Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#317249 - 01/04/2005 07:32 NBA 1.04.05
padik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/01/2002
2:00 Dallas at Philadelphia
2:00 Toronto at Charlotte
2:00 Washington at Orlando
2:30 Boston at Atlanta
3:00 New Jersey at New York
3:00 LA Clippers at Detroit
3:00 Sacramento at Cleveland
3:30 Memphis at Milwaukee
3:30 New Orleans at Houston
4:00 Golden State at Utah
4:00 Minnesota at Phoenix
5:30 San Antonia at Denver
5:30 Portland at Seattle

Jest w czym wybierac... wiec do roboty i aby dzisiaj znowu byl nasz dzien

Do góry
Bonus: Unibet
#317250 - 01/04/2005 11:21 Re: NBA 1.04.05
keler Offline
newbie

Meldunek: 20/03/2005
Witam po małej przerwie, ale zrobiłem sobie mały wypad do Francji i nie miałem możliwości typowania ale teraz ze zdwojoną siłą wracam na forum...

1. Charlotte Bobcats - Toronto RaptorsUnder 200.5
2005-01-29 01:00 Charlotte Bobcats 101 94 Toronto Raptors
2005-01-23 19:00 Toronto Raptors 103 92 Charlotte Bobcats
Teraz nie będzie inaczej...

2. Orlando Magic - Washington WizardsOver 208 lub +3 Washington Wizards
Skłaniam się ku overowi bo czy Magic pozwoli im wygrać...

3. Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks-4.0 Dallas Mavericks
76 dziś znów dostaną baty tak jak od Phoenix i Sacramento

4. Atlanta Hawks - Boston Celtics-5.0 Boston Celtics
Celtics jeszce walczą, a Atlanta cóż Tabela prawdę ci powie...

5. Cleveland Cavaliers - Sacramento KingsOver 196.5 lub goła 2
Ostatnie 7 mecze między nimi wygrało Sacramento, a dziś będzie 8 raz...

6. Detroit Pistons - L. A. ClippersOver 181.0
Detroit wygra ale nie -8, a over jak najbardziej powinien wejść.

7. New York Knicks - New Jersey Nets+2 New Jersey Nets
Bilans między nimi Nets-8 win, Knicks-2 win ostatnio wygrali Nets...

8. Houston Rockets - New Orleans HornetsUnder 182.0
Houston nie pozwolą narzucać, a sami też nie dziurawią mocno kosza...

9. Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies-2 Memphis Grizzlies
Niedźwiadki pożrą koziołki...

10. Phoenix Suns - Minnesota Timberwolvesbrak kursów ale zastanawiam się nad 2

11. Utah Jazz - Golden State Warriors-3,5 Golden State Warriors
Jazzmeni nie dadzą rady rozpędzonym wojownikom...

12. Denver Nuggets - San Antonio Spurs-5 Denver Nuggets
2005-03-13 02:30 San Antonio Spurs 87 90 Denver Nuggets na wyjeździe dali rady to u siebie tym bardziej ...

13. Seattle Supersonics - Portland Trailblazersno bet lub linia
Raczej no bet chyba że poznam linię to jeszcze się zastanowie...

Czekam na dyskusje ...

Do góry
#317251 - 01/04/2005 11:49 Re: NBA 1.04.05
zoom Offline
stranger

Meldunek: 07/03/2005
Witam
Mam nadzieje ze dobra passa bedzie dalej trwac i dzis tez wygramy z bukami.Narazie zainteresowaly mnie 4 mecze
1) Phila - Dallas 2
Dallas na fali wygrali ostatnio z moim zdaniem lepszym bostonem niz w obecnej chwili phila.W skladzie brakuje im tylko stacka ale dirk,finley,terry i reszta powinna wystarczyc na A.I . Webber od przeniesienia do 76 zagral chyba 1-2 dobre mecze i to wszystko sam zreszta powiedzial ze czeka na koniec sezonu i nie ma ochoty grac. Dallas ma szanse jeszscze na 3 miejsce na zachodzie no i maja super zmiennika van horna ktory ostatnio powyzej 10pkt w kazdym meczu rzuca

2)atlanta - Boston 2
boston ma juz 3 miejsce zapewnione bo nikt juz z ich diwizji nie ma szans na wyprzedzenie, ale nie sadze by oddali mecz atlancie
3)New York - New Jersey 2
NY juz chyba bez szans a jersey nadal walcza.Carter w swietnej formie ostatnio i do tego dobra rozsadna gra kidda
4)Milwaukee - Memphis 2
Chyba najciekawsze spotkanie wysoki kurs na niedzwiadki do tego musza walczyc o swoja 8 lokate na zachodzie a milwaukee juz odpadli z rywalizacji na wsch.

dodatkowo mysle nad detroit ale podobnie jak boston oni juz wiecej nic nie osiagna w RS

Do góry
#317252 - 01/04/2005 12:25 Re: NBA 1.04.05
Aros88 Offline
veteran

Meldunek: 11/01/2005
sorki za głupie pytanie ale czy jak w BAW dam na wygraną jakiegoś zespołu , a oni wygrają w dogrywce do licze sie jako zakład wygrany ? bo z tego co pamiętam zawsze liczyło sie tylko regulaminowy czas gry :> mam na myśli minionej nocy Chicago ?

Do góry
#317253 - 01/04/2005 12:29 Re: NBA 1.04.05
mmv Offline
member

narazie mysle nad postwieniem na NETS, DALLAS, DENVER i CLEVELAND. reszta dla mnie no bet analizy troche pozniej...

Do góry
#317254 - 01/04/2005 12:46 Re: NBA 1.04.05
elenes Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2003
Ja dzis:
1)Phila - Dallas 2
W philadelphi nie zagra webber, a w dallas wrocil STACK. Wiec wszystko ale to wszystko przemawia za DAL. PHi uratowac moze tylko ich determinacja i IVERSON jesli bedzie mial dzien, ale watpie bo w Dallas sa goscie ktorzy potrafia go zartrzymac - Finley i Terry, a na Novitzkiego nie maja w PHI odpowiedzi.

2)Utah - Golden State 2
Utah bez Boozera i Kirilienko, graja slabiutko nie maja o co walczyc ogolnie dol! W GSW natomiast zupelnie odwrotnie wszyscy najwazniejsi zdrowi Davis bardzo wzmocnil zespol i grjaa teraz swoja najlepsza koszykowke. Ponadto wszystkie serie sa na korzysc Utah i to jest idealna okazja zeby sie wlasnie skonczyly...

3)Houston - N.Orleans 1
Tu wszystko jasne Houston walczy o jak anjwyzsze miejsce, NO o nic nie walcza. Roznica w skladach tez olbrzymia na korzysc HOU wiec pewna 1.

4)Atlanta - Boston 2
Boston po tym jak gral cudownie 11 z 12 meczy wygranych, ma teraz serie 4 porazek z kim wiec ja przerwac jak nie z dolujacymi HAwks ktorzy przegrali 10 z rzedu i 23 z 24!!!!
Sklad lepszy motywacja takze powinna byc po stronie Celtow...

5)Detroit - LA Clipers 1
Detroit u siebie mocni, LAC na wyjazdach porazka wiec chyba wszystko jasne, ponadto podobno wroci dzis na lawke Larry Brown co tez moze byc sprzyjajacym czynnikiem. Skladow nie ma co porownywac...Mistrzowie powinni juz szlifowac forme na Play-off wiec czysta 1

To tyle oby sie sprawdzilo...

Do góry
#317255 - 01/04/2005 12:54 Re: NBA 1.04.05
DELMARCO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
dzis duzo meczy a przy takiej ilosci nie ma sie co rzucac na wszystkie, trzymajmy sie kluczowego slowa MOTYWACJA, jak dotychczas przynosi to powodzenie bo wielkimi krokami zbliza sie play off. tak wiec dzis znow na druzyny ktore maja o co grac.

1) New Jersey at New York
dzis na Nets, bo walcza jeszcze o play off, w przeciwienstwie do gospodarzy, niezle i rowno gra Carter, dobrze rowniez gra prowadzi Kidd, mam nadzieje ze wystarczy to na pseudo gwiazdy z nowego yorku, a szczegolnie na samolubnego marbury`ego, ktory podobnie jak Bryant w lakers gra pod siebie i niewiele z tego wychodzi.

2) San Antonia at Denver
sklanialbym sie ku brylkom, ale zastanawiam sie czy san antonio nie bedzie sie powoli ustawiac juz pod 1 runde play off (nie wiem czy zalezy im na 1 pozycji, pytanie ktora druzyna bedzie im bardziej "lezec") trzeba to przemyslec, czekam na ewentualne podpowiedzi.
pozdrawiam

Do góry
#317256 - 01/04/2005 13:09 Re: NBA 1.04.05
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Quote:

mam nadzieje ze wystarczy to na pseudo gwiazdy z nowego yorku, a szczegolnie na samolubnego marbury`ego, ktory podobnie jak Bryant w lakers gra pod siebie i niewiele z tego wychodzi.

z całym szacunkiem kolego,nie wiem czy widziałeś kiedykolwiek mecz z udziałem NY,a tymbardziej grę Marburego,ale napewno nie jest on samolubną pseudogwiazdą,właśnie potrafi grac z drużyną,ma sporo asyst i jest jednym z lepszych rozgrywajacych ligi,a ze sporo rzuca to co z tego skoro robi to dobrze i jest doskonałym strzelcem.

Do góry
#317257 - 01/04/2005 13:11 Re: NBA 1.04.05
greender Offline
addict

Meldunek: 10/03/2005
Magic - Wizard 1 (po passie kilku porażek przyszedł czas na ciąg wygranych, wiedza, że mają szanse wejść na 8 miejsce zamiast 76ers także jeżeli przegrają to będzie na prawde negatywna niespodzianka)

Knicks - Nets 02 (dosłownie o jedną porażke mniej od Magic ma ekipa Carter'a także porażka w tym przypadku z tak słabym rywalem będzie bardzo bolesna dlatego muszą wygrać)

Bucks - Grizzlies 2 (za każdym razem kiedy tyouje na Memphis na wyjazdach oni zawodzą, mam nadzieje, że tym razem będzie inaczej tym bardziej, że nadal wacha sie sytuacja po między miejscami 7-8 na zachodzie)

Jazz - Wariors 2 (po udanym transferze B. Davis'a ten team stał sie na prawde mocny i na pewno w przyszłym roku bedzie walczył o faze PO, teraz pozostało im tylko pokazać swoją siłe, której należy sie bać za rok)

Pistons - Clippers H(0-8) 10 (ktoś typował, że nie wygrają taką ilością punktów, a mi z kolei sie wydaje, że właśnie tak sie stanie bo zawsze kiedy mam wątpliwości to Detroid wygrywają co najmniej kilkunastoma punktami)

Do góry
#317258 - 01/04/2005 13:13 Re: NBA 1.04.05
Mak0ss Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2005
Piatki jak zwykle obfituja w sporo meczy, wiec najwazniejsza jest selekcja. Mam 4 propozycje na dzis:

1) Golden State Warriors at Utah Jazz na 1
2)Dallas Mavericks at Philadelphia 76ers na 1
3)Memphis Grizzlies at Milwaukee Bucks na 1
4)Boston Celtics at Atlanta Hawks na 1

Stawaim na 4 zespoly grajace na wyjazdach.
Uparcie stawiam na Wojownikow, i to przynosi korzysci, Utah juz wyczekuja na koniec sezonu,ich problemy sa znane,dla nich lepiej zeby RS juz sie skonczyl. Mimo ze Warriorrs nie sa potega na wyjazach to jednak ich potencjal graczy obwodowych, z dobrym rzutem jest naprawde duzy, i daje im spore szanse na wygrana.
2)Niby motywacja wieksza po stronie Sixers, ale dzis zabraknie Webbera, pare glupich decyzji O Briana do tego, i zwyciestwo Mavericks stanie sie faktem, najprawdopobniej wroci STackhouse.
3) Tutaj decydujacy czynnik Motywacja:) Grizzlies po ostatnich gorszych wystepoach juz musza wygrac bo Nuggets i Timberwovles ostro nacieraja. Buki dlugo nie wystawiaja oferty na ten mecz, pewnie dlatego ze nie wiadomo co z Masonem do konca.
4)Roznica potencjalow ogromna,mam nadzieje ze to wystarczy.

Do góry
#317259 - 01/04/2005 13:31 Re: NBA 1.04.05
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Phila-Dallas 1

tak mi sie wydaje,wola walki,abbicja i Iverson to argumenty za gospodarzami,Dallas świetna ekipa,ale moim zdaniem handi na Phile,ja w nich wierze.

Charlotte-Toronto 1

Raptors na wyjazdach beznadziejni,a gospodarze walczą z kazdym,u siebie potrafią postawic sie każdemu,młoda i ambitna ekipa Bobków moim zdaniem jest w stanie pogonić kanadyjczyków.

Orlando-Washington 1

wrócił Francis,Orlando chyba sie budzi,a to ostatni moment,bo PO ucieka a rywale walcza do upadłego,Wizzards bez Jamisona,ponadto wyjazdy to nie ich broszka.
Moim zdaniem Magicy dziś wygrają bo muszą,a Czarodzieje ostatnio słabo grają ,moim zdaniem jeden pewniejszych na dzis meczy.

Atlanta -Boston 2 albo handi na 1

Atlanta ostatnio przegrywa,ale minimalnie,a Celtowie po rewelacyjnej serii,ostatnio trochę spuchli,dlatego uważałbym tu,kurs mały na 2 ,razcej zagram handi na Hawks.

NY-NJ 2

zagram to tylko ze względu na motywację gosci no i samolubną gre Marburego:)

Tłuki-Cipy 2

Tłuczki lubia sobie zrobić od czasu do czasu numer u siebie,według moich obliczeń trn czas juz blisko

Milwaukee-Memphis 2

miśki walczą o PO,mimo,że wysterowali mnie w ostatnią sobotę na 800 zeta z NO,zaufam im,bo muszą odrobic swoje grzechy,ponadto są całkiem nieźli a kozły sa jak najbardziej w ich zasiegu.

Utah-Golden 2

Goldeni załapali formę ,jakiej nie pamiętam od czsów Mulina,maja ciekawą ekipę i mimo braku szans na PO,graja dobrze i przekonywująco,i napewno obecnie wyglądają lepiej od Utah,które nie dość,że dało okrutnie dupy w tym sezonie,to jeszcze gra bez swoich najlepszych dwóch graczy.

Phoenix-Minesota 2

Wilki załapali cug,a że maja spory potencjał i napewno walcza o awans do 8,wiec są moim zdaniem przy pełnej mobilizacji ograć Słońca,nawet na ich gorącym parkiecie.Wrócili Casel i Olowakandi,typ mocno ryzykowny,lae nie pozbawiony sensu,bo jezeli Mina zacznie grać jak rok temu,to mogą tu wygrać,a muszą,zawalili 4/5 sezonu,to teraz muszą grać w każdym meczu,jakby był to finał.

Seattle-Portland 1

to można zarzucic do rozpisów na pewnika,Portland strasznie mizerne w tym roku,nie ma szans z Sonics,no chyba ,ze wałek

Do góry
#317260 - 01/04/2005 13:40 Re: NBA 1.04.05
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Quote:

mam nadzieje ze wystarczy to na pseudo gwiazdy z nowego yorku, a szczegolnie na samolubnego marbury`ego, ktory podobnie jak Bryant w lakers gra pod siebie i niewiele z tego wychodzi.

z całym szacunkiem kolego,nie wiem czy widziałeś kiedykolwiek mecz z udziałem NY,a tymbardziej grę Marburego,ale napewno nie jest on samolubną pseudogwiazdą,właśnie potrafi grac z drużyną,ma sporo asyst i jest jednym z lepszych rozgrywajacych ligi,a ze sporo rzuca to co z tego skoro robi to dobrze i jest doskonałym strzelcem.

Dodajmy do tego,że Stefek nie ma innego wyjścia i musi grac to ,co gra.
Porównanie do gwałciciela zupełnie nieuprawnione,gdyby nie Marbury,to Knicks dzisiaj mieliby najgorszy bilams w lidze,jestem tego pewien.

Ja jeszcze nie gotowy do analizowania,bo "musze w końcu coś zjeść"(Brunet,hehe).
Tak tylko zerknąłem i intuicja mówi mi,by nie pchac sie na Dallas.
Jest 5-7 innych spotkan,gdzie drużyna z motywacja powinna wygrać,a przeciwników maja słabszych niz Mavs.
Zresztą,pomyslimy,zobaczymy.
Na razie zachęcam wszystkich,by pisali jak najbardziej obszerne uzasadnienia do swoich typów.

Do góry
#317261 - 01/04/2005 13:41 Re: NBA 1.04.05
padik Offline
Pooh-Bah

Wiatm. Narazie przedstawie wstepne analizy, wiecej napisze wieczorem jak bede mial czas. Skoro od kilku dni taktyka "gramy na motywacje" przynosi nam profity, mysle ze nie trzeba jej zmieniac i pojsc za ciosem. Wstepnie moje picki wygladaj wiec tak:

1) New Jersey at New York 1
NJ ciagle z szansami na PO. Dzisiaj bardzo mozliwe, ze 76ers polegna, wiec jesli Carter i spolka chca wejsc do PO to jest to kolejny mecz z cyklu "must win". Przeciwnicy forma nie zachwycaja

2) Sacramento at Cleveland 2
O tym, ze Cavsi u siebie potrafia kazdemu nakopac przekonalismy sie juz nie raz. Aby byc w 100% pewnymi udzialu w PO pare meczy musza jeszcze wygrac. Sacramento walczy jeszcze o jak najwyzsze rozstawienie przed PO, ale mysle ze dzisiaj LeBron i spolka na wlasnych smieciach beda lepsi

3) Memphis at Milwaukee 1
Miski zanotowaly 3 porazki z rzedu i to co jeszcze niedawno wydawalo sie byc pewne (udzial w PO) w obliczu finiszu Denver i Minnesoty zaczyna wymykac sie z rak. Dzisiaj musza sie przelamac i wygrac z Koziolkami, dla ktorych sezon juz sie skonczyl a forma pozostawia wiele do zyczenia (7 wtop z rzedu)

To sa moje pierwsze pomysly na dzisiaj a ponoc pierwsza mysl jest zawsze najlepsza. Moze sie jeszcze na cos zdecyduje (moze Denver, moze Minnesota, moze over w Charlotte). Czekam na opinie innych userow i jestem pewien, ze dzisiaj znowu wspolnie cos ciekawego wymyslimy

pozdr.
Padik

Do góry
#317262 - 01/04/2005 13:52 Re: NBA 1.04.05
greender Offline
addict

Chciałem tylko jeszcze coś napisać, nie chce nikogo straszyć, ale większość ludzi typujących na Dallas i Boston mogą sobie jutro włosy z głów wyrywać. Po pierwsze Phila potrafiła wygrać bez Webber'a, a moim zdaniem to im w ogóle lepiej sxło bez niego do tego ta determinacja zachowania 8 pozycji.
Kilka dni temu Phila z Webber'em pojechała do domu z Sacramento z porządnym kopniakiem. Zdaje sobie sprawe, że Hawks to nie tej klasy rywal co Kings, ale tak samo jak ostatnio Chris tak i dzisiaj Walker i jego paczka zostaną obegrani przez ex-drużynę. Gdyby tak zliczyć w sumie ile meczy Atlanta przegrała minimalną różnicą i dać je na korzyść Hawks to mieli by zapewne o wiele wiele więcej wygranych także oni nie są wcale tacy źli po prostu mieli totalnego pecha w tym sezonie. Wydaje mi sie, że po kolejnym drafcie polepszy im sie skład i następnej transferowej głupoty nie popełnią ; )

Do góry
#317263 - 01/04/2005 13:56 Re: NBA 1.04.05
vson Offline
addict

Meldunek: 10/07/2001
Witam, dziś dla mnie spotkaniem nr.1 jest pojedynek Milwaukee - Memphis.
Stawiam na gości, którzy muszą walczyć o 8 pozycję na zachodzi. Do końca sezonu zostało im 12 spotkań a ich rozkład nie wygląda korzystnie.
2xDallas, 2xSan Antonio, 2x Denver, Houston, Miami. Z tych 8 spotkań wygrają 2 może 3 moim zdaniem, więc muszą szukać zwyciestwa z takimi zespołami jak Milwaukee, LA Lakers czy Charlotte. Stawka na ten mecz 8 na 10 czyli dość duża

Atlanta - Boston
Celtowie grają o jak najwyższe miejsce na wschodzi a tam gęsto jak wiadomo więc chyba szkoda oddawać mecz i przegrywać z tak słabą ekipą jak Hawks.

New York - New Jersey
Tutaj mecz na poziomie play-off. Myślę że Nets pokażą swoją najlepszą grę. Jednak będzie bardzo ciężko gdyż Knicks grają ostatnio bardzo dobrze i Vince z Jasonem będą muieli naprawdę dać z siebie maximum. Ja zaryzykuje i zagram Nets ale stawka 3 na 10.

Utah - Golden Tutaj przemawia za zagraniem na Golden ich ostatnia dyspozycja, grają całkiem nieźle a wrecz przeciwnie spisuje się Utah, ale czy w meczu o przysłowiową pieruszkę warto ryzykować, to każdy musi zdecydować sam.

Phoenix - Minnesota. Tutaj jestem niezmiernie ciekaw czy Wilki dadzą radę odnieść kolejne zwycięstwo, czy jednak będą oszczędzać siły na łatwiejszych przeciwników. Skłaniam się ku niespodziance ale za stawkę 2 na 10 wkońcu to NBA a Ci panowie zarabiają kupe pieniążków i oszczędzanie się im chyba nie wypada

pozdrawiam

ps. aha i w tym całym zamieszaniu koszykarskim pomyśmy czasem panowie o Papieżu.....

Do góry
#317264 - 01/04/2005 14:42 Re: NBA 1.04.05
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Na dzisiaj przewiduje cztery rozpisiki (w tym jeden główny bazowy) - oto one (i oczywiście jakiś mega comboso-rozpis):
I 2/3 (zwykły) stake 2/10 na kombinację
1) Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 1
2) Orlando Magic - Washington Wizards 1(-3,0)
3) Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings 1

II 2/3 (zwykły) stake 2/10 na kombinację
1) Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 2(-2,0)
2) Denver Nuggets - San Antonio Spurs 1(-5,0)
3) Seattle SuperSonics - Portland Trail Blazers 1(-6,5)

III 2/3 (zwykły) stake 2/10 na kombinację
1) Detroit Pistons - Los Angeles Clippers under 181
2) Houston Rockets - New Orleans Hornets under 182
3) Utah Jazz - Golden State Warriors under 199,5
W sumie wydatek 18/10

IV 3/4 (bazowy) stake 5/10 na kombinację
1) Orlando Magic - Washington Wizards 1(-3,0)
2) Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings 1
3) Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 2(-2,0)
4) Seattle SuperSonics - Portland Trail Blazers 1(-6,5)

Wieczorkiem jak upewnię sie co do moich typów to spróbuje cos napisać na ich temat.
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#317265 - 01/04/2005 14:44 Re: NBA 1.04.05
zoom Offline
stranger

Boston juz nie zajmie wyzszego miejsca anie nie spadnie bo sa pierwsi w swojej dywizji wiec min musza byc 3 na wschodzie a do detroit maja chyba zaduza strate

Do góry
#317266 - 01/04/2005 14:46 Re: NBA 1.04.05
KtosKcies Offline
journeyman

Meldunek: 03/10/2003
Wg mnie kurs na Denver jest zdecydowanie za niski! Kazdy wie ze Denver jest bardzo gorace, w ostatnich 10 meczach zaliczyli 8-2 lecz mimo wszystko walcza jeszcze o playoffy z minesota i memphis. Dzis graja u siebie, co powinno byc ich atutem, aczkolwiek ... nie mozna zapomniec jakim zespolem jest SA SPURS! Staty ogolne 53-18 mowia same za siebie, z tydzien temu mozna bylo zauwazyc kryzys spursow, kilka latwych porazek, aczkolwiek ostatnie 3 mecze zasluguja na pochwale. Wyrazne wygrane na wyjezdach z Atlanta, goracym huston, i bardzo dobrym u siebie seattle. Przypadek? Nie wydaje mi sie! Spursi beda walczyc o zwyciestwo w playofach, maja znakomita obrone, dobrych zawodnikow i chyba najwyzszy czas zaczac porzadny winning strike i pokazac kto tu rzadzi ....

Moj typ SA SPURS.

Do góry
#317267 - 01/04/2005 15:36 Re: NBA 1.04.05
Nycek Offline
enthusiast

Meldunek: 25/05/2004
Dzisiaj po wczorajszej wtopie w Indianie zagralem dosc sporo spotkan - oby nie za duzo, ale to sie okaze jutro rano

Najbardziej pewne wydaja mi sie typy na:

- Seattle - chyba nikomu nie trzeba mowic jak mocni sa Sonics u siebie. Portland w tym sezonie niczym mnie nie zaskakuje, na wyjazdach sa po prostu slabi i dzisiejszej nocy nie powinno byc inaczej. Nie wiem jak wyglada sprawa powrotu do gry Lewisa, ale nawet bez niego SSS nie powinni miec wiekszych problemow. Gralem w tym sezonie przeciwko Portland juz mnostwo meczy, jak narazie z duzym zyskiem, wiec dzis nie moze byc inaczej Tym bardziej, ze po ostatnim dosc slabym wystepie w San Antonio gracze Sonics beda chcieli sie nieco zrehabilitowac przed wlasna publicznoscia..

- Detroit - Larry Brown znow na lawce trenerskiej=spokojna wygrana chcialoby sie rzecz Tloki wbrew pozorom moga jeszcze stracic (choc wydaje sie to niemozliwe) drugie miejsce w konferencji. Oni zdaja sobie znakomicie z tego sprawe i na slabych na wyjazdach Clippersow na pewno mocno nacisna od poczatku spotkania. Nie wiem co tu jeszcze wiecej pisac - po prostu nie zakladam innej mozliwosci jak wygrana broniacych tytul Tlokow.

- Boston - Celtics wbrew postowi Zooma moga jeszcze spasc nizej, ba moga nawet wypasc poza PO. Wystarcza do tego 3 kolejne porazki i adios amigos - Phila (zakladajac 3 wygrane z rzedu) przewodzi w dywizji i zajmuje miejsce Bostonu na 3 miejscu w konferencji. Wydaje sie to niemozliwe, lecz nie niewykonalne. Dlatego Celtics musza takie spotkania jak to z Hawks wygrywac... To, ze Walker przyjezdza do Atlanty jako jej byly zawodnik przemawia raczej za tym, iz bedzie podwojnie zmotywowany do wygranej, a nie na odwrot. Atlanta mysli juz o transferach w przerwie letniej i raczej bardzo nie beda przeszkadzac Celtom w odniesieniu zwyciestwa. Kolejnym motywem grania na Boston jest chec przerwania passy 4 porazek z rzedu. No bo jak nie z Atlanmta to z kim ?

- Memphis - mecz-typ nocy jak dla mnie. Dzisiaj zartujac sobie w szkole z kumplami zapowiedzialem, ze jak Grizzlies przegraja dzisiejszy mecz to do Czestochowy wybieram sie na kolanach (a troche spod Bydgoszczy km bym mial) Motywacja, motywacja i jeszcze raz motywacja - to najpowazniejszy powod grania na Misie. Wystarczylo pare dni "zagapienia sie" i juz Miski znalazly sie na 8 miejscu w konferencji. Teraz patrzac na ich trudny kalendarz nie wyobrazam sobie sytuacji by odpuscili mecz w Milwaukee. Beda walczyc na upadlego o kazda pilke. Memphis (nie liczac Posey'a) zagraja w najmocniejszym skladzie, beda skoncentrowani i glodni zwyciestwa. Kursy na Memphis strasznie wysokie, trzeba to wykorzystac. Cieszy mnie, ze inni maja podobne zdanie co do tego spotkania. Warto takze dodac, ze podczas pierwszego spotkania obydwu zespolow Grizzlies wygrali 101-82 i nie mialbym nic przeciwko by dzis ten rezultat sie powtorzyl

Pozostala reszte, ktora za chwile wymienie albo gralem za mniejsza stawke, albo po prostu dla czystej przyjemnosci, liczac na tzw. szczescie, ktore w tym fachu jest niezwykle przydatne Takze nie traktujcie ponizszych typow jako mega-pewniaki, lecz jako gre za symboliczne stawki:

- Charlotte-Toronto over 200 - dlaczego over skoro w dwoch poprzednich meczach padalo mniej niz 200 punktow ? Ano dlatego, ze zarowno Toronto, jak i Charlotte nie maja juz nic ani do stracenia, ani do zyskania i moga pozwolic sobie na ofensywna gre, odsuwajac gre obronna na drugi plan. Zarowno Raptors, jak i Bobcats rzucac lubia i potrafia i mam taka chicha nadzieje, ze udowodnia to takze w dniu dzisiejszym.

- Houston-New Orleans over 181 - tutaj takze wbrew wczesniejszym typom postanowilem zagrac na over. Co prawda ostatni pojedynek tych druzyn zakonczyl sie bardzo niskim rezultatem (81:68), ale jakos mam przeczucie, ze dzisiaj bedzie na odwrot. Probujac sobie wyobrazic ten mecz dochodze za kazdym razem do wniosku, ze NOH chcac nawiazac walke z Houston musi po prostu zagrac strasznie ofensywnie, odslonic sie na maksa, bo w przeciwnym razie zakonczy sie pogromem jak ostatnio. Linia 181 punktow wydaje mi sie spokojnie do przeskoczenia, o ile oczywiscie tak jak wspomnialem Hornets pujda na otwarta wymiane ciosow.

- Washington - w tym przypadku bardziej niz zdrowym rozsadkiem kierowalem sie intuicja szczerze powiedziawszy oraz wlasnymi uprzedzeniami co do Orlando Magic juz dwa razy mocno dali mi sie we znaki przegrywajac niedawno dwa spotkania pod rzad z Bobkami i od tamtej pory sa dla mnie po prostu banda loserow, ktorym z calego serca zycze ogladania PO sprzed telewizora A Washington grac potrafi, moze ostatnio nieco cieniuje, lecz mam cicha nadzieje, ze para Arenas-Hughes pokaze Magikom ich miejsce w szeregu

- Cleveland - do konca sezonu postanowilem sobie stawiac na Cavs, jesli Ci beda rozgrywac mecze we wlasnej hali i tak tez czynie. Motywacja i chce wygranej na pewno przemawia za Cavs. Niemal pewni gry w PO Kings przyjada (a tak przynajmniej mi sie zdaje) z dosc luznym nastawieniem do tego meczu. Oni zdaja sie juz oszczedzac sily na PO, gdzie pierwsza runda bedzie dla nich bardzo ciezka. Do tego powinni sie skupic na obronie wlasnego parkietu a nie wojowac na wyjezdzie. Juz po jutrze przyjezdza do nich Minnesota, ktora za wszelka cene bedzie chciala wyjechac z ArcoArena z tarcza w reku.. Krolowie pewnie juz sa myslamiu przy tamtym spotkaniu i dzis Cavs, choc po trudnej walce, powinni sobie poradzic i wykorzystac swoj parkiet. Jednak ten typ jest takze dosc niepewny i nie radze go grac za wieksza kase - a przynajmniej ja tak nie robie

Pozdrawiam i zycze radosnnego jutrzejszego poranka

Do góry
#317268 - 01/04/2005 15:38 Re: NBA 1.04.05
mmv Offline
member

Chyba zagram coś takiego:

Orlando-Washington 10

Orlando ma bardzo trudny schedule przed sobą i jeżeli nie będą wygrywali na własnym parkiecie, to mogą pomachać ósmemu miejscu w Est Conference. Wątpie w ich awans do PO, ale nie wszsystko jeszcze roztrzygnięte więc powinni wygrać wg mnie z "przegżanymi" czarodziejami.

Cleveland-Sacramento 10

Kawalerzyći podobnie jak Magicy schedule trudny i każda wygrana jest na wagę złota. Królowie pewnie tak łatwo nie odpuszczą więc wkluczam w ten mecz dogrywkę.

Utah-Golden State 02

Utah są ostatnio "do bani", a wojownicy mają formę. Prawdą jest, ze mecz o pietruszkę, ale warto zagrać. Wojownicy wzmocnieni transferem B. Davisa dzisiaj powinni wygrać.

Jescze moze cos zmienie, ale watpie.

Do góry
#317269 - 01/04/2005 16:00 Re: NBA 1.04.05
mmv Offline
member

ostatecznie wyslalem taki kupon:

Cleveland - Sacramento 1
Milwaukee - Memphis 02
Detriot - LA Clippers 1

stawka wyzsza wiec trzymam kciuki

Do góry
#317270 - 01/04/2005 16:29 Re: NBA 1.04.05
DELMARCO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/03/2005
rzadko kiedy gram u/o w nba, ale zaciekawila mnie linia w meczu w rizonie 217,5 w expekcie, wiem ze obie druzyny nie za dobrze bronia a phoenix to wybitnie overowa druzyna i szybko oddaja rzuty. wydaje mi sie jednak ze jedynym kluczem do zwyciestwa minnesoty jest dobrze bronic i nie pozwolic sie rozrzuca ekipie slonc. linia dosc wysoka wiec licze ze 217pkt nie wpadnie, za srednia stawke chyba zagram

Do góry
#317271 - 01/04/2005 16:39 Re: NBA 1.04.05
mbzyk Offline
veteran

Meldunek: 04/11/2003
Witam,

Goraco polecam na dzisiejsza noc jeden zaklad z expektu:

Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks, 1(+57.0), @1.90

Przepraszam ze bez opisu, ale jestem dość pewny tego zdarzenia

Pozdrawiam

Do góry
#317272 - 01/04/2005 16:45 Re: NBA 1.04.05
stalker Offline
member

Meldunek: 28/03/2005
Boston Celtics u Atlanta Hawks - Boston Celtics
Los Angeles Clippers u Detroit Pistons - Detroit
Memphis Grizzlies u Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 2,5

Do góry
#317273 - 01/04/2005 16:49 Re: NBA 1.04.05
stalker Offline
member

Meldunek: 28/03/2005
No tak ale to chyba jakaś pomyłka więc pewnie unieważnią taki zakład

Pogadajcie sobie o tym,najlepiej zakładając oddzielny temat na forum

Po pierwsze to żart PA mbzyka,a po drugie jeżeli Ktos kiedys znajdzie naprawde taka perełke i o tym napisze,to zamiast rozwalać to po calym forum i dyskutować namiętnie - postawcie i siedźcie cicho - sami pomagacie bukom poprawiać ich błedy robiąc sensację i pisząc post za postem(zreszta jest PW )

Ech.ludzie,kiedy Wy dorośniecie?

Edited by amkwish (01/04/2005 17:01)

Do góry
#317274 - 01/04/2005 16:53 Re: NBA 1.04.05
Gedzo Offline
enthusiast

Meldunek: 01/11/2001
Witam.

Orlando - Washington
Mecz smierdzacy i raczej nie do grania. Ja osobiscie postawie na gospodarzy mimo slabiutkiej gry nawet w ostatnich 2 wygranych meczach (chociaz mecz z Toronto byl calkiem calkiem).
Jedynym argument ktory przemawia za orlando i ktorego sie trzymam to bilans spotkan 34-37 dzieki czemu siedza na ogonie 76ers 35-36, tak wiec mecz przeciwko wizards bardzo wazny w przypadku porazki orlando i zwyciestwu philadelphi sprawa PO zostanie przesadzona na korzysc 76ers.
Tak wiec widze mecz ostatniej szansy dla orlando, no mozliwa jest wtopa rowniez phili i jeszcze ciekawsza walka w koncowce.
Kurs z 1.61 wzrosl na 1.74 tak wiec swiat gra na wizards.

Mysle ze po dzisiejszej nocy zarowno orlando jak i phila beda mieli taki sam bilans.

Podsumowujac: Go WIN! Orlando

Pozdr.

Do góry
#317275 - 01/04/2005 17:23 Re: NBA 1.04.05
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Przedarłem się przez wszystkie Wasze posty i nie uroniłem ani słowa.. a łatwo nie było, bo wszyscy sie rozpisują

Oj to prawda że dzisiaj od groma i ciut ciut do grania...

Po pierwsze nie grajcie meczu Phila - Dallas.. to że nie bedzie Webbera to jedno ale Phila będzie walczyć... na pewno... ja bym odpuścił..

Hm... Co do typu dnia na Memphis... Nie zagram jednak bo popieram swoją myśl że Memphis nie wejdzie do PO, a zrobi to Minnesota... (zakład w toku hehehe ;-))

Zgadzam się że kurs na Nuggets jest zdecydowanie za niski.. w końcu grają z San Antonio.. to może (ale nie musi) być podobny pojedynek do meczu Siena - Maccabi w Euro.. Z drugiej strony czy opłaca się walczyc mają jeszcze tyle meczów przed sobą... Odpuszczam choć będę kibicował Bryłkom..

Sądzę że dostanę poparcie w typie na Cleveland, niezły kurs i po przegranej w Chicago muszą wygrywać u siebie.. Świetnie zagrał Drew Gooden, widać że pozostali obok LeBrona zaczynaja grać.

Na pewno zagram Detroit, czy ze spreadem.. Larry Brown z powrotem na ławce!!! Czuję że zrobią to dla Niego ;-) Żelazna defensywa is back ;-)

Goldeni, pewnie że tak.. Utah to cień drużyny i to cień tak długi jak prz słońcu w samo południe na równiku w najcieplejszy dzien ;-) Kurs zachęcający..

Boston, Houston i Seattle powinni rozbić swoich oponentów..

Co do NJ.. troche sie boję.. ale jadąc motywacją trzeba na nich postawić.

Charlotte - Toronto no bet

I bardzo ciekawy mecz na Florydzie.. Orlando-Washingotn oba teamy mają o co walczyć.. myślę jednak że własna hala przeważy i Orlando jednak wygra..

Rundę podsumowawczą zrobię później ;-)

PS. Rzeczywiście w tym całym naszym kotle bukmacherka, praca, szkola i cala reszta pomyślmy czasami o Polaku numer 1 na którego niestety nadszedł czas... Respect dla Papieża...

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
#317276 - 01/04/2005 17:28 Re: NBA 1.04.05
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Jedynym argument ktory przemawia za orlando i ktorego sie trzymam to bilans spotkan 34-37 dzieki czemu siedza na ogonie 76ers 35-36, tak wiec mecz przeciwko wizards bardzo wazny w przypadku porazki orlando i zwyciestwu philadelphi sprawa PO zostanie przesadzona na korzysc 76ers.

O nie,Gedzo,z tym się nie zgadzam
Porażka Orlando nie przeklada się na awans 76ers do PO.
BTW zapomniałes o Netsach.
Natomiast,że to ostatnia szansa Orlando - w tym Cie popieram

Co na to Wizards?
Wobec kapitalnej passy Byków ekipie ze stolicy wymyka sie 4 miejsce,zaznaczmy od razu - najwyższe jakie mają do zdobycia,bo na "pudle" Wschodu nie stana.
Waszyngton ma ,moim zdaniem,bardzo dobra "rozkładówkę" do końca sezonu,to oni beda rozdawać karty i mecze na ich parkiecie zadecydują w dużej mierze o skladzie "ósemki".

Wg mnie nie będa sie dziś zabijac o wygrana z postawionymi pod scianą Magikami.
Tak więc tylko samo Orlando może sobie przeszkodzić i .....tego sie własnie obawiam.
Pisałem juz o nich i tylko przypomne - bezjajowcy.
Tak więc dawka motywacji na parkiecie Orlando nie musi byc wcale taka wielka ,jak sie wydaje.

Dlaczego skłaniam sie jednak postawic na gospodarzy?
Z prostej przyczyny - sporo zarobilem na meczach druzyn z nożem na gardle,a przynoszącej zyski metody się nie zmienia.
Poza tym jak cały świat gra na Waszyngton(bez uzasadnienia,bo potencjał drużyn porownywalny,a wlasne deski to handi dla Magic,poza tym H2H też dla nich korzystne) to czuje tu podpuchę.
Kurs na Magic idzie w górę,więc sobie spokojnie poczekam i na 80% zagram jedynkę,o handi mowy nie ma:-)

Jeszcze dwa słowa o tym "całym świecie".
Ostatnio,te niby wymiatające serwisy ,waliły typy na +handi LAC w Cleveland,unikały typu na Chicago,nie forsowały Minnesoty w LA i pewniakiem uczyniły Miami w Indianapolis.
Wystarczy sprawdzić wyniki.
Kaszaniarze
Nie moge pojąc jak można ryzykować handicapy wysyłając ludziom oplacone typy,podczas gdy na emelkach zarobek jest regularny,to tak na marginesie.
Ciekaw jestem ponadto jaki procent ludzi znających temat gra NBA.
Myślę,że nie więcej niż 10-15%,reszta to "niewolnicy kalki",zobacza typ na serwisie i zaraz robia wiatr u buka,dlatego nie ma co brac tego na poważnie.

Ja ponad dziadowskie serwisy przedkladam Wasze opinie ,a do tamtych zagladam czasem,ale....jak juz postawię

Do góry
#317277 - 01/04/2005 17:32 Re: NBA 1.04.05
mbzyk Offline
veteran

Meldunek: 04/11/2003

Witam ponownie,

jest kilka ciekawszych zakładów niż mecz PHO-MIN, poza tym granie u/o, ale jesli miełbym się ustosunkować w kilku zdaniach:

Wilki po przejściach w optymalnym składzie. Gdyby nie "zastój" w pierwszej połowie meczu w LA, to już wczoraj linia 217 pkt. zostałaby przekroczona:). Drużyna zasadniczo underowa, ale zasada jest taka, że tak się gra jak przeciwnik pozwala. A jak Słońca grają, każdy widzi.

Wracając do wczorajszego meczu - gra zespołowa, bodajże 7 zawodników rzucuło ponad 10 pkt, skuteczność z gry 53%, to co niezbyt im wychodzi- rzyty za 3 - 50 %. Zespół poukładany, zmotywowany i co najważniejsze skuteczny. Wczoraj też przepisem na sukces miała być obrona, nie mówie że wpuszczali pod kosz co popadło, ale jakb na to nie patrzeć dretwiakom Jeziorowcom prawie stówke pozwolili wrzucić:) (no i over oczywiście wszedł).

W ostatnim meczu Słońc padł under, wiec statystycznie dziś over:) (u/o 28/43), chociaż to nadal wróżenie z fusów:)

Phoenix - jest faworytem, gra o jak najlepszy bilans, ale presja o wiele mniejsza i to oni prawdopodobnie narzucą własny styl gry. Mina w obecnej dyspozycji może skutecznie podjąć walkę i dodatni hc wydaje się lepszym rozwiązaniem.

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves, over 217, @1.94 5/10

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves, 2(+8.0), @1.94 7/10

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves, 2, @3.93 3/10

Pozdrawiam

Do góry
#317278 - 01/04/2005 17:48 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

Meldunek: 18/11/2004
mbzyk widze ze masz statsy co do u/o phoenix
a innych druzyn masz?
moze jakis link?

Do góry
#317279 - 01/04/2005 17:54 Re: NBA 1.04.05
padik Offline
Pooh-Bah

Quote:

a innych druzyn masz?
moze jakis link?

Na samym gorze dzialu "US Sports" wisi temat z linkami. Tam wszystko znajdziesz. Czasami mozna trochu ruszyc glowa i czegos poszukac. To naprawde nie boli.

Do góry
#317280 - 01/04/2005 18:01 Re: NBA 1.04.05
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Quote:

PS. Rzeczywiście w tym całym naszym kotle bukmacherka, praca, szkola i cala reszta pomyślmy czasami o Polaku numer 1 na którego niestety nadszedł czas... Respect dla Papieża...

Pozdrawiam
Dominik

Pomyslmy,ale w ciszy i skupieniu,w najgłebszych zakamarkach duszy,niedostepnych nawet dla tych,ktorych najbardziej kochamy.
Wszelkie "umedialnianie" i telavizyjne "sensacje" uważam za niewłaściwe.
A odnośnie tego,że nadszedł czas...tylko Bóg zna czas końca czasu,Dominik.

Wybaczcie,ze odpowiadam nie na temat,którym sie tu zajmujemy,ale jestem pewien,ze tworzymy tu tak zgrana i zżyta ekipe,że nie musimy bezkrytycznie trzymać sie regulaminu,a w dniu dzisiejszym w szczególności.

Nie wiem jak Wy,ale ja juz tak się do Was przyzwyczaiłem,ze wydaje mi się,że zamiast na forum,siedzimy sobie w realu,przytulnej kafejce i dyskutujemy.
Od czasu do czasu Ktoś nowy przychodzi i powieksza nasze grono,w ktorym czasami rozmawiamy równiez o innych sprawach niż basket,o tych bardziej osobistych,bliskich sercu i duszy,duzo wazniejszych od tego czy ktos tam wygra czy przegra.

Nikt nie jest robotem do typowania.
Ech...rozkleiłem się chyba,tym bardziej,że dzis poważnie zachorowało moje dziecko
Dopadam od czasu do czasu do klawiatury i cos napisze,bo to pozwala na chwile chociaż zapomnieć o kłopotach.
Sorka za OT.

Do góry
#317281 - 01/04/2005 18:25 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

Quote:

Quote:

a innych druzyn masz?
moze jakis link?

Na samym gorze dzialu "US Sports" wisi temat z linkami. Tam wszystko znajdziesz. Czasami mozna trochu ruszyc glowa i czegos poszukac. To naprawde nie boli.

szukalem szukalem ale nie znalazlem dlatego pytalem dzieki mbzyku za linka

Do góry
#317282 - 01/04/2005 18:29 Re: NBA 1.04.05
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Witam wszystkich Tak jak NBA ostatnio wchodzi to jest MASAKRA. Wczoraj 3/3, wcześniej 6/6, wcześniej 9/10 (typy na forum). Ale widzę że Indiane i Minesote wczoraj grało dużo osób Dzisiaj duże spotkań jednak nic szczególnego nie widze
Proponuję kilka typów, jednak za umiarkowaną stawke. Dzisiejsze propozycję, to raczej gra na tzw. "czuja".

Wash +2.5 - Orlando 1
Jak wyżej pisałem typy na "czuja". Czarodzieje walczą o jak najlepszą pozycję przed fazą PO. Szanse Magic na PO są czysto iluzoryczne, Pacers wydaje sie poza zasiegiem.

Toronto - Bobcats 2
Oba zespoły bez szans na PO, friendly match, Bobki zaskoczą i udowodnią iż pokonanie Miami nie było przypadkowe. Ogranie dinozaurów jest w zasięgu ręki.

Dallas - Phila +5 2
Phila bez Weebera, jednak licze na wspaniały mecz I3. Team z Texasu już powinien się pogodzić z 4 pozycją na zachodzie po sezoniue regularnym. Phila wciąż walczy, a więc nie ma mowy o odpuszczaniu. Średni typ, zresztą jak wszystkie dzisiaj.

Sa +4,5 - Denver 1
Sa jak każy wie bez Tima a Denver w fenomenalnej formie, jednak SA również nie odpuści, ponieważ wciąż walczy z Suns o 1 miejsce na zachodzie. Ów pierwsze miejsce może mieć w PO duże znaczenie, gdyż zapewnia przewagę własnego parkietu.

Memphis - Bucks 1
Typ połowy globu. Jedyną rzeczą, która zniechęca mnie do tego typu jest liczba osób która gra Memphis. Z doświadczenia wiem że nic dobrego ie wychodzi z grania takich typów. Pomimo tego zdecydowałem sie zagrać na gości.

New Jersey Nets +2 - New York Knicks 1
Ciężki mecz w Medison Square Garden. NYK o nic już nie walczy, jednak chcą zmazać plamę po nieudanym początku sezonu. Stawiam na Netsów bez poważnego powodu.

Do tego dorzucam jeszcze Rakiety po śmiesznym kursie. Słabe typy, do których nie mam specjalnego przekonania. Po takich dniach jak ostatnio w NBA dzisiaj przewiduję słabszy dzień:(

Czekam z niecierpliwością na dzisiejsze wyniki NBA .... pozdrawiam

Do góry
#317283 - 01/04/2005 18:38 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

ok po namysle poszedl tripelek BOS+HOU+SEA
i jeszcze rozpis
3/5
New Orleans @ Houston HOU Rockets -10.5 Point Spread 1.909
Boston @ Atlanta BOS Celtics -6 Point Spread 1.909
Memphis @ Milwaukee MEM Grizzlies -3 Point Spread 1.909
Portland @ Seattle SEA Supersonics -8.5 Point Spread 1.909
Minnesota @ Phoenix Under 217 Total Points 1.909

Do góry
#317284 - 01/04/2005 20:04 Re: NBA 1.04.05
frend30 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/08/2004
Quote:

Quote:

Pozdrawiam
Dominik

Pomyslmy,ale w ciszy i skupieniu,w najgłebszych zakamarkach duszy,niedostepnych nawet dla tych,ktorych najbardziej kochamy.
Wszelkie "umedialnianie" i telavizyjne "sensacje" uważam za niewłaściwe.
A odnośnie tego,że nadszedł czas...tylko Bóg zna czas końca czasu,Dominik.

Wybaczcie,ze odpowiadam nie na temat,którym sie tu zajmujemy,ale jestem pewien,ze tworzymy tu tak zgrana i zżyta ekipe,że nie musimy bezkrytycznie trzymać sie regulaminu,a w dniu dzisiejszym w szczególności.

Nie wiem jak Wy,ale ja juz tak się do Was przyzwyczaiłem,ze wydaje mi się,że zamiast na forum,siedzimy sobie w realu,przytulnej kafejce i dyskutujemy.
Od czasu do czasu Ktoś nowy przychodzi i powieksza nasze grono,w ktorym czasami rozmawiamy równiez o innych sprawach niż basket,o tych bardziej osobistych,bliskich sercu i duszy,duzo wazniejszych od tego czy ktos tam wygra czy przegra.

@Michał

Bardzo ładnie napisane i podpisuję się pod tym obydwiema rękoma.

Mam nadzieję że u Twojej Pociechy wszystko w porządku. Uściskaj Bliskich ode mnie i przekaż "ciepłe słowo".
Trzymaj się!

Serdeczne pozdrowienia
Rafał

Do góry
#317285 - 01/04/2005 20:10 Re: NBA 1.04.05
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
nie chce poruszac tematu papieza , bo sie smutno robi a poza tym jez jest temat o nim

Ja do tego tematu "zdrady"

dobre to bylo panowie, uwzajcie tylko na tloki g00nka, bo on je bedzie polecal caly czas, hehe
Dosc zartow

pozdraiwam modow

PS TYle ze dzis musza wygrac bo na nich postawilem

Do góry
#317286 - 01/04/2005 20:22 Re: NBA 1.04.05
Makar32 Offline
journeyman

Meldunek: 23/03/2005
Ta ... dużo dziś tych meczyków.

Najpewniejszy wydaje się typ na Cle.
Cavs gra u siebie a u Kingsów zabraknie (przynajmniej do końca RS) Brada Millera pierwszego zbierającego.

Utah- GS. 2. Rozpędzeni Wojownicy rozniosą Jazzmenów, a brak Kirilenki i ogolny marazm w drużynie jest tego dobrym znakiem
Mil- Mem. 2. Tak jak wszyscy mówią noż na gardle i muszą to spotkanie wygrać, zresztą nie bedzie to chyba takie trudne .

Na koniec pozwolę sobie na pewne porównanie .. ostatnio wszyscy stawiamy w zakładach na motywację i walkę. Myślę że Papież również jest dobrze zmotywowany i będzie walczył.
Zdrówka życzę Papieżowi i małemu Amkwisha.
Pozdrawiam.

Do góry
#317287 - 01/04/2005 20:30 Re: NBA 1.04.05
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
No tak nie wiem ale wiekszosc typuje zwyciestwo NJersey a ja postawilem na NJork! I mysle ze spokojnie wygra!!

Do góry
#317288 - 01/04/2005 20:30 Re: NBA 1.04.05
lukboj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/05/2002
E.Okafor - C.Bosh (-2)

1.85

BetAndWin

OPIS -> www.basketbet.com

Do góry
#317289 - 01/04/2005 20:30 Re: NBA 1.04.05
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Postanowiłem dziś nie zawierac żadnych zakladów,jutro też,dlatego nawet nie bede wam zawracał głowy postami typu "uważajcie na Dallas".
Moze coś tam napiszę,bo info odnośnie ew.absencji mam otrzymac około północy.

Nie dajcie się ograc bukom

Pozdrawiam

amkwish

PS.Dzieki Rafał i Makar.
Tak na marginesie to pisalem o córce,z która niestety wracamy zaraz do szpitala,mam nadzieję,że na kolejna konsultację tylko.

Do góry
#317290 - 01/04/2005 20:39 Re: NBA 1.04.05
keler Offline
newbie

Po analizach swoich i waszych puściłem 4z5

New Jersey @ New York NJ Nets 2.05

Memphis @ Milwaukee MEM Grizzlies -3 1.909

Minnesota @ Phoenix MIN Timberwolves 3.90

Washington @ Orlando ORL Magic -2.5 1.909

Toronto @ Charlotte Under 201.5 1.909

Dość ryzykownie ale bez ryzyka nie ma przyjemności...

Ps.
Respect dla Papieża... Umieraj bez cierpienia

Do góry
#317291 - 01/04/2005 20:39 Re: NBA 1.04.05
wyz Offline
veteran

Meldunek: 06/05/2004
amkwish mam nadzieje ze z corka nic powaznego, dzis widze ze kazdego jest ciezki dzien, dla mnie akurat z powodu Papieza ale 3maj mocno!!

Do góry
#317292 - 01/04/2005 20:54 Re: NBA 1.04.05
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
Denver Nuggets - San Antonio Spurs NBA 1.44 2.91

...2,91 ?? HMMMmmm cos mi tu smierdzi ale dałbym 2 !!!

Do góry
#317293 - 01/04/2005 20:55 Re: NBA 1.04.05
padik Offline
Pooh-Bah

Wszyscy wiemy jak smutny dzien dzisiaj mamy. Mialem napisac cos wiecej o tym co dzisiaj gram, ale ogranicze sie do suchych typow...
A wiec:
Memphis 7/10
Cleveland 5/10
New Jersey 5/10
Minnesota 3/10
+ do tego rozpis 2z4 z powyzszych typow za stawke 2/10 na kombinacje

P.S. amkwish zycze szybkiego powrotu do zdrowia coreczki

Do góry
#317294 - 01/04/2005 21:08 Re: NBA 1.04.05
vson Offline
addict

Meldunek: 10/07/2001
Niech dziś przegra Memphis 20 pkt i inne nasze zespoły....
Tylko niech Nasz Kochany Papież będzie nadal z Nami
i niech córeczka Amkwisha szybko wróci do zdrowia.....
mi dziś ciężko coś wymyślić, przecież teraz są ważniejsze sprawy

Do góry
#317295 - 02/04/2005 02:13 Re: NBA 1.04.05
mmv Offline
member

Cleveland jak słabo! rzygać sie che jak oglądam koszykówkę! za to nie można złego wyrazu napisać o Kings! czuje, ze na Cavs będzie wtopa!...

Do góry
#317296 - 02/04/2005 06:59 Re: NBA 1.04.05
host Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/04/2004
u mnie noc Dobra, DENVER, DETROIT, DALLAS ... na duzym plusie i jest dobrze. Jestem szczesliwy ze dla mnie sie udalo i dla Papieza Prztrwac te noc, ZOSTAN Z NAMI !

Do góry
#317297 - 02/04/2005 08:11 Re: NBA 1.04.05
greender Offline
addict

ehhh tylko Orlando mnie zawiodło z tego co wczoraj typowałem, na szczęście 4 pozostałe typy weszły i gdyby nie kupon 3z5 to bym teraz nie miał nic.
Cavs dostali, baardzo ciekawie sie dzieje i wszystko wskazuje na to, że walka na wschodzie o 8 miejsce po między Magic,Nets,Phila będzie cholernir zacięta. Osobiście jestem jednak za Magic, ale ta porażka z osłabionym Washington'em to szok oO.

I mam jeszcze jedną prśbe, swoje odczucia na temat Jana Pawła II pozostawcie w swoich umysłach bo nie ma sensu się zamartwiać, wiem, że to straszna rzecz, no, ale takie jest życie i Bógg niestety nie zejdzie na ziemie i go nie odmłodzi. Z całym szacunkiem dla tej świętej osoby jaką jest bez wątpnienia Papież. .

Do góry
#317298 - 02/04/2005 08:52 Re: NBA 1.04.05
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2004
Quote:

Cleveland jak słabo! rzygać sie che jak oglądam koszykówkę! za to nie można złego wyrazu napisać o Kings! czuje, ze na Cavs będzie wtopa!...

Niestety zawiódł kompletnie McInnis, po 9 min zakończyl przygodę w tym meczu. Zresztą chodzą słuchy, ze podczas treningów zakłada koszulke na lewej stronie, a w NBA przyjeło się w zwyczaju, ze w ten sposób sygnalizuje się swoja chęć odejścia z druzyny, a McInnis swoją bezpłciową grą w wczorajszym meczu chyba to potwierdził...

Sam James meczu nie wygra, chociaż zdecydowanie dominował w pierwszych minutach tego spotkania, Gooden mimo 21 pkt również nie moze zaliczyć spotkania do udanych, za to Królowie bez zarzutów...

Do góry
#317299 - 02/04/2005 08:55 Re: NBA 1.04.05
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Quote:

Na dzisiaj przewiduje cztery rozpisiki (w tym jeden główny bazowy) - oto one (i oczywiście jakiś mega comboso-rozpis):
I 2/3 (zwykły) stake 2/10 na kombinację
1) Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 1
2) Orlando Magic - Washington Wizards 1(-3,0)
3) Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings 1

II 2/3 (zwykły) stake 2/10 na kombinację
1) Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 2(-2,0)
2) Denver Nuggets - San Antonio Spurs 1(-5,0)
3) Seattle SuperSonics - Portland Trail Blazers 1(-6,5)

III 2/3 (zwykły) stake 2/10 na kombinację
1) Detroit Pistons - Los Angeles Clippers under 181
2) Houston Rockets - New Orleans Hornets under 182
3) Utah Jazz - Golden State Warriors under 199,5
W sumie wydatek 18/10

IV 3/4 (bazowy) stake 5/10 na kombinację
1) Orlando Magic - Washington Wizards 1(-3,0)
2) Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings 1
3) Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 2(-2,0)
4) Seattle SuperSonics - Portland Trail Blazers 1(-6,5)

Wieczorkiem jak upewnię sie co do moich typów to spróbuje cos napisać na ich temat.
Pozdrawiam
KRAJAN

Podsumowanie - taka sobie nocka na małym minusie, ale co to sie ma do wieczności?!
Pozdrawiam
KRAJAN

Do góry
#317300 - 02/04/2005 09:16 Re: NBA 1.04.05
Nycek Offline
enthusiast

Meldunek: 25/05/2004
Quote:

Dzisiaj po wczorajszej wtopie w Indianie zagralem dosc sporo spotkan - oby nie za duzo, ale to sie okaze jutro rano

Najbardziej pewne wydaja mi sie typy na:

- Seattle - chyba nikomu nie trzeba mowic jak mocni sa Sonics u siebie...

- Detroit - Larry Brown znow na lawce trenerskiej=spokojna wygrana chcialoby sie rzecz...

- Boston - Celtics wbrew postowi Zooma moga jeszcze spasc nizej, ba moga nawet wypasc poza PO...

- Memphis - mecz-typ nocy jak dla mnie. Dzisiaj zartujac sobie w szkole z kumplami zapowiedzialem, ze jak Grizzlies przegraja dzisiejszy mecz to do Czestochowy wybieram sie na kolanach...

Pozostala reszte, ktora za chwile wymienie albo gralem za mniejsza stawke, albo po prostu dla czystej przyjemnosci, liczac na tzw. szczescie, ktore w tym fachu jest niezwykle przydatne Takze nie traktujcie ponizszych typow jako mega-pewniaki, lecz jako gre za symboliczne stawki:

- Charlotte-Toronto over 200 - dlaczego over skoro w dwoch poprzednich meczach padalo mniej niz 200 punktow...

- Houston-New Orleans over 181 - tutaj takze wbrew wczesniejszym typom postanowilem zagrac na over...

- Washington - w tym przypadku bardziej niz zdrowym rozsadkiem kierowalem sie intuicja szczerze powiedziawszy oraz wlasnymi uprzedzeniami co do Orlando...

- Cleveland - do konca sezonu postanowilem sobie stawiac na Cavs, jesli Ci beda rozgrywac mecze we wlasnej hali i tak tez czynie...

Pozdrawiam i zycze radosnnego jutrzejszego poranka

U mnie dzisiejsza noc na plusie, to co mialo wejsc weszlo, jednak jakos radosc jest mniejsza przez wszystkie doniesienia z Watykanu... Ale trzeba miec nadzieje, ze bedzie lepiej i tym sie wlasnie nieco pocieszam. Pozdrawiam

Do góry
#317301 - 02/04/2005 10:10 Re: NBA 1.04.05
mmv Offline
member

Quote:

ostatecznie wyslalem taki kupon:

Cleveland - Sacramento 1
Milwaukee - Memphis 02
Detriot - LA Clippers 1

stawka wyzsza wiec trzymam kciuki

Przekonałem się, że cCavs są przeciętnym zespołem. Gdyby nie L. James mogliby się pochwalić najgorszym bilansem w RS może trochę przesadziłem, ale do PO by nie awansowali. Ten zespół potrzebuje zmian! brakuje dobrych zminników, a E. Snow zapomniał chyba jak się biega. Jeszcze ten caly Pargo... skąd oni go wzieli? Musi jeszcze trochę popracować, aby "coś" osiągnąć w tej lidze. Królowie grali brdzo równo i wchodzilo im prawie wszystko. pierwszą kwarte wygrali chyba 1pkt, ale drógą 49-19 co się stalo z kawalerzystami po zejściu na ławkę Lebrona? - nie wiem. Az chce się postawić na zwycięstwo królów w następnym meczu. Jednak do Sacramento zawita Indiana i praktycznie no bet.

Dzisiaj tez ciekawe mecze, więc trzeba pomyśleć...

Do góry
#317302 - 02/04/2005 10:19 Re: NBA 1.04.05
zoom Offline
stranger

Patrze na wyniki rano i nie wierze wszystko sie sprawdzilo kolejna wysoka wygrana drugi raz z rzedu a tu Houston taki psikus
mecz ktory praktycznie nic nie dawal stawka 1,12 dopisalem sobie go na koniec po co nie wiem i teraz zamiast isc odebrac wygrana lekki wk.rw:)

Do góry
#317303 - 02/04/2005 14:16 Re: NBA 1.04.05
Martin Offline
addict

witaj w klubie dzieki houston minus 200zl

Do góry
#317304 - 02/04/2005 16:59 Re: NBA 1.04.05
keler Offline
newbie

Quote:

Witam po małej przerwie, ale zrobiłem sobie mały wypad do Francji i nie miałem możliwości typowania ale teraz ze zdwojoną siłą wracam na forum...

1. Charlotte Bobcats - Toronto RaptorsUnder 200.5
2005-01-29 01:00 Charlotte Bobcats 101 94 Toronto Raptors
2005-01-23 19:00 Toronto Raptors 103 92 Charlotte Bobcats
Teraz nie będzie inaczej...

2. Orlando Magic - Washington Wizards Over 208 lub +3 Washington Wizards
Skłaniam się ku overowi bo czy Magic pozwoli im wygrać...

3. Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks-4.0 Dallas Mavericks
76 dziś znów dostaną baty tak jak od Phoenix i Sacramento

4. Atlanta Hawks - Boston Celtics-5.0 Boston Celtics
Celtics jeszce walczą, a Atlanta cóż Tabela prawdę ci powie...

5. Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings Over 196.5 lub goła 2
Ostatnie 7 mecze między nimi wygrało Sacramento, a dziś będzie 8 raz...

6. Detroit Pistons - L. A. ClippersOver 181.0
Detroit wygra ale nie -8, a over jak najbardziej powinien wejść.

7. New York Knicks - New Jersey Nets+2 New Jersey Nets
Bilans między nimi Nets-8 win, Knicks-2 win ostatnio wygrali Nets...

8. Houston Rockets - New Orleans HornetsUnder 182.0
Houston nie pozwolą narzucać, a sami też nie dziurawią mocno kosza...

9. Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies-2 Memphis Grizzlies
Niedźwiadki pożrą koziołki...

10. Phoenix Suns - Minnesota Timberwolvesbrak kursów ale zastanawiam się nad 2

11. Utah Jazz - Golden State Warriors-3,5 Golden State Warriors
Jazzmeni nie dadzą rady rozpędzonym wojownikom...

12. Denver Nuggets - San Antonio Spurs-5 Denver Nuggets
2005-03-13 02:30 San Antonio Spurs 87 90 Denver Nuggets na wyjeździe dali rady to u siebie tym bardziej ...

13. Seattle Supersonics - Portland Trailblazersno bet lub linia
Raczej no bet chyba że poznam linię to jeszcze się zastanowie...

Czekam na dyskusje ...

Ogólnie dobrze, ale kupon poszedł tragiczny jak wiecie lekka załamka

Do góry
#317305 - 02/04/2005 18:47 Re: NBA 1.04.05
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Tak jak sie spodziewałem NBA wczoraj lipa 3/7
Minimalny minus No cuż, nie można dziennie wygrywać

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08