#323152 - 13/04/2005 08:03
Re: NBA 13.04.2005
|
member
Meldunek: 28/08/2004
|
Narazie, jak na ranną porę, to gram dziś 2 kupony. Może jeszcze później coś wykombinuję, jak będę miał czasu więcej. Kupon 1 za większą kasę, bo i kursy na nim marne, ale myślę, że w miarę pewny.
Kupon 1: Detroit - Orlando 1 Jackson - Carter 2 (strzelcy) Denver - New Orleans 1
Nawet chyba specjalnego uzasadnienia nie potrzeba - Vince jest znowu w formie i nie wiem co jest w stanie go zatrzymać, na pewno nie Reggie, a i możliwości do penetracji bez O'neala ma dużo większe :-). Detroit gra z osłabionym kontuzjami Orlando, a tak jak gra teraz Denver, to współczuję walki tym, którzy trafią na nich w PO.
Kupon 2 za małą stawkę: Charlotte - Atlanta 1 Detroit - Orlando (suma poniżej 195) 1 Harpring - Ginobili 2 (strzelcy)
W Spurs teraz siła ognia nie jest rozłożana tak jak wtedy, kiedy gra Tim, więc Parker i Ginobili muszą punktować ostro. Charlotte wygrało ostatnio w Atlancie, więc nie wiem czemu u siebie nie mieli by powtórzyć wyniku. A z tą sumą punktów, to zawsze jest loteria, ale myślę, że sobie powyżej tej granicy nie nawrzucają. Zbliżają się PO i obrona coraz bardziej szczelna :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#323153 - 13/04/2005 09:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Wstępne przymiarki i pierwsze kupony (wczoraj małe niepowodzenie NY - ale straty nie były duże - adekwatnie do stawek!), dziś wybór zdecydowanie większy: 1) CHA-ATL - 1(-3,5) Bobki wczoraj w nocy wygrały po dogrywce. Typ czysto totolotkowy - opierający się tylko i wyłącznie na przeczuciu. 2) DET-ORL - 1 (do combo, ale kurs?!) i 1(-11,0) Komantarz wydaje się być zbędny tylko dwucyfrowy hp - nie lubię takich grać, ale obecna dyspozycja obu zespołów daje spore prawdopodobieństwo. 3) MIN-GS - 1(-4,5) Wilki z iluzorystycznymi szansami na PO (zależy w dużej mierze od postawy Miśków), ale dopóki piłka w grze ... jak to mawiał nasz znakomity trener. A Wojownicy pomimo silnego sztosu w jakim się znajdują powinni dziś uznać wyższość gospodarzy. 4) WAS-CHI - 1(-3,0) Trudny mecz do typowania - czy Czarodzieje będą próbowali jeszcze walczyć o 4 m. na wschodzie. Byki - dobra dyspozycja. Być może jest to przedsmak rywalizacji PO (4 zespół z 5). Mecz ważny pod względem osiągnięcia psychicznej przewagi w kontekscie I rundy PO. Kryterium wyboru własna hala + brak osłabień w WAS. 5) IND-NJ - 2 Kolejne trudne spotkanie. NJ po wczorajszej przegranej Phili napewno mocno podbudowani - otworzyła się duża szansa na doskoczenie do bezpośredniego kontaktu z rywalem walczącym o ostatnie miejsce PO. Ale Indianka też ma cel - 4 miejsce premiowane hp ew. jednego meczu u siebie. Choć Byczki troszkę uciekły. Liczę na zmęczenie materiału (ostatnio dość zauważalne), a i silną motywację Cartera (ostatni mecz - wyśmienity) i jego pomocnika Kidda (też zagrał bardzo przyzwoicie). Przewiduję mecz na styku i wygraną gości w końcówce! 6) MIL-BOS 1 i over 206 Może być bardzo ciekawy mecz. Boston raczej nie zagrożony lider Atlantyckiej dywizji (nr 3 PO), obecnie w nie najlepszej dyspozycji (pomimo olbrzymiego potencjału). Kozły u siebie grają wysmienicie i mocniejsze zespoły już odsyłały z kwitkiem. Sądzę że zagrają dla publiczności, a meczbędzie ciekawym mocno ofensywnym zjawiskiem. 7) HOU-MEM 1(-3,5) Rakiety PO już mają zapewnione tylko z kim zechcą zagrać? Na to pytanie trudno znaleźć odpowieź. Czy będącymi ostatnio w małym kryzysie SAS, czy z osłabionym SEA, czy też z dobrze grającym na wyjadach DAL (m. 2,3,4). A w walce o 5,6,7 mają godnych przeciwników (SAC, DEN). Z drugiej strony Miśki którym potrzeba tylko jednego zwycięstwa, aby dostawić kropkę nad "i" - tak więc wcale dzisiejszego meczu nie muszą wygrać (w przeciwieństwie do Wilków). nie oznacza to że nie podejmą walki - wprost przeciwnie - napewno będzie to bardzo zacięty mecz, a o jego wyniku zadecyduje dyspozycja dnia (skuteczność - głównie trójki Miśków). Typuję, że Rakiety będą celowały na nr 3 PO (SEA) i w tym meczu zechcę wygrać aby później móc raozdawać karty.
Pozostałych 3 spotkań brak w ofercie, ale i tak nie jestem nimi zaiteresowany SEA-DAL ???, SAS-UTH - zwyciężca jednoznaczny, ale hp pewnie astronomiczny???, DEN-NO to też faworyta nie ciężko wskazać ale kurs jaki będzie ???, a -hp pewnie koło 13-15??? Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#323154 - 13/04/2005 11:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
czy sadzicie ze minesota-golden state to pewny mecz na 1
i co myslicie o meczu utah-san antonio jak dla mnie to chyba 2
|
Do góry
|
|
|
|
#323155 - 13/04/2005 11:23
Re: NBA 13.04.2005 *DELETED*
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#323156 - 13/04/2005 11:25
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
A teraz na powaznie  Wiec Minnesota powinna sobie poradzic jesli marzy jeszcze o playoff....a SanAntonio to nie wiem..zalezy jak bedzie z ich motywacją
|
Do góry
|
|
|
|
#323157 - 13/04/2005 11:28
|
addict
Meldunek: 17/06/2004
|
Quote:
minesota powinna wygrać - ma motywacje żeby zagrać na 100% (szansa na po). ale każdy wie jak ostatnio gra golden dlatego ja tego meczu nie ruszam.
drugi mecz o pietruchę, drużyny osłabione - no bet
|
Do góry
|
|
|
|
#323158 - 13/04/2005 11:29
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
ja i tak gram to kursy nawet ciekawe wiec gram przeciesz nie dam sobie denver-new orleans za 1.11
|
Do góry
|
|
|
|
#323159 - 13/04/2005 11:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/06/2003
|
A co powiecie na taki kupon. Stawiam go za 10 zł Denver-NO H(0-13) 1 \1,9 Detroit-Orlando H(0-11) 1 \1,9 Jackson-Carter KL 2 \1,4 Den Bosh-Feyenoord 2 \1.25 Charlotte-Atlanta 10\1,42
Jakie dajecie szanse ?
|
Do góry
|
|
|
|
#323160 - 13/04/2005 12:40
|
member
Meldunek: 07/03/2005
|
Quote:
Quote:
minesota powinna wygrać - ma motywacje żeby zagrać na 100% (szansa na po). ale każdy wie jak ostatnio gra golden dlatego ja tego meczu nie ruszam.
drugi mecz o pietruchę, drużyny osłabione - no bet
Jak drógi mecz o pietruchę?!! przeciarz SAS mają szansę zostać numerem 1 w całej lidze! 
|
Do góry
|
|
|
|
#323161 - 13/04/2005 13:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
drógi  Może zamiast obstawiać, warto od czasu do czasu jakąś książke przeczytać  Dzisiaj dużo ciekawych spotkań w NBA  Sea - Dallas 2 Typ trochę na "czuja" a trochę nie. W sumie to dużo argumentów przemawia za zwycięstwem graczy z Texasu. Są w tzw."gazie" , natomiast w Sea długa ławka kontuzjowanych. Brakuje kilku podstawowych graczy. Szanse na spotaknie obu zespołow są możliwe dopiero w finale konferencji. Oba zespoły grają o pietruszkę, jednak owa pietruszka pojedzie do Dallas ! Utah - SA 2 Jazzmani odliczają juz chyba spotkania do konca sezonu. SA wciąż walczy o pierwszą pozycję przed fazą PO. Przewiduję zwycięśtwo gości. Milwauk.- Boston 2 Boston słabo się spisuje na wyjazdach. Celtowie w optymalnym składzie - żadnej kontuzji. Boston szlifując formę przed PO gładko powinien uporać się z kozłami. Podadto uważam iż Denver gładko wygra. Jeśli chodzi o pozostałe spotkania co cięzko wytypować mi zwycięśców. Szanse mem i houston oceniam jako równe 50 na 50 a wiec kurs okolo @2,5 na memphis zachęcający ... chyba sie skusze 
|
Do góry
|
|
|
|
#323162 - 13/04/2005 13:22
|
addict
Meldunek: 10/07/2001
|
Witam, ja na dzisiaj Nats zagram z Pacers. Niesamowita forma całej ekipy a dwóch ich liderów gra jak mało kto ostatnio w NBA  Do tego dochodzi wczorajsza wtopa 76-ers z Bostonem czyli rośnie Motywacja w ekipie gości. Kurs całkeim ciekawy (2.35) moim zdaniem warto grać. Zastanawiem się również nad typewm na Dallas ciekawe czy szpital jak jest w Seattle potrwa jeszcze do dzisiejszego dnia. Jakby tak było chyba warto zagrać Mavericks. No i San Antonio nawet w rezerwowym składzie będą lepsi od Jazmenów pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#323167 - 13/04/2005 14:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
drógi Może zamiast obstawiać, warto od czasu do czasu jakąś książke przeczytać 
Może zamiast czynic kwaśne uwagi,na drugi dzień rano po meczach również,zastanowić się po co jest sie jednym z uczestników tego tematu.
Mnie wydaje się,że miedzy innymi po to,by z ludxmi tu piszącymi stworzyć pewien rodzaj więzi i koleżeństwa,by w kazdej sytuacji nawzajem sobie pomagać i wspierac się,szczególnie wtedy jak nie idzie.
Piszesz poprawnie ,bez błedów,więc dawaj nastepne typy, a ja jutro rano coś może napiszę 
Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#323168 - 13/04/2005 14:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Witam, ja na dzisiaj Nats zagram z Pacers. Niesamowita forma całej ekipy a dwóch ich liderów gra jak mało kto ostatnio w NBA  Do tego dochodzi wczorajsza wtopa 76-ers z Bostonem czyli rośnie Motywacja w ekipie gości. Kurs całkeim ciekawy (2.35) moim zdaniem warto grać.
Zastanawiem się również nad typewm na Dallas ciekawe czy szpital jak jest w Seattle potrwa jeszcze do dzisiejszego dnia. Jakby tak było chyba warto zagrać Mavericks.
No i San Antonio nawet w rezerwowym składzie będą lepsi od Jazmenów
pozdrawiam
Vson,poprzednio 2 razy z rzedu zarobilismy na tych typach pt: "Ostatni raz,w razie czego,na Nets"  nie widze przeszkód,by nie sprobowac po raz kolejny.
Na Dallas warto,bez względu na skład Sonics,ponieważ w meczu z Memphis pokazali wyraźnie,że tylko 4 miejsce ich zadowoli.
Poza tym jest taka drużyna,która jest nam coś winna  Dziś na razie wisi handi +3,5,myslę,że do nocy wzrośnie o 0,5-1,5pts.
Uważałbym na Boston. Wczoraj zagralem na ich po 2,50 (Jonathan,mam nadzieję,że tez to zrobiłeś ),ale mecz na parkiecie 76ers był o 1 miejsce w dywizji(o 6 punktów). Teraz ,patrząc na uklad tabeli i rozklad meczów 76ers,ywdaje mi się,że Boston juz może byc pewien 3 miejsca i kto wie,czy w Milwaukee zagra na 100% mozliwości.
Uważam tez,że warto bliżej przyjrzeć sie spotkaniu w stolicy. Byki nie wygrali tam od 4 lat,poza tym mecz będzie o to,ktora z tych druzyn zdobędzie w PO handi własnego parkietu. Po meczu Bulls z Detroit uważam,że mają szanse przełamać zła passę na stołecznym parkiecie.ale z kolei Wizards,gdyby przegrali,ustawiliby się w bardzo niekorzystnej sytuacji przed play-off's. Najtrudniejszy mecz na dziś,dlatego trzeba jeszcze poczekać na info....kto wie czy dziś w nocy Byki nie wyjdą skladem mocniejszym,niż przeciwko Pistons.
To na razie tyle. Reszta na wiadomych stronach 
|
Do góry
|
|
|
|
#323169 - 13/04/2005 14:56
|
member
Meldunek: 07/03/2005
|
Denver-New Orleans Nie wiem czemu to dałem?? kurs tragiczny, ale stawkę podbije... z dr Ógiej strony Denver pomimo zapewnionego awansu do PO może wznieść się jeszcze wyżej. Utah-San Antonio H(4-0) 2 To mój dr Ógi typ na dzisiejszą noc, a jak napisałem wyżej San Antono ma ambicję na więcej niż dr Ógie mejsce w całej lidze. Dzisiaj powinni odprawić panów z Salt Lake z dłuuugim kwitkiem.  Detroit-Orlando 1 Gdyby układać dzisiejsze kursy w hierarchii od najniższego do najwyższego to kurs na Pistons jest dr Ógi. Jeżeli gospodarze poniosą porażkę, to będzie duża kompromitacja. Magic raczej znikome szanse na PO + szpital.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|