#315054 - 25/03/2005 09:21
Re: NBA 25.03.05
|
addict
Meldunek: 10/03/2005
|
Keler jak zwykle aktywny od samego rana ; ) oto moje dzisiejsze typy w toto-mix : 2108 R.Davis - Gordon 2 (b.dobry rezerwowy na pewno osiągnie większą zaliczke punktową) 2111 Hornets - Rockets over 183 (wydaje mi sie, że over padnie bez problemu; większość ostatnich meczy z udziałem NO kończy się over'em) 2114 Pistons - Pacers H(O-7) 2 (Detroid gra w znacznym osłabieniu, a Indiana po mimo braku swoich gwiazdeczek zgrała sie całkiem nieźle, nawet jeśli tłoczki wygrają to mniej niż 7 punktami) 2116 Billups - Miller 2 (tutaj stawiam na Reggie'go z czystej sympatii : ) 2124 Parker - Lue 2 (w tym przypadku kierowałem sie stawką, ale nie tylko. Lue to dobry zawdonik, który nie raz pokazał, że potrafi rzucać więcej nawet od najlepszych gwiazd) 2131 Clippers - Wizards over 201 (poprzeczka nie taka wysoka; wydaje mi sie, że to najpewniejszy over w dzisiejszej kolejce) Zapraszam do dyskusji śpiochy bo mogę sie mylić 
|
Do góry
|
|
|
|
#315055 - 25/03/2005 09:36
|
newbie
Meldunek: 15/03/2005
|
New Orleans Hornets - Houston Rockets 2
Houston po wysokiej wygranej nad Cleveland jest w gazie i na pewno nie odpusci slabiutkim szerszeniom. Kurs dosyc wysoki dlatego polecam!( Plany moze jedynie pokrzyzowac Maciej Lampe:))
Detroit Pistons - Indiana Pacers 1
Detroit po ostatniej przegranej z 76ers będzie chcialo sie zrehabilitowc. Tłoki raczej nie przegrywaja na swoim parkiecie, ale trzeba zauwazyc ze Indiana gra ostatno dobrze, bo walcza o play-off. Mimo wszysko postwię na Detroit.
Miami Heat - Phoenix Suns 1 oraz under 215
Miami i Phoenix to kandydci na mistrzostwo, wiec to mecz psychologiczny przed walka w play-offach. Miami jest zespolem bardzij doswiadczonym, a przede wszystkim mają Shaqa, który na takie mecze zawsze mobilizuje swój zespół. Co do undera, to nie przypominam sobie, kiedy Miami stracilo na swoim parkiecie 100 punktow. Co prawda Suns to zespol ofensywny ale ponad 100 nie rzuci. Mecz bedzie wyrównany, dlatego oba zespoly nie beda za darmo oddawac punktow.
San Antonio Spurs - Atlanta Hawks 1
Po ostatnich porazkach spursow, nie ma innej mozliwosci zeby teraz znowu przegrali. Beda chcieli z przerwac zla passe, aAtlanta to zespol nie umiejacy grac na wyjazdach. Nie ma sie co rozpisywac. Pewna Jedyneczka!
Inne meczy nie typuję, mozna co prawda postawic na seattle , ale sercem jestem za Marburym i spółką. Skłąniałbym się jeszcze na Philedelphię, która walczy o play-off.
Co myslicie o moich typach? Czekam na sugestie.
|
Do góry
|
|
|
|
#315057 - 25/03/2005 09:59
|
enthusiast
Meldunek: 25/05/2004
|
Kurcze zapomnialem napisac o Miami  Oczywiscie Heat dzisiaj takze powinni wygrac. Co ciekawe po raz ostatni Zary przegraly na swoim parkiecie 21 stycznia z Pacers po dogrywce :O Od tamtego spotkania wygrali u siebie 15 spotkan z rzedu i jak dla mnie nie ma sily, ktora jest ich w stanie zatrzymac  Tercet Wade-O'Neal-Jones mobilizuje sie jeszce mocniej na wazne spotkania - to kolejny argument przemawiajacy za Miami. Do tego dochodzi chec udowodnienia graczom z Phoenix kto tak naprawde dzieli i rzadzi w NBA. Shaq nie dopusci do tego by Suns wygrali  Kurs takze warty grania - 1,7 w toto.
|
Do góry
|
|
|
|
#315058 - 25/03/2005 11:18
|
newbie
Meldunek: 20/03/2005
|
1. Philadelphia 76ers - Toronto Raptors over 206 Obydwie drużyny bardzo overowe, mecz między nimi 14-03-2005 237pkt... 2. Boston Celtics - Chicago Bulls brak liniBoston wygra ale czy z -7 ... czekam 3. New Orleans Hornets - Houston Rockets -5 Houston Po wysokiej wygranej nad Cavaliers dziś powinni sobie poradzić ze słabymi Hornetsami 4. Detroit Pistons - Indiana Pacers -7 Detroit Po dwóch porażkach na wyjeździe czas na wygraną u siebie... 5. Miami Heat - Phoenix Suns under 215 Walka gigantów  i chyba obydwie drużyny nie dadzą sobie narzucać 6. San Antonio Spurs - Atlanta Hawks -12 Spurs Rozjadą ich dzisiaj... 7. Golden State Warriors - Milwaukee Bucks brak liniCzekam... 8. Seattle Supersonics - New York Knicks +7 Knicks Mam nadzieję że Knicks zrobią kolejną niespodziankę (Celtics i Spurs), a jeśli przegrają to minimalnie... 9. L.A.Clippers - Washington Wizards +5 Wizards Ostatnie dwa zwycięstwa Clippers były nad dużo słabszymi drużynami, a Wizards powinni się przełamać po 1 pkt wygranej z Utah i wcześniejszej porażce z Nuggets... Czekam na opinie wybiorę z tego 5 zdarzeń i puszczam 4z5 
|
Do góry
|
|
|
|
#315060 - 25/03/2005 11:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Keler wg mnie dzis w nocy w Miami kosze beda podziurawione jak nigdy dotad - over:-)))
|
Do góry
|
|
|
|
#315061 - 25/03/2005 11:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/02/2005
|
Quote:
Keler wg mnie dzis w nocy w Miami kosze beda podziurawione jak nigdy dotad - over:-)))
Oj dokładnie niezdziwiłbym sie gdyby wynik koncowy wynosił np. 120 - 115 dlaktorej z druzyn dlatego zdecydowanie stawiam na OVER ...
Oprocz tego napewno zagram...76,Celtów oraz Clippersow..
|
Do góry
|
|
|
|
#315063 - 25/03/2005 12:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Dziś pozornie wydaje sie łatwy rozład jazdy oby tylko nie nastąpiła łatwa strata kasy: Na dzis wybrałem 10 zdarzeń ktore połączę w 4 rozpisy 2/3 i jeden wiekszy 3P+3/5
I) 2/3 A) Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 1(-6,0) 76ers ostatnio zdecydowana zwyzka formy, Toronto bez szans na PO i jeszcze mocno cieniuje. Spokojne zwycięstwo gospodarzy - sądzę, że ok. 10pkt. B) Boston Celtics - Chicago Bulls 1(-7,0) Boston pomimo ostatniej porażki - dalej mocny i chyba zdecydownie za mocny na Byczki. C) Miami Heat - Phoenix Suns 1(-4,5) Mecz wieczoru - w tak prestizowym spotakniu Miami bedzie chciało udowodnić, że grając z potentami z Zachodu potrafi przekonywująco wygrać.
II) 2/3 D) Golden State Warriors - Milwaukee Bucks 1(-6,5) Wojownicy po wzmocnieniach graja całkiem przyzwoicie. Wystarczająco dobrze jak na słabe na wyjazdach Koziołki. E) Los Angeles Clippers - Washington Wizards 1(-6,5) Czarodzieje przezywaja kryzys formy a Klipy u siebie poczynają sobie całkiem przyzwoicie F) Seattle SuperSonics - New York Knicks 1(-4,0) Chociaż lubie zespół Marburego i życzę mu jak najlepiej to w seatle raczej nie mogą się łudzić że coś ugrają, pomimo osłabienia Sonic-ów.
III)z tych pięiu typów sprobuje wybrać 4 i zagrać 3/4 G) Philadelphia 76ers - Toronto Raptors over 207,5 Obie druzyny preferują w miarę ofensywny basket przy średniej skuteczności nie powinno być problemu z overem. Sadzę, że oba zespoły pokonaja spokojnie barierę 100pkt. H) Miami Heat - Phoenix Suns over 214 Będzie sie działo. Skoro gospodarze mają wygrać muszą dużo i celnie rzucać i zapewne tak sie stanie (typ na wynik 115-105 dla Miami) I) Los Angeles Clippers - Washington Wizards under 200,5 niby wydaje sie że oba zespoły preferuja w miarę ofensywny basket, ale ostatnie wyniki trochę inaczej świadczą i nie sądzę aby została złamana granica 100pkt przez którykolwiek zespół. i jako uzupelnienie (czekam na linie): J) Golden State Warriors - Milwaukee Bucks - over w przyp. linii poniżej 210 K) Seattle SuperSonics - New York Knicks - under przy linii w okolicach 195
Duży rozpis: 2P+3/4 Pewniaki - A+C Rozpis - B+D+F (ew. zostanie zastąpiony liniami, ale nad tym jeszcze myslę?)
Duzo tego wszystkiego - pewnie zaraz będzie jakaś aluzja, ale taki mam ch-ter typowania i na 90% gram wszystko w realu (10%-zostawiam na jeszcze drobniutkie korekty i szlify) Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#315064 - 25/03/2005 13:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2004
|
w sprawie bostonu dzisiejszy mecz jeszcze bym odpuscil, sa mocni to prawda, powinni walczyc o kazde zwyciestwo, maja niezla ekipe, nie twierdze tez ze nie wygraja, gdyby nie ostatni mecz, dzisiaj bylby to chyba moj glowny typ. ale wlasnie ostatni mecz w plecy 25 punktami z dosc przecietnymi knicksami w dodatku bez houstona. i wiem, ze to odwieczni rywale, ale boston i chicago tez chyba  . zastanawia mnie czy nastapilo zmeczenie materialu, czy juz za dluga jak na boston seria zwyciestw i chlopaki nie wytrzymaly. dzisiejszy mecz powinien dac odpowiedz. a bulls sa druzyna, ktora w tym sezonie juz nie z takimi ekipami wygrywala na wyjezdzie. i wcale nie stoja dzis na pozycji przegranej. wole spokojnie poobserwowac sobie dzisiejszy mecz w spokoju. pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#315065 - 25/03/2005 13:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Dzisiaj pora przerwać passę wygranych słońc na wyjeździe,więć drużyna Amkwisha Miami origami powinno dokonać tego wyczynu ale jeżeli mają wygrać to raczej wydaje mnie się,że wynik będzie około 110:105.
Dałbym po 5-10 punktów wiecej dla kazdej z drużyn:-)
Heat wygrywaja jak rzucaja setke,ale dziś w nocy trzeba podnieść poprzeczke. Nie trzeba być znawca by orientować sie co graja Suns i jaką metoda doszli do tak swietnego bilansu. Miami potentatem w defensywie nie są i Phoenix 100-110 punktów raczej im wrzuci. Parafrazując słynne powiedzenie Kazimierza Górskiego zreasumujmy to tak: "Aby wygrać trzeba rzucić o 1 punkt wiecej od przeciwnika" A kto wygra? Heat,Heat,Heat:-) Krajan,tez gram swoich z minus spreadem.
Wielka szkoda,że nie obejrze tego meczu na żywo:-(
|
Do góry
|
|
|
|
#315066 - 25/03/2005 13:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
narazie tylko sobie analizuję,ale już mi wpadły 3 typki:
Phila-Raptorsi 1
to dla mnie głowny punk wyjscia,chłopaki ambitnie walczą o PO,ostatnio grają całkiem całkiem,mają Iversona,który robi co może no i graja u siebie,a Toronto natomiast słabe ostatnio,o nic nie gra no i na wyjazdach kaszanę walę,więc wychodzi mocna jedyna.
Miami-Phoenix 2
Mecz w miarę wyrównanych druzyn,choc dla mnie Słoneczka sa mocniejsze,mają większą moc w ataku a Miami wcale tak dobrze nie broni.Tu wszystko jest mozliwe,ale kursy dosć niezłe na Suns,którzy napewno potraktują to serio,bo to mecz prestiżowy.Zreszta moim zdaniem Suns mają większy potencjał i dziś stukną Miami,sam Wade i Gruby to za mało na rywali,choć z pewnoscią jest to ciezki mecz i równie dobrze Miami może to wygrać,ale dla mnie wychodzi Suns,a jak bedzie to zobaczymy,co do overa to nie wiem,ale linia dosc wysoka,a moze sie zdarzyc,ze aż tyle nie powrzucają,ja nie ruszam tego śliska sprawa,ale razcej skłaniałbym się ku overovi.
Spurs-Atlanta 2
po co grać na Sa,jak można Atlantę za kurs ponad 10,SA coś ostatnio odwalaja lipę na resorach i przegrywaja jak leci,a czasami ciezko wyjsć z takiej serii,ponadto widać ,ze jednak bez Duncana gówno moga.Atlanta dawno sobie nie wygrała,wiec czemu nie dzis,sznse marne ale kurs fajny i zabawa przednia,ale ja tak myśle sobie,że to wcale nie jest pozbawione szans.
|
Do góry
|
|
|
|
#315067 - 25/03/2005 15:18
|
newbie
Meldunek: 20/03/2005
|
Ostatecznie poszedł taki kupon w sportingbet  Rodzaj Zakładu: Four-Folds 4z5 Stawka jedn.: $ 1.00 Stawka całkowita: $ 5.00 Toronto @ Philadelphia Over 208 Houston @ New Orleans HOU Rockets -6 Phoenix @ Miami MIA Heat -4.5 Atlanta @ San Antonio ATL Hawks +12.5 Washington @ LA Clippers Over 201
|
Do góry
|
|
|
|
#315070 - 25/03/2005 18:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2002
|
A ja dzisiaj zagralem treble w Toto-Mixie Phila, Houston, Miami. Zdecydowalem sie na 3 mecze na 1 kupona dlatego, ze toto-mix wysatwil bardzo dobre kursy na te spotkania  Ciezko gdzies znalezc lepsze. AKO z tych 3 meczy wychodzi 3,92. No ale po koleji. Phila - Toronoto 1 Podoba mi sie zaangazowanie Philadelphi w walce o PO. Gryza parkiet w kazdym meczu. Zdecydowanie inaczej jest w Toronto. Zespol zupelnie pozbawiony motywacji nie gra juz praktycznie o nic. Ambicja i wola walki 76ers sklaniaja mnie do zagrania na nich New Orleans - Houston 2 Hornets jedna z najslabszych ekip w lidze podejmuje bedace na fali rakiety. Tu podobnie jak w poprzedni meczu... szerszenie graja juz tylko dla publicznosci a rakiety walcza o jak najwyzsze rozstawienie przed PO. Dla mnie bankow dwojeczka Miami - Phoenix 1 Spotkanie dwoch czolowych ekip NBA. Moim zdaniem rozstrzygnie tutaj atut wlasnego parkietu i grubasek, na ktorego nie widze bata u sloneczek. Przyznam, ze tego meczu obawiam sie najabrdziej ale kurs 1,70 napewno wart jest zaryzykowania
|
Do góry
|
|
|
|
#315071 - 25/03/2005 20:15
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2005
|
Chwilke czasu dzis mam, wiec skrobne pare typkow godnych uwagi wg mnie.Wszystkie kursy z betandwin.
Mecz wieczoru: Miami - Phoenix
Spotyka sie lider Wschodu z liderem Zachodu, spotkanie bardzo prestizowe. Po jednej stronie duet Wade - Shaq po drugiej chyba najlepsza pierwsza piatka ligi. Miami to nie tytani obrony, Suns najlepsza ofensywa do dzisiejszego spotkania przystepuja bez zadnych oslabien. w trakcie sezonu wzmocnili sie McCarthym z Bostonu oraz Jacksonem z Rockets, wiec ich lawka rezerwowych nie wyglada juz tak mizernie. Caly czas zadziwia Amare, dla ktorego 30 pkt w spotkaniu to prawie norma. Pod koszem wspomaga go zawsze solidny Marion, a z obwodu raz za razem trafiaja Richarson i Johnson.Heat dzis prawdopodobnie wystapia bez podstawowego gracza z pozycji 4, Haslema. Mimo ze Suns graja na wyjezdzie to nie oslabia to ich sily, gdyz bilans spotkan wyjazdowych maja lepszy niz u siebie. to napewno bedzie swietny mecz do ogladania, transmisja o 2.00 w C+ Sport. Typ Suns - kurs 2.7 Typ Suns +5 kurs 1.91
Hornets - Rockets
Hornets bilans 15-52, Szerszenie nie walcza juz oczywiscie o play offy, Natomiast Rakiety maja szanse nawet na 4 miejsce na Zachodzie.Roznica potencjalow pomiedzy zespolami jest ogromna, Hornets nie maja w swoim zespole odpowiedz na Yao,ba nawet na Mutombo, pierwszy zbierajacy Hornets, Anderson jest kontuzjowany. Na rakiety bedace w takiej formie nie ma bata, ambicja Szerszeni tutaj nie wystarczy. Typ Rockets -6 , kurs 1.91
Warriors - Bucks
Kozly graja fatalnie na wyjazdach 7-27, ponadto sa w trakcie sesji wyjazdowej, w ciagu ostatnich 5 dni to bedzie juz ich 4 spotkanie wyjazdowe.Ostatnie spotkanie z GS przegrali 98-89. Wojownicy po wzmocnieniu Davisem, graja znacznie lepiej, pokonali juz 76ers, Suns, Kings, minimalnie ulegli Rakietom. Bucks podazaja za to w przeciwnym kierunki, z ostatnich 10 spotkan, wygrali zaledwie 3, z Hawks, z Wizards(bez 7 podstawowych graczy) oraz z Cavaliers ktorzy rowniez przechodza kryzys. Warriors -6 kurs 1.91
Spurs - Hawks
Ostrogi bez Duncana oraz Devina Browna, ManuG i Parker nie graja juz po 40-45 minut na mecz, widac ze szykuje sie juz do play offow.Nie mowie ze Spurs przegraja to spotkanie, ale po porazkach z Knicks oraz PAcers jakos nie moge sobie wyobrazic by rozbili Hawksow. Mysle ze warto dac im szanse Hawks +13 kurs 1.91
|
Do góry
|
|
|
|
#315072 - 25/03/2005 21:10
|
member
Meldunek: 21/02/2005
|
dubelek z handi na houston oraz Warriors to mi sie wydaje bardzo prawdopodobne!!i tak tez puszcze
|
Do góry
|
|
|
|
|
|