#336 - 24/03/2001 15:41
Re: Wielki mecz: Norwegia-Polska!
|
member
Meldunek: 26/01/2001
|
Salival : remis Cie powinien takze ucieszyc jako kibica, poniewaz to dobry wynik dla Polski Conrad : sorry, ale jak mozna mowic, ze dla reprezy Juskowiak najmniej zrobil?!? te eliminacje sie dopiero zaczely... a nikt juz nie pamieta el.ME'96?!? mielismy wtedy w grupie Francje, Rumunie, Izrael, Azerbejdzan i moze jeszcze jakas druzyne... nie pamietasz bodajze 6 czy 7 goli Juskowiaka w tych eliminacjach?!? strzelal prawie w kazdym meczu... piekny gol Juskowiaka na Parc des Princes, czy jak sie to pisze... pol Polski cieszaca sie z obrony karnego przez Wozniaka... i Juskowiak nic nie zrobil dla kadry?!? pozdrawiam Paragon PS. sam uwazam, ze lepiej zeby z Olim w ataku gral Kryszalowicz, albo nawet Klimek... ale mimo wszystko Juskowiak nie zasluzyl sobie, zeby po nim tak teraz jezdzic...
|
Do góry
|
|
|
|
#337 - 24/03/2001 19:18
|
addict
Meldunek: 25/01/2001
|
Panowie- nie po to tu jestem na tym forum zeby sie popisywac o kontaktach( ktorych zresztą nie posiadam takich jak uQs czy Conrad czy tez Bogge) Czuje sie obrazony wypowiedziami niektorych osob na Forum, ze to kit i nieprawda to co pisałem. Nie lubie brac udziału na Forum w długich dyskusjach ale wasze niektóre wypowiedzi mnie poruszyły. nie twierdze ze zawodnicy ten mecz odpuszczą, twierdze ze jest zle. Nie twierdze również, że jutro nas rozwalą – bo są jeszcze „zawodnicy” typu Wałdoch, Olisadebe, Zewłakowowie, Hajto i jeszcze kilku, dla których piłka i reprezentacja znaczy ŻYCIE.
Z synem pana ktory przebywa z kadrą jestem bardzo blisko - mieszkamy prawie ze za ścianą, gramy w tym samym klubie i jeszcze wiele innych spraw ( prosze nie myslec dogłębnie). Ojciec jego kiedys pracował z kadra jako kierownik za kadencji Apostela i zna sie na rzeczy a przede wszystkim na zawodnikach ( osobiscie znam niektórych) Panowie, sam korzystam prawie ze wszystkich porad na forum i tez nie zawzse są one słuszne lub prawdziwe, ale nie obwiniam za to autorów bo mają prawo się pomylić lub dostać informację niedokładną. Na koniec powie tylko tyle, że obstawilem na Norwegów, a takze dla osoby przebywającej w Norwegii ( za taką sumę jeszcze nie obstawiałem)i to jest dla mnie teraz najcenniejsza informacja. przepraszam tych wszystkich dla których wydałem się "samochwałą" ale tak niestety nie jest i przosze to zrozumieć. Przyjemnego oglądania – bezstresownego.
PS. Sa jeszcze Reprezentanci którzy chcą grac w tej Reprezentacji ( ale wyszło) i to właśnie jest pozytywne w tym wszystkim i to daje nadzieje na korzystny wynik dzisiaj ( remis) który zdaniem goscia z Norwegii daje nam cien szansy. Sorry ze pisze o tym tak pozno, ale czekałem na telefon od znajomego. – powodzenia .
|
Do góry
|
|
|
|
#338 - 24/03/2001 20:55
|
member
|
|
Do góry
|
|
|
|
#339 - 24/03/2001 20:58
|
enthusiast
Meldunek: 19/03/2001
|
denis! Nadal nie lubisz Oliego?
Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#341 - 24/03/2001 22:38
|
member
|
o qrde, mecz byl super!!! kosztowal mnie sporo nerwow, ale skonczylo sie bardzo dobrze... po tym co napisal ciacho tylko czekam, az Karwan wskoczy na stale do pierwszej jedenastki i wygryzie z niej chama Iwana... tylko, ze nam naprawde bardzo brakuje prawych pomocnikow i w tym jest szkopul nazwisko Kanclerz rzeczywiscie bardzo dobrze pamietam z kadry Apostela... pozdr. Paragon
|
Do góry
|
|
|
|
#343 - 24/03/2001 23:35
|
newbie
Meldunek: 21/02/2001
|
A jednak ! Niemozliwe stalo sie mozliwe... Wielkie Brawo Panowie...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|