Denver. Bryłki odniosły trzy zwycięstwa z rzędu i bliscy są bilans 50% co zapewne przełoży się na euforię i bardzo dobry nastrój w zespole, bardzo dobrze im dzisiaj zrobi kuvbeł zimnej wody wylany przez Jastrzębie na ich gorące głowy.Dwa ostatnie mecze wygrane bardzo szczęśliwie a ostatni z NO pokazuje,że nawet takie zespoły mogą rzucić wyzwanie Denver. Kursy bardzo wysokie więc warto zaryzykować grę w jakimś rozpisie.
Stypa powinienieś się zapisać do kółka jasnowidzów. Trafiłeś na mój konkursowy typ nr 94, ale czekam na kursy bez hp. Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#304879 - 01/03/2005 13:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Oj panowie, tej Atlanty to nie widzę, oddali Walkera, a teraz jakies brewerie Payton wyczynia, ze nie chce grać w stolicy stanu Georgia.. Wcale mu sie nie dziwie, bo Georgia to pokręcony stan a sama Atlanta heheh, śmieszna  Najbardziej południowy stan z południowych, zrozumieć tam ludzi trudniej niż w Texasie, Tennessee czy Kentucky  Ale odbiegłem od tematu. Tak jak pisałem w dniu deadline'u że Bosotn oddał zbyt wiele za Walkera i Atlanta wyjdzie na tym lepiej tak teraz muszę to odszczekać, to Celtowie zrobili lepszy biznes na tej wymianie. IMO Denver dziś roznosi Atlante, podoba mi się drużyna Bryłek pod względem potencjału, naprawdę mają silną młodą obiecującą ekpę, brak jeszcze równości w ich grze ale niespodzianki w tej parze bym nie szukal. Ale to tylko moje skromne zdanie  Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#304880 - 01/03/2005 14:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Witam !
Jak wyszedłem z domu wczoraj o 6 rano,tak dopiero teraz z pracy powrociłem:-) i wierzcie lub nie ,ale wczorajsze wyniki przed 5 minutami poznałem. W pracy nie dość,że ciężko znaleźć chwile na wejscie do sieci,to jeszcze rozwaliło serwer. Jutro mam to samo ,ponad 30 godzin pracy i nie napisze nic:-)
Teraz dwie sprawy. Pierwsza,mecze na dziś,a szczególnie jeden.
Atlantę gram od ponad tygodnia na plusowe spready i winning margins 1-12. Dzis musi wygrac,bez dwóch zdań:-) Pisze to w ciemno,nawet na kursy i linie nie zdażylem popatrzeć.
Druga sprawa. Tu króciutko odniose się do zagadnienia "konkurs a temat głowny".
Starzy userzy pisza nadal,a wielu nowych dochodzi - tak więc przyszłość tematów zwiazanych z NBA nie jawi mi sie w czarnych kolorach. Chociaż...zawsze będe uważal,że temat dzienny jest najważniejszy i zawsze wnosi więcej niż nawet 1000 suchych typów:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#304881 - 01/03/2005 14:23
|
Carpal Tunnel
|
Atlanta +11,0
Hmm...spodziewałem się gora +7-8pts. Może nie zacznę miesiaca na plusie,ale co mi tam - full stake na +hc dla Hawks.
|
Do góry
|
|
|
|
#304883 - 01/03/2005 16:36
|
Carpal Tunnel
|
Dziś nie analizuje szczegółowo,bardziej bedę grał na przeczucie.
IND-SEA 2 Taki kurs(2,00) na wygrana Sonics biore w ciemno. To co zrobili w Milwaukee traktuje jako wypadek przy pracy,aczkolwiek pamietam doskonale,jak wtopiłem na poprzedniej ich wycieczce na Wschód(z WAS i ORL wtopy ,po bardzo dobrym meczu w Miami). Tym razem rozpoczeli wojaż źle,więc może byc tylko lepiej. Tej druzynie nie zdarzyły sie 2 tak fatalne(skuteczność) mecze po kolei. Dzisiejszy gospodarz to druzyna ,której nie znosze,jest więc dodatkowy bodziec,by zagrać na Seattle:-)
POR-DET Buki wyjechali z niskim spreadem na Tłoki,pewnie powodem jest dluga seria wygranych,ale...wg mnie Detroit przedłuzy dobra passę. Oczekuję wyniku podobnego do ubiegłorocznej konfrontacji,czyli wyraźnego zwycięstwa gości. Dobrym typem dla mnie jest rowniez under w tym meczu(linia 178,0),bowiem uważam,że Portland nie jest w stanie rzucić Tłokom więcej jak 75 punktów(van Exel dzien konia miał w poprzednim meczu).
W wieczornym meczu w Memphis juz postawiłem wygrana Grizzlies z ujemnym handi. Wygrana minimum 7-oma punktami jest jak najbardziej realna,tym bardziej,ze Miśki powinni póść za ciosem i po pokonaniu Spurs po prostu nie wypada im meczyc się ze słabymi Warriors. Jeszcze rozważam under w tym meczu. Linia na 190pts jak dla mnie zbyt wysoko ustawiona.
Na razie tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#304886 - 01/03/2005 18:30
|
enthusiast
Meldunek: 16/01/2005
|
misie vs golden 1 nawet z -handi golden stracilo dla mnie najbardziej po tych transferach... oddali speedego claxtona jednego z lepszych tam zawodnikow...(taki dobry bo go tak lubie i szacunek za gre w San Antonio...#10 Re5peCt) a dostali za niego kontuzjowanego Barona Deivisa... stawiam na Mephis ... ale i tak wiem ze wygrana ze SPURS to tylko BiG FAAAAAAAAART... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|