#316663 - 30/03/2005 09:26
NBA - 30.03.2005
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2005
|
01:00 Boston Celtics - Dallas Mavericks 01:00 Orlando Magic - Toronto Raptors 01:00 Washington Wizards - Atlanta Hawks 01:00 Charlotte Bobcats - Chicago Bulls 01:30 Detroit Pistons - Sacramento Kings 01:30 New Jersey Nets - LA Clippers 02:00 Milwaukee Bucks - GS Warriors 02:30 San Antonio Spurs - Seattle Sonics 03:00 Phoenix Suns - Philadelphia 76ers 03:00 Utah Jazz - Denver Nuggets 04:00 Portland Blazers - Houston Rockets Gospodarze po lewej stronie , czyli tak jak to obowiązuje w Europie  Będzie co typować W tym momencie różnica czasowa między Polską a wschodnim wybrzeżem Stanów wynosi 7 godzin więc dodajcie sobie jedną godzinę do podanych czasów.. Może ktoś wie kiedy oni czas przestawią...?
Edited by g00niek (30/03/2005 09:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#316665 - 30/03/2005 10:19
Re: NBA - 30.03.2005
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/03/2005
|
jak dla mnie dzis na pierwszy plan wysuwaja sie 4 spotkania: 1) Orlando Magic - Toronto Raptors gospodarze walczacy jeszcze o PO poprostu ten mecz wygrac musza jesli chce zajac 8 miejsce na wschodzie, dla toronto sezon skonczy sie po rundzie zasandniczej, spotkan do konca zostalo juz niewiele i dla magicow kazde zwyciestwo jest na wage zlota, sczegolnie ze zajmujaca 8 miejsce phila prawdopodobnie dzis polegnie w arizonie.
2) New Jersey Nets - LA Clippers sytuacja taka sama jak z orlando, dla kida i cartera to juz chyba ostatni gwidek zeby jeszcze zajapac sie do play off, pod warunkiem ze dzis wygraja ze slabymi na wyjazdach LA
3) Utah Jazz - Denver Nuggets wydaje mi sie ze bedace w bardzo dobrej dyspozycji brylki powinny ograc slabiutkie utah, denver gra na wyjezdzie wiec i kurs powinien byc zachecajacy, u gospodarzy brak jakiejkolwiek motywacji, chyba juz by chcieli zeby sezon sie skonczyl, natomiast denver czuje juz chyba ze zblizac sie zaczyna minnesota, wiec tym bardziej beda zdeterminowani zeby wygrac, a ze do konca grac beda jeszcze z seattle, san antonio, phoenix, 2X z memphis i minesota, dzis jak najbardziej zgarnac trzeba zwyciestwo
4) Charlotte Bobcats - Chicago Bulls i na koniec chicago, ktore walczy jeszcze o 4 pozycje przed play off, i glowni rywale (washington) graja dzis u siebie ze slabeuszami z atlanty wiec pewnie zainkasuja kolejne zwyciestwo, co to oznacza dla bykow, a no tyle ze tez musza wygrac z nienajmocniejszymi przeciez bobkami by do konca walczyc o lepsze rozstawienie w 1 rundzie play off
to by bylo na tyle, pozdrawiam i wysokich wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
#316666 - 30/03/2005 11:29
|
addict
Meldunek: 10/07/2001
|
Ja na dziś 3 spotkanka wybrałem, w każdym z nich głównym czynnikiem jest MOTYWACJA New Jersey - Clippers Carter & Kidd coraz lepiej się chłopcy rozumieją do tego Carter gra ostatnio świetne mecze, dla nich to ostatnia szanse i może uda się wskoczyć na tą 8 pozycję w play - off. Utah - Denver Denver nareszcie gra w koszykówkę, punkty rozkładają się na cały zespół tworzą chłopaki niezły kolektyw i gra ostatnio im idzie przy czym zdobywają dużo punktów, myślę że i dziś słabi Jazz nie dadzą im rady. Do tego trener Karl poukładał w Nuggets wszystko tak jak trzeba a myśle że będzie i jeszcze lepiej - jak dla mnie to typ dnia  No i Bobcats - Bulls Liczę że Byczki znowu zagrają swoją zespołową koszykówkę, a i grać mają o co bo 4 miejsce na wschodzi daje przewagę swojego parkietu w play-off, ostatnio Bobcats zrobili nielada niespodziankę ale dziś w nocy ja trzymam kciuki i to mocno za BULLS pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#316667 - 30/03/2005 13:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Podpisuję sie pod dwoma powyższymi postami.. Orlando, N.J., Denver to moje zakłady na dziś.. Cholera trochę boję się tych Byków, bo one czasami trafiają na torreadora przy którym czerwień jest naprawdę krwista... i wariują... Nie tknę ich dzisiaj mimo że wszystko przemawia za tym by grać, ale Charlotte będzie walczyło do końca, młodzi zawodnicy będą chcieli w swoim pierwszym sezonie w tym klubie pokazać się kibicom jak najlepiej do końca... dlatego mogą jeszcze sprawić psikusa. Co innego Utah, Toronto i Clipy... Zastanawiam się jeszcze nad Wizards, będą walczyć o 4 miejsce na wschodzie z Bykami i muszą takie mecze jak dziś wygrywać... Do kuponu komunalnego dałbym więc Washington, Orlando, N.J., Denver... teraz pytanie czy ML czy spready? Jak zwykle w rozpisie mam zagranych Pistons ML  JEŚLI BUKI CHCESZ ZWYCIĘŻAĆ TŁOKI BĘDĄ CIĘ WYRĘCZAĆ ;-))) Dominik
Edited by g00niek (30/03/2005 13:12)
|
Do góry
|
|
|
|
#316668 - 30/03/2005 13:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Do Moda z Michigan:-)))
=Żył raz sobie pewien bogacz, który swój majątek stracił. Rzekl więc:"jestem Tłuk skonczony, =bo stawialem na swych ....braci".
/sorka,ale nie moge dać za wygraną,czekaj no,dostane Cie w PO,hehehe/
A serio to dzisiaj chyba zagram jednak razem z Guńkiem,w końcu przyda Mu się wsparcie:-)
Natomiast wiodący trebelek to u mnie:
"Byki łowią Sieciami złote Bryłki" :-)
Przepraszam,ze tak zwieźle,ale piłka na razie na pierwszym planie.
|
Do góry
|
|
|
|
#316669 - 30/03/2005 13:57
|
Carpal Tunnel
|
Ja na Detroit nigdy nie strace tego co wygrałem... W tamtym roku w czerwcu miałem bardzo udany tydzień w pracy i zarobilem pare tysiecy zielonych... i postawiłem połowę na Detroit w serii z L.A. gdzie kurs oscylował jakos tak L.A. - Detroit 1,16-6,38.. moze troche przeklamuje nie pamietam dobrze... Niemniej cały czas oczywiście pracowałem ale na szaleństwa przez następne pól roku mialem kasy i zamiast jezdzic samochodem lub Greyhoundem po Ameryce latałem samolotem ;-))))) Nic mie tego nie zabierze  Będę więc darzył ich niesamowita estymą, poza tym tam spełniło się moje marzenie czyli obejrzenie meczu live w Auburn Hills w NBA Finals... Nawet jakby odpadli w 1 rundzie i tak będę ich kochał ;-)) Kto na Pistons ostro jedzie, beton buty sprawić sobie może i przy pięknej, wspaniałej pogodzie pobierze bezpłatne lekcje żabki w Huron jeziorze... ;-)))
|
Do góry
|
|
|
|
#316670 - 30/03/2005 14:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Dzisiaj dużo meczyków - stąd przewiduję dużo typów. Napewno jako główny pójdzie rozpisik 2/3 a może dwa takie? I) 3/4 1) Boston Celtics - Dallas Mavericks over 208,5 2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers under 185,5 3) Milwaukee Bucks - Golden State Warriors over 203,5 4) Portland Trail Blazers - Houston Rockets under 187,5
II) 3/4 1) Orlando Magic - Toronto Raptors 1(-5,5) 2) San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics 1(-6,0) 3) Phoenix Suns - Philadelphia 76ers 1(-7,0) 4) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers 1(-4,5)
Takie dwa rozpisy + jeden mega rozpis (nie będę go przedstawiał i zagram dwa single grubiej: 1) Orlando Magic - Toronto Raptors 1(-5,5) 2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers 1(-4,5)
Dziś nie będę opisywał dlaczego - zbyt dużo czasu, ale głównym trendem jakim się kierowałem jest ww. przez niektórych motywacja w walce o PO i pozycje w samym PO. Pozdrawiam KRAJAN PS. napewno dziś nie zagram Byków i Bryłek - sam nie wiem dlaczego?!
|
Do góry
|
|
|
|
#316672 - 30/03/2005 14:08
|
member
Meldunek: 07/03/2005
|
Utah-Denver 2 Denvr wiadomo walka o PO, 14 wygranych w ostatnich 16 meczach, po kontuzjach powracają do drużyny M. Camby i K. Martin. Utah będzie musiało zagrać bez dwóch podstawowych graczy: A Kirilenki, który ma złamaną łape i C. Boozera. Denver rzuca też więcej punktów od Jazzu. Ale (właśnie jest "ale") Bryłki nie wygrały z zespołem Utah Jazz w Salt Lake od 1996r.  Jednak dzisiejszej nocy nie powinno być z tym problemu PHX-76ers 1? Jeżeli Słońca chcą zostać najlepszą drużyną w lidze to muszą wygrywać mecz za meczem do końca sezonu, ponieważ Miami nie odda tego tytułu za darmo  Dobra. nie wiadomo czy dla Phoenix wystapi Amare Stoudemire, a dla 76ers nie zagra Jamal Mashburna. Postawiłbym 1, ale zapowiada się wyróanany mecz i jeszcze się sastanowie... NJ-LA Clippers 1NJ zmotywowane ostatnią wygraną dzisiaj powinno zwyciężyć słabo spisujących się na wyjazdach Clippers Warto zaznaczyć, że Netsi będą liczyli na przegraną Phily w dzisiejszym meczu z PHX, co umożliwi im zbliżenie sie do Orlando i Phily.Jeżeli dzisiaj przegrają to... trzeba jezsczę pomyśleć...
|
Do góry
|
|
|
|
#316673 - 30/03/2005 14:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/12/2004
|
dzisiaj mam takie same tpyy ja vson.. to sa mecze dla mnie bardzo pewne i mysle ze wejda spokojnie..
|
Do góry
|
|
|
|
#316674 - 30/03/2005 14:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
ja dziś taki oto dubelek proponuję:
NJ 1+ Denver 2
Netsi jeszcze snią o PO i oby sobie jeszcze trochę pospać,muszą wygrać ten mecz,Clipy ostatnio słabo,zresztą wyjazdy nie sa ich mocna stroną,a Kidd z Carterem rozumieją sie coraz lepiej,Air Canada ostatnio szaleje,jak dla mnie mocna jedyna.
Co do Bryłek,to po pierwsze świetna passa ostatnio,po drugie trener Carl zrobił z nich zespół znowu , na poziomie sprzed roku,a moze i lepiej,po trzecie muszą pilnowac miejsca w PO,bo konkurencja nie śpi no i wreszcie po czwarte,chyba najważniejsze,nie zagraja u mormońców,jedyni wartościowi zawodnicy,Boozer i Kirilenko.
po głowie chodzi mi jeszcze Detroit i Houston,ale nie lubie grać tych druzyn,bo są pojechane i nieobliczalne,choć Tłuczki powinny się spiać na Królów,a Rakietki ograć denne Portland-decyzję jednak Rada Starszych podejmnie wieczorem,po wynikach eliminacji i euroligi,jak będa zyski to poszalejemy.
|
Do góry
|
|
|
|
#316675 - 30/03/2005 14:40
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Ja na Detroit nigdy nie strace tego co wygrałem... W tamtym roku w czerwcu miałem bardzo udany tydzień w pracy i zarobilem pare tysiecy zielonych... i postawiłem połowę na Detroit w serii z L.A. gdzie kurs oscylował jakos tak L.A. - Detroit 1,16-6,38.. moze troche przeklamuje nie pamietam dobrze...
Nie przekłamujesz:-) Zapewne nie wiesz,że w tym samym czasie,tu w Polsce:-) twardo staem na stanowisku,że to Pistons będa mistrzami,a nie Lakers. Wymysliłem więc tu na forum,że grac trzeba z progresem na Detroit. Wygrali drugi mecz w LA,a ja po kursie bodajże 5,80 zgarnąłem jedna z największych swoich wygranych:-) Potem gralem jeszcze WM na Pistons w meczach 3,4 i 5 z powodzeniem. Całkiem spory zysk zmniejszyla jednak nieudana progresja na over,niepotrzebnie to akurat dołożyłem. Wcześniej zaś,bo w styczniu obstawialem Detroit bez opamiętania,a oni zaliczyli serię bodajże 13 czy 14 WIN,hehe /btw czytałes nasze archiwum z tamtego sezonu?/
Także Tłoki pod wzgledem przynoszenia zysku,sa u mnie zaraz za Miami i Dallas(prowadzę notatki od listopada 2003)
Odnosnie dzisiejszej nocy,to dopiero teraz zauważylem,ze powieliłem triplet Vsona ,ale to akurat dostrzeglem z satysfakcja i nie ukrywam,że moje nadzieje na wygrana wzrosły 
"Tylko eMeLki a zysk bedzie wielki" 
|
Do góry
|
|
|
|
#316676 - 30/03/2005 14:42
|
Carpal Tunnel
|
Marion-Webber 2 2,95  a to niby czemu Krzyś miałby nie rzucic więcej od Indiańca,owszem Marion rzuca koo 20 ,ale nie jest głownym strzelcem swojej drużyny,po drugie Phoenix ma wyrównany skład i po za Stoudomairem,dzielą sie zdobyczą punktową,natomiast w 76-tkach po za niepodwazalnym liderem Iversonem,webber jest druga gwiazdą, i też potrafi sporo nawrzucać,kurs jak najbardziej do zagrania. Carter-Magette 2 2,75 lider Clipów z reguły sporo rzuca,Carter podobnie,ale kursy Clipa spore,wiec też warto zaryzykowac.
|
Do góry
|
|
|
|
#316677 - 30/03/2005 14:47
|
enthusiast
Meldunek: 25/05/2004
|
Widze, ze znow mamy zgodnosc typow Ja dzis zagralem tripelek - Bulls, Nuggets, Nets - jak zdecydowana wiekszosc. Moze krotko o tych meczach: - w Chicago panuje niesamowita atmosfera, zespol wygral juz 6 meczy pod rzad, ma coraz wieksze szanse na 4 miejsce w konferencji po RS i takich meczow jak dzisiejszy z Bobkami przegrywac po prostu nie moze. Nie dosc, ze po raz pierwszy od ery Jordana zagraja w PO, to jeszcze maja szanse na przewage wlasnego parkietu w pierwszej rundzie. Nie ma bata Hinrich i spolka moze i sa malo doswiadczeni, moze nie maja jakis wielkich gwiazd, ale determinacją i wola walki moga obdzielic wszystkie kluby z dolu tabeli. Dla nich nie ma straconych pilek, co mecz walcza na calego, a co najwazniejsze nigdy nie wiadomo kto bedzie ich najgrozniejszym dzialem  Bobki moze i wygraly ostatnio dwa razy z ORL, pokonaly u siebie Miami, ale Bulls pragna tego zwyciestwa i je odniosa - dla Nets dzisiejszy mecz jest ostatnia szanse jak juz wczesniej wspomniano. New Jersey nie odpusci podobnie jak Byki. Kalendarz maja taki sobie, na sile i przy duzym szczesciu moga wygrac nawet 8 z 11 meczy. Oni doskonale zdaja sobie z tego sprawe i maja o co walczyc. Carter na pewno mocno teskni za PO, i na odwrot  A Clippersi jak graja na wyjazdach wszyscy wiemy. Oby ten mecz bylk do jednej bramki, a zwyciestwo Nets bylo poczatkiem na trudnej, ale nie niemozliwej drodze do postseason  - Denver po zatrudnieniu Karla jest tak piekielnie dobre, ze wszyscy z gory tabeli juz powoli zaczynaja sie ich obawiac w pierwszej rundzie  Co prawda nie wiem, czy do sklady pwroci juz Martin, lecz nawet bez niego walczace o 7 miejsce na Zachodzie Brylki nie powinny miec problemu z Jazzmanami. Brak Kirilenko, Boozera i ogolne rozluznienie w szeregach gospodarzy sklania mnie tym bardziej ku zwyciestwu Nuggets. Z wszystkich wymieniuonych typow wlasnie ten ostatni wydaje mi sie najbardziej pewny. Zycze wysokich wygranych  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#316678 - 30/03/2005 14:53
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
... Carter-Magette 2 2,75
lider Clipów z reguły sporo rzuca,Carter podobnie,ale kursy
Clipa spore,wiec też warto zaryzykowac.
Gdyby nie było Eltona... ale tak nie widzę żadnych szans Dla Magette'a w tym duo... Carter bedzie ciągnął Netsów tak jak z Charlotte.. Jeśli będzie miał jako taką skuteczność (koło 40%..) to Coreya zje na pierwsze sniadanie ;-)
Co do pierwszej pary to już większe szanse widzę dla Webbera.. chociaż mając w składzie "odpowiedź" trudno jest dojść do głosu ;-))
Amkwish aż zachęciłeś mnie do przglądnięcia archiwum.. akurat mam wolny czas i mogę poszperać.. Zerknę na to co żeście pisali.. ;-)
Sumując wszystko na tą godzinkę mamy zdecydowanie emelki NJ, Denver... Z mojej strony mniej zdecydowanie Byki i węszę niespodziankę Bobków... Niektórzy się boją tez nieobliczalności Orlando hehehe, ja po raz kolejny ich zaryzykowałem...
Krajan a Ty po chcesz za wszelką cenę wywinąć Kozła ;-))) Nie pakuj się w mecze o pietruchę, Kozły wolą marchewke .. jest wiele ciekawszych
Pozdrawiam Dominik
Edited by g00niek (30/03/2005 14:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#316679 - 30/03/2005 15:03
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2005
|
Dzis 3 typki: 1) Warriors - Bucks 2) I dubelek Nuggets + Rockets
1) Od jakiegos czasu zaufalem Wojownikom i do tej pory sie nie przejechalem na nich, co prawda u siebie wygrali z Kozlami dopiero po dogrywce, to mimo iz na wyjazdach spisuja sie o wiele slabiej, to beda wstanie powalczyc z Kozlami. Przed zobaczeniem kursow, gralbym GSW nawet po 1.7-1.8, a ze znalazlem nawet po 2.38 to az zal nie skorzystac:) 2) Nuggets nie po to tak walczyli w ostatnim miesiacu, by dzis ulec Jazzmenow, wczoraj powinnela sie noga Niedziwiadkom i trzeba to wykorzystac. Utah juz raczej czekaja na zakonczenie sezonu, ktory wypadl wybitnie ponizej oczekiwan.Spread tez nie taki wygorowany, jak na ostatnie poczynania obydwu zespolow. Rakiety w dwoch ostatnich meczach swoja gre opieraly glownie na Tmacu, nie liczac 4 kwarty w spotkaniu ze Spurs, Tracy radzi sobie b. dobrze. Blazers to skolei moja ulubiona druzyna do stawiania przeciwko niej:)
|
Do góry
|
|
|
|
#316680 - 30/03/2005 15:03
|
Carpal Tunnel
|
Ostatni wpis przed meczami eliminacji Rzesza'2006.
Orlando??? Dzis nie,jutro nie,a jezeli tak to w następnych dniach przeciw tym nieudacznikom i leniom. Magic nie ma szans na PO,więc dodawanie im "motywacji" to wkładanie silnika Ferrari do "malucha".
Boca,dziwie sie ,że taki doświadczony zawodnik jak Ty,majac tak bogaty zestaw spotkań na noc,szuka szczęścia w H2H,która to opcja jest najbardziej ryzykowna i nieprzewidywalna. Skręci gostek noge lub wybije sobie palec w 1 kwarcie i...buki nie zwracają:-( W tym kontekście stawianie na grający w kosza oddział urazowo-ortopedyczny(w skrócie Webber) mocno mnie dziwi,ale...oczywiście to Twoja sprawa i nie odbieraj tego co napisałem,jako zwracanie uwagi:-) Zdziwilem się tylko i pomyślałem,o tych oparach....hehehehe,remember?:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#316681 - 30/03/2005 15:34
|
member
|
Kupon wysłany z takimi zdarzeniami: Washington-Atlanta 1 New Jersey-La Clippers 1 Utah-Denver H(6-0) 2 
|
Do góry
|
|
|
|
#316685 - 30/03/2005 17:33
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Ostatni wpis przed meczami eliminacji Rzesza'2006.
Orlando??? Dzis nie,jutro nie,a jezeli tak to w następnych dniach przeciw tym nieudacznikom i leniom. Magic nie ma szans na PO,więc dodawanie im "motywacji" to wkładanie silnika Ferrari do "malucha".
Boca,dziwie sie ,że taki doświadczony zawodnik jak Ty,majac tak bogaty zestaw spotkań na noc,szuka szczęścia w H2H,która to opcja jest najbardziej ryzykowna i nieprzewidywalna. Skręci gostek noge lub wybije sobie palec w 1 kwarcie i...buki nie zwracają:-( W tym kontekście stawianie na grający w kosza oddział urazowo-ortopedyczny(w skrócie Webber) mocno mnie dziwi,ale...oczywiście to Twoja sprawa i nie odbieraj tego co napisałem,jako zwracanie uwagi:-) Zdziwilem się tylko i pomyślałem,o tych oparach....hehehehe,remember?:-)
remember member,opary to będę miał w Niedzielę na stadionie żużlowym,a co do H2H to tak sobie zagrałem dla beki,lubię grać takie wysokie kursy,bo czasem wpadają,a pary wyrównane,oczywiscie gram to tylko dla zabawy,bo tylko tak można traktowac tego rodzaju zakłady,a co do Krzysia to lubię gościa,szczególnie za to jak kiedyś,jeszcze w rozgrywkach akademickich,wziął czas,kiedy już go nie mieli,na pare sekund przed końcem i przez to jego team przewalił,niezły z niego jajcarz,może i dziś wywunie figla Marianowi 
|
Do góry
|
|
|
|
#316686 - 30/03/2005 19:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/12/2004
|
podam na dzisiaj swoje typy. jest dzisiaj w czym wybierac, do tego ciekawe mecze na ktorych miejmy nadzieje dobrze zarobimy
Utah - Denver 1.45
Portland - Houston 1.5
New Jersy - LA Clippers 1.5
Washinghton - Atlanta 1.2
Phoenix - Philadelhia 1.4
Charlotte - Chicago 1.6
Detroit - Sacramento 1.45
|
Do góry
|
|
|
|
#316687 - 30/03/2005 20:18
|
stranger
Meldunek: 26/03/2005
|
Elo. Wydaje mi sie ze beda takie wyniki po czesciowej analizie:]
*Boston Celtics - Dallas Mavericks over2008 Kurs:1,90 *Orlando Magic - Toronto Raptors Yup:1 Kurs:1,55 over208 Kurs:1,90 *Washington Wizards - Atlanta Hawks Typ:1 Kurs:1,25 over201 Kurs:1,90 *Charlotte Bobcats - Chicago Bulls Typ:2 Kurs:1,65 *Detroit Pistons - Sacramento Kings Typ:1 Kurs:1,35 *New Jersey Nets - LA Clippers Typ:1 Kurs:1,45 over184 Kurs:1,90 *Milwaukee Bucks - GS Warriors over202 Kurs:1,908 *San Antonio Spurs - Seattle Sonics +6,5 Kurs:1,90 *Phoenix Suns - Philadelphia 76ers over222 Kurs:1,90 *Utah Jazz - Denver Nuggets +6 Kurs:1,90 *Portland Blazers - Houston Rockets -6 Kurs:1,90
RE5PECT
|
Do góry
|
|
|
|
#316688 - 30/03/2005 20:34
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Elo. Wydaje mi sie ze beda takie wyniki po czesciowej analizie:]
*Boston Celtics - Dallas Mavericks over2008 Kurs:1,90
wiesz co,po takim kursie bym tego nie brał,fakt,że to bardzo ofensywne drużynki,ale ostatnio Dallas ma nowego trenera i on stawia na defence,więc moga 2008 nie przekroczyć 
|
Do góry
|
|
|
|
#316693 - 30/03/2005 21:25
|
veteran
Meldunek: 06/05/2004
|
chce dzis zgarac taki tripelek : NY Bulls Denver, i mam pytanie czy te zespoly walcza jeszcze o PO ?? tzn czy maja motywacje ?? hmm?? czekam na wasze opinie 
|
Do góry
|
|
|
|
#316694 - 30/03/2005 21:28
|
Carpal Tunnel
|
Adam.. o/u gram rzadko, wczoraj akurat zagrałem under w Miami bo tak mi inticja podpowiedziała.. a może dlatego że wszyscy grali over.. który nomen-omen powinien był wejść.. Dzisiaj over 195,5 w Utah.. Denver w ostatnich 10 meczach 9 z nich kończyło się bilansem ponad 200 punktów.. Martwi mnie tylko kto bedzie rzucał punkty dla Jazzmanów, bo to że Denver może rzucić spokojnie ponad 100 jest oczywiste.. Widać też że Detroit wraca powoli do swojego stylu z lepszą obroną.. 88-95 z Dallas.. Linia na Sacramento jest około 192-193 i tu skłaniałbym sie do undera.. Pierwszy mecz między tymi ekipami skończył się 185 punktami.. kto ma teraz rzucać u Królów? Stalker a ty mógłbyś troche pochodzić za tymi meczami, podręczyć je, ponapastować i dostać nakaz sądu że na na 100 yardów nie możesz się do nich zbliżyć ale skrobnąć parę słów...;-))) Nick do czegoś zobowiązuje  Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#316695 - 30/03/2005 21:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/04/2004
|
Quote:
chce dzis zgarac taki tripelek :
NY Bulls Denver,
i mam pytanie czy te zespoly walcza jeszcze o PO ?? tzn czy maja motywacje ?? hmm?? czekam na wasze opinie
Chciałbym z wami analizy troszke popisać, bo interesuje mnie ten o to sport, ale nie mam za bardzo jak aż do końca Maja, ale WKURZAJĄ mnie takie o to bezsensowne posty "i mam pytanie czy te zespoly walcza jeszcze o PO ?? " Jak bys poszytal ten temat od poczatku do konca to bys wiedzial cz graja czy nie ! 
Masz racje host, ja jestem za dobry... nastepnym razem bede ciął i banował ;-)) Czytać ludziska czytać..
Edited by g00niek (30/03/2005 21:35)
|
Do góry
|
|
|
|
#316696 - 30/03/2005 21:33
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
chce dzis zgarac taki tripelek :
NY Bulls Denver,
i mam pytanie czy te zespoly walcza jeszcze o PO ?? tzn czy maja motywacje ?? hmm?? czekam na wasze opinie
Mniemam że chodzi o NJ a nie NY...
Wyz masz juz mnóstwo napisane o tych meczach powyżej... Widać że gramy dziś: NJ, Chicago, Denver, Orlando, Washington.. niektórzy myślą o Phoenix i Detroit..
Ha mało kto sie wypowiadał na temat PTB - Rockets... a wiele serwisów i for zagranicznych bardzo poleca ten mecz z ujemnym spreadem na Houston...
Gdzie będzie wybuch? Które mecze można zagrać z ujemnym handi? Oto jest pytanie, ja dzis same ML.. na Orlando, NJ, Washington i Denver... i jeden spread -7,5 na Denver w singielku... Cały czas się upieram że czuję niespodziankę w Charlotte ;-) Ale obym sie mylił bo sporo z Was gra na Byki... A gdzie Wy czujecie niespodzianki..?
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#316697 - 30/03/2005 21:35
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
no tak kolejny dzien czyli gramy to co gra caly swiat wiec na bank cos nie wejdzie A co mi tam postawie to co wszyscy  Chi+NJ+Den
|
Do góry
|
|
|
|
#316699 - 30/03/2005 22:06
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Cały czas się upieram że czuję niespodziankę w Charlotte ;-) Ale obym sie mylił bo sporo z Was gra na Byki... A gdzie Wy czujecie niespodzianki..?
Pozdrawiam Dominik
Ok Guniek,jak masz dobre czucie to dzis w nocy utopie wszystko,co wygralem na eliminacjach do Rzeszy. Mam tylko pytanie. Dlaczego nie grasz Bobków? Przeczucie to rownie ważna sprawa,a może nawet ważniejsza niz wydumane analizy,pisze to najzupelniej serio.
Czuje to niech stawia i niech mi tu przestanie krakać wystarczy,że wczoraj overa w Miami zepsuł 
I jeszcze jedno. Przestańmy (wszyscy to sobie obiecajmy,hehe)pisac farmazony w rodzaju "nie wejdzie,bo wszyscy to gramy". Przedwczoraj wszystko weszło,wczoraj Cleveland,a nie wszedł jedynie over w Miami. Tak więc z typów modo "Wszyscy" trafionych jest 5 lub 6,a spudłowany tylko jeden(może dlatego ,że to właśnie u/o)
Liga w obecnej fazie jest bardzo stabilna w porownaniu do na przyklad grudnia czy stycznia i to jest stały symptom w kazdym sezonie. Wiadomo,które druzyny o coś walczą i to nie przypadek,że właśnie takie ekipy pojawiaja się najczęsciej w naszych postach. Co w tym dziwnego,że wszyscy graja na przykład Denver? To raczej grającego na Utah należałoby zapytac czy dobrze się czuje:)(chyba,że gra progresem lub jakims systemem,to co innego). Oczywiście to jest sport i Nuggets moga przegrać,ale przecież stawiamy realne pieniądze na podstawie jakichś logicznych przesłanek,a nie rzucając monetą.
Powodzenia i dobrej nocy:-)
Kto będzie czuwał przy telavizji albo przy live'ach niech pisze uwagi na temat meczów,fajnie sie je rano czyta.
|
Do góry
|
|
|
|
#316700 - 30/03/2005 22:13
|
Carpal Tunnel
|
Uniosłem sie honorem i zagralem na Bobki stake 0,1/10 ;-) WIerzę że piszesz serio o intuicji bo ja już troche na ten temat wiem i wiem również jak to jest ważne.. Co do farmazonów że wszyscy grają to nie wejdzie  Ja tak nie pisuje bo to brednie, ale czasami lubie grać przeciw wszystkim, a znam nawet takich co tylko grają przeciwko temu co grają wszyscy ;-) Ehhh niech Amerykańcy zmieniają ten czas na "nasz" bo te 7 godzin mnie dobija i pewnie nie dotrwam do 2.00 do pierwszych spotkan... 4 godziny snu to na dłuższą metę niezbyt higieniczne  Juz w sobotę powrót do normalnych 6 godzin... uff Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#316701 - 30/03/2005 22:16
|
old hand
Meldunek: 30/08/2003
|
Amkwish : Na razie definitywnie rezygnujesz z u/o ? Robisz dobre analizy , potrafisz ułożyć sobie w myślach jak będzie wyglądał mecz , nie rezygnuj z tego ! Ja osobiście gram tylko u/o z NBA i zawsze pomagały mi Twoje wskazówki,także jeżeli masz jakieś przemyślenie i odrobinkę czasu to dawaj!  Jak Ty nie skorzystasz to ktoś inny...  Pozdrawiam. palazzi
|
Do góry
|
|
|
|
#316702 - 30/03/2005 22:21
|
addict
|
Mam pytanko do amkwisha jesli jeszcze nie poszedl spac:> Wpadl mi taki ciekawy pomysl by grac blokiem i tu moja prosba do niego (wiem ze sobie zeszycik prowadzi ze statystykami) co wiec oplacaloby sie grac blokiem? o/u czy +- handi? Oczywiscie kursy po 1.9 wiec minimum 60% skutecznosci musi byc zeby sie oplacalo :P I wielkimi krokami zbliza sie PO ciekawym jak tam sie rozkladaja statsy czy sa jakies znaczace fluktuacje wzgledem sezonu zasadniczego??
|
Do góry
|
|
|
|
#316704 - 30/03/2005 22:31
|
old hand
Meldunek: 27/03/2005
|
ja dzis mam taki kuponik, mam nadzieje ze wejdzie:
system 2/3 1. Dallas Mavericks u Boston Celtics (Totals) Over 208 2. Los Angeles Clippers u New Jersey Nets (Totals) Over 184.5 3. Golden State Warriors u Milwaukee Bucks (Totals) Over 203.5
ad 1 dallas i boston to druzyny ofensywne - linia 208 pkt dla nich nie powinna stanowic problemu ad 2 tu najbardziej sie wahalem, poniewaz NJ nie jest wybitnie ofensywna druzyna, ale sklonila mnie do tego meczu niska linia 184,5 pkt ad 3 kolejne dwie ofensywne druzyny, tak jak w pierwszej parze wszystko zalezy od skutecznosci
|
Do góry
|
|
|
|
#316705 - 30/03/2005 22:55
|
addict
|
Po dluzszej analizie oprocz tripla poszedl taki system 3/6 Chicago @ Charlotte CHI Bulls -3 Point Spread 1.909 Atlanta @ Washington WAS Wizards -9.5 Point Spread 1.909 LA Clippers @ New Jersey NJ Nets -5 Point Spread 1.909 Denver @ Utah DEN Nuggets -7.5 Point Spread 1.909 Philadelphia @ Phoenix PHO Suns -6 Point Spread 1.909 Houston @ Portland HOU Rockets -6.5 Point Spread 1.909 dobrej nocki zycze 
|
Do góry
|
|
|
|
#316706 - 30/03/2005 23:01
|
enthusiast
|
Zagrałem 5 kuponików : 3 z nich najgrubiej (jest co wydawać po eliminacjach mistrzostw świata  są pomieszane miedzy głównymi typami dnia czyli Denver , Nets , Magic oraz 2 kupony za symboliczne stawki  - Moje ulubione "wariackie" bo jest duża satysfakcja jak wchodzą  Orlando Magic - Toronto Raptors Powyzej/Ponizej NBA ponizej 209.5 punktow San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics Powyzej/Ponizej NBA powyzej 182.5 punktow Phoenix Suns - Philadelphia 76ers Powyzej/Ponizej NBA ponizej 224.5 punktow Washington Wizards - Atlanta Hawks Powyzej/Ponizej NBA ponizej 201.5 punktow Portland Trail Blazers - Houston Rockets Powyzej/Ponizej NBA powyzej 188 punktow Tym którzy będą sledzić live NBA życze aby nie tracili wiary do ostatnich sekund meczy i wygrali jak najwięcej  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#316707 - 31/03/2005 00:29
|
Carpal Tunnel
|
No i czy dadzą sie człowiekowi wyspać ?:-) Żartuję,przypomniało mi się,ze mialem jeszcze o jednej rzeczy napisac,więc przy okazji równiez odpowiem Kolegom. Zaczne o tej "jednej rzeczy",bo akurat dobrze koresponduje z Waszymi postami. Mocze sobie przed chwilą cztery litery w wannie i mysle"jak mógl nie wejśc ten over w Miami?" Przyznam ,że potraktowalem ten zakład bardzo ambicjonalnie,hehe. No i...wpadlem na taki pomysł,że wczorajszej wtopionej 5/10 stake bukom nie daruję. Dzis stawiam w progresji wg Fibonacciego na over w Orlando,bo tam w nocy rzucać będa Raptors. Jak nie wejdzie,to nastepna stawka na mecz,w ktorym gra Miami i tak do skutku - buki nie daruje wam tej nocy !:-) I własnie to,co napisałem wiąże sie doskonale z postem Martina. Bardzo dobrze,że teraz juz poruszyłeś tę kwestię,bo ja powoli zbierałem się do napisania paru słów na temat "Play-off a granie progresją". W ubieglym sezonie 3/4 kapitalu przenaczonego na bukowanie PO-NBA szło u mnie w progresach. Grałem Martingale ze zmodyfikowanymi stawkami(zamiast 1,2,4.. u mnie było 1,3,7....itd.) Przyznam,że sporo na tym zarobiłem,ale i nerwów zjadlem mnóstwo. Jest to,szczególnie po mojej modyfikacji,bardzo agresywna progresja,a ja juz jestem o rok starszy i zaczynam lubić tzw.świety spokój:-),tak wiec w tym roku nieco obniże albo wspólczynniki albo stawki bazowe,a może i jedno i drugie. Wiecej na temat schematów progresji znajdziesz tu http://www.pewniak.net/index.php?name=newsy&f=view_art&id=109Wybieramy albo Martingale albo D'Alambert,Fibonacci odpada. Co grać? Hmmm....bardzo wiele czynników determinuje wybór opcji,ale nie jest tak źle,bo opcje sa tylko 3 1)spread,czyli albo gramy -hc na doga albo +hc na "leszcza" 2)under lub over 3)na wygrana underdoga,czyli money line(ML) 4)inne opcje równiez są mozliwe,np.h2h czy "most point in quarter" na przyklad,ale ja ich nie ruszam,więc opisywał nie będe Z reguły,grając 1 rundę PO, najpierw szukam argumentów na spread ,zostawiając u/o na później,ale...rownież te opcje analizuję. Jezeli wybieram spread to granie na plusowy/minusowy uzalezniam od wysokości handi,proponowanej na pierwszy mecz rundy. Jezeli jest to niewielka linia(max 7pts) to gram na -hc faworyta,jeżeli wyższa to +hc na underdoga. Oczywiście będzie i taka sytuacja(szczegolnie w parach 4-5 i 3-6),że na swoim parkiecie drużyna jest faworytem ,a na wyjeździe underdogiem. Wtedy gram do skutku na wygrany handicap jednej z drużyn,obojetnie plus czy minus,ale zawsze na ta sama drużynę. Z opcją u/o prostsza sprawa,bo nie "przestawiamy znaków +/-:-) Wyboru czy under czy over należy IMO dokonać nie tylko na podstawie statystyk,ale i starać sie "wyswietlic" sobie mecz przed oczyma wyobraźni:-) Przyznam,ze ja w wiekszości preferuje na PO undery. Ten wybór obarczony jest co prawda ryzykiem dogrywki,ale radziłem sobie z tym w ten sposób,że stawiałem mała stawkę na ...remisy po kursie 12-18,tak,by w razie czego mieć zwrot.Ta stawkę "remisową" wkalkulowywalem w wyliczone do progresu stawki bazowe. Kilka razy w/w bardzo pomógł. Teraz pytanie:co sie stanie,jezeli wybralismy np.+spread i under,a stalo się tak,że faworyt złomotał leszcza 4 razy z rzedu,spread nie wszedl i zawsze padał over? Nie miałem takiej sytuacji,ale przygotowany miałem plan na taka ewentualność. Otoż trzeba,w przypadku niepowodzenia progresji 4-etapowej grać dalej,ale z modyfikacją 1)jezeli 4 kroki zawiodly a zwycięzca nie jest dalej wyłoniony - gram swoje,tak jak do tej pory,ale od 5 etapu stawki ustawiam tak,by tylko odzyskać zainwestowany kapitał,czyli rezygnuję z zysku,zgodnie z podstawową zasada bukmacherki "po pierwsze nie przegrywaj":-) 2)jezeli seria zakonczyła się na 4 meczu(4:0 zdarza się rzadko,ale jednak zdarza)i moja progresja nie jest wygrana,to dotychczas grane opcje przenosze do nastepnej rundy(czyli np.jezeli gralem +spread i 4 razy nie wszedł,to w nastepnej rundzie gram go nadal,z tym,ze juz na kolejnego przeciwnika doga z 1 rundy) i tutaj również od 5 etapu gram tylko na zwrot. Jezeli 7 kolejnych kroków nie wchodzi mi zakład to....wtopa,bez wzgledu na wszystko przerywam progresję. W ten sposób w ubiegłym sezonie przegrałem 2 zdarzenia( w tym jedno w finałowej serii - nie wszedł over) Na marginesie,to wlasciwie nie powinno sie grac finalowej serii na progres,bo sezon się skończy,a my mozemy zostac z reka w nocniku:P,czyli z nieskończona progresją. Czy gdy przegramy na powiedzmy 7 etapach to damy bukom zarobić? Niekoniecznie,bowiem prowadzimy więcej niż jedną progresję(ja na każda parę PO grałem minimum jeden progresywny zakład,w większości par po 2 opcje, i straty miałem zrekompensowane z nawiązką dzieki innym wygranym "ciągom"). Ważna regula,ktora kategorycznie trzeba przyjąć i przestrzegać! W momencie wygrania zakładu(moze to nastapić i w 1 meczu serii) progres przerywamy !!! Tu trzeba byc bardzo konsekwentnym i nie przejawiać pazerności:-),bo to z reguły kończy sie źle. Wygraleś - odpuść i czekaj jak jedna z drużyn z wygranej pary zacznie grac w nastepnej rundzie. Najwazniejsze w podjeciu sposobu grania progresją sa dwa czynniki: 1)decyzja o rodzaju granej progresji,wyliczenie stawki(stawek) bazowej oraz ilości zdarzeń,ktore stac nas zagrać jednoczasowo 2)konsekwentne trzymanie sie obranego planu Teraz zbiór zasad ,jakie ja sobie przyjałem i postepowałem ściśle wg nich: 1)zaplanuj,w ktorym etapie przerwiesz grę,godząc sie z porazką,innymi słowy oblicz ile możesz przegrać(to tak samo ważne jak planowanie wygranych,a może i wazniejsze) 2)ustal granice,od ktorej będziesz gral tylko na zwrot(dla jednych będzie to 3,dla innych i 6 etap) 3)nie rób kwasnej miny,że wychodzi Ci tylko złotówka zysku z kazdego meczu,jak dobrze wybraleś i sprzyja ci los,to po zakończeniu ligi potrzebny ci będzie portfel na banknoty,zamiast sakiewki na bilon:-) 4)prowadź bardzo dokladne notatki i wyliczenia,a jezeli grasz kilka zdarzeń naraz to ani dnia nie zaniedbuj sporządzenia aktualnego bilansu 5)nawet jak wszystko wskazuje np.na over w kolejnym meczu,a masz under w progresji to graj under 6)nie przeżywaj porażki,po to grasz z progresem by wygrac i jeżeli dobrze wybraleś opcje to prędzej czy później wygrasz 7)nie narzekaj,że na danym ciagu nic nie wygrałeś,ciesz się,że wyszedłes z tego piekła (tym własnie jest progresja,ostrzegam !) bez strat 8)jezeli poczatkowo osiągniesz zysk,to nie podnoś stawki na nastepne zdarzenia,tylko trzymaj sie pierwotnych ustaleń,a za ewentualna superate kup żonie nowy odkurzacz czy komplet garnków(jak będzie miala zajecie,to nie bedzie ci zrzędzic za plecami "znowu te zakłady stawiasz!" :-)) Przepraszam,że opisalem to wszystko moze zbyt chaotycznie,ale po ostatnim "format:c" straciłem plik,w ktorym miałem to wszystko w miare rzetelnie zrobione. Zdecydowalem się,niejako wywołany do tablicy:-),ujawnic swój sposob grania. W końcu nikt z Kolegów nie jest dla mnie żadnym rywalem,mamy wszyscy jednego przeciwnika i jego mamy ogrywać,nie siebie. Mam jednak pewne watpliwości,ponieważ nie chciałbym,w przypadku niepowodzenia ,czytac na tym forum uwag sfrustrowanych lamerów,tak jak to miało miejsce w roku ubiegłym,po finale (patrz:archiwum). Nikogo do grania tym sposobem nie zmuszam ani nie zachecam,wrecz przeciwnie - ostrzegam przed progresją,to jest niebezpieczna zabawka w niedoswiadczonych rekach ! Ten post adresuje przede wszystkim do tych,którzy wiedzą na czym polega bukmacherka i rozrózniaja w NBA NY od NJ :-) Odpowiadam tym samym na wiele maili,ktore otrzymuje na priva(sporo ludzi pyta własnie o progresje) i czynie to "zbiorowo",bo nie sposób jest mi kazdemu z osobna odpisywac w tak obszernej formie. Teraz bardzo ważne ! Bardzo proszę o ewentualne uwagi,poprawki i opinie odnośnie przedstawionego przeze mnie sposobu. To,że efekt miałem z tym dotychczas dobry nie oznacza,że w tym "sposobie grania" nie ma wad. Pewnie nie jest to doskonałe,ale by wypatrzeć mankamnenty potrzebne tu sa inne oczy,nie moje:-) Juz dziś rzucam pomysł,by jak nadejda play-offy wspólnie (wśrod tych,którzy sie zdecyduja tak grać) wybierać opcje do progresji,tak jak staramy się wybierac typy. Progresja ma tę wade ,że bardzo szarpie nerwy:-) (czekasz...no....moze jutro.....nie....cholera.....to juz 4 krok.....wejdzie czy nie) Ma jednak jedną niewątpliwą zaletę,bo jak zostaje wygrana to radocha jest wielka,a zysk wiekszy niz z jednego meczu. No i tym sposobem doczekaliśmy roapoczecia spotkan dzisiejszej nocy:) Ech...znowu zaśpię do pracy. PS.Palazzi jak wypatrze jakis fajny typ na u/o to go zagram,a wczesniej obiecuje się podzielic spostrzeżeniami. Dzieki za pamięć:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#316708 - 31/03/2005 00:35
|
Carpal Tunnel
|
Guniek,zeszyty odkurzyłem,znalazlem tez niebieski mundurek,a jak dziś Byki wygraja to kupie soobie wreszcie jakiś wypasiony komplet kredek:-)
Widzę,że na ten "zalegly" over bede musiał zagrać nastepna stawkę,bo w Orlando cieniutko rzucali w 1 kwarcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#316709 - 31/03/2005 01:39
|
addict
|
amkwish jeszcze jedno posiadasz moze linka do archiwum u/o poszczegolnych zespolow nba? Chodzi mi o to jakie najwieksze serie u/o mialy druzyny co jest fundamentalne w progresji a betexplorer betbrain ani betbase tego niestety nie maja...
|
Do góry
|
|
|
|
#316710 - 31/03/2005 02:57
|
addict
Meldunek: 10/07/2001
|
Panowie no to Byki mamy z głowy wspaniały finisz w IV kwarcie zrobił swoje, a bohaterem Bulls jest niesamowity rookie Ben Gordon. Miałem już wcześniej napisać o tym chłopaku że niedługo będzie bardzo cenioną postacią w NBA a i Bulls przez to na tym sporo skorzystają. Dziś tylko to potwierdził 37pkt. 5 asyst i 2 zbiórki pewnie sam MJ by się nie powstydził. A może "mr. IV kwarta" jak nazywają Bena w NBA już w tym roku zaczaruje i Byki zajdą dalej niż 1 runda play-off oj ja na pewno będę im kibicował za tą chęć walki za każdy mecz w którym zostawiają część siebie, oby tak dalej a będzie wspaniała walka w play-off w Chicago. W New Jersey wszystko zgodnie z planem pięknie zadziałał czynnik Motywacji i Nets kontrolowali spotkanie od pierwszych minut stopniowo powiększając przewagę. Nad takim obrotem sprawy czuwała 2 liderów Kidd, który pięknie rozdzielał piłeczki (13 asyst) & niezawodny ostatnio Carter 31pkt. przy niezłej skuteczności z gry. No i teraz 1 kwietnia mecz z New York a 2 kwietnia Orlando bardzo trudne mecze ale i zwycięstwo w każdym stoi otworem, ale o tym później.  To narazie tyle z innych ciekawszych wyników Orlando górą i to aż +12pkt, po męczarniach Wizards (znowu 2 liderów nie zawiodła Arenas & Hughes) i cenne zwycięstwo Mavs w Bostonie (11pkt. Stackhousa po powrocie do gry) pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#316711 - 31/03/2005 04:44
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Guniek,zeszyty odkurzyłem,znalazlem tez niebieski mundurek,a jak dziś Byki wygraja to kupie soobie wreszcie jakiś wypasiony komplet kredek:-)
Pastele,podwójne,stać mnie 
Jest pieknie,co za przewidywalna liga 
Nie dośc,że wchodzą wspólne pojedyncze typy forumowe,to jeszcze nawet triplety NJ+CHI+DEN 
|
Do góry
|
|
|
|
#316712 - 31/03/2005 04:54
|
enthusiast
|
Niesamowity dzień a teraz jeszcze niesamowitsza noc , wstałem sprawdzić wyniki i wszystko weszło , każdy kupon Denver+Nets , Nets+Magic oraz Magic+Denver , jeszcze nie oglądałem statystyk bo same wyniki bardzo mnie uradowały jakby tego było mało to jeszcze Nadal wygrał  Oby tak dalej amkwish , trzecia noc mojej "czynnej" bytności tutaj i każda wygrana coraz wyższa od poprzedniej , ciekawe jakie dzisiaj będą mecze ale o tym już w nowym temacie  Pozdrófka
|
Do góry
|
|
|
|
#316713 - 31/03/2005 04:55
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#316714 - 31/03/2005 04:57
|
member
|
Quote:
Kupon wysłany z takimi zdarzeniami:
Washington-Atlanta 1  New Jersey-La Clippers 1  Utah-Denver H(6-0) 2 
|
Do góry
|
|
|
|
#316715 - 31/03/2005 05:09
|
addict
|
Quote:
Po dluzszej analizie oprocz tripla poszedl taki system 3/6
Chicago @ Charlotte CHI Bulls -3 Point Spread 1.909  Atlanta @ Washington WAS Wizards -9.5 Point Spread 1.909  LA Clippers @ New Jersey NJ Nets -5 Point Spread 1.909  Denver @ Utah DEN Nuggets -7.5 Point Spread 1.909  Philadelphia @ Phoenix PHO Suns -6 Point Spread 1.909  Houston @ Portland HOU Rockets -6.5 Point Spread 1.909 
dobrej nocki zycze
co prawda 4 kwarty trwaja ale i tak druzynki wygraja  kurcze rymy skladam jak mickiewicz adam 
|
Do góry
|
|
|
|
#316716 - 31/03/2005 05:38
|
enthusiast
Meldunek: 25/05/2004
|
No i nocka wysmienita  Tripelek wszedl, do tego Euroliga dala rade. Odegralem ostatnie niepowodzenia. Oby tak dalej. Amkwish ciekawy post o tych systemach  Trzeba bedzie nad tym pomyslec
|
Do góry
|
|
|
|
#316717 - 31/03/2005 06:22
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Dzisiaj dużo meczyków - stąd przewiduję dużo typów. Napewno jako główny pójdzie rozpisik 2/3 a może dwa takie? I) 3/4 1) Boston Celtics - Dallas Mavericks over 208,5  2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers under 185,5  3) Milwaukee Bucks - Golden State Warriors over 203,5  4) Portland Trail Blazers - Houston Rockets under 187,5 
II) 3/4 1) Orlando Magic - Toronto Raptors 1(-5,5)  2) San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics 1(-6,0)  3) Phoenix Suns - Philadelphia 76ers 1(-7,0)  4) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers 1(-4,5) 
Takie dwa rozpisy + jeden mega rozpis (nie będę go przedstawiał i zagram dwa single grubiej: 1) Orlando Magic - Toronto Raptors 1(-5,5)  2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers 1(-4,5) 
Dziś nie będę opisywał dlaczego - zbyt dużo czasu, ale głównym trendem jakim się kierowałem jest ww. przez niektórych motywacja w walce o PO i pozycje w samym PO. Pozdrawiam KRAJAN
Gratulacje dla wszystkich! Kolejny dzień bez niepodzianek!!! Moje wyniki - bezs komentarza wystarczą buźki  Ogólny bilans typów miałem troszkę inny, ale pozostałe umieszczałem w mega rozpisach (które o dziwo weszły ). Jedne co mogę sobie zarzucić to wyskość stawek (w rozpisach), ale wcześniejsze dwa tygodnie nie napawały optymizmem. Poza wymienionymi typami zagrałem jeszcze Houston i Milwaukee (oczywiście z -hp) i grubo over w Milwaukee. Tak więc pełny bilans dzisiejszej nocy: Krajan 9 - 1 Buki Single zagrane gubiej: Krajan 3 - 0 Buki Jakiekolwiek komentarze wydają się być tu zbędne. Oby więcej takich dni jak dzisiejszy i przedwczorajszy. I chyba trzeba dalej grać na drużyny "jeszcze o coś walczące" Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#316718 - 31/03/2005 06:23
|
Carpal Tunnel
|
Drobna korekta buziek: I) 3/4 1) Boston Celtics - Dallas Mavericks over 208,5  2) New Jersey Nets - Los Angeles Clippers under 185,5  3) Milwaukee Bucks - Golden State Warriors over 203,5  4) Portland Trail Blazers - Houston Rockets under 187,5 
|
Do góry
|
|
|
|
#316719 - 31/03/2005 08:51
|
stranger
Meldunek: 26/03/2005
|
Elo Wam. Podsoomowanie meczow:
Boston Celtics - Dallas Mavericks over2008 Kurs:1,90 100-112 Orlando Magic - Toronto Raptors Yup:1 Kurs:1,55 over208 Kurs:1,90 108-96 Washington Wizards - Atlanta Hawks Typ:1 Kurs:1,25 over201 Kurs:1,90 102-99 Charlotte Bobcats - Chicago Bulls Typ:2 Kurs:1,65 99-102 Detroit Pistons - Sacramento Kings Typ:1 Kurs:1,35 99-82 New Jersey Nets - LA Clippers Typ:1 Kurs:1,45 95-78over184 Kurs:1,90 Milwaukee Bucks - GS Warriors over202 Kurs:1,90 109-113 San Antonio Spurs - Seattle Sonics +6,5 Kurs:1,90 89-76 Phoenix Suns - Philadelphia 76ers over222 Kurs:1,90 116-87 Utah Jazz - Denver Nuggets +6 Kurs:1,90 98-109 Portland Blazers - Houston Rockets -6 Kurs:1,90 84-100
Na 14meczy 10oK. a Wiec wporzo d=-D
|
Do góry
|
|
|
|
#316720 - 31/03/2005 08:57
|
Carpal Tunnel
|
No co ja moge dodać.. (cos musze bo nie bylbym soba) Markery to ja Ci dokupuję amkwish.. ;-)) Przy okazji i mój piórnik się wzbogaci... No jest jak to mówią ostatnio zajefajnie ;-)) Nawet under w Detroit i over w Salt Lake City weszły.. Spread na Denver l00zik, NJ, Orlando, Washington rzeczywiście po męczarniach.. Wasze Chicago... z czego się bardzo cieszę, ale liczę jeszcze na niespodziankę Charlotte.. i Houston też spokojnie.. Ogólnie noc piękna rozgwieżdżona i takie tam  Świetne wypracowanie amkwish!! I tak nie będę grał progresywnie ale to co zrobiłeś jest naprawdę piękne.. Ja miałem stan przedzawałowy na progresji na Red Wings w ostatnim sezonie.. Pavel Datsyuk, przyjaciel zza wschodniej granicy uratował mi kupę kasy... ale zdrowie trzeba szanowac.. No chyba że mnie czymś przekonacie do tego.. Może w NBA to ładniej wygląda.. Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#316721 - 31/03/2005 09:36
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2005
|
Quote:
Dzis 3 typki: 1) Warriors - Bucks  2) I dubelek Nuggets + Rockets 
Jak tylko rano zobaczylem wyniki, to wiedzialem ze tutaj bedzie ekstaza:), oprocz tych typkow puscilem jeszcze 2 wariatki i tez wjechaly, i el MS odrobione Pora spojrzec na dzisiejsze meczyki 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|